Sigrid Undsets vei 1, leil 916

SJELDEN MULIGHET! 3-roms leilighet - Fantastisk utsikt - Bad/wc/vaskerom 2015 - Varmtvann inkl. - Heis

Velkommen til Sigrid Undsets vei 1, leil 916 - Presentert av Lokalmegler Israr Ali v/ OBOS Eiendomsmeglere Tveita

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 300 000

BRA / P-rom
72 m² / 69 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9118016605172 breddegrad, 10.836419408149 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 727 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 300 000
Andel fellesgjeld kr 412 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 3 727 385
Felleskostnader kr 5 296 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 69 m²
Bruksareal (BRA) 72 m²
Etasje 9
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Sigrid Undsets vei 1, leil 916
Kommune Oslo
Byggeår 1964
Energimerket Lys grønn E

Kontakt Israr for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Sigrid Undsets vei 1, leil 916

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et hyggelig og attraktivt boområde på Tveita. Et sentralt område med kort vei til nærbutikk, Tveita senter, kollektivtransport, Østmarka og diverse servicetilbud. Det er store grøntarealer mellom blokkene med felles grillplass.

Kollektivtilbud:
Rett i nærheten ligger Hellerud T-banestasjon med 2 linjer og ca. 10 min til sentrum. Nærmeste bussholdeplass er Tveten gård i Tvetenveien. Her går buss nr. 76 og natt- og morgenbuss nr. N2. Fra bussholdeplass Tveita i Tvetenveien går buss nr. 58, 61A, 69, 76, 79, 61B, N2 og Flybussen UE1 til Oslo Lufthavn.

Shopping:
Det er få minutters gange til Tveita senter med et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer (omkring 70 forretninger på senteret). I tillegg kort vei til Alnabru senter med diverse spesialforretninger. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Fyrstikktorget på Helsfyr, Fretex Alnabru, Coop Obs, IKEA Furuset, Alna Senter og Bryn Senter.

Fritidsmuligheter:
Østmarka byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Kort vei også til idylliske Østensjøvannet med sitt yrende fugleliv. Området kan tilby et mangfold av fritidsmuligheter som blant annet SATS treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, Alnaparken ridesenter og Furuset Forum med is- og håndballhall samt Furuset svømmehall. Rett ved leiligheten ligger Tveten gård som har eldre café og et variert tilbud av arrangementer.

Byggemåte

Høyblokk på 11 etasjer og kjeller oppført i bærende betongkonstruksjon, samt utfyllende bindingsverksvegger i tre. Antatt fundamentert til faste eller komprimerte masser. Leilighetskillende vegger og dekker i armert betong. Fasader forblendet med teglstein og malt/beiset panel, samt flatt yttertak antatt tekket med papp/Sarnafil.

Innhold

•Sentralt beliggende.
•Kort gangavstand til kjøpesenter og offentlig kommunikasjon.
•Flotte utearealer
•Leiligheten har en meget god og effektiv planløsning.
•Bad og wc er totalrehabilitert i regi av borettslaget i 2015.
•Gulvvarme på bad.
•Opplegg for vaskemaskin på vaskerom
•Nordvestvendt balkong på 5,5m²
•Fellesvaskeri i blokken.
•Kjellerbod.
•Kabel-tv tjenester fra GET.
•Vaktmester i borettslaget.
•Lave kjøpsomkostninger. INGEN DOKUMENTAVGIFT
•Veldrevet borettslag.
•Rask avklaring av forkjøpsretten.

Areal

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 80 kvm

Standard

Lys og romslig 3-roms leilighet som fremstår med tapet og malte veggoverflater, belegg, korkfliser og staveikeparkett på gulv, kjøkkeninnredning med profilerte furufronter og vaskerom, wc og bad som er rehabilitert i regi av borettslaget i 2015 med nye overflater, sluk og røropplegg. Leiligheten består av entré, innvendig bod, vaskerom, bad, wc, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til nordvestvendt balkong på 5,5m² med fantastisk utsikt.

3-roms andelsleilighet.
Bruttoareal 80 m², bruksareal 72 m², primære rom 69 m2.
Leiligheten disponerer 1 kjellerbod, kabel-TV tjenester fra GET samt bruk av felles takterrasse og fellesvaskeri som er i hver av blokkene og benyttes etter gjeldende regler.

Entre:
Lys og romslig entré med korkfliser på gulv, malte tapet og brystningspanel veggene og malt himling.

Soverom:
Praktisk alkove med plass til en seng og natt bord. Her er det skapplass med forheng og veggskap. Gummifliser i sovealkove fra 2019, malt tapet på veggene og malt himling.

Soverom:
Leiligheten har to soverom av god størrelse. Soverommene fremstår med korkfliser, malt strie og malt tapet på veggene og malt himling.

Bad:
Flott flislagt bad med varmekabler og downlights i himling. Badet består av dusj på vegg, servant med underskap, veggskap og speilhylle med lys. Bad/wc er rehabilitert i regi av borettslaget i 2015 med ny innredning, sanitærutstyr, overflater, membranløsninger, sluk og røropplegg.

Wc:
Praktisk separat wc som er rehabilitert i regi av borettslaget.

Vaskerom:
Praktisk flislagt vaskerom med opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken:
Kjøkken med hyggelig spiseplass ved vinduet. Eldre kjøkkeninnredning med profilerte furufronter, 2 stk. fronter med glass, heltre benkeplate med fliser over, 1 1/2 oppvaskkum og opplegg for oppvaskmaskin. Korkfliser på gulv, malte overfalter på veggene og malt himling.

Stue:
Romslig stue plass til både sofa og spiseplass. Staveikeparkett på gulv, malte strie på veggene og malt himling. Fra stuen er det utgang nordvestvendt balkong på 5,5m² med fantastisk utsikt og gode solforhold.

Hvitevarer:
Oppvaskmaskinen medfølger leiligheten.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentralvarme fra radiatorer og elektriske varmekabler på bad.

Tomten

Andel i 18469 kvm. eiet tomt felles for borettslaget. Fellesarealene er pent opparbeidet med lekeapparater, sittegrupper og grillplasser.

Parkering

Lønnealleen Borettslag har 54 parkeringsplasser til leie fordelt på 3 blokker. Sigrid Undsets vei 1 (17 plasser) - Sigrid Undsets vei 3 (19 plasser) og Sigrid Undsets vei 5 (21 plasser). Ledige parkeringsplasser kunngjøres på oppslagstavla og fordeles etter eventuelle ventelister. Garasjene i Sigrid Undsets vei er et eget sameie (Sameiet Tvetengarasjene) hvor man kan kjøpe garasjer som utlyses for salg. For øvrig vanlig gateparkering etter gjeldende bestemmelser, det er meget god gateparkering i gaten utenfor blokken.

Lading av Elbil:
Oslo kommune har etablert 14 ladestasjoner på gateplan mellom Sigrid Undsets vei 3 og 5.
Det vil også være mulig å bestille ladeboks på de parkeringsplassene som kan leies gjennom borettslaget. Mer informasjon på hjemmesiden til borettslaget.

Forretningsfører

OBOS, tlf: 22 86 55 00

Borettslaget

Lønnealléen brl., org.nr. 850508852. Borettslaget har hjemmesider: www.lonnealleen.no

Borettslaget som har adresse Sigrid Undsets vei 1, 3 og 5 består av 204 andelsleiligheter, fordelt på 3 høyblokker. Borettslaget ligger i etablert boligområde på Hellerud/Tveita, 8 km nordøst for sentrum. Kort vei til Tveita senteret med god offentlig kommunikasjon, forretninger, banker, apotek, post og serveringssteder. I nærmiljø finnes også Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter, samt skoler, barnehage og idrettsanlegg.

Styret i borettslaget skal innhente tilbud på asfaltering og ladestasjoner for el-bil og ulike løsninger her.

Styreleder informerer at det for tiden blir installert vannmålere i alle leilighetene. Hensikten med dette er å få varmtvann på akonto avregning. I følge styreleder vil avregningen skje i løpet av 2121.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2018: Ombygging av 3 stk. lokaler til nye leiligheter.
2017-2019: Utskifting av heiser.
2017: Utskifting av brannslukningsapparater og røykvarslere.
2015-2016: Utført våtromsrehabilitering i borettslaget og alle baderom, røropplegg og avløpsrør er rehabilitert.
2009: Nytt dørcallinganlegg med kamera og åpner.
2005: Maling av ganger og byttet postkasser.
2004: Malt vaskeriene, laget blomsterkasser ved parkeringsplassene og inngangspartiet.
2003 - 2004: Rehabilitering av heiser, malt styrerom, fyrrom og kjellerganger.
2003: Innglassing av balkonger, skiftet innendørsbelysning.
2000: Utskifting inngangsdører og kjellerdører,
1999 - 2000: Utbedring av tak, nytt låssystem i inngangsdørene.
1999: Nye vaskemaskiner.
1998-2000: Rehabilitering av fasadene og nye balkonger.
1988: Utskifting av vinduer.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

22.09.2020

Dyrehold

Dyrehold er tillatt mot søknad til styret og utfylling av dyreerklæring. Se husordensreglene for ytterligere informasjon.

Forsikring

Borettslaget er forsikret hos If Skadeforsikring - polisenummer: 1167973

Felleskostnader

Felleskostnader kr. 5.296,- pr./mnd. inkluderer varmtvann, kapitalkostnader, kabel-TV tjenester, vaktmestertjenester og vask av fellesareal.

Borettslaget har avtale om fellesmåling av oppvarming/radiatorvarme (p.t. kr. 700,- som gir totale felleskostnader kr. 5.996 pr. mnd.) Forbruket måles individuelt iht. faktisk forbruk og avregnes en gang pr. år.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 412.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.09.2020

Borettslaget har 2 lån:

1)
Annuitetslån i Handelsbanken (2HAND1-93727001164) med total lånesaldo kr. 16.204.440,-, hvorav denne andelen kr. 109.025,- . Restnedbetalingstid er 9 år 5 mnd. 12 terminer pr. år. Flytende rente 1,65%. Kapitalkostnad er kr. 1.043,- pr. mnd. som er inkl. i felleskostnadene. IN-ordning på dette lånet.

2)
Annuitetslån i Handelsbanken (2HAND5-93727002918) med total lånesaldo kr. 48.524.309,-, hvorav denne andelen kr. 302.778,- . Restnedbetalingstid er 20 år og 7 mnd. 4 terminer pr. år. Flytende rente 1,65%. Kapitalkostnad er kr. 1.453,- pr. mnd. som er inkl. i felleskostnadene.

IN-ordning: Lån 1) i Handelsbanken har IN-ordning (leil.andel kr 109.025,- pr. 01.09.2020). Ved en eventuell full innfrielse vil kapitalkostnaden på p.t. kr. 1.043,- pr.mnd. bortfalle. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.5. og 30.11. på borettslagets felleslån. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene. Ved nedbetaling av IN-lån vil det påløpe et administrasjonsgebyr på ca. kr 5 000,-.

Det vurderes indeksregulering av felleskostnadene. Kapitalkostnader øker/reduseres ved renteøjusteringer

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 300 000,- (Prisantydning)
412 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 712 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 727 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Israr Ali

Oppdragsnummer

705200153