Skansen terrasse 27

Pen 2-roms - stor, nyrenovert terrasse - garasje - stille - nær markagrensen!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 680 000

BRA / P-rom
50 m² / 50 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.935529779012 breddegrad, 10.9092528513018 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 920 147

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 680 000
Andel fellesgjeld kr 225 000
Omkostninger kr 15 147
Totalpris kr 2 920 147
Felleskostnader kr 3 824 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 50 m²
Bruksareal (BRA) 50 m²
Etasje 3
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Skansen terrasse 27
Kommune Oslo
Byggeår 1980

Kontakt Erik for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Skansen terrasse 27

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til en pen og velholdt 2-roms terrasseleilighet med usjenert beliggenhet i 3.etasje i Skansen Terrasse 27! Dette er en romslig leilighet med en god planløsning. Vestvendt, usjenert terrasse på 12,5 kvm.. Garasjeplass i byggets underetasje. Leiligheten består av entré, bad/wc, soverom, kjøkken med spiseplass og stue med utgang til vestvendt, usjenert terrasse på 12,5 kvm. Borettslaget grenser til Østmarka med sine flotte turmuligheter. Få minutters gange til nærsenter og offentlig kommunikasjo

Beliggenhet

Skansen terrasse 27 ligger meget flott og attraktivt til i populære Skansen Borettslag på Ellingsrud Vest i Oslo kommune, bydel Alna. Her bor du i rolige omgivelser tilbaketrukket fra all trafikk. Borettslaget har Østmarka som nærmeste nabo, og den innbyr til et rikt tur- og friluftsliv med flotte turstier, sykkelveier, bade-/fiskevann på sommertid og opptråkket lysløype på vinterstid.

Borettslaget er meget godt tilrettelagt for barnefamilier med tilnærmet bilfrie internveier, flotte grøntområder, grillplass, 3 nye lekeplasser og fotballbane etablert i 2014. Det ligger både kommunale og private barnehager i nærområdet. Populære Bakås Barneskole(1.-7.trinn), 1 klasse på hvert trinn, med SFO ordning ligger i gangavstand fra borettslaget med tilnærmet bilfri vei til skolen. Ellingsrud Ungdomsskole er lokalisert i nærheten av Ellingsrud senter, gangavstand ca. 10 min. Nærområdet tilbyr en rekke ulike fritidsaktiviteter. Ellingsrud ridesenter tilbyr diverse aktiviteter for unge og eldre. Ønsker man å se flere dyr, er 4H gården på Lindeberg et nært alternativ.

I området finnes fotballbane og 2 tennisbaner tilhørende Ellingsrud idrettslag. Høsten 2010 sto det ferdig en ny idretts- og flerbrukshall på området, her er det håndball, turn, basket og andre typiske innendørsidretter. Rema 1000 (med post) finner du ved innkjøring til borettslag. Ved T-banen ligger Kiwi med post, grønnsaksbutikk og frisør. På andre siden av E6 ligger Furuset senter som tilbyr et noe større utvalg av butikker, treningssenter og svømmehall. IKEA på Alnabru kun en kort kjøretur unna. Det er heller ikke mer enn i overkant av 5 minutter med bil til Lørenskog, hvor du finner store kjøpesentre som Metro og Triaden Lørenskog Storsenter.

Meget godt kollektivtilbud med hyppige avganger både med t-bane og buss. Nærmeste t-bane er på Ellingsrud senter (linje 2) og bussholdeplass i Edvard Munchs vei. Ellingsrud Vest er et område med relativ kort og enkel adkomst både til Oslo sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen med reisetid på henholdsvis ca. 15 og 30 minutter med bil

Adkomst

Følg E6 til avkjøring mot Furuset/ Øvre Lindeberg og deretter rett frem i første rundkjøring. Følg så Karihaugveien til lyskryss og ta til høyre inn mot Ellingsrud vest. Ta så første vei til høyre inn Trygve Nilsens vei og videre første vei til venstre inn til Skansen Borettslag. Gjesteparkering er på venstre side. Asfalterte interne veier til oppgangene.

Byggemåte

Terrasseblokk over 5 etasjeplan og kjeller oppført i 1982. Fundamentert med betongkonstruksjoner til antatt fast grunn/fjell. Støpt betongsåle og grunnmur i betong. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i støpt armert betong. Yttervegger i mur-/betongkonstruksjon samt noe utfyllende bindingsverk ved balkongpartier. Utvendige fasader forblendet med spekkmurt teglstein og fasadeplater samt trepanel ved terrasse partier. Flat takkonstruksjon antatt tekket med takpapp/asfaltbelegg. Det foregår en rehabilitering av terrassen på stuesiden. Betongblomsterbedene fjernes, og balkongene får nye fliser og et mer moderne preg med fronter i frostet glass.

Innhold

Romslig entre, bad/wc, soverom og stue med kjøkken i åpen løsning med utgang til vestvendt balkong på ca. 12,5 m².
+ kjellerbod på ca. 4 m² og bod på leilighetsplan på ca. 3 m².

Areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 56 kvm

Standard

Lys, pen og velholdt leilighet med god planløsing og utgang nyrenovert, (ferditgstilles desember 2019) vestvendt og usjenert terrasse på ca. 12,5 kvm. Garasjeplass i byggets underetasje.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter, 2 stk vitrineskap m/glassfronter, sorte laminerte benkeplater, nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål, ettgreps kjøkkenarmatur, fliser og benkebelysning over kjøkkenbenk, opplegg og plass for oppvaskmaskin, integrert platetopp og stekeovn, samt avsatt plass til frittstående kjøle-/fryseskap. Avtrekksventilator m/kullfilter over kokesone. Bardisk/spiseplass mot stue.

Bad/wc: Flislagt med gulvmontert toalett, servantinnredning med profilerte fronter, servantskap, heldekkende servant m/ettgreps servantarmatur, langskap, sideskap, speil og lysarmatur. Frittstående badekar med belyste paneler, glassvegg, dusjbatteri og dusjgarnityr. Opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel.

Øvrig standard med flislagt gulv i entre. Laminatgulv i stue/kjøkken og soverom. Hovedsakelig malt tapet/glassfibervev og tapet. Malt puss/betong i himlinger.

Utgang fra stue til vestvendt overbygget balkong på ca. 12,5 m². Balkongdekke i betong med membran/asfaltbelegg. Panelt yttervegg. Balkongdør var låst under befaring grunnet rehabilitering av balkong.

Hvit glatt brann- og lydklassifisert (B30/db35) entredør med sikkerhetslås og kikkehull fra 2011-2012. Balkongdør med 3-lags isolerglass datostemplet 2011.

Oppvarming

Elektrisk.

Tomten

Eiet felles tomt på 46 346 kvm. Tomten ligger i et opprinnelig skog/-fjellterreng og godt tilpasset terrenget. Store felles grøntarealer som er opparbeidet med beplantning, sittegrupper og lekeplasser, bord og benker, asfalterte adkomstarealer. Borettslaget må regnes som barnevennlig, skjermet avstengt med bom til internveier

Parkering

Garasjeplass i fellesanlegg i byggningens underetasje.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos.

Borettslaget

Skansen borettslag. Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.skanbo.no/


Borettslaget som består av 248 andelsleiligheter fordelt på 9 bygninger ligger i et opprinnelig skog/ fjellterreng og godt tilpasset terrenget. Store felles grøntarealer som er opparbeidet med beplantning, sittegrupper og lekeplasser, bord og benker, asfalterte adkomstarealer. Borettslaget må regnes som skjermet og barnevennlig med avstengt bom til internveier.

-Aktivitetsrom med kjøkken, gang og toalett for hele borettslaget befinner seg i Skansen terrasse 26. Perfekt å leie for festlige anledninger eller overnatting. Rommet ble pusset opp i 2014. Felles trimrom.

-Det er i 2011/12 utført rehabiliteringer i borettslaget med utbedring av fasader, etterisolering av bindingsverksvegger, rehabilitering av balkonger/terrasser, utskiftning av samtlige vinduer/dører, heiser, drenering, elektrisk anlegg og utearealer. For øvrige rehabiliteringer i borettslaget, se årsberetning.


Det som er av fremtidig vedlikehold som styret ser på, og vurderer fortløpende er følgende:

- Rehabilitering av alle terrassene med blomsterkasser (pågår)

- Utbedring av tak.

- Utbedring av garasjeanlegget, da særlig dekket på nedre plan.

- Etablering av brannvarslingsanlegg i trapperom og kjellere

Dyrehold

Det er iflg. brl. husordensregler ikke tillatt å anskaffe hund eller katt. Godkjenning av ny andelseier: Hvis ny eier bringer med seg hund eller katt. Ihh. til styret melding skal denne erklæringen ligge under som en klar forutsetning for godkjenning av ny andelseier

Styret kan gi dispensasjon fra regel om dyrehold etter husleielovens §5-2. Den som bringer hund eller katt med seg ved tildeling av leilighet, eller som får dispensasjon fra hovedregel, skal undertegne spesiell erklæring.

Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser:

1. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor borettslagets område.

2. Eier av dyret må straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate seg på eiendommen.

3. Eier av dyret er ansvarlig og erstatningspliktig for enhver skade som dyret måtte påføre person eller eiendom. Dette gjelder for eksempel oppskraping av dører og karmer, skader på blomster, planter, grøntanlegg m.v.

4. Ved brudd på husordensreglene kan styre kreve at dyret blir fjernet fra borettslaget. Dette gjelder også der dyrehold til sterk sjenanse / ulempe for andre naboer. Som sterk sjenanse / ulemper regnes blant annet allergi likt bråk redsel mm. Skriftlig klage rettes til styret. Styret avgjør etter å ha forhandlet med partene hvorvidt en klage er berettiget, og om dyret etter dette kreves fjernet.

Felleskostnader

3824,- inkl. varmtvann, garasjeplass, overvåkningsanlegg, kabel-tv, trappevask, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel samt øvrig drift og av borettslaget

Andel fellesgjeld/fellesformue

225.000 (01.11.19)

Lånevilkår

Skansen borettslag har 4 felleslån.

Lån i Eika med saldo på kr 66 320 937,-. Denne boligens andel utgjør kr 188.605,-. Resterende løpetid på 18 år og 3 mnd. Lånet betales med 12 terminer pr år og har flytende rente på 2,35%.

Lån i Husbanken med saldo på kr 25 898,-. Denne boligens andel utgjør kr 74,-. Resterende løpetid på 2 mnd. Lånet betales med 2 terminer pr år og har fast rente på 1,65%.

Lån i Husbanken med saldo på kr. 3.028 378,-, Denne boligens andel utgjør kr 8.609,-. Resterende løpetid på 8 år og 2 mnd. Lånet betales med 2 terminer pr år og har fast rente på 4,40%

Lån i Obos Banken med saldo 10.000.000,-. Denen boligens andel utgjør kr 28.126,-. Resterende løpetid 31 år. Lånet betales med 12 mnd pr.år. Avrdagsfrihet tom. 01.10.2020. Lånet har en flytetende rente på 2,35%.


Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til

Totale kostnader

2 680 000,- (Prisantydning)
225 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 905 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 920 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Snarlig etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erik Dahlin

Oppdragsnummer

705190164