Skuronnveien 27

Rekkehus over 3 plan med mye potensiale | Solrik terrasse | Rolig og meget barnevennlig | 3 soverom | 2 bad | Garasje

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 6 700 000

BRA / P-rom
123 m² / 113 m²

Boligtype
Rekkehus

Kart sentrert på geolokasjonen 59.891015831883 breddegrad, 10.8190959153117 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 6 968 147

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 6 700 000
Andel fellesgjeld kr 253 000
Omkostninger kr 15 147
Totalpris kr 6 968 147
Felleskostnader kr 4 312 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 113 m²
Bruksareal (BRA) 123 m²
Eierform Borettslag
Boligtype Rekkehus
Adresse Skuronnveien 27
Kommune Oslo
Byggeår 1962
Energimerket Rød E

Kontakt Andreas for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Skuronnveien 27

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til Skuronnveien 27!

Er du ute etter et stort og tilbaketrukket rekkehus i ett meget barnevannlig område? Da er dette boligen for deg! Boligen trenger oppussing, så her kan du lage din drømmebolig! Nærhet til både barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon. Flotte turmuligheter rundt Østensjøvannet som passer bra for både store og små!

• Rekkehus over 3 plan på 123 kvm BRA
• 3 soverom, 2 bad
• Solrik vestvendt terrasse på 9,4 kvm og stor gressplen
• Tilbaketrukket beliggenhet
• Garasje følger boligen ved salg
• Meget barnevennlig område
• Nærhet til både barnehager og skoler
• Flotte turmuligheter rundt Østensjøvannet
• Store grøntarealer rundt boligen
• Gode tilbud på offentlig transport, både T-bane og buss
• Oppussingsobjekt

Beliggenhet

Boligen ligger sentralt til på Manglerud. Nærmeste kjøpesenter er en kort spasertur unna. Manglerud Senter har et rikt utvalg av forretninger, treningssenter, apotek, legesenter, kafé, vinmonopol, mm. I tillegg ligger Bryn og Lambertseter senter få kjøreminutter unna.

Det er god tilgang på treningsstudio i nærområdet med Gym Manglerud tidligere ICON på Manglerud senter, samt Fresh Fitness og Sats på Ryen.

Sentral og solrik beliggenhet i veletablert boligområde på Manglerud, bestående av 4-mannsboliger og rekkehusbebyggelse. Flotte tur- og rekreasjonsområder i nærområdet. Manglerud har et godt rykte og et godt bomiljø for folk i alle aldre. Det er gode oppvekstsvilkår for barna.

Meget barnevennlig med fine grøntområder mellom bebyggelsen. Kort vei til flere barnehager og trygg skolevei til Manglerud skole (barne- og ungdomsskole), samt Manglerudhallen. Det er et bredt idretts- og aktivitetstilbud i nærområdet med bl.a. fotball, ishockey, innebandy, turn, korps, kor m.m.

Tur- og rekreasjonsmuligheter i nærheten med blant annet Østensjøvannets rike dyre- og fugleliv innen fem minutters gange. Gang - og sykkelsti langs Østensjøvannet er også inngangsport til Østmarka med et stort utvalg av turløyper sommer som vinter, bade- og fiskevann samt Østmarksetra som et naturlig samlingspunkt.

Det er meget kort vei til offentlig kommunikasjon. Med buss fra Enebakkveien mot sentrum og til Skullerud fra Alléen holdeplass går buss 70 til Bjørvika på ca. 15 minutter.

Buss 23 ved Manglerud senter (Simensbråten / Lysaker). Buss 78 A Østensjø ring har busstopp like ved fra busstoppet Treskeveien. T-bane fra Manglerud til Jernbanetorget tar ca. 12 minutter. For ytterligere informasjon se www.ruter.no

Bebyggelse

Området består av rekkehus- og småhusbebyggelse.

Byggemåte

Rekkehus over 2 plan og kjelleretasje med bærende konstruksjoner av tre. Gulv skille av tre bjelkelag. Fasader forblendet med stående/-liggende beiset panel. Pulttak-konstruksjon antatt tekket med papp/membran.

Areal

Primærrom: 113 kvm, Bruksareal: 123 kvm, Bruttoareal: 138 kvm

Standard

1.etasje
Entré med plass til oppheng av ytterklær. Her har du mange gode løsninger. Adkomst til alle etasjer.

Kjøkken:
Eldre kjøkken med stort potensiale. Kjøkkeninnredningen består av slette malte skapfronter, laminat benkeplate med fliser på bakvegg, dobbel oppvaskkum med benkebeslag, ventilator og frittstående hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin. Her kan du med enkle grep fjerne veggen mellom kjøkkenet og spisestue for å lage en mer åpen løsning.

Stue:
Lys og stor stue med god plass til både sofagruppe med TV-møblement og spisebord. Vedovn som er god på vinterstid. Store vindusflater med gjennomgående lys fra begge sider gir boligen mye naturlig lys inn. Utgang til en solrik vestvendt terrasse med hellebelagt platting på ca. 9,4 kvm med stor gressplen. Ingen gjenboere med behagelig utsikt.

2.etasje
Her har du 3 gode soverom:
Hoved soverommet er av god størrelse med god plass til stor dobbeltseng og nattbord. Her er det også praktisk plassbygde skap. Her kan du med enkle grep sette opp en skyvedørsgarderobe.
Soverom 1 og 2 er også i god størrelse med plassbygde garderobeskap som passer utmerket som barnerom/gjesterom eller kontor.

Bad/wc:
Eldre flislagt baderom bestående av servant med underskap, overskap med speilfront og frittstående klosett.

Innvendig kott:
Meget praktisk kott over trapp som har gode lagringsmuligheter.

Underetasje
Romslig kjellerstue med eget vaskerom og toalettrom. Kjellerstuen er ett perfekt rom for barna eller om man ønsker ett eget hobbyrom. Kjellerstue og innvendig bod/kott i kjeller er ikke godkjent som rom for varig opphold etter dagens forskrifter med hensyn til rømningsvei og dagslysinnslipp. Iht. forskrifter: Rom for varig opphold skal ha tilfredsstillende tilgang på dagslys. Med rom for varig opphold forstås stue, kjøkken, soverom og arbeidsrom i boenhet. Høyde i kjeller er målt til ca. 1,98 m.Underetasjen har også 2 boder med gode lagringsmulighet. Vaskerommet består av dobbel støpt utslags kum og varmtvannsbereder på 190 L. Meget praktisk toalettrom med servant, speil og frittstående wc.

Overflater innvendige gulv:
Fliser på baderom, tregulv i bod 2. ett, parkett i stue, belegg på wc, kjellerstuetrappegang i kjeller og bod ellers laminat i øvrige rom

Overflater innvendige vegger:
Baderoms plater på bad, antatt eikepanel i vindfang, strietapet/panel i stue, tapet på kjøkken og wc ellers panel i øvrige rom.

Overflater innvendig himling:
Takessplater, malte slette flater og panel i alle rom.

Annet:
- Følger med garasje ved salg.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med stråleovn på baderom og wc, panelovner og vedovn i stue.

Tomten

Andel i felles eiet tomt på11 070 kvm. Tomten er felles for borettslaget og det er delt inn praktiske, adskilte hageparseller. Grønne fellesarealer, og asfalterte gang- og stikkveier

Parkering

Følger mer garasje.
Opplysninger fra styreleder i garasjelaget er årlig beløp på ca. kr 1.000,-, men kan forekomme en økning ved strøm. Det er også mulighet for å installere El-billader i garasje ettersom garasjelaget har oppgradert strømnettet. Her må det installers Grønn-kontakt.

Borettslaget har oppstillingsplasser og garasjer. Garasjene ivaretas av et eget garasjelag. Ved kjøp og salg av garasjer skal garasjelaget kontaktes.

Forretningsfører

OBOS, tlf: 22 86 55 00

Borettslaget

Abellund Borettslag:
Abellund Borettslag består av 59 rekkehus med 254 leiligheter fordelt på 158 fireroms og 96 3 roms. Første innflytting i borettslaget var i 1962 og tomten ble kjøpt i 1987.
Se også brl. Hjemmeside: http://www.abellund.no/

Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 12 472 142,-. Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr -12 510 959.
Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr -1 040 693 og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

14.10.2019

Styregodkjennelse

ja

Dyrehold

Den som ønsker å holde husdyr, må varsle styret om dette.
Se "husordensregler" for mer informasjon.

Forsikring

Fellesforsikring i Brl. NEMI Forsikring ASA, polisenummer 2761955
Innbo står man for selv

Ligningsverdi

For inntektsåret 2017:
Som primærbolig: 1 460 393,-
Som sekundærbolig: 5 257 416,-.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.312,- pr. mnd.
Herav:
Felleskostnader 3.461,-
Eiendomsskatt 54,-
Internett 99,-
TV Signal 230,-
Kapitalkost. lån 1 OBBK01 468,-
Totale felleskostnader etter kjente fremtidige endringer, kr. 4.328,-

Felleskostnadene inkluderer gårdsforsikring, kommunale avgifter, strøm fellesareal, vaktmestertjeneste, kabel-tv fra Get, internett og nedbetaling av andel fellesgjeld.

Eiendomsskatten på kr 54,- er kun 4 ganger i året ifølge forretningsfører, dette gjelder mai, juni, semptember og november.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld kr 253.000 (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.09.2019

Styret har på årsmøte 08.05.2018 fått fullmakt til å ta opp lån på 20 millioner for gjennomføring av prosjekter som etablering av avfallsbrønner, rehabilitering av fasader og tak og ferdigstillelse av verandrarehabilitering i 4 mannsboligene. Dette lånet er allerde fordelt ut til hver enkel enhet.

Lånevilkår

Lån 1:OBBK01 - 98207652784

Restgjeld: 78.952,-
Kapitalkostnader: 474,-
Total restgjeld: 18.330.232,-
Restløpetid: 17 år og 1 mnd.
Rente: 2,50% flytende pr 01.10.2019
Type: Annuitet
Antall terminer: 12.
Avdragsfrihet: Ja

Lån 2: OBBK03 - 98207742767

Restgjeld: 174.000,-
Kapitalkostnader: 668,-
Total restgjeld: 41.364.282,-
Restløpetid: 29 år og 1mnd.
Rente: 2,50% flytende pr 01.10.2019
Type: Annuitet
Antall terminer: 12.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger

Diverse

Fremtidig/pågående planer i borettslaget:
- Rehabilitering av avløsrør og nedgravde avfalsbrønner er pågående i borettslaget.
- Planer om å skifte kledning og etterisolere. Takene må tas, utvendig panel og vegger. Ingenting er vedtatt i styre enda, men vil nok bli tatt opp på neste generalforsamling.
- Hver enkel andelseier er ansvarlig vedlikehold og utskifting av vinduer.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boliger

Totale kostnader

6 700 000,- (Prisantydning)
253 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 953 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett/ Gebyr bruk av forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 968 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 04.10.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Egenerklæringsskjema, tilstandsrapport, nabolagsprofil og energiattest forside.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler André Johannessen

Oppdragsnummer

702190091