Sigrid Undsets vei 1

Romslig 3-roms hjørneleilighet m/stor solrik balkong. Heis. Nyere flislagt bad og wc. Fyring/v.vann inkl. Moderisering!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 000 000

BRA / P-rom
82 m² / 72 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9118016605172 breddegrad, 10.836419408149 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 436 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 000 000
Andel fellesgjeld kr 421 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 3 436 385
Felleskostnader kr 5 241 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 72 m²
Bruksareal (BRA) 82 m²
Etasje 4
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Sigrid Undsets vei 1
Kommune Oslo
Byggeår 1964
Energimerket Lys grønn F

Nabolagsprofil, Sigrid Undsets vei 1

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Leiligheten er beliggende i et veletablert, populært og meget barnevennlig boligområde på Tveita. Leiligheten ligger i byggets 4.etasje og har en usjenert balkong som er orientert mot sydvest med gode solforhold. Flott utsikt utover småhusbebyggelsen på Godlia og mot Nordre Skøyen hovedgård. Det er store grøntarealer mellom blokkene som er pent opparbeidet med felles grillplass og lekeplass for de minste.

Borettslaget ligger sentralt til på Tveita, rett nedenfor Tveita senter. På Tveita senter finner du bl.a. et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer (ca. 70 forretninger). Godt utvalg av også andre kjøpesentre i nærheten, blant annet IKEA, Alna Senter, Manglerud og Bryn Senter.

Gode offentlige kommunikasjoner med både busser og T-bane. Kort vei til både Tveite -og Hellerud T-banestasjon med hyppige avganger og kort reisetid til sentrum. Nærmeste bussholdeplass er Tveten gård i Tvetenveien. Her går buss nr. 76 og natt- og morgenbuss nr. N2. Fra bussholdeplass Tveita i Tvetenveien går buss nr. 58, 61A, 69, 76, 79, 61B, N2 og Flybussen UE1 til Oslo Lufthavn.

Fra boligen er det kort vei til skoler i alle trinn, samt barnehager. Området sokner til Tveita barneskole, Haugerud Ungdomsskole og Hellerud Videregående. Det er flere offentlige- og private barnehager i området.

For den aktive er her mange muligheter for både innendørs og utendørs trening. Østmarka byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka. Nærmeste treningssenter er S.A.T.S. Elixia Hellerud og Bare Trening på Haugerud. Mangfold av fritidsaktiviteter for barn og unge i nærområdet som bl.a. skitrekk i Jerikobakken på Lindeberg, ridesenter ved Alnaparken, kunstgressbane på Tveita, fritidsklubb på Trosterud, svømmehall på Furuset, samt Furuset Forum med is- og håndballhall.

Til søndagsturer eller til annonserte aktiviteter finner du bl.a. Tveten Gård, som kan by på sosialt samvær, teater, dans og sang.

Her er det lett å trives!

Området består hovedsakelig av blokk- og småhusbebyggelse. Lønnealleen borettslag består av 204 leiligheter fordelt på 3 høyblokker.

God adkomst fra Sigrid Undsets via asfalterte internveier til felles oppgang med heis. Meget kort vei til offentlig kommunikasjon. Det vil bli skiltet med skilt fra Obos Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

Høyblokk på 11 etasjer + kjeller. Grunnmur i støpt betong. Yttervegger/bærende konstruksjoner oppført i støpt betong/murverkskonstruksjon, utvendig forblendet med spekket teglstein. Leilighetskillende vegger og dekker i armert betong. Flatt yttertak antatt tekket med papp/sarnafil. Det er utført en omfattende rehabilitering av bad, samt soil/avløpsrør. Fasadene ble rehabilitert i 1998-2000. Vinduer og balkongdør med 2-lags isolerglass fra 1987. Brann- og lydklassifisert entredør, B-30/40 dB klassifisert dør. For ytterligere beskrivelse av bygningen, vennligst se vedlagte tilstandsrapport.

Lys og romslig hjørneleilighet beliggende i byggets 4.etasje. Trappefri adkomst med heis. Leiligheten har et nyere bad, wc og vaskerom som ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2015/16. Forøvrig har leiligheten en eldre innvendig standard med behov tidsmessig modernisering. Sikringsskap med automatsikringer. Leiligheten inneholder en praktisk entré/gang, sep.wc, innvendig bod, flislagt bad med elektrisk gulvvarme og innfelte downlights i himling, kjøkken med spiseplass, vaskerom, 2 gode soverom med plassbygde garderobeskap, samt stue med utgang til stor innglasset balkong på ca. 7 kvm. Sydvestvendt balkong med gode solforhold og flott utsyn mot småhusbebyggelsen på Godlia og Nordre Skøyen hovedgård. Det medfølger kjellerbod. Fellesvaskeri i blokka.

Entré: Praktisk og god gang med nyere porttelefon. Parkett på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt himling. Brann- og lydklassifisert entredør. Adkomst til innvendig på ca. 3 kvm.

Innvendig bod: Malt gulv og malte vegger. Malt himling. Innredet med diverse hyller.

Soverom II: Godt soverom med plassbygd garderobeskap. Parkett på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt himling.

Soverom I: Romslig soverom med plassbygd garderobeskap. God plass for dobbeltseng. Parkett på gulv og malt tapet vegger. Malt himling.

Bad: Nyere bad som ble rehabilitert i regi av borettslaget 2015/16. Fliser på gulv og vegger. Malt himling med innfelte downlights. Elektrisk gulvvarme. Stor dusjnisje med skyvedører i glass. Innredning i hvit utførelse med heldekkende servant og ettgreps blandebatteri. Speilskap over servant.

Wc: Nyere wc som ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2015/16. Fliser på gulv og vegger. Malt himling. Veggmontert klosett. Servant med ettgreps blandebatteri. Overskap med speil.

Vaskerom: Praktisk vaskerom som ble oppusset i forbindelse med baderomsrehabiliteringen i 2015/16 med fliser på gulv og malte vegger. Malt himling. Opplegg/plass for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkken: Eldre kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter. Fliser over benk. Lys under overskap. Heltre benkeplate med heldekkende rustfritt benkebeslag. Ettgreps blandebatteri. Ventilator over kokesonen. Opplegg for oppvaskmaskin. Oppvaskmaskin, komfyr, samt kjøl- og fryseskap medfølger. Hyggelig spiseplass ved vindu med utsikt. Parkett på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt himling.

Stue: Lys og trivelig stue med lysinnfall fra to sider. God plass for sofa og spisebord. Parkett på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt himling. Utgang til balkong.

Balkong: Romslig innglasset og usjenert sydvestvendt balkong. Flott utsikt til småhusbebyggelsen på Godlia og Nordre Skøyen hovedgård. Det er montert utelampe.

Boligen disponerer: Det medfølger kjellerbod. Takterrasse med fantastisk utsikt til byen og fjorden. Fellesvaskeri. Fellesrom for sykler.

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 82 kvm

Leiligheten disponerer en kjellerbod. Fellesvaskeri. Felles takterrasse. Dørcalling med åpner. Kabel-TV tjenester fra Get. Mulighet for leie av ekstra kjellerbod etter venteliste.

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme til radiatorer i leiligheten. Elektrisk gulvvarme i bad.

Borettslaget eier tomten på 18 469 kvm. Tomten er pent opparbeidet med gressplener, trær, beplantning, sittegrupper, grillplasser, lekeplass, asfalterte internveier, m.m. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Borettslag har 54 parkeringsplasser til leie fordelt på 3 blokker. Sigrid Undsets vei 1 (17 plasser) - Sigrid Undsets vei 3 (19 plasser) og Sigrid Undsets vei 5 (21 plasser). I tillegg er det 6 MC-plasser. Ledige parkeringsplasser kunngjøres på oppslagstavla og fordeles etter søknad/ventelister. For øvrig vanlig gateparkering etter gjeldende bestemmelser for området. Pt. er det mulig å parkere i gaten utenfor blokken.

Styret utreder muligheter for elbil-lading. Samtidig så har kommunen planer om å opprette 14 ladestasjoner på gateplan et sted mellom Sigrid Undsets vei 3 og 5.

OBOS, tlf: 22 86 55 00

Lønnealléen brl., org.nr. 850508852. Borettslaget har egen hjemmeside: www.lonnealleen.no

Borettslaget som har adresse Sigrid Undsets vei 1, 3 og 5 består av 204 andelsleiligheter, fordelt på 3 høyblokker.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2018: Ombygging av 3 stk. lokaler til nye leiligheter.
2017-2019: Utskifting av heiser.
2017: Utskifting av brannslukningsapparater og røykvarslere.
2015-2016: Utført våtromsrehabilitering i borettslaget og alle baderom, røropplegg og avløpsrør er rehabilitert.
2009: Nytt dørcallinganlegg med kamera og åpner.
2005: Maling av ganger og byttet postkasser.
2004: Malt vaskeriene, laget blomsterkasser ved parkeringsplassene og inngangspartiet.
2003 - 2004: Rehabilitering av heiser, malt styrerom, fyrrom og kjellerganger.
2003: Innglassing av balkonger, skiftet innendørsbelysning.
2000: Utskifting inngangsdører og kjellerdører.
1999 - 2000: Utbedring av tak, nytt låssystem i inngangsdørene.
1999: Nye vaskemaskiner.
1998-2000: Rehabilitering av fasadene og nye balkonger.
1988: Utskifting av vinduer.

Det foreligger planer om asfaltering av parkeringsplassen i 2020.

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

20.01.2020

Ja

Dyrehold er tillatt mot søknad til styret og utfylling av dyreerklæring. Se husordensreglene for ytterligere informasjon.

Forsikret hos: if... Skadeforsikring - polisenummer 1167973. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 896 018,-
Som sekundærbolig: kr 3 225 664,-

Felleskostnader kr. 5 241,- pr. mnd. inkluderer varmtvann, kabel-TV, trappevask, vaktmestertjenester, felles forsikring, kommunale avgifter, nedbetaling av andel felles gjeld (kapitalkostnader), samt borettslagets øvrige driftskostnader.

Borettslaget har avtale om fellesmåling av oppvarming/radiatorvarme (p.t. kr. 850,- pr. mnd. som gir totale felleskostnader kr. 6 091,- pr. mnd.) Forbruket måles individuelt iht. faktisk forbruk og avregnes en gang pr. år

Borettslaget har 2 lån i handelsbanken iht. brev fra Obos datert 17.12.2019:

1) Annuitetslån i Handelsbanken (2HAND1-93727001164) med total lånesaldo kr. 17 365 635,-, hvorav restsaldo på denne andelen utgjør kr. 114 590,- . Restnedbetalingstid er 10 år 2 mnd. 12 terminer pr. år. Flytende rente 2,70%. Kapitalkostnad er kr. 1 076,- pr. mnd. som er inkl. i felleskostnadene. Dette lånet har IN-ordning.

2) Annuitetslån i Handelsbanken (2HAND5-93727002918) med total lånesaldo kr. 49 915 307,-, hvorav restsaldo på denne andelen utgjør kr. 305 657,- . Restnedbetalingstid er 21 år 5 mnd. 4 terminer pr. år. Flytende rente 2,70%. Kapitalkostnad er kr. 1 580,- pr. mnd.

IN-ordning: Lån 1) i Handelsbanken har IN-ordning (leilighetens andel utgjør kr 114 590,- pr.17.12.2019). Ved en eventuell full innfrielse av dette lånet vil felleskostnaden reduseres med kr 1 076,- pr. mnd. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.5. og 30.11. på borettslagets felleslån. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000,- pr. gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Det foreligger ferdigattest, datert 10.09.1968

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål. Området mot Tveten gård er spesialområde - bevaring (park, gårdstun, beite, friområde-turvei ,m.m.

3 000 000,- (Prisantydning)
421 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 421 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 436 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Etter avtale med selger.

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (tilstandsrapport, egenerklæring, energiattest, samt nabolagsprofil)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Eiendomsmegler Rolf Olsen

705190199