Solvangvegen 22 J

3 roms leilighet i 5. etg. med utsikt og gode solforhold. Balkong. Heis. Garasje

Boligdetaljer

Prisantydning
NOK2,300,000

BRA / P-rom
71 m² / 68 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 60.8044823431515 breddegrad, 11.0819428110632 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

NOK2,307,960

Detaljer om boligen
Prisantydning NOK2,300,000
Omkostninger NOK7,960
Totalpris NOK2,307,960
Felleskostnader NOK4,562 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 68 m²
Bruksareal (BRA) 71 m²
Etasje 5
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Solvangvegen 22 J
Kommune Hamar
Byggeår 2006
Energimerket Grønn E

Kontakt Terje for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Solvangvegen 22 J

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Børstad borettslag ligger øverst i Solvangvegen. Det er kort veg til skoler, barnehager og dagligvarehandel. Gangavstand til sentrum. I området er det grønne lunger som Børstadlunda og "Tigern".

Adkomst

Leiligheten ligger som første blokk når en i krysset Furnesvegen/Solvangvegen kjører i retning Rollsløkka. I blokken er det adkomst via trappehus eller heis. I 5. etg. kommer man ut på en svalgang og det er leiligheten helt til venstre.

Innhold

3 roms leilighet i 5. etg. som inneholder:
P-rom: entre/gang, stue, kjøkken, to soverom, bad/WC
S-rom: innvendig bod
Balkong
Utvendig bod ved hoveddør

Areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 77 kvm

Standard

Lys og pen leilighet med gode solforhold og utsikt mot nord og mot sør/øst. Leiligheten har gulvsvarme i alle rom. Overflater er malt glassfiber på vegger og parkett på gulv. Det er adskilt kjøkken hvor det er plass til bord ved vindu. Her kan en sitte å nyte sin frokost og se over Smeby mot Vangsåsen. Stue har plass til salong og spisestuemøblement. To soverom av forskjellig størrelse og hvor begge har skyvedørsgarderobe. Badet er flislagt. Her er baderomsinnredning, dusjkabinett, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Hvitevarer på kjøkken, vaskemaskin bad og frysboks i innvendig og utvendig bod følger.

Oppvarming

Det er gulvsvarme i alle rom fra fjernvarmeanlegg.

Tomten

Felles, eiet tomt i borettslaget.

Parkering

Det følger garasje til leiligheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos Innlandet. Tlf 22 86 55 00.

Borettslaget

Vedtekter, husordensregler og utskrift fra siste generalforsamling kan fås hos megler.
Årsresultat pr. 31.12.18 kr 102 185,-.
Disponible midler pr. 31.12.18 kr 309 626,-.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Dyrehold

Eventuelt husdyrhold skal godkjennes av styret i borettslaget

Forsikring

Borettslaget er fullverdiforsikret i IF Skadeforsikring med polisenr. 560634. Kjøper må selv sørge for innboforsikring.

Ligningsverdi

Forespørsel er sendt Skatt Øst, men henvendelsen er pr. d.d. ikke besvart.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. mnd. kr 4 562,-
Herav:
Oppv/varmt vann kr 1 000,-
Felleskostnader kr 3 462,-

Beløpet inkluderer: Forretningsførerhonorar, revisjonshonorar, vaktmestertjenester, vedlikehold, kabel-tjenester, bygningsforsikring, kommunale avgifter, renhold fellesarealer, brensel/vamt vann, og andre driftskostnader.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr 0,-
Andel felles formue pr. 31.12.18 kr 39 072,-

Lånevilkår

Borettslaget har sitt lån i DNB. For denne leilighet er andel fellesgjeld innbetalt.
Dersom det er interesse for nærmere opplysing om borettslagets lån, kontakt megler.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget bekreftes tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Avtalen er løpende, såfremt premie med forfall 1. februar er betalt. Borettslag som har tegnet seg forsikring kan si opp innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Utleie

Eventuell utleie av boligen, skal godkjennes av borettslagets styre.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

2 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
7 960,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 307 960,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 05.09.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: takst, egenerklæring og energiattest.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Terje Sæther

Oppdragsnummer

715190177