Skjeggerødveien 19

Meget romslig og lettstelt 3 roms leil. med alt på ei flate. Heis og garasjeplass. Nært sentrum med butikker

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 1 590 000

BRA / P-rom
101 m² / 88 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.3106908611848 breddegrad, 10.1718020960051 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 1 964 147

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 1 590 000
Andel fellesgjeld kr 359 000
Omkostninger kr 15 147
Totalpris kr 1 964 147
Felleskostnader kr 6 458 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 88 m²
Bruksareal (BRA) 101 m²
Etasje 1
Eierform Borettslag
Boligtype Leilighet
Adresse Skjeggerødveien 19
Kommune Sandefjord
Byggeår 1999

Kontakt Lene for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Skjeggerødveien 19

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Leiligheten ligger lettstelt og fint til på bakkeplan, og borettslaget ligger attraktivt til i et etablert og rolig boligområde. Det er kort gangavstand til sentrum med diverse sentrumsfunksjoner som dagligvare, bank, post, bensinstasjon, kommuneadministrasjon, bibliotek m.m. Barne- og ungdomsskole finner du ca 0,7 km unna.

Bebyggelse

Borettslaget består av 19 andeler.

Adkomst

Fra E18 ta av RV 312, Andebuveien mot Andebu. Følg denne til Gravdal. Etter bensinstasjonen på Gravdal ta av RV 307 til venstre mot Andebu sentrum. Følg veien forbi Andebu sentrum og Andebu Sparebank. I enden av sletten i skarp venstresving (Skjeggerødsvingen) ta Skjeggerødveien til høyre. Følg veien inn i feltet og du ser 2 terrasseblokker innerst i feltet. Benytt fellesparkering ved første terrasseblokk (Skjeggerødveien 19).

Byggemåte

Terrasseblokk - Se tilstandsrapport fra takstmann

Innhold

Gang, bad, stue med åpen løsning til kjøkken, 2 soverom, 2 innvendige boder og 2 boder i fellesarealene. Garasjeplass i garasjekjeller. Solrik terrasse/uteplass utenfor stuen.

Areal

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 101 kvm, Bruttoareal: 110 kvm

Standard

3 roms, lettstelt leilighet i blokk oppført i 1999 som fremstår som pent holdt. Leilighetens overflater og innredninger er fra byggeår, så noe oppussing må påregnes. Leiligheten ligger i 1 etasje og har utgang til en nydelig, stor terrasse med mye sol. Det er satt opp thuahekk som skjerming. Nyere markise med elektrisk motor.

Kjøkkeninnredning ligger i åpen løsning mot den romslige stuen og her er det god plass til spisestue. Innredning med profilerte fronter og fliser over kjøkkenbenk. Opplegg for oppvaskmaskin som medfølger. Komfyr med montert komfyrvakt (medfølger). Avtrekksvifte. Varmtvannstank er plassert i kjøkkenbenk, og automatisk vannstopper er montert.

Stuen er meget romslig med god plass til både salong, spisestue og tv-krok. Store vindusflater som gir godt med lys inn. Utgang fra stuen via varandadør til meget romslig og hyggelig uteplass. Det er ikke montert ildsted, men det er elementpipe som er pusset og malt, så det går fint an og sette inn ildsted hvis man ønsker det.

2 gode soverom hvor begge er utstyrt med garderobeskap.

Bad/wc som er flislagt med varmekabler i gulv. Servant med underskap, speil med lysarmatur og ekstra skap (satt inn i 2005). Dusjhjørne med dusjstang på vegg. Opplegg for vaskemaskin.


Heis, callingsystem, automatsikringer, solrik terrasse/uteplass.

Boder.

Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.


Se tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler i gulv på bad

Tomten

Andel av 4995 kvm felles eiet tomt. Godt opparbeidede fellesarealer i borettslaget.

Parkering

Biloppstillingsplass i felles garasjekjeller. Gjesteparkeringer i borettslaget.

Vei/vann/avløp

Vei, vann og avløp er offentlig

Forretningsfører

OBOS avd. Tønsberg

Borettslaget

Andebu Terrasse

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

09.05.2019

Styregodkjennelse

Ny andelseier skal godkjennes av borettslagets styre.

Dyrehold

Det er i utgangspunktet ikke tillatt å anskaffe husdyr etter at man har flyttet inn. I så fall må det foreligge en spesiell tillatelse fra styret. Har man allerede hund eller katt når man flytter inn, kan man beholde den. Styret kan vedta at dyrehold skal tillates. Det anbefales allikevel at avgjørelsen blir tatt i generalforsamlingen som er lagets øverste myndighet.

Forsikring

Borettslaget er forsikret i IF Skadeforsikring med polisenr 1688647

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig:
kr 700 519
Som sekundærbolig:
kr 2 521 869

Felleskostnader

6 458,- pr Mnd
Renter og avdrag på lån som brl har tatt opp, ytre vedlikehold, trappevask, snømåking, gressklipping, bygningsforsikring, kabel-tv, kommunale avgifter, honorar til forretningsfører m.m

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr 359 000,- pr 01.04.2019 / Andel fellesformue kr 23 745,- pr 31.12.2018

Lånevilkår

Borettslaget har 1 stk lån:

Husbanken - HUS601-11442518: Annuitetslån med restsaldo kr 6 538 411,- pr 01.04.2019. Restløpetid: 11 år og 3 mnd. 2 terminer pr. år. Flytende rente på 1,60 % pr. 01.04.2019.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Brl har garantert betaling av sine felleskostnader/ GBF - ordning.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 01.12.1999

Utleie

Det er ingen utleieenhet i denne leiligheten. Ved utleie av leiligheten må det søkes om til borettslagets styre.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Borettslaget har inngått avtale med Scan-Net As - kabel-tv.

Borettslaget planlegger følgende arbeider:
Planlagt omtekking av terrasser, muligens fjerning av blomsterkasser og montere glass rekkverk, Finansieres med låne opptak.
Oppstart 2019 / 2020. Ny eier må være forberedt på at andel fellesgjeld vil øke, samt felleskostnader pr mnd. Pr. dd vites ikke kostnader.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen/området ligger i et område som er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende (110 - Boligområde) Kommuneplan (17.2.2016).Eiendommen ligger i et regulert område med planid 710 20000017 /plannavn Kjørkåsen (15.2.2000) og 710 19860015 / plannavn Andebu sentrum (3.4.1986) med reguleringsformål Boliger og Blokkbebyggelse.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

1 590 000,- (Prisantydning)
359 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
1 949 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 964 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 29.04.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport.

Vedtekter, husordensregler, protokoll fra siste ordinære generalforsamling (2018), innkalling til generalforsamling 2019, årsberetning, regnskap/budsjett inkl. revisors beretning fås ved henvendelse til meglers kontor.

Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Lene Lian

Oppdragsnummer

712190069