Selma Ellefsens vei 3 M

Splitter ny og romslig 4-roms med stor og solrik balkong, heis og felles takterrasse. God intern beliggenhet. Garasje*

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 6,118,154

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 3,080,000

Fellesgjeld: NOK 3,022,600

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 15,554

Dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m

Felleskostnader pr. måned: NOK 7,792

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS, tlf 02333.

 • Forsikring

  Tryg forsikring AS med polisenr. 7824665

 • Ligningsverdi

  Boligen er ny og det er ikke mulig å innhente ligningsverdi.

 • Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt i Oslo Kommune.

 • Felleskostnader

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 7.792,- pr. md.
  Herav:
  Felleskostnader 2.781,-
  Akto oppvarming 729,-
  Kapitalkost. lån 1 OBOS01 4.282,-

  Felleskostnadene inkluderer varmtvann grunnpakke internett, kommunale avgifter, felles forsikring, vaktmestertjenester, trappevask, kapitalkostnader og forretningsfører.

  Felleskostnadene etter avdragsfriperiode er estimert til kr. 13.290,-

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 3.023.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 21.09.2021

 • Garantiordning

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene.

 • Totale kostnader

  3 080 000,- (Prisantydning)
  3 022 600,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  6 102 600,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  15 554,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 118 154,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Selma Ellefsens vei 3M er en splitter ny og moderne leilighet med fin og solrik beliggenhet i Ulvenparken - et nyetablert boligkvartal på Ulven. Gårdsrommet er pent opparbeidet med pergola og grillplass, akebakke, sandlekeplass og frodig vegetasjon med regnbed. Takterrassene er flotte fellesarealer som inneholder plantekasser, romdannende beplantning og møbler samt flott utsikt og gode solforhold.

  De er kort vei til offentlig transport, Økern T-banestasjon ligger kun 4 minutter unna og tar deg inn til sentrum på 10 minutter. Det er etablert sykkel -og gangveier i flere retninger. Det tar kun 15 minutter å sykle inn til sentrum. Rett utenfor døren er det også bussholdeplass. Det er etabler flere spisesteder og butikker i området, og det vil bare etableres mer etterhvert som bydelen blir utviklet.

  Det er 5 års nybygg garanti og mulighet for innfrielse av fellesgjeld (IN-ordning). Det er lave kjøpsomkostninger (ingen dokumentavgift) samt mulighet for rask overtagelse.

  Leiligheten ligger fint til i byggets 5. etasje, har gjennomgående god standard og fin romløsning. Fra leiligheten er det fin utsikt over det grønne gårdsrommet og mot Oslo by.

  - Entré -
  Fra bakkeplan er det trappefri adkomst via heis opp til etasjen. Entreen er lys og luftig med gode oppbevaringsmuligheter og plass til garderobeløsning. Det er praktisk tilgang til kontor/omkledningsrom i tilknytning entreen.

  - Bad -
  Delikat, helfliset bad med vannbåren gulvvarme. Badet består av servant med underskap, speil, toalett og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

  - Åpen stue- og kjøkkenløsning -
  Stuen er lys og luftig med god plass til blant annet spisebord og sittegruppe. Det er utgang til solrik balkong på 9 kvm. med fin utsikt. Lyst kjøkken med og skap- og benkeplass.

  - Soverom -
  Den gode romløsningen gir 3 luftige soverom i hver ende av leiligheten. Soverommene har plass til seng, nattbord og garderobeløsninger.

  - Bod og fellesarealer -
  Med leiligheten følger en sportsbod på ca. 5 kvm. Det etableres innvendig og utvendig sykkelparkering. Under bygningene og gårdsrommet er det garasjeplasser. Det er p.d.d. mulighet for å kjøpe garasjeplass for kr 600 000 i garasjeanlegget.

  Kort fortalt:
  - Nybyggaranti i 5 år
  - IN-ordning (mulighet for nedbetaling av fellesgjeld)
  - Lave omkostninger ved kjøp (ingen dokumentavgift)
  - Enkel adkomst med heis
  - Delikat bad med vannbåren gulvvarme og opplegg til vaskemaskin under benk
  - Meget god og arealeffektiv planløsning
  - Endeleilighet, ekstra vinduer
  - Varmtvann (a-konto) inkludert i felleskostnadene
  - Balansert ventilasjon
  - Pent opparbeidet gårdsrom med beplantning, pergola, lekeplasser og sittegrupper
  - Felles takterrasse med WC og benk med vask. Flott utsikt og meget gode solforhold
  - Sportsbod i kjeller på ca. 5 kvm. samt felles sykkelparkering for beboere i Ulvenparken
  - Otto Mobility bildelingsordning
  - Bussholdeplass rett utenfor borettslaget og kort vei til Økern T-bane
  - Rask avklaring av forkjøpsrett
  - Mulighet for rask overtagelse

  Velkommen til hyggelig visning i Selma Ellefsens vei 3M.

 • Beliggenhet

  Ulven Park er et helt nytt og moderne borettslag med sentral beliggenhet på Ulven, i Hovinbyen - et prioritert utbyggingsområde i Oslo. Det er planlagt ca. 2500 nye boliger, flere næringsbygg og et godt servicetilbud.

  Fellesarealene i Ulven Park består av et grønt og fargerikt gårdsrom med trær, busker og beplantning samt fine sittegrupper og lekeområder. Fra borettslagets takterrasser er det upåklagelige sol- og utsiktsforhold.

  Området byr på flere fine tur- og rekreasjonsmuligheter som bl.a. ved Andedammen på Valle Hovin. Her har man også fotballbane, skøytebane og treningssenter. Det er ikke langt til Lillomarka og Grefsenkleiva med attraktive turområder og anlegg for aktiviteter hele året.

  Ulven har ikke bare en sentral beliggenhet i forhold til alt som ligger rundt. Etter hvert som bydelen vokser fram, vil også nye tilbud se dagens lys. Det blir nye barnehager, butikker, spisesteder og fritidsaktiviteter.

  Butikker og servering
  Det er flere servicetilbud som Kiwi, Apotek, blomsterbutikk, café og sushi restaurant. Fra Ulven er det gangavstand til Vinslottet og Hasle Torg med et bredt utvalg populære serveringssteder, butikker og tilbud.

  Det er lagt opp til næringslokaler i 1. etasje langt hele veien i Ulven Par Borettslag. OBOS bygger Construction City hvor det blir 5000 arbeidsplasser og flotte servicetilbud i form av butikker, treningssenter og spisesteder.

  Skoler og barnehager
  I nærhet til leiligheten finnes Løren skole, Teglverket skole, Bryn skole og Kuben videregående skole. I tillegg til de etablerte skolene i nærheten er det avsatt tomt til ny skole i området. Det er flere barnehager i nærområdet. I Ulven Park etableres en splitter ny barnehage i Prismet - med planlagt oppstart Q1 2022.

  Kollektiv transport
  Ulven ligger nordøst for Oslo sentrum med enkel adkomst til E6 og Ring 3. Reisetid med bil til sentrum er ca. 5 minutter, mens det er under 4 km. i gang- og sykkelavstand til et yrende cafe- og uteliv og ellers alt hva et rikt byliv kan tilby.

  Fra leiligheten er det ca. 4 minutters gange til Økern T - et knutepunkt for bussavganger og t-bane. Med t-bane tar det kun 10 minutter til Oslo sentrum. For øvrig er det bussholdeplass rett utenfor borettslaget.

  På Ulven bor du i en moderne, grønn bydel med nærhet til flotte turområder og sentrumsfasiliteter. Velkommen til visning!

 • Adkomst

  Trappefri adkomst fra bakkeplan til leilighetsplan. Det blir skiltet med visningsskilt fra OBOS eiendomsmeglere på annonserte visninger.

 • Byggemåte

  Ulvenparken bygges etter byggeteknisk forskrift 2017 (TEK 17). Generelt utføres arbeidene i henhold til NS 3420 med «normalkrav for toleranser i bygninger». Byggene fundamenteres med peler/pilarer til fjell. Bæresystemet er hovedsakelig i betong og stål. Fasadeveggene utføres i hovedsak med isolert bindingsverk. Utvendig er veggene i hovedsak forblendet med teglstein, pussystem og værbestandig tre-spiler/panel. Enkelte fasadedetaljer kan være i andre materialer. Yttertak er isolert og tekket, og store deler er også med felles takterrasser der det legges tremmegulv over tekkingen.

  Borettslaget har underjordisk garasjeanlegg, med direkte heisadkomst til alle etasjeplan. Det legges til rette for redusert behov for egen bil ved at det planlegges bil og sykkeldelingsordninger. Det vil bli etablert innvendig
  og utvendig sykkelparkering

 • Innhold

  5. etasje: entré, omkledningsrom/kontor, bad, tre soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong. Sportsbod i kjeller.

 • Areal

  Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 89 kvm består av entré, kontor/omkledningsrom, bad/wc, kjøkken/stue og soverom.

 • Standard

  Gulv:
  3-stavs eikeparket i alle rom med unntak av fliser på bad/wc.

  Vegger:
  Malte overflater i alle rom med unntak av fliser på bad/wc.

  Himling:
  Malte overflater i alle rom. Skjult sprinkelanlegg i himling.

 • Utstyr

  Brannslukningsanlegg og porttelefon.

 • Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme i bad. Elektrisk oppvarming via panelovner.

 • Tomten

  Tomten og fellesarealene er opparbeidet med gressplener, trær, beplantning, sittegrupper, lekearealer med apparater og asfalterte stikkveier.

 • Parkering

  Parkering etter gjeldende bestemmelser.
  Mulighet for å kjøpe parkeringsplass i garasjeanlegg for kr 600 000,-.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

 • Borettslaget

  Ulven Park Borettslag

 • Dyrehold

  Se boligselskapets husordensregler/vedtekter.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse

 • Utleie

  I henhold til borettslagsloven § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Overføring av hjemmel til andelene finner først sted etter at samtlige andeler er overlevert. Siste overlevering er estimert 31. oktober 2021. Det må påregnes at det tar tid før andelene blir tinglyst.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål og næring.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: nabolagsprofil, energiattest, vedtekter, reguleringsskart.
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  716210092

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  17.11.2021

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

 • Lånevilkår

  Selskapets totale lån og vilkår:

  OBOS01
  Annuitetslån
  Restsaldo: kr 1.041.019.200,-
  Andel fellesgjeld: kr 3.022.600,-
  Restløpetid: 40 år
  Terminer pr. år: 12
  Avdragsfrihet til og med: 01.07.2026
  Rente: Flytende, 1,7% pr. 14.01.2022

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

  Det er IN-ordning i borettslaget, dvs. at du ved to ganger hvert år kan innbetale på andel fellesgjeld. Første ordinære mulighet er estimert til å bli første kvartal 2022.
  Dersom fellesgjelden blir innfridd vil totale fellekostnader bli kr. 3.510,- pr. mnd.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Niklas Røed Antonsen

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål