Roligvegen 15 A

Meget pen 2-roms selveierleilighet med stor sydvendt terrasse og landlig beliggenhet!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 1 930 000

BRA / P-rom
52 m² / 50 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 60.8340383738456 breddegrad, 11.0947388324888 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 1 989 820

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 1 930 000
Omkostninger kr 59 820
Totalpris kr 1 989 820
Felleskostnader kr 800 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 50 m²
Bruksareal (BRA) 52 m²
Etasje 1
Eierform Selveier
Boligtype Leilighet
Adresse Roligvegen 15 A
Kommune Hamar
Byggeår 2003
Energimerket Oransje C

Kontakt Steinar for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Roligvegen 15 A

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Nedlastinger

Her kan du laste ned relevante dokumenter

Mer om boligen

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et rolig område ved Trehørningen i Hamar kommune. Området er bestående av småhusbebyggelse og landbruksarealer. Relativt kort avstand til bl.a. skoler, barnehage, offentlig kommunikasjon, nærbutikk og Olrud med kjøpesenter. Det er ca. 5 km til Hamar sentrum med alle fasiliteter og servicetilbud. Fine tur- og friluftsområder i nærmiljøet. Ca. 10 km til Gåsbu med oppkjørte skiløyper på vinterstid.

Bebyggelse

Eiendommen er bebygd med 2 korsdelte 4-mannsboliger.

Byggemåte

Oppført på støpt ringmur og støpt plate på mark. Yttervegger er utført i isolert trebindingsverk. Takkonstruksjoner i tre, tekket med dobbelkrummet betongtakstein fra byggeår. Vinduer og drenering fra byggeår. Boligen har generelt standard fra byggeår, og framstår som godt vedlikeholdt, med en normalt god standard.

Innhold

Entré/gang:
Romslig entré med god plass for oppheng av yttertøy.

Stue:
Koselig stue med plass for både salong og spisestue. Vedovnen gir god varme og hyggelig stemning på kalde dager.

Kjøkken:
Åpen kjøkkenløsning innbyr til hygge og sosial matlaging. Det er innredning i laminerte skrog og laminert benkeplate med oppvaskkum i rustfritt stål, over- og underskap med profilerte fronter i hvitmalt utførelse, skapmontert ventilator, plass for frittstående komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Kitchenboardplater i benkerygg.

Bad/wc:
Helt og funksjonelt bad. Inneholder baderomsinnredning med servant og ett-greps blandebatteri, veggmontert dusj, opplegg for vaskemaskin, wc varmtvannsbereder på 100 liter og fordelerskap for rør i rør.

Soverom:
Romslig soverom med rikelig skapplass.

Bod:
Praktisk bod på ca. 2 kvm. i entré.

Terrasse:
Stor og solrik sydvendt terrasse på 19 kvm. Terrassen er delvis takoverbygd og det er lagt spaltegulv med impregnerte terrassebord, samt malte levegger. Fra terrassen er det tilgang til felles grøntarealer .

Areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 52 kvm

Standard

Lys og lekker 2-roms selveierleilighet med flott beliggenhet blant landlige omgivelser. Leiligheten ligger i 1. etasje og har stor solrik terrasse og direkte adkomst til grønne fellesarealer. Boligen ble oppført i 2003 og har god standard med diverse overflateoppussing og oppgraderinger utført i senere tid.
Det medfølger én utvendig bod.

Overflate:
Gulv: laminat og vinylbelegg.
Vegger: malte plater og våtromstapet/vinyl.
Himling: Malte plater i alle himlinger.

Oppvarming

Elektriske panelovner. Termostatstyrt varmekabel i baderomsgulv. Peisovn på stue. Ny peisovn i 2019.

Tomten

Eiet felles tomt. Tomten er opparbeidet med plenarealer og noe beplantning. Gruset innkjøring og gårdsplass, samt fra gårdsplass og til innganger. Eiendommen har gode lys-og solforhold.

Parkering

Parkering i gate etter gjeldene bestemmelser. Det arbeides i dag med å innhente tilbud på carporter i sameiet, det er p.t. ikke vedtatt å bygge carporter.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Sameiet

Sameiet Granli

Dyrehold

Dyrehold her tillatt.

Ligningsverdi

Som primærbolig kr 421 605,-
Som sekundærbolig kr 1 517 778,-

Felleskostnader

800,- pr Mnd
forsikring, vedlikeholdskostnader, snøbrøyting, grusing, renovasjon, driftskostnader fellesområder,

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sameiet har en samlet formue på kr 145 970,- pr. 20.05.20. Sameiebrøken er 1/8.

Lånevilkår

Ingen fellesgjeld i sameiet.
Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger kun midlertidig brukstillatelse datert 02.07.2003.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Bygningsdelene er hovedsakelig gitt TG1 med unntak av bad som har fått TG2 ut i fra gjenværende alder.
TV-tjenester leveres av Viasat og bredbånd leveres av Telenor.
Plenklipping gjøres av beboerne i sameiet etter liste.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen ligger inn under kommuneplanens arealdel 2018-2030 med plan id 20170001 og reguleringsplan id 529mve-5 REGULERINGSPLAN FOR TREHØRNINGEN NÆRINGSOMRÅDE (R06) M.M. Eiendommen ligger i et LNF-område

Totale kostnader

1 930 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
48 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 930 000,-))
--------------------------------------------------------
59 820,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 989 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10 000 000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Steinar Pettersen

Oppdragsnummer

715200084