Ringsvegen 20, nr 10

Lekker 3-roms med flott utsikt mot Mjøsa, parkeringskjeller og kort vei til Moelv sentrum!

20_stue_2

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 590 000

BRA / P-rom
66 m² / 62 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 60.9558269234687 breddegrad, 10.6784604125339 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 2 656 120

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 590 000
Omkostninger kr 66 120
Totalpris kr 2 656 120
Felleskostnader kr 2 241 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 62 m²
Bruksareal (BRA) 66 m²
Etasje 2
Eierform Selveier
Boligtype Leilighet
Adresse Ringsvegen 20, nr 10
Kommune Ringsaker
Byggeår 2017

Kontakt Erlend for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nabolagsprofil, Ringsvegen 20, nr 10

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Adresse

Ringsvegen 20, nr 10
2390
Moelv

Om prosjektet

Boligsameiet Ringsvegen 20 er et nyoppført leilighetsbygg over to etasjer samt parkeringskjeller og består av tilsammen 12 leiligheter. Alle leilighetene har romslige balkonger og flott utsikt mot Mjøsa og de nærliggende områdene. Samtlige leiligheter er areaeffektive 3-roms med lyse flater, parkettgulv og store vindusflater. Baderommene er flislagt, kjøkkeninnredninger fra Norema og balansert ventilasjon. Her er det også parkeringskjeller med en plass til hver leilighet som følger med i prisen.

Om området

Ringsvegen 20 ligger i naturskjønne omgivelser rett nord for Moelv sentrum. Eiendommen ligger høyt i terrenget med svært gode solforhold og flott panoramautsikt over Mjøsa, Biri og omkringliggende kulturlandskap. Her bor man landlig og rolig, samtidig som det er kort veg til Moelv sentrum med bl.a. hyggelig handlegate og flere spisesteder. Store friluftsområder i umiddelbar nærhet, med fine turområder og flotte badestrender ved Mjøsa. Leilighetene ligger sentralt til på Innlandet med både Gjøvik, Lillehammer, Sjusjøen og Hamar innen en radius på 30 km. Gang- og sykkelsti til Moelv sentrum.

Slik blir boligene

Flotte 3-roms selveierleiligheter med god standard og arealeffektive løsninger. Alle leilighetene har store balkonger med flott utsikt, solskjerming og vannboren gulvvarme. Det følger med én garasjeplass i kjeller og én kjellerbod.

Lyse og tiltalende leiligheter med storslått utsikt
Eikeparkett
Delikate fargevalg
Vannbåren gulvvarme
Varmepumpe
Balansert vetilasjonsanlegg

Fellesarealer

Adkomstvei, gårdsplass og interne gangveger og utvendige parkeringsplasser er asfaltert. Grøntarealer er påført toppdekke i matjord. Isåeing og beplantning er beregnet utført av boligsameiet.

Parkering

Det medfølger én parkeringsplass i garasjekjeller.

Kvalitet, standard og tilvalg

Kjøkken:
Tidløse og moderne kjøkken i hvit, glatt utførelse fra Norema. Benkeplate i grå, laminert utførelse. Alle leilighetene er praktisk innredet med takhøy innredning og gode oppbevaringsmuligheter. Integrert komfyr, platetopp og kjøleskap.

Bad:
Alle leilighetene har flislagte og lekre bad med dusjnisje med veggmontert garnityr og innfellbare dusjvegger. 90 cm baderomsinnredning med glatte hvite fronter og nedfelt servant. Vegghengt speil med lys. Vegghengt wc, og opplegg til vaskemaskin.

Kjøkken:
Tidløse og moderne kjøkken i hvit, glatt utførelse fra Norema. Benkeplate i grå, laminert utførelse. Alle leilighetene er praktisk innredet med takhøy innredning og gode oppbevaringsmuligheter. Integrert komfyr, platetopp og kjøleskap.

Sanitær:
Kjøkken: ett-greps blandebatteri. Bad: baderomsinnredning med nedfelt servant og ettgreps blandebatteri. Vegghengt WC. Innfellbare dusjvegger med vegghengt blandebatteri og dusj. Opplegg og avløp for vaskemaskin.

Andre oppholdsrom:
Lys og innbydende stue med åpen kjøkkenløsning. Det er lagt vekt på store vindusflater, noe som gir godt lys inn i rommet og flott utsikt over Mjøsa og omgivelsene. Alle leilighetene har to romslige soverom med god garderobeløsning.

Garderobe-fasiliteter:
Det er god plass for garderobe i entre/ gang. Frittstående garderobeskap på begge soverom.

Trapper:
Utvendige trapper i impregnert trevirke.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Dører og vinduer:
Det er montert fjernstyrt solskjerming på stue/ kjøkken, og elektrisk solskjerming på soverom.

Oppvarming

Leilighetene har vannboren varme via dobbelmantlet bereder. Gulvvarme i gang og bad, og viftekonvektor på stue/ kjøkken. Det er også installert ventilasjonsanlegg med avtrekksvarmepumpe, der varmluften brukes om igjen. Avtrekksvarmepumpa henter varme fra ventilasjonsluft som trekkes ut fra våtrom og kjøkken, og gjenbruker den til romoppvarming, varmtvann og forvarming av frisk luft.

Innflytting

Leilighetene er klare for innflytting.

Omkostninger

Dokumentavgift 2,5 % av kjøpesum
Tinglysningsgebyr for skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. panterettsdokument kr 525,-
Pantettest og utskriftsgebyr kr. 200,-
Á konto innbetaling til sameiet kr 3.000,-

Matrikkelinformasjon

Gnr 366, bnr 44, snr. 1-12

Oppdragsnummer

715190136
Til toppen