Raubekkgata 27

Ny og praktisk 2-roms leilighet under oppføring, ferdig til sommeren. Flott beliggende på Martodden/Hamar vest.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 1 250 000

BRA / P-rom
45 m² / 40 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 60.8015323889555 breddegrad, 11.0329759115116 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 450 069

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 1 250 000
Andel fellesgjeld kr 1 188 000
Omkostninger kr 12 069
Totalpris kr 2 450 069
Felleskostnader kr 4 641 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 40 m²
Bruksareal (BRA) 45 m²
Etasje 1
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Raubekkgata 27
Kommune Hamar
Byggeår 2020

Kontakt Erlend for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Raubekkgata 27

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Nedlastinger

Her kan du laste ned relevante dokumenter

Mer om boligen

Beliggenhet

Stålverket park ligger på Martodden, et attraktivt område i stor utvikling. Fra Stålverket Park får du kort vei til det aller meste. Skole, barnehage og dagligvarebutikk ligger rett i nærheten. Og Maxi Storsenter er bare et drøyt steinkast unna. Bussen stopper et par hundre meter unna og bruker ti minutter til sentrum. Eller du kan sykle på et kvarter.

Du kan dyppe tærne i Mjøsa etter ti minutter til fots og litt lenger unna ligger Furuberget og venter med turstier og lysløyper. Nærmeste nabo er kulturhuset Sagbladfabrikken med kulturaktiviteter av mange slag året rundt. Nabolagsklubben er Storhamar med hockey, håndball og fotball, og hjemmekampene spilles på den andre siden av jernbanelinja.

Bebyggelse

Leiligheten ligger i et nyboligprosjektet Stålverket park på Martodden. Prosjektet består av tilsammen 80 leiligheter fordelt på 3 bygg. Denne leiligheten ligger i trinn 2 som er ferdigstilt sommeren 2020. Trinn 1 er innflyttet og trinn 3 er ferdigstilt senhøsten 2020.

Det er kjeller med parkeringsplasser og boder under samt felles gjesteparkering. Leiligheten har ikke parkeringsplass i garasjekjelleren, men får egen parkeringsplass på felles parkeringsplass.

Adkomst

Innkjøring fra Birkebeinervegen, se kart i salgsoppgave og på nettannonse.

Innhold

Leiligheten ligger i 1 etasje, er på et plan og inneholder:

Stue med åpen kjøkkenløsning, gang, bad/wc, soverom og bod. Utgang fra stue til sørvendt terrasseplatting og felles uteområde.

Bod i kjeller og egen oppstillingsplass på utvendig parkeringsplass.

Areal

Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 45 kvm

Standard

Kjøkkenet har innredning fra Norema med hvite glatte fronter, integrerte grep og demping på skuffer. Det er takhøye over- og høyskap med foring til tak og benkeplate i mørk grå laminat. Kjøl/frys og et høyskap er plassert på veggen mot gangen slik at kjøkkenet får en praktisk arbeidsbenk ved siden av koketoppen. Integrerte hvitevarer som induksjon koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys medfølger, samt kjøkkenventilator av typen "slimline". Kjøkkenet er utvidet fra standardløsning med flere skap, se bilde.

Badene får fliser på gulv og vegg, innredning på 90 cm med heldekkende servant og speil med lys. Innfellbare dusjvegger på 90 cm i glass, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.

Garderobeskap med hvite, glatte fronter. Det leveres 1 meter skap pr meter seng. Hvite, glatte innedører med stålvrider og hvite karmer. LED downlights i gang og på bad samt LED belysning under overskapa på kjøkkenet.

Boligen leveres ellers med hvitpigmentert og mattlakkert eikeparkett i alle rom utenom på badet som er flislagt. Veggen er glatte, enten pussa og malt betong eller pusset og malt gips. Alle får tidsriktige løsninger og moderne standard. Vannbåren varme og balansert ventilasjon sørger for et godt inneklima året rundt.

Boligen får egen uteplass i form av markterrasse mot parkanlegget som opparbeides i forbindelse med prosjektet.

Utstyr

Integrerte hvitevarer, balansert ventilasjon, porttelefon, fiber fra Eidsiva bredbånd og Altiboks tv.

Oppvarming

Fjernvarme fra Eidsiva bioenergi som betales à konto hver mnd og avregnes etter forbruk. .
Vannbåren varme og balansert ventilasjon sørger for et godt inneklima året rundt.

Tomten

Stålverket Park er ikke bare et navn. På hele to dekar vil det anlegges en frodig park med gressplener, gangstier og sosiale møteplasser. Her skal vi legge ut parseller for egen dyrking av frukt og grønnsaker, og legge til rette for et unikt naboskap og et blomstrende bomiljø. Området ligger inntil en helt ny lekeplass som skal bygges med diverse lekeaparater, akebakke på vinteren og grillplass.

Midt i parken kommer et smart felleshus, eller en stor utebod, om du vil. Her blir det mulig å mekke sykkel, smøre ski eller bare møtes til en kaffe i sola under pergolataket.

Gjesteparkering samt to ladestasjoner for el-bil.

Parkering

Leiligheten har fast plass på utvendig parkeringsplass. Mulighet for billading på felles ladestasjon for el-bil

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos Innlandet. Tlf 22 86 55 00.

Borettslaget

Smia borettslag vil bestå av tilsammen 80 leiligheter når samtlige bygg i prosjektet er ferdigstilt.

Styregodkjennelse

Styregodkjennelse er ikke påkrevd.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt.

Forsikring

Borettslaget er fullverdiforsikret i Tryg Skadeforsikring. Kjøper må selv sørge for innboforsikring.

Ligningsverdi

Likningsverdi er ikke fastsatt. Den skal ikke overskride 25% av markedsverdigen som primærbolig eller 90% som sekundærbolig.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er inkludert i fellesutgiftene.

Felleskostnader

4 641,- pr Mnd
Kom. avgifter, fiber, forsikring, eiendomsskatt, forvaltning og forretningsførsel, drift og vedlikehold samt renter på fellesgjeld.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Kr. 1.188.000,-

Lånevilkår

Lånegiver: OBOS Banken
Lånetype: Annuitetslån
Rentesats: 1,85%
Rest betalingstid: 5 års avdragsfrihet og 35 år nedbetalingstid fra overtagelse.
Økning av felleskostnader fra år 6: kr. 1788,- med gjeldende rentesats.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse vil foreligge til overtagelse.

Utleie

Eventuell utleie av boligen, skal godkjennes av borettslagets styre.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig.

Totale kostnader

1 250 000,- (Prisantydning)
1 188 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 438 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
5 909,- (Andel dokumentavgift)
5 000,- (Andelskapital borettslag)
--------------------------------------------------------
12 069,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 450 069,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 26.03.20 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erlend Kvaløy

Finn.no: Visningstekst

For å hindre spredning av koronavirus, vil det bli de oppsatte visninger gjennomføres individuelt, ta kontakt med megler for å avtale tidspunkt for oppmøte slik at du slipper å stå og vente når andre er inne. Dersom oppsatt tidspunkt ikke passer, ta kontakt for å finne et alternativt tidspunkt. Vi henviser til bilde nr 4 for nærmere informasjon. Velkommen til visning!

Oppdragsnummer

715200067