Myrvangvegen 57 A,

Ny 4-roms endeleilighet med solrik uteplass og carport. Klar for innflytting, lave kjøpsomkostninger.

17_terrasse_1

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 750 000

BRA / P-rom
80 m² / 78 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 60.7129632447962 breddegrad, 11.2136522730841 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 2 759 870

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 750 000
Omkostninger kr 9 870
Totalpris kr 2 759 870
Felleskostnader kr 1 676 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 78 m²
Bruksareal (BRA) 80 m²
Eierform Selveier
Boligtype Leilighet
Adresse Myrvangvegen 57 A,
Kommune Stange
Byggeår 2020

Kontakt Erlend for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Myrvangvegen 57 A,

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme får man ny energi og livskvalitet. På Sønderhagen, rett ved Stangehallen, kun 10 min gange fra Stange sentrum selger vi nå flotte rekkehus på to etasjer. Rekkehusene finnes i to størrelser, 60 og 80 kvm, enten med to eller tre soverom.

Rekkehusene leveres nøkkelferdige med kjøkken fra HTH, lyse, moderne flater og terrasseplatting. Store vindusflater i stuen som gir mye lys. Ekstra takhøyde gir ytterligere luft og romfølelse. I kombinasjon med balansert ventilasjon gir det et energiøkonomisk og meget behagelig inneklima.

Alle leilighetene leveres med egen sportsbod og parkeringsplass. På terrassesiden av byggene blir det også opparbeidet et større parkområde med plen, diverse beplantning og bl.a. en sandvolleyballbane som skal sørge for at det ikke bare blir godt å bo på Sønderhagen, men også sosialt.

Beliggenhet

Stange ligger i hjertet av Hedmark på solsiden av Mjøsa med Hamar som nærmeste by. Gardermoen er bare 45 minutters unna på 4-felts motorvei. Stange er en kommune i vekst og har nå over 20.000 innbyggere.

Fra Sønderhagen går du til jernbanestasjonen på 15 minutter, og du er i Oslo på en time. Rett utenfor døra har du et flott turterreng. Boligene ligger like ved Stangehallen, hvor du også finner et stort treningssenter.

Bebyggelse

Leiligheten ligger i enden i en vertikaldelt 4-mannsbolig. Feltet består av tilsvarende 3- og 4-mannsboliger med carporter, utvendige sportsboder og asfaltert gårdsplasser.

Adkomst

Se kart i salgsoppgaven og i nettannonsen.

Byggemåte

Se leveransebeskrivelse i salgsoppgaven.

Innhold

Leiligheten går over to plan og inneholder:

1 etasje:
Liten gang, kjøkken, gjestetoalett, bod, stue med spisestue. Utgang fra stue til terrasseplatting med åpen pergolaløsning.

2 etasje:
Trappegang, bod, tre soverom og baderom med wc og opplegg for vaskemaskin.

Utvendig sportsbod og carport.

Areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 80 kvm

Standard

Leilighetene leveres med glatte veggflater og glatt overgang til tak. Praktisk laminatgulv i god kvalitet, garderobeskap og balansert ventilasjon.

Entre: Skyvedørsgarderobe.

Innvendig bod/kott: Liten bod under trappa med varmtvannsbereder, husbrannslage og oppbevaringsplass. Romslig bod i 2 etasje.

Bad/wc: Romslig bad med baderomsplater med flismønster på vegg, belegg på gulv, dusjhjørne med innfellbare vegger, innredning med servant, opplegg for vaskemaskin og gulvmontert wc.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra HTH med glatte fronter, laminert benkeplate og plass til frittstående hvitevarer. Vindu i benkerygg som gir kjøkkenet godt med lys.

Soverom: Tre romslige soverom.

Stue: Romslig stue med store vindusflater som gir masse lys. Stua er praktisk med tanke på møblering. Her er det plass til både spisestue og sofakrok. Utgang fra stua til terrasseplatting og uteområde. Åpen pergolaløsning over terrassen.

Oppvarming

Elektriske varmekabler i gulv i 1 etasje samt på baderom i 2 etasje.

Tomten

Felles parkområde som opparbeidet med plen, gruslagte gangstier og diverse beplantning. Her er det også en helt ny sandhåndball/sandvolleyball bane. Gårdsplass og innkjøring blir asfaltert.

Parkering

Hver leilighet får en plass i carport. I tillegg er det gjesteparkering på sameiets tomt.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS Innlandet.

Sameiet

Eiersseksjonssameiet Sønderhagen 7

Styregodkjennelse

Styregodkjennelse er ikke påkrevd.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt.

Forsikring

Borettslaget er fullverdiforsikret i Tryg Skadeforsikring. Kjøper må selv sørge for innboforsikring.

Eiendomsskatt

Ca kr. 3.500,- pr år.

Felleskostnader

1 676,- pr Mnd
Forsikring, renovasjon, fiber, plenklipping/snøbrøyting samt forretningsførsel.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest/brukstillatelse foreligger.

Utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig.

Totale kostnader

2 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
3 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 140 000,-))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
5 000,- (Oppstartskapital sameie)
--------------------------------------------------------
9 870,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 759 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 16.06.20 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: leveransebeskrivelse, prisliste.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erlend Kvaløy

Oppdragsnummer

715190019