Raubekkgata 25

Helt ny toppleilighet i Stålverket park med egen heis, to balkonger og stor takterrasse. Klar for innflytting!

Stue

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 760 000

BRA / P-rom
130 m² / 118 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 60.8014343603532 breddegrad, 11.0325101798037 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 9 411 869

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 760 000
Andel fellesgjeld kr 5 640 000
Omkostninger kr 11 869
Totalpris kr 9 411 869
Felleskostnader kr 11 558 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 118 m²
Bruksareal (BRA) 130 m²
Etasje 4
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Raubekkgata 25
Kommune Hamar
Byggeår 2020

Kontakt Erlend for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Raubekkgata 25

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Adresse

Raubekkgata 25
2316
Hamar

Visning

Grunnet mye usikkerhet rundt Korona-viruset ønsker vi i OBOS å benytte føre-var-prinsippet. I en periode fremover velger vi gå fra annonserte fellesvisninger til å ha privatvisninger for boligene i Stålverket park. Ønsker du mer informasjon om boligene i Stålverket park, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med våre prosjektselgere. Finn kontaktinformasjon og les mer på obos.no/industrigata

Om leilighet 4011

Leilighet 4011 er en flott toppleilighet i 4 etasje på hele 130 kvm. Leiligheten har egen inngang fra heisen som går helt ned i parkeringskjelleren, tre soverom der to av soverommene har utgang til hver sin balkong. Den ene mot sør og den andre mot vest. Stue og kjøkken er på hele 50 kvm med åpen løsning mellom stue og kjøkken. Fra stua går man videre ut på en takterrasse på over 60 kvm. Her er det sol fra tidlig til kvel og man har fin utsikt. Leiligheten har to bad der et av disse er i direkte tilknytning til det største soverommet (ensuite).

Boligen leveres med god standard med bl.a. glatte vegger og glatt tak og lyspigmentert parkettgulv i alle rom foruten på bad. Badene er flislagte og innredet med dusjhjørne med innfellbare dusjvegger,, innredning med servant og vegghengt wc. Opplegg for vaskemaskin på det største badet.

Det følger med parkeringsplass og bod i garasjekjelleren. Fra kjelleren tar man heisen rett opp i leiligheten.

Bør ses, velkommen til visning!

Hvem skal bo i Stålverket Park?
Det korte svaret er "hvem som helst". Stålverket Park blir et moderne borettslag med leiligheter i ulike størrelser, og vi håper på en god miks av unge og eldre, enslige og barnefamilier. Det litt lengre svaret er at vi tror Stålverket Park vil passe best for folk som ønsker å investere litt tid og innsats i sitt eget bomiljø, som ser verdien i å dele og gleden av å være en del av noe større.

Om området

Stålverkstomta ligger på Martodden, et attraktivt område i stor utvikling. Flere store boligprosjekter er allerede ferdigstilt i nabolaget, blant annet OBOS-prosjektet Strandveien, som for lengst er utsolgt.

Fra Stålverket Park får du kort vei til det aller meste. Skole, barnehage og dagligvarebutikk ligger rett i nærheten. Og Maxi Storsenter er bare et drøyt steinkast unna. Bussen stopper et par hundre meter unna og bruker ti minutter til sentrum. Eller du kan sykle på et kvarter.
Du kan dyppe tærne i Mjøsa etter ti minutter til fots og litt lenger unna ligger Furuberget og venter med turstier og lysløyper. Nærmeste nabo er kulturhuset Sagbladfabrikken med kulturaktiviteter av mange slag året rundt. Nabolagsklubben er Storhamar med hockey, håndball og fotball, og hjemmekampene spilles på den andre siden av jernbanelinja.

Om prosjektet

Det skulle bli Hamars stolthet. Første verdenskrig var over. Det var vareknapphet i Europa, og gjenoppbyggingen etter krigen ville kreve enorme mengder byggematerialer. Det var i denne virkeligheten Hamar Stålverk skulle blomstre og gi arbeid til 400 mann.Det ble aldri noen stålproduksjon på Hamar. Ingen arbeidsplasser heller. Stålverket gikk konkurs før produksjonen i det hele tatt kom i gang.

Akkurat her, på Stålverkstomta, skal vi skape nytt liv, ny stolthet og en spennende fremtid. Luftige planer nok en gang? Kanskje det. Men denne gangen skal planene bli virkelighet. En spennende ny virkelighet for 80 familier.

Hvem skal bo i Stålverket Park?
Det korte svaret er "hvem som helst". Stålverket Park blir et moderne borettslag med leiligheter i ulike størrelser, og vi håper på en god miks av unge og eldre, enslige og barnefamilier. Det litt lengre svaret er at vi tror Stålverket Park vil passe best for folk som ønsker å investere litt tid og innsats i sitt eget bomiljø, som ser verdien i å dele og gleden av å være en del av noe større.

Fellesarealer

Stålverket Park er ikke bare et navn. Det er den konkrete beskrivelsen av hva vi planlegger å skape mellom de tre blokkene som vil utgjøre Hamars mest moderne og fremtidsrettede borettslag. På hele to dekar anlegges det en frodig park med gressplener, gangstier og sosiale møteplasser. Her skal vi legge ut parseller for egen dyrking av frukt og grønnsaker, og legge til rette for et unikt naboskap og et blomstrende bomiljø.

Området ligger inntil en helt ny lekeplass som skal bygges med diverse lekeaparater, akebakke på vinteren og grillplass.

Midt i parken kommer et smart felleshus, eller en stor utebod, om du vil. Her blir det mulig å mekke sykkel, smøre ski eller bare møtes til en kaffe i sola under pergolataket.

Når det gjelder parkering vil det bli en felles gjesteparkering på baksiden av blokken, mot jernbanen. Her vil det også bli ladestasjon for bil og plass til den felles tilhengeren borettslaget får disponere sammen.

Parken skal stå ferdig høsten 2020.

Parkering

Det følger med parkeringsplass og bod i garasjekjelleren. Fra kjelleren tar man heisen rett opp i leiligheten. Når det gjelder parkering for gjester er det en felles gjesteparkering på baksiden av blokken, mot jernbanen. Her er det også bli ladestasjon for bil.

Kvalitet, standard og tilvalg

Kjøkkenet har innredning fra Norema, med hvite glatte fronter og integrerte grep. Demping på skuffer. Integrerte hvitevarer (induksjon koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys). Benkeplater i eik laminat. Takhøye overskap og høyskap med foring til tak. Kjøkkenventilator type "slimline".

Badene får fliser på gulv og vegg, innredning på 90 cm med heldekkende servant og speil med lys. Innfellbare dusjvegger på 90 cm i glass, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.

Garderobeskap med hvite, glatte fronter. Det leveres 1 meter skap pr meter seng. Hvite, glatte innedører med stålvrider og hvite karmer. LED downlights i gang og på bad samt LED belysning under overskapa på kjøkkenet.

Boligen leveres ellers med hvitpigmentert og mattlakkert eikeparkett i alle rom utenom på badet som er flislagt. Veggen er glatte, enten pussa og malt betong eller pusset og malt gips. Vannbåren varme til radiator og balansert ventilasjon sørger for et godt inneklima året rundt. Gulvvarme på badeommene.

Oppvarming

Fjernvarme fra Eidsiva bioenergi. Man betaler fjernvarme à konto hver måned som avregnes 1. gang pr. år etter eget forbruk.

Fellesgjeld, felleskostnader og IN-ordning

Lånebetingelser:
Annuitetslån med 2 terminer pr. år
Rest lånesaldo kr 5 640 000,-
Rest løpetid 40 år betjeningstid
Avdragsfrihet: 5 år

Flytenden rente pr. 31.01.20: 1,5%

Felleskostnadene øker med kr. 8 597,- fra år 6 om man ikke nedbetaler noe av fellesgjelden (se IN-ordning).

Felleskostnader:
Totalt kr. 11 558,-

Felleskostnadene er delt i to:
Driftskostnader: kr. 4 508,- pr mnd som inkl. kom. avgifter, renovasjon, forsikring, fiber (tv/nett), vaktmester, drift og vedlikehold, forvaltning og forretningsførsel.

Kapitalkostnader: Kr.7 050,- som er betjening av renter på fellesgjeld.

IN-ordning:
Ved å nedbetale hele eller deler av sin andel fellesgjeld vil felleskostnadene bli lavere, avhengig av hvor mye man nedbetaler. Man kan nedbetale andel fellesgjeld to ganger hver år. Min. nedbetaling er kr. 60.000,-.

Innflytting

Leiligheten er klar for innflytting.

Omkostninger

3 760 000,- (NB: prisen er fast)
5 640 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 400 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
5 909,- (Andel dokumentavgift)
5 000,- (Andelskapital borettslag)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
--------------------------------------------------------
11 869,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 411 869,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Matrikkelinformasjon

Gnr 1, bnr 1761.

Oppdragsnummer

715209004