Skisporet 339

Hamar / Volljordet - Innbydende 3-roms selveierleilighet i 1.etg - Carport.

Fasade

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 200 000

BRA / P-rom
76 m² / 73 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 60.8137976827032 breddegrad, 11.0601037721354 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 314 120

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 200 000
Andel fellesgjeld kr 22 000
Omkostninger kr 92 120
Totalpris kr 3 314 120
Felleskostnader kr 2 559 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 73 m²
Bruksareal (BRA) 76 m²
Etasje 1
Eierform Selveier
Boligtype Leilighet
Adresse Skisporet 339
Kommune Hamar
Byggeår 2015
Energimerket Grønn C

Kontakt André for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Skisporet 339

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Flott beliggenhet i nytt og populært boligområde på Volljordet. Her har du nærbutikk i umiddelbar nærhet samt kort avstand til barnehage, skole, kjøpesenter, lekeplass m.m.. Fine friarealer i nærområdet som f.eks. Furuberget og Klukhagan. Lysløype like i nærheten. Gode bussforbindelser rett utenfor sameiet.

Byggemåte

Bygningen er fundamentert på støpte betongsåler, støpt ringmur og plate på mark. Drenering fra byggeår, antatt utført med drensslanger av plast. Takvann er ført ned i drenssystemet. Yttervegger er utført i trebindingsverk, antatt isolert med 250 mm. mineralull. Bygningen er kledd utvendig med stående panel i malt/beiset utførelse. Flate takkonstruksjoner i tre, utført med plassbygde taksperrer. Taket er tekket med helsveiset takpapp. Taktekkingen er ikke besiktiget. Vinduer og terrassedør med 3-lags isolerglass. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinner.

Innhold

P-rom: Entré, to soverom, bad, kjøkken og stue.
S-rom: Innvendig bod.

Areal

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 76 kvm

Standard

Romslig og fin flislagt entré med plass til garderobe. To soverom hvor hoved soverommet har to doble garderobeskap og det andre soverommet har et dobbelt skap.

Moderne og praktisk bad med går fliser på gulv og hvite fliser på veggene. Badet har lys innredning med slette fronter, heldekkende servantplate og lyssatt speil. Vegghengt toalett og dusjløsning med innfellbare dusjvegger. Opplegg til vaskemaskin.

Åpen stue og kjøkkenløsning med plass til spisegruppe og sofagruppe. Ekstra god takhøyde sammen med store vinduer gir stue og kjøkken godt innfall av dagslys og en god romfølelse. Fra stuen er det utgang til overbygget terrasse med ettermiddagssol.

Moderne og stilren kjøkkeninnredning med innfelte grep med heltre benkeplate med underlimt oppvaskkum i stål. Takhøye skap. Integrert kjøleskap, stekeovn og steketopp.

Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinner.

Innvendig bod for lagring.

Gulv: Eikeparkett og fliser på bad og entré.
Vegger: Malte flater og fliser på bad.
Himling: Malte himlinger.

Oppvarming

Vannbåren varme via radiatorer og vannbåren gulvvarme på bad.

Tomten

Felles eiet tomt på ca. 3 640 m2. Fellesarealer er pent opparbeidet med asfalterte internveier, gressplen og beplantning.

Parkering

Det medfølger én biloppstillingsplass i carport.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos Innlandet. Tlf. 22 86 55 00.

Sameiet

Sameiet Velthagan: Orgnr: 915099114
Sameiet består av totalt 24 seksjoner.

Realsameie for carporter og parkeringsplasser G.nr 1 og Bnr. 7504. Ideel andel 19/1319.

Dyrehold

Det er ikke tillatt å holde dyr uten skriftlig forhåndstillatelse fra styret. Søknad om tillatelse til anskaffelse av dyr må inneholde informasjon om hva slags dyr, og må være vedlagt skriftlig samtykke fra nærmeste naboer.

Forsikring

Borettslaget er fullverdiforsikret i IF Skadeforsikring med polisenr. 960137. Kjøper må selv sørge for innboforsikring.

Ligningsverdi

Primærbolig kr. 788.076,-
Sekundærbolig kr. 2.837.072,-

Felleskostnader

Felleskostnader kr. 514,-
à kto. oppvarming kr. 616,-
Felleskostnader kr. 1.062,-
Kabel - tv kr. 367,-
Totalt kr. 2.559,-

Beløpet inkluderer: Forretningsførerhonorar, revisjonshonorar, vaktmestertjenester, vedlikehold, kabel-tv og internett, bygningsforsikring, kommunale avgifter (renovasjon), á konto brensel, renter og avdrag på fellesgjelden, og andre driftskostnader.

Energiavregning: Fjernvarme fra Eidsiva Bioenergi. Fellesmåler for s 1-16. Avregnes etter avlest forbruk pr 30.9. Leses av ved eierskifte.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld. kr. 22.000,- pr. 01.09.2020
Andel formue kr. 14.272,- pr. 31.12.2019

Lånevilkår

Annuitetslån
Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på bygget.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Dagbok nr. 1074791 - datert 05.12.2014 Pliktig medlemskap i Stafsberg velforening.
Dagbok nr. 1074791 - datert 05.12.2014 Bestemmelse om friområde/ park og bestemmelse om lekeplasser.
Dagbok nr. 1083946 - datert 09.12.2014 Bestemmelse om vedlikehold av fjernvarmeledning med tilhørende utstyr.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig.

Totale kostnader

3 200 000,- (Prisantydning)
22 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 222 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
80 550,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 222 000,-))
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
92 120,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 314 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Avdelingsleder André Moe

Oppdragsnummer

715200186