BankID bytter ut driftsleverandør

Fra 21. til 26. oktober bytter BankID driftsleverandør. I løpet av denne perioden kan BankID være utilgjengelig og derfor berøre flere av våre tjenester som benytter denne løsningen.

Seglavegen 32

Fin og godt vedlikehold enebolig med alt på et plan i et rolig byggefelt, like ved Løten sentrum.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 2 875 420

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 2 790 000

Omkostninger: kr 85 420

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Offentlige/kommunale avgifter

  Kr.20.000,- pr år iflg Løten kommune. De kommunale avgiftene varierer etter forbruk av vann og størrelse på renovasjonsdunker.

 • Faste løpende kostnader

  Strøm: ca 25 000 kwh pr år.
  Kommunale avgifter: ca kr. 20.000,- pr år.
  Kabel-tv/parabol: ca kr. 8000,- pr år
  Forsikring: ca kr. 6 000,- pr år.

 • Forsikring

  Boligen er forsikret. Ny eier må selv tegne ny forsikring fra overtagelsestidspunkt.

 • Totale kostnader

  2 790 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,-))
  --------------------------------------------------------
  85 420,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 875 420,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beliggenhet

  Boligen ligger i et bilfritt boligområde med villabebyggelse. Huset ligger nederst på feltet og grenser til en gangsti og friområder. Herfra er det kort vei fra Løten sentrum, skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Fine turmuligheter er det like utenfor døra og reiser man litt lengre er det både badeplass i Rokosjøen samt tur og skiløyper på Budor.
  Ca 15 km på ny veg til Elverum og ca samme avstand til Hamar.

 • Adkomst

  Se kart i salgsoppgave og i nettannonse.

 • Byggemåte

  Bygningen er fundamentert på støpte fundamenter og støpt ringmur. Yttervegger over grunnmur er utført i trebindingsverk. Saltakkonstruksjon i tre, utført med prefabrikerte w- takstoler, tekket med taksteinprofilerte stålplater.

  Se forøvrig boligsalgsrapport utført av Hamar Takst v/Erik Andrè Brodersen, datert 02.09.21.

 • Innhold

  Boligen går over et plan og inneholder:

  Entrè/gang, kjøkken med spisekrok, stue med spisestue, bad, wc, tre soverom, vaskerom med walk-in garderobe samt kjølerom.

  Utgang fra stue til vestvendt terrasse og hage.

  Frittliggende uthus samt utebod i tilknytning til boligen. Garasje i felles garasjeanlegg med plass til en bil.

 • Areal

  Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 149 kvm, Bruttoareal: 165 kvm

 • Standard

  Entre:
  Entrè med god garderobeplass for både jakker og skol

  Vaskerom/innvendig bod:
  Vaskerommet er praktisk plassert i tilknytning til inngangen og er utstyrt med kum, skap og opplegg for vaskemaskin. Fra vaskerommet går man videre inn i en mellomgang med masse lagermuligheter og videre til et kjølerom.

  Bad/wc:
  Badet har vinylbelegg på vegg og vinylbelegg på gulv. Det er innredet med dusjkabinett samt innredning med servant. WC er separat fra badet, men ligger praktisk til vegg-i-vegg slik at man evt kan slå sammen disse om det er ønskelig med større bad/wc. Badet ble pusset opp med nye innvendige flater og innredninger i 2008.

  Kjøkken:
  Helt og pent kjøkken med profilerte fronter, laminert benkeplate og fliser i benkeryggen. Kjøkkenfrontene ble skiftet i 2017. Kjøkkenet er praktisk med masse benkeplass på begge sider som gjør det til et godt kjøkken å arbeide i. I enden av kjøkkenet er det spiseplass.

  Soverom:
  Tre fine soverom med garderobeskap.

  Stue:
  Stor stue med plass til både sofakrok og spisestue og med utgang til terrasse. Her er det gode vindusflater som gir godt, naturlig lys og utgang til terrasse. I stua er det også en fin peis med lukket innsats for kos og hygge på sene høstkvelder.

  Eksempler på innvendige overflater:
  Gulv: Laminat, belegg og teppe
  Vegg: Malt strie, tapet, malte flater.
  Tak: Folierte takplater.

  Annet vedlikehold i senere tid:
  Terrassegulv, ytterdør og boddør skiftet.
  Nytt yttertak i ca 1997.
  Nytt sikringsskap i 2009
  Varmepumpe installert i 2018
  Radonmåling med påfølgende installasjon av radonvifte i 2011.

 • Oppvarming

  Luft- til luft varmepumpe samt peis med lukket innsats i stue. Ellers elektriske panelovner i flere rom og stråleovn på baderommet.

 • Tomten

  Flat og solrik tomt som på to sider grenser mot friområde. Tomten er meget pent opparbeidet med plen, prydbukser, blomsterbed og hekk. Romslig gårdsplass som er belagt med belegningssten.

 • Parkering

  Parkering for en bil i felles garasjeanlegg samt oppstillingsplass på egen gårdsplass.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest.

 • Utleie

  Boligen kan leies ut i sin helhet.

 • Diverse

  Det har blitt foretatt radonmåling i boligen med for høye verdier. Det ble så montert radonvifte og måling etterpå viste at verdiene nå er innenfor anbefalt. Ta kontakt med megler om kopi av målingene.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Tinglyst: 1978/102980-1/11 Rettigheter iflg. skjøte
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Pliktig medlemskap i velforening m.v.
  Med flere bestemmelser

  Kopi av tinglyste erklæring kan fås ved henvendelse hos eiendomsmegler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Reguleringsplan: Karudhagan vest dater 18.07.74.

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til bolig.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 03.09.21 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: boligsalgsrapport, energiattest side 1, selger egenerklæring. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  715210213

Budgivning

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Erlend Kvaløy

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål