Skøyenveien 67

Skøyen/Øvre Silkestrå 3-roms i barnevennlig og populært område med 18 kvm markterrasse og garasjeplass.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 5 500 000

BRA / P-rom
81 m² / 77 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9283776555702 breddegrad, 10.687510215031 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 5 720 147

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 5 500 000
Andel fellesgjeld kr 205 000
Omkostninger kr 15 147
Totalpris kr 5 720 147
Felleskostnader kr 4 082 per måned
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 77 m²
Bruksareal (BRA) 81 m²
Etasje 1
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Skøyenveien 67
Kommune Oslo
Byggeår 1982
Energimerket Grønn F

Kontakt Sigrid for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Skøyenveien 67

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til Skøyenveien 67. Lys og pen 3-roms med 18 kvm markterrasse. Garasjeplass med elbil-lader. Boligen ligger i et sentralt og barnevennlig område med nærhet til Frognerparken. Det er kort og bilfri vei til Skøyen skole samt flere barnehager i nærheten. Leiligheten inneholder: Entrè, stort og koselig kjøkken, flislagt bad med varmekabler, 2 gode soverom samt en lys og stor stue. Moderniseringsbehov. Utgang til herlig markterrasse fra stuen. Leiligheten ligger i 1. etasje i populære Øvre Silkestrå borettslag. Boligen disponerer 1 kjellerbod. Søndagsåpen nærbutikk på området og hyggelige Kafe Kaffebænnen rett bak butikken. Det er kort vei til Møllhausen torg med bl.a Coop, apotek, bakeri og blomsterbutikk. Det er forkjøpsrett for sterk og varig varige bevegelsehemmede og OBOS medlemmer. Meldefristen er 20 november 2019.

Beliggenhet

Øvre Silkestrå er et barnevennlig borettslag med store grøntområder, bilfrie tun, flere lekeplasser og hyggelige sittegrupper på området. Perfekt for barnefamilier med gåavstand til Skøyen skole og flere barnehager.

Området består av villabebyggelse og ligger like ved Casinetto, Den Engelske Park og Frognerparken med flotte turmuligheter. Samtidig er det gang- og sykkelavstand til Majorstuen, Frogner, sentrum og Bygdøy med fine bademuligheter. Kun en kort gåtur til Skøyen, et knutepunkt for off. transport, med flytog, NSB, buss og trikk. Nærmeste t-bane er Borgen stasjon, med ca. 10 minutters gange. Majorstua T-banestasjon ca. 25 min gange.

Nærmeste område med handelsmuligheter er Karenslyst Alle med både butikker, vinmonopol, postkontor, hyggelige spisesteder, dagligvareforretninger, treningssenteret SATS- Elixia, medisinsk senter, apotek m.m. Gåavstand i tid er ca 10 minutter.

Borettslaget har egen søndagsåpen nærbutikk på området samt et lite lokalt torg. Det er også kort vei til Møllhausen torg med Coop, apotek, bakeri, blomster m.m. Man finner også Rema 1000 og Kiwi på Hoff. I tillegg har borettslaget egen parsellhage som er meget populært.

Det er gangavstand og bilfri vei til flere barnehager. Boligen sogner til Skøyen skole som er 5 minutter gange over bilfrie grøntområder.

Velkommen til et fantastisk sted med flotte oppvekstmuligheter.

Bebyggelse

Området består av villabebyggelse.

Adkomst

Se egen kartskisse. Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere skilt ved fellesvisninger.

Byggemåte

Lavblokk på 3 etasjer + loft og kjeller oppført i 1982. Leilighetens skillevegger og etasjeskiller i betong. Utvendige fasader med puss og panelkledning. Brannklassifisert entrédør type B30. Terrassedør med 2 lag isolerglass fra 1982.Vinder: Trerammer med 2 lag isolerglass fra 1982 Skrusikringer: 5 spredekurser og 1 nyere jordfeilautomat. Se tilstandsrapport datert 23.10.2019 for nærmere informasjon om boligens tilstand.

Innhold

Velkommen til Skøyenveien 67. Borettslaget ligger idyllisk til ved Casinetto og Den Engelske Park. Det er store og flotte tun rundt blokkene og det er flere hyggelige lekeplasser inne i borettslaget . Leiligheten ligger i et hyggelig og barnevennlig miljø med kort og bilfri vei til Skøyen skole samt flere barnehager. Lys og pen 3-roms beliggende i blokkens 1. etasje med utgang til herlig og romslig markterrasse. Moderniseringsbehov. Leiligheten inneholder: entrè, stue, kjøkken, bad og 2 soverom. Garasjeplass med elbil-lading.

Entrè : Innbydende entrè.

Bad: Pent og romslig flislagt bad med varmekabler. Innmurt badekar med halvhøy slagdør, servant i skapinnredning, wc og opplegg for vaskemaskin.

Soverom 1 & 2: leiligheten har 2 gode soverom med garderobeskap.

Kott: Leiligheten har kott som kan benyttes som walk-in-closet eller kontor.

Kjøkken: Romslig og koselig kjøkken med god benk- og skapplass. Åpent kjøkken inn til romslig stue. Hyggelig spiseplass. Kjøkkeninnredning med rødmalte profilfronter, 1,5 oppvaskkum, ettgrepskran, fliser mellom overskap og laminert benkeplate, opplegg for oppvaskmaskin og integrert komfyr med koketopp. Ventilator.

Stue: Lys og stor stue med store vindusflater som sikrer mye lys inn i. Utgang til vest-nordvestvendt markterrasse på 18 kvm.

1 bod i kjeller på ca. 7 m².

Areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 89 kvm

Standard

Overflater på innvendige gulv: Parkett i alle rom. Belegg i bod. Fliser på bad. Gulvsluk i støpejern fra byggeår.
Overflater på innvendige vegger: Malte flater og brystningspanel.

Oppvarming

Oppvarming med panelovn og gulvvarme.

Tomten

Tomten har opparbeidet fellesarealer med asfalterte internveier, lekeapparater, ballplass, plen og beplanting. Meget barnevennlig i bilfritt område. Asfalterte adkomstveier internt i borettslaget. Skøyenveien ender i rundkjøringen til Silkestrå.

Parkering

Plass for 1 bil i felles garasjeanlegg. Mulighet for lading av el-bil

Forretningsfører

Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Borettslagets revisor er PricewaterhouseCoopers AS

Borettslaget

Øvre Silkestrå er et veldrevet borettslag som består av 166 leiligheter fordelt på 24 bygninger, ohg ligger i bydel Ullern i Oslo kommune med følgende adresse: Skøyenvn 51-99. Gårds- og bruksnummer: 3/499.

-Borettslaget har avtale med Oslo Renhold om vasking av trappeoppgangene.
- Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester for perioden inntil sommer 2019.
Butikk i borettslaget, butikken har også søndagsåpent.
Borettslaget preges av et godt miljø og det arranges både sommerfester og nissefester som er med på å skape samhold og trivsel.

Julegrantenning på tunet med gløgg 1.søndag i advent.

Borettslaget har en egen hjemmeside:www.øvresilkestrå.no samt egen facebook side for beboerne.

Rehabilitering:

Det planlegges en gjesteleilighet som beboere kan bruke ved besøk eller oppussing.

2016 - Totalrenovering av 10 takterrasser, utskifting av 6 porttelefoner, utskifting av vindu i oppgangene, oppgradering av 2 sykkelstativ samt opprettet 2 nye, oppgradering av grøntareal foran butikk og parkering, etablering av ny 3-års kontrakt med Canal Digital.
2014 - Vedlikehold av garasjeanlegg og butikklokale. Nytt treverk, benker og bord på tunene, samt vedlikehold av vaktmesterleiligheten.
2013 - Utbedring av takterrasser, ny hjemmeside, rehab. uteareal, drenering av uteareal, utbedring av elanlegg og utskifting av strupeventiler.
2012 - Maling av samtlige trefasader, samt omkobling av varmtvannsbereder ifm overgang til fjernvarme.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

20.11.2019

Styregodkjennelse

Ja. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Hund og katt er tillatt forutsatt at fastsatte bestemmelser følges. Hunder skal alltid holdes i bånd på borettslagets eiendom.

Forsikring

Borettslaget er forsikret i Gjensidige, polisenr: .60836051. Forsikringspremien betales via felleskostnadene. Innboforsikring må man tegne selv.

Eiendomsskatt

Oslo kommune har innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom fra og med 2016. Eiendomsskatten for 2017 er på 3 promille av boligverdien (ligningsverdi x 4 x 0,8) med et bunnfradrag på inntil 4 millioner kroner.

Felleskostnader

4 082,-
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.082, pr. md.
Herav:
Felleskostnader 2.990,- (betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter og bygningsforsikring)
Garasje 351,-
Brensel 741,-

Lånevilkår

Øvre Silkestrå Borettslag har tre lån i OBOS.

Lånenummer: OBBK01-98207376256
Type: A
Restsaldo: 14.083.033,-
Restløpetid: 24 år 3 mnd
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 2,80%
Andel restsaldo: 90.439,-
Kapitalkostnader: 424,-

Lånenummer: OBOS05-98207753432
Type: A
Restsaldo: 15.404.491,-
Restløpetid: 9 år 3 mnd.
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 2,80%
Andel restsaldo: 76.469,-
Kapitalkostnader: 789,-

Lånenummer: OBOS06-98207767379
Type: A
Restsaldo: 7.536.906,-
Restløpetid: 19 år 4 mnd.
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 2,80%
Andel restsaldo: 37.428,-
Kapitalkostnader: 209,-

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdiattest på bygget datert 2.3.1988. Det foreligger ferdiattest datert 5.9.1986 på utvidelse av eksisterende leilighet på loft.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

1984/10583-3/105 Erklæring/avtale
05.03.1984
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

1985/66268-1/105 Bruksrett
28.10.1985

Bestemmelse om garasje/parkering
1986/42930-2/105 Erklæring/avtale
16.07.1986
BESTEMMELSE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER M.V.
Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.


Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

al_kostnad¤

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 8.11.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Sigrid Torvund-Storvand

Oppdragsnummer

701190179