1 av 24

Selma Ellefsens vei 3H

Ny, moderne og arealeffektiv 2-roms med sydvestvendt balkong på 7 kvm. Fint utsyn. Heis. Felles takterrasse. IN-ordning.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 4,251,004

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 2,400,000

Fellesgjeld: NOK 1,834,000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 17,004

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: NOK 5,998

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS, tlf 22865500.

 • Forsikring

  Borettslaget er forsikret hos Protector. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

 • Ligningsverdi

  Det er ikke satt ligningsverdi da leiligheten er ny i 2021.

 • Felleskostnader

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5 998,- pr. md.
  Herav:
  Felleskostnader kr 2 040,-
  Akto oppvarming kr 443,- (Avregning en gang i året).
  Kapitalkost. lån 1 OBOS01 kr 3 515,-

  Felleskostnadene inkluderer grunnpakke internett, kommunale avgifter, felles forsikring, vaktmestertjenester, trappevask, forretningsfører og andre driftskostnader.

  Felleskostnader etter avdragsfri periode (01.12.2026) med dagens rentenivå er estimert med en økning på kr 2 576,- som gir totale felleskostnader på kr 8 574,-

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 1 835 000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.09.2022.

 • Garantiordning

  Ja

 • Totale kostnader

  2 400 000,- (Prisantydning)
  1 834 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 234 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 004,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 251 004,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Velkommen til Selma Ellefsens vei 3 H - en ny og moderne 2-roms leilighet i 4.etasje med god og arealeffektiv planløsning. Leiligheten ligger i et område under stor utvikling.

  Borettslagets fellesarealer er pent opparbeidet med pergola, store grøntarealer og frodig vegetasjon. Det er flere store takterrasser med plantekasser, sittegrupper og flott utsikt. Ulven er en ny, grønn bydel med store planer for framtiden og høyt fokus på trivsel. Det er kort vei til offentlig transport og butikker.

  Leiligheten har en fin beliggenhet med hyggelig utsyn. Store vindusflater sikrer rikelig med naturlig dagslys inn i leiligheten. Utgang til balkongen fra både stue og soverom.

  Kort vei til offentlig transport, Økern T-banestasjon ligger kun 4 minutter unna og tar deg inn til sentrum på 10 minutter. Det er etablert sykkel -og gangveier i flere retninger. Det tar kun 15 minutter å sykle inn til sentrum. Rett utenfor døren er det også bussholdeplass. Det er etablert flere spisesteder og butikker i området og det vil komme flere i takt med byutviklingen.

  I kommuneplanen for Oslo skal området i tilknytning til Økern utgjøre selve sentrum i Hovinbyen. Hovinbyen er Oslos største byutviklingsområde, en helt ny bydel som skal fungere som et selvstendig og selvforsynt sentrum med butikker, servering, parker og rekreasjon, et bredt servicetilbud, arbeidsplasser og boliger.

  Velkommen til en hyggelig visning i Selma Ellefsensvei 3H:
  - Enkel adkomst med heis.
  - Delikat bad med vannbåren gulvvarme og opplegg til vaskemaskin.
  - Meget god og arealeffektiv planløsning.
  - Balansert ventilasjon.
  - Varmtvann inkl. i felleskostnadene (A-konto).
  - Pent opparbeidet gårdsrom med beplanting, pergola, balløkke og flere sitteplasser.
  - Felles takterrasser med WC, benker og vask.
  - Kjellerbod på ca. 5 kvm og sykkelparkering.
  - Otto Mobility bildelingsordning.
  - Et område under stor utvikling.
  - Nærmeste bussholdeplass er rett ved siden av borettslaget.
  - Økern T-bane ligger like ved boligen og bruker kun 10 min til sentrum.
  - Kort vei til dagligvarebutikk, apotek og flere spisesteder på Ulven torg.
  - IN-ordning, mulighet for innfrielse av fellesgjeld.
  - Lave kjøpsomkostninger (ingen dokumentavgift).
  - Rask avklaring av forkjøpsretten.

 • Beliggenhet

  Ulven park borettslag ligger sentralt på Ulven som er en del av Hovinbyen, et prioritert utbyggingsområde i Oslo. Det er planlagt ca. 2 000 nye boliger på Ulven, i tillegg til flere næringsbygg, bla. Construction City hvor det blir 5000 arbeidsplasser, butikker, treningssenter og flere servings lokaler.

  På Ulven bor du i en moderne og grønn bydel med nærhet til sentrum og flotte rekreasjonsområder. Ulven er under stor utvikling og er en av Oslos største framtidige byutviklingsområder. Rundt boligene på Ulven er det store grønne gårdsrom som er flott opparbeidet med trær, busker, samt flere samlingssteder. I området finner du også andre flotte turområder, slik som idylliske Hovindammen ved Valle Hovin.

  Økern T-banestasjon ligger rett ved og det tar kun 10 minutter med T-banen til sentrum. Like utenfor borettslaget er det bussholdeplass.

  Ulvenveien er oppgradert til ny hovedgate gjennom området med busstrasé i midten. Fine trær og busker vil pryde sykkelvei/fortau og kjørebaner. Gang- og sykkelvei under jernbanen mellom Ulven og Kabelgaten er etablert. Dermed er det kun fem minutter å gå til blant annet Kuben videregående skole og Hotell 33 fra Ulven Torg. I Ulvenparken er det også etablert en flott barnehage.

  Det er flere servicetilbud i umiddelbar nærhet slik som matbutikk (Kiwi), Apotek, Padeltennis, blomsterbutikk, kafé og restaurant. Oslo Turn og tennis-hall, treningssenter på Hasle Torg og Økern, fotballbaner og ballbinge på Valle Hovin, samt barne-skiløyper i området rundt Valle Hovin på vinteren.

  Kort gangavstand til Vinslottet og Hasle Torg med et bredt utvalg populære serveringssteder, butikker og tilbud. Det er lagt opp til næringslokaler i første etasje langs veien i Ulven Park Borettslag. Ettersom Ulven er et område under stor utvikling vil bare servicetilbudene øke i tiden framover.

  På Ulven bor du i en moderne, grønn bydel med nærhet til flotte turområder og sentrumsfasiliteter.

 • Adkomst

  Se kartskisse. Det vil bli skiltet med skilt fra Obos Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

 • Byggemåte

  Boligblokk oppført 2021. Ulvenparken er bygget etter byggeteknisk forskrift 2017 (TEK 17). Bygget er fundamentert med peler/pilarer til fjell. Bæresystemet er hovedsakelig i betong og stål. Fasadeveggene i hovedsak med isolert bindingsverk. Utvendig er veggene i hovedsak forblendet med teglstein, pussystem og værbestandig tre-spiler/panel. Enkelte fasadedetaljer kan være i andre materialer. Yttertak er isolert og tekket, og store deler er også med felles takterrasser der det lagt tremmegulv over tekkingen. Borettslaget har underjordisk garasjeanlegg, med direkte heisadkomst til alle etasjeplan. Det legges til rette for redusert behov for egen bil ved at det planlegges bil og sykkeldelingsordninger. Det er etablert innvendig og utvendig sykkelparkering. For ytterligere beskrivelse av bygningen, vennligst se vedlagte tilstandsrapport.

 • Innhold

  Lys, tiltalende og moderne leilighet med god planløsning. Leiligheten var ny i 2021 og har en gjennomgående god innvendig standard på overflater og utstyr. Parkett i alle rom, bortsett fra baderom som har fliser på vannbåren gulvvarme. Slette vegger som er holdt i lyse farger. Stilsikker kjøkkeninnredning fra HTH med glatte fronter og integrerte hvitevarer.

  Leiligheten inneholder en god gang med plass for yttertøy og sko. Flislagt baderom med vannbåren gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Romslig soverom med garderobeskap og utgang til balkong. Kjøkken med åpen løsning til stue. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt balkong på ca. 7 m² med gode solforhold og hyggelig utsyn. Trappefri adkomst med heis. Det medfølger en kjellerbod på 5 m². Det er etablert innvendig og utvendig sykkelparkering. Under bygningene og gårdsrommet er det garasjeplasser. Det er mulig å kjøpe garasjeplass for kr 600 000,- pr. 24.05.22. En lekker leilighet til å flytte rett inn i.

  Entré: En god og praktisk gang med plass for yttertøy og sko. Parkett på gulv og malt glatte vegger. Malt himling. Porttelefon.

  Bad/wc: Romslig og flislagt baderom med vannbåren gulvvarme. Malt himling med innfelte downlights. Stor dusjnisje med innfellbare dusjdører. Opplegg/plass for vaskemaskin. Kombinert vaskemaskin og tørketrommel fra AEG kan medfølge etter avtale med selger. Baderomsinnredning med hvite glatte fronter. Servantplate og nedfelt servant og ettgreps blandebatteri. Speil over servant.

  Omkledningsrom: Opprinnelig bod som er innredet med trådhyller og oppheng for klær. Parkett på gulv og malte glatte vegger. Malt himling.

  Soverom: Godt soverom med plass for dobbeltseng. Garderobeskap. Parkett på gulv og malte glatte vegger. Malt himling. Utgang til balkong.

  Kjøkken: Moderne og delikat kjøkken med innredning fra HTH. Takhøye overskap med hvite glatte fronter. Lys under overskap. Laminat benkeplater med nedfelt oppvaskkum og ettgreps blandebatteri. Opplegg oppvaskmaskin. Integrert stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin, samt frittstående kjøl- og fryseskap. Ventilator over kokesonen. Komfyrvakt over kokesonen. Det er montert vann-stopper under benk (Waterguard). Parkett på gulv og malte glatte vegger. Malt himling. God spiseplass i tilknytning til kjøkken.

  Stue: Lys og trivelig stue med god plass for sofagruppe. Parkett på gulv og malte glatte vegger. Utgang til balkong.

  Balkong: Stor og overbygget balkong på 7 m². Balkong er orientert mot sydvest med gode solforhold og flott utsyn til fellesarealene og nærområdet.

  Boligen disponerer: Med leiligheten følger en sportsbod på ca. 5 kvm. Det er etablert innvendig og utvendig sykkelparkering. Under bygningene og gårdsrommet er det garasjeplasser. Det er mulig å kjøpe garasjeplass.

 • Areal

  Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 42 kvm

 • Standard

  Boligen har kun fått tilstandsgrad TG 0 og TG 1 i tilstandsrapport utført av Rune Kristiansen Takst AS. For utdypende informasjon, vennligst se tilstandsrapporten:

 • Utstyr

  Brannslukningsanlegg. Porttelefon.

 • Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme i bad og ellers elektrisk oppvarming. Det er ikke fastmonterte panelovner i leiligheten. Det medfølger frittstående elektrisk radiator, samt en panelovn som ikke er montert.

 • Tomten

  Tomten og fellesarealene er opparbeidet med gressplener, trær, beplantning, sittegrupper, lekearealer med apparater og asfalterte stikkveier.

  Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Parkering

  Parkering etter gjeldende bestemmelser. Mulighet for å kjøpe biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg for kr 600 000,- pr. 24.05.22-. Du kan kontakte prosjektselger Erik Tharaldsen på erik.tharaldsen@obos.no eller Benedicte Wien på benedicte.wien@obos.no for kjøp av garasjeplass i Ulven Park.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

 • Borettslaget

  Ulven Park Borettslag

 • Dyrehold

  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring, se husordensreglene §11 Dyrehold.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

 • Utleie

  I henhold til borettslagsloven § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

 • Diverse

  Reklamasjoner: For egen bolig må andelseier legge inn reklamasjoner i portalen InAttika. Reklamasjoner på fellesarealer skal rapporteres inn til styret som legger disse inn i reklamasjonsportalen InAttika. Skader som er påført fellesareal etter overtagelse er ikke en berettiget reklamasjon. Selger av leiligheten er selv ansvarlig for å melde om eierskifte i portalen InAttika slik at ny eier får tilgang til FDV (Forvaltning, Drift og Vedlikehold) av sin bolig, samt til reklamasjonsportalen. Logg inn på https://www.agorainattika.no/web/Ulven-B2, gå til Kundesenter og videre til punktet Eierskifte. Reklamasjonsfristen utgår juni - oktober 2026.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål og næring.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 23.09.2022 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (tilstandsrapport, egenerklæringsskjema, nabolagsprofil, reguleringskart, samt energiattest)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  705220113

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  29.09.2022

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

 • Lånevilkår

  Borettslaget har 1 annuitetslån i Obos-banken fordelt slik iht. brev fra forretningsfører, datert 07.09.2022

  Lån: OBOS01-98207987743
  Restsaldo: kr 1 015 008 100,-
  Andel fellesgjeld: kr 1 834 000,-
  Restløpetid: 39 år og 3 mnd.
  Terminer pr. år: 12
  IN-ordning: Ja
  Avdragsfrihet til og med: 01.12.2026
  Rente: Flytende, 2,3% pr. d.d.

  IN-lån, mulighet for innfrielse av fellesgjeld 2 ganger pr. år. (31.01. og 30.07). Det er mulighet for hel eller delvis innfrielse av fellesgjeld. Ved full innfrielse vil felleskostnader p.t. bli redusert med kr 3 515,- pr. mnd.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Rolf Olsen

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål