Rolf Hofmos gate 11

Pen 3-roms med garasjeplass og flott balkong! Varmtvann/fyring inkl i felleskost. Populær beliggenhet på Ensjø!

Boligdetaljer

Prisantydning
NOK2,548,000

BRA / P-rom
65 m² / 61 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9123865369794 breddegrad, 10.7880624783892 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

NOK4,410,147

Detaljer om boligen
Prisantydning NOK2,548,000
Andel fellesgjeld NOK1,847,000
Omkostninger NOK15,147
Totalpris NOK4,410,147
Felleskostnader NOK7,637 per måned
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 61 m²
Bruksareal (BRA) 65 m²
Etasje 2
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Rolf Hofmos gate 11
Kommune Oslo
Byggeår 2009
Energimerket Grønn D

Kontakt Hussain for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Rolf Hofmos gate 11

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til hyggelig visning i Rolf Hofmos gate 11! En pen og moderne 3-roms leilighet med en flott sydøstvendt balkong på 7,5 kvm. Boligen har en åpen kjøkken/stue løsning med to romslige soverom med god plass til klesoppbevaring samt tilknytning til Walk-in closet på 4 kvm.
Det er heis i oppgangen, slik at det er trappefri adkomst og heis ned til garasjeplass i felles garasjeanlegg. Romslig flislagt bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin. Innbydende entré med plass til sko og yttertøy. Leiligheten holder en god standard da den ble oppført i 2009 og oppleves som lys og svært tiltalende. Dette er en fin bolig for deg som ønsker å bo sentralt, men likevel i rolige omgivelser med kort vei til offentlig kommunikasjon, forretninger, samt service- og treningstilbud.

Verdt å merke seg:
* Sentral og populær beliggenhet med kort vei til Kampen/Vålerenga/Tøyen og sentrum
* Alle overflater malt i 2019.
* Garasjeplass med mulighet for el-bil lading.
* Veldrevet borettslag med god økonomi.
* Individuell nedbetalinga av fellesgjeld: Mulighet for å innfri IN-lån er per 28.02. og 30.08
* Varmtvann/fyring/strøm inkl i fellesutg
* Usjenert og sentral beliggenhet internt i borettslaget
* Ingen dokumentavgift og lave kjøpsomkostninger

Beliggenhet

Meget attraktivt og sentralt beliggende i veldrevet borettslag på Ensjø. Umiddelbar nærhet til T-banestasjon, hvor du lett kommer deg til sentrum på 5 minutter. I tillegg til T-banens fire forskjellige linjer med hyppige avganger, finnes bussholdeplass med bl.a. buss nr. 21 og 28 i nærområdet. Kort gange til Rema 1000, Kiwi, Narvesen, apotek, frisør, Fresh Fitness, Safe as Milk m.m. I tillegg kort gange til hyggelige forretninger og serveringssteder.
Det er ikke lange spaserturen til Kampen, som byr på hyggelige parkområder og sjarmerende trehusbebyggelse. Nye Jordal Amfi er under oppbygging og står snart klar som en supermoderne og spennede idrettsarena. På Vålerenga som ligger like ved finner du flere koselige spisesteder, parker og Sats/ Elixia.

Det er videre kort vei til en rekke fri- og grøntområder som for eksempel Kampen Park, Tøyenparken med Tøyenbadet og Botanisk Hage. For utvidet tilbud er ikke turen lang til en rekke andre tilbud på Grünerløkka, Tøyen, sentrum med Karl Johan eller Aker Brygge.
Barnehager og skoler innen 10 minutter fra leiligheten. Kardemomme barnehage, Kampen barnehage og Veslekampen barnehage med fler. Populære Kampen skole og Nyskolen i Oslo ligger også like i nærheten.
Ensjøbyen er gjennom en totalforvandling. Det er planlagt 7.000 nye leiligheter, 150 forretninger, 42 grøntområder, 450 barnehageplasser, ny grunnskole og seks km med tur- og sykkelstier. Det skal opparbeides flere parker og bilfrie avenyer i området, samt at Hovinbekken skal føres ned til Ensjø Torg.

Adkomst

Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere visningsskilt til fellesvisningene.

Byggemåte

Boligblokk, oppført i betongkonstruksjon med leilighetskillende vegger i betong og skilledekker i betong. Fasader er teglsteinsforblendet og pussede flater.

Areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 73 kvm

Standard

Entre: Lys entré med muligheter for oppheng av yttertøy og oppstilling av sko. Parkett på gulv og malte veggflater.

Bad/wc: Flott flislagt bad med varmekabler på gulv og opplegg for vaskemaskin. Badet er bestående av dusjhørne, heldekkende servant, foilerte glatte skapfronter, høyskap, speil og veggmontert klosett.

Kjøkken: Pent kjøkken med åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning med benke-og veggskap med glatte skapfronter, ventilator, komfyr og oppvaskmaskin. Parkett på gulv og malte veggoverflater.

Hovedsoverom: Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord m.m. Godt med skapplass i Walk-in closet.

Soverom 2: God plass til seng og øvrig møblement. Parkett på gulv og fine malte overflater på vegg.

Stue: Lys og åpen stue med meget gode innredningsmuligheter. God plass til spisebord, sofagruppe m.m. Utgang til flott sydøstvendt balkong på 7,5 kvm.

Oppvarming

Varmt vann til radiatorer og forbruksvann fra fellesanlegg. Varmekabler i badegulv, radiatorer ellers. Felles varmtvann og fyring betales inn med akonto beløp og avregnes hver 4 måned.
Energi: Borettslaget er tilknyttet fjernvarmenettet, og både oppvarming og varmt tappevann leveres av Hafslund fjernvarme. Kraft til borettslaget leveres av LOS/Agder Energi. Borettslaget har også fellesmaling av strøm. Det innebærer at det er borettslaget som er kunden hos kraftleverandøren, og ikke den enkelte andelseieren. Dette gjelder både strøm, varmtvann og oppvarming.

Fra 01.01.2014 har dette blitt fakturert over giro for felleskostnader med månedlig akonto beløp og 4 årlige avregninger der beboer enten må betale skyldig beløp ved høyere forbruk enn akonto eller får tilbake et beløp ved lavere forbruk enn akonto. Techem fjernavleser alle målerne, og Techem foretar avregning av det individuelle forbruket 4 ganger årlig. Hafslund leser av hovedmålerne.

Tomten

Asfalterte gang/stikkveier og pent opparbeidet grøntarealer med kantstein, busker og beplantning.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass på flåte i felles garasjeanlegg.

Forretningsfører

OBOS, Postboks 6666 St. Olavsplass, 0129 OSLO, tlf. 02333.

Borettslaget

Rolf Hofmos Gate Borettslag består av 165 andelsleiligheter. Første innflytting i borettslaget var i 2009 og borettslaget er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med org. nr. 994 036 971.
Borettslaget er svært veldrevet med god likviditet og godt bomiljø. Hjemmeside: rolfhofmos.herborvi.no
Borettslagets avtale med GET, som gjelder alle boenheter i borettslaget, ble reforhandlet våren 2018. Den nye avtalen omfatter: HD PVR (opptaks)boks/Get mini box., ubegrenset lagring i Get Sky og GET bredbånd. Samtlige beboere har fått bredbånd 250/20 Mbps med mulighet for individuell oppgradering. Den enkelte beboere kan individuelt oppgradere abonnementet sitt til reduserte priser.

Borettslaget har etablert en ordning med mulighet for individuell nedbetaling av borettslagets fellesgjeld. Individuelle nedbetalinger fra andelseierne er behandlet etter egenkapitalløsningen. Egenkapitalløsningen innebærer at individuelle nedbetalinger fra andelseiernes side inntektsføres i selskapet det året nedbetalingen finner sted, og føres via balansen som egenkapital. Individuelle nedbetalinger fra andelseierne går direkte videre til borettslagets lånegiver via en klientkonto, og påvirker ikke borettslagets likviditet. Nedbetalingene gir de andelseiere som har nedbetalt, reduksjon i rente- og avdragsdelen av fremtidige felleskostnader.

Vedlikehold og rehabilitering i Borettslaget:
2018- Utskiftning av armaturer i alle korridorer og trappeganger til sensorstyrte LED-armaturer.
2018- Etablering av to ladeplasser ( på to av gjesteplassene) for elbil til bruk for betalende beboere, og opplegg til ladeinfrastruktur til alle egnede parkeringsplasser.
2018- Etablering av faste MC-plasser i garasjen og etablering av sykkelparkering i "fellesbod" i U3.
2017- Skuring og boning av gulvbelegg i trapper og korridorer, samt skuring av lister og trappeneser i trappene.
2017 - Oppsetting av gjerde mellom nr. 11 og støyskjermen mot jernbanen
2017 - Etablering av lekehus og ny sandkasse ved nr. 13/15.
2017 - Planting av hekkplanter langs plen ved lekeområdet utenfor nr. 13.
2017 - Innsetting av stakeluker i avløpsrør i garasje og spyling av alle avløpsrør i kjellere og garasje.
2017 - Klamring av avløpsrør i kjellere.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

17.09.2019

Styregodkjennelse

Ja.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dette ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Se borettslagets husordensregler.

Forsikring

If Skadeforsikring- polisenummer 1740275

Ligningsverdi

Ligningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 1 199 835
Som sekundærbolig: kr 4 319 405

Felleskostnader

7 637,-
varmtvann/fyring, garasjeplass, kabel-tv/fibernett, vaktmestertjenester, akonto strøm-elbil, trappevask og felles forsikring,

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr 1.847.000,- pr 01.09.2019.

Borettslaget har to lån med følgende betingelser pr. 01.09.2019
Lånenr: OBBK01-98207365807
Type: annuitetslån
Restsaldo: kr.20.163.122,-
Restløpetid: 20 år, 2 mnd.
Kapitalkostnader: 1.082,-
Termin pr. år: 12
Type rente: flytende rente
Rente: 2,35%
Andel av saldo: kr. 208.284,-

Lånenr: 1OB928-98207357723
Type: annuitetslån
Restsaldo: kr. 186.956.756,-
Restløpetid: 40 år, 2 mnd.
Kapitalkostnader: 3.208,-
Termin pr. år: 12
Avdragfrihet til og med : 01.11.2039.
Type rente: flytende rente
Rente: 2,35%
Andel av saldo: Kr.1.637.896,-
Borettslaget har individualisert fellesgjeld og dette innebærer at andelseiere er gitt adgang til å innbetale hele eller deler av sin andel av fellesgjelden. Borettslagets hovedlån er avdragsfritt til 01.11.2039.

Estimert endring etter avdragsfrihet er kr. 5.353,-
Estimatet forutsetter at avdrags- og rentebetingelsene pr. 01.09. beholdes uendret. Da fremtidige endringer i lånebetingelsene vil kunne medføre endringer i den informasjon som fremkommer av tabellen, må man utvise forsiktighet med å bruke beregningene somgrunnlag for økonomisk planlegging eller investeringer. Det understrekes at felleskostnadene i et borettslag ikke nødvendigvis vil øke fra det tidspunkt avdragene begynner å løpe. Det er borettslagets styre som bestemmer om felleskostnadene skal økes og fra hvilket tidspunkt. Dersom fellesgjelden innfris blir det heller ingen økning.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.
Eiendommen er regulert til boligformål. Ensjø er et område i stadig utvikling og det pågår og er planlagt flere byggeprosjekter i området. Det pågår utbygging av Ensjø torg (Over T-banen) med boliger og høyhus.

Totale kostnader

2 548 000,- (Prisantydning)
1 847 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 395 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 410 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF Mats Lehmann

Oppdragsnummer

718190117