St. Halvards gate 22

Innholdsrik 3 roms selveier med hybelleilighet - Sydvendt terrasse - Garasjeplass og felles takterrasse.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 6 200 000

BRA / P-rom
83 m² / 80 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9066760875011 breddegrad, 10.7732349682242 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 6 366 570

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 6 200 000
Omkostninger kr 166 570
Totalpris kr 6 366 570
Felleskostnader kr 3 572 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 80 m²
Bruksareal (BRA) 83 m²
Etasje 1
Eierform Selveier
Boligtype Leilighet
Adresse St. Halvards gate 22
Kommune Oslo
Byggeår 2012
Energimerket Rød G

Nabolagsprofil, St. Halvards gate 22

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Velkommen til St. Halvards gate 22! En lys og moderne 3-roms selveier med egen hybelleilighet med utleiemulighet (vært leid ut for 8.900,- pr. mnd.). Leiligheten holder gjennomgående god standard fra byggeår 2014, fremstår med lysmalte slette veggflater og parkettgulv. Supersentral og skjermet beliggenhet i Gamlebyen nær Bjørvika og Barcode.

Boligen har en felles gang med tilgang til bod på ca. 3 kvm. for lagring. Fra gangen er det inngang til begge leilighetene ved hver sin "ytterdør".

3-ROMS HOVEDLEILIGHET:
Entré: Romslig entré med plass til garderobeskap for oppbevaring av yttertøy. Dørcalling.

Bad: Romslig bad består av dusjhjørne med inn- utadslående dusjvegger, servant m/underskap, overskap m/speilfronter, veggheng klosett og opplegg for vaskemaskin. Downlights i himling.

2 soverom: 2 gode soverom med garderobeskap.

Kjøkken: Praktisk og funksjonelt kjøkken med kjøkkeninnredning med lyse slette lakkerte fronter, pen laminat benkeplate, underlimt 1 1/2 oppvaskkum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer på kjøkken følger boligen ved salg.

Stue: Stor stue i delvis åpen løsning mot kjøkkenet. Stuen har god plass til spisebord og sittegruppe. Store vindusflater gir gode lysforhold og det er utgang til markterrasse.

Markterrasse: Sydvendt markterrasse på 14m² med betongheller, belysning og strømuttak.

HYBEL:
Entré: Praktisk entré med garderobeskap og plass til yttertøy og sko. Deler av rommet kan også benyttes til fin spisekrok i tilknytning til kjøkkenet.

Bad: Romslig bad bestående av dusjhjørne med inn- utadslående dusjvegger, servant m/underskap, overskap m/speilfronter og vegghengt klosett. Opplegg for vaskemaskin. Downlights i himling.

Stue/kjøkken: Stue og kjøkken i åpen løsning. Praktisk hybelkjøkken med oppvaskkum, stål benkebeslag, 2 stk. kokeplater og integrert kjøleskap. Det er opplegg for oppvaskmaskin som følger boligen ved salg.

Markterrasse: Fra stuen er det utgang til sydvendt markterrasse på 5m² med betongheller, belysning og strømuttak.

GULV: Eikeparkett på alle gulv med unntak av bad der det er fliser med gulvvarme.
VEGGER: Lysmalte slette veggflater i alle rom med unntak av bad der det er fliser.
TAK: Malte tak i alle rom. Downlights på bad.

Det er en egen garasjeplass i kjelleren med heisadkomst til leilighetsplanet. Mulighet for EL-bil lading.

Felles takterrasse med flott sol- og utsiktsforhold.

Bod - En sportsbod i kjelleren medfølger.

Kvaliteter:
- Separat hybeldel med egen inngang
- Solrike markterrasser på hoved leilighet og hybel
- Kjellerbod på ca. 5 kvm + innvendig bod ca. 3 kvm.
- Garasjeplass med mulighet for el-bil lader
- Felles takterrasse
- Skjermet bakgård
- Sentral beliggenhet, kort vei til off. transport og servicetilbud

Sameiet ligger sentralt og urbant i Gamlebyen nær Bjørvika/Barcode med kort vei til Oslo sentrum. I nærmiljø finnes Klosterparken, friarealer med rekreasjonsmuligheter og middelalderparken med omkringliggende parkanlegg og kunstig innsjø. Kort avstand til forretninger, caféer, restauranter, skoler og offentlig kommunikasjon.

Sameiet består av 94 leiligheter fordelt over 3 hus.

Området er i stor utvikling med store byggeprosjekter. I Bjørvika etableres stadig nye servicetilbud. Her kommer nytt Deichmanske Bibliotek, nye Munch museet, parker med sports- og lekemuligheter, ny havnepromenade, samt en rekke nye servicefasiliteter.
Operaen som sto ferdig i 2008 og Sørenga sjøbad er blitt bydelenes nye favorittområde med sandstrand og brygge.
Rett ved leiligheten finner du Botsparken og Klosterenga park som en grønn lunge midt i byen. Ellers et rikt kulturtilbud med flere gallerier, utesteder, og kaffebarer. Rett opp i veien er det både trikk og buss som tar deg raskt rundt i byen. Flotte turområder i nærområdet, bl.a. finner du Ekebergparken i gangavstand fra boligen.
Langs Alnaelva kan man gå inn mot Svartdalen med flotte skogsområder og rekreasjonsmuligheter for både turgåere og mosjonister.
Fra Akerselva er det også tur- og sykkelstier helt opp til Maridalsvannet.

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere til felles visninger.

Boligblokk på 6 etasjer og kjelleretasje som er oppført i betongkonstruksjon med leilighetskillende vegger i betong og skilledekker i betong. Bygningen har pussisolerte fasader
og flatt yttertak tekket med papp/folie. Grunnmur i betongkonstruksjon som er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser. Vinduer med malte trerammer og 2-lags energiglass fra byggeår. Terrassedører med malte trerammer og 2-lags energiglass fra byggeår og 3 stk. entredører type B-30S/db35 fra byggeår som er brann- og lydklassifisert.

3-roms selveierleilighet med egen hybelleilighet beliggende i boligblokkens 1. etasje av totalt 6 etasjer og kjelleretasje. Leiligheten består av gang, innvendig bod, entre, bad/wc, 2 soverom, åpent kjøkken og stue med utgang til sydvendt markterrasse på 14m² og hybelleilighet med bad/wc og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til sydvendt markterrasse på 5m².

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 93 kvm

Naturlig ventilasjon med ventil i yttervegg i stue, begge soverom og stue/kjøkken og mekanisk avtrekk fra Flexit ventilator på begge kjøkken og ventil i himling på begge bad/wc.
Dør-calling med åpner.
TV/bredbåndtjenester i leiligheten (Canal Digital)
Jordfeilautomatsikringer i sikringsskap som er plassert i gang.
Brannslokningsapparat og røykvarslere i leiligheten.

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på begge bad/wc og panelovner.

Felles eiet tomt for sameiet. Tomten er pent opparbeidet med grøntområder, lekeplasser, busker og bed. Asfalterte internveien. Bakhagen er skjermet og lukket med porter.

Det følger garasjeplass i felles garasjeanlegg i underetasjen med boligen.

Offentlig.

OBOS Eiendomsforvaltning, tlf.: 02333

St. Halvardsgate 20 Sameie. Sameiet har egne hjemmesider www.shgt20.no

Nei

Dyrehold er i alminnelighet tillatt så lenge det ikke er til plage for andre beboere/seksjonsbrukere. Se husordensregler for ytterligere informasjon.

Gjensidige Forsikring, polisenr. 88388323

For likningsåret 2017:
Primærbolig kr 1 461 259,-
Sekundærbolig kr 5 260 533,-

Ja

Kr 3 496,- pr mnd.

Herav:
Garasje 150,-
Varmt tappevann 342,-
Felleskostnader 2 522,-
Vedlikeholdsfond 83,-
TV/Bredbånd 399,-

0,-

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt. avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 24.

Det foreligger ferdigattest fra 14.05.2014.

Mulighet for utleie

Eiendommen er konsesjonsfri.

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig, trafikkområde, byggeområde for industri, spesialområde bevaring offentlig-allmennyttig.

6 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
155 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 200 000,-))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
166 570,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 366 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Etter avtale med selger.

Nei

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven er opprettet 06.10.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: egenerklæring, tilstandsrapport, energiattest, reguleringskart.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Eiendomsmegler MNEF/Avdelingsleder Therese Eng

718190124