Pettersand 8 - trinn 2

Pettersand 8 - trinn 2

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 1 320 000

BRA / P-rom
43 m² / 43 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.2332998870641 breddegrad, 10.9163443126011 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 658 832

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 1 320 000
Andel fellesgjeld kr 1 320 000
Omkostninger kr 18 832
Totalpris kr 2 658 832
Felleskostnader kr 5 280 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 43 m²
Bruksareal (BRA) 43 m²
Etasje 2
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Pettersand 8 - trinn 2
Kommune Fredrikstad

Ingen treff

Kontakt Karianne for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Pettersand 8 - trinn 2

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Adresse

Pettersand 8 - trinn 2
1614
Fredrikstad

Om prosjektet

De fleste tenker nok ikke først og fremst kongelige tanker når stedsnavnet Pettersand dukker opp. Fakta er at like fullt at i juni 1959 snodde en kongelig kortesje seg frem til en kolle akkurat her. Ut steg landets kronprins, og med murerskje i hånd la han høytidelig ned grunnsteinen til det som skulle bli et ungdomshjem på stedet.

I dag er Pettersand et ettertraktet bolig-strøk, og tomten som ble tilgodesett med kongelig visitt og bumerke skal snart huse nye boliger. De kommer til å trone flott på den lille høyden, med byen for sine føtter. Akkurat som det passer seg en tomt med slike aner. Det er lov å føle seg litt konge på haugen i egen bolig på Haraldåsen!

Tomta vender mot sør og vest, og husene er plassert slik at en oppnår luft og siktlinjer mellom dem. Boligene fordeles på tre bygg rundt et stort, felles leke- og oppholdsareal. Så mye som mulig av eksisterende, omkringliggende vegetasjon og fjell i dagen får stå uberørt, slik at det naturlige skogspreget beholdes. Å ta vare på også den lavere vegetasjonen - i tillegg til store trær - er viktig for skjerming på bakkeplan og lave nivåer i bebyggelsen.

IN-ORDNING: (individuell nedbetaling av andel fellesgjeld). Kjøper kan allerede ved sluttoppgjøret før overtagelse, selv bestemme størrelsen på hvor stor andel fellesgjeld man ønsker å ha ved å foreta en ekstra innbetaling av egenkapital i tillegg til innskuddet.

OBOS garanterer overfor borettslaget mot økonomiske tap som følge av manglende innbetaling av felleskostnader, gjennom egen avtale. Dette betyr at den enkelte andelseier ikke belastes ved at noen andre eventuelt ikke betaler sine månedlige felleskostnader.

Om området

Du som er glad i gode naturopplevelser, sol og utsikt vil trives her! Den nye bebyggelsen ligger på en åsrygg mellom Gluppeveien og Pettersand, ca 3 km nord for Fredrikstad sentrum.

Beliggenhet handler om balanse. Mange av oss har ønske om bestemte kvaliteter som veier ekstra tungt forbindelse med ny bolig. Likevel er det oftest slik at balanse er stikkordet som sørger for at valget av nytt hjem blir som mest velykket og skaper en trivelig hverdag på flest mulig plan.

Haraldåsen på Pettersand er et sted for deg som leter etter balanse. Her bor du innenfor byens grenser samtidig som du kan nyte et rolig nabolag , minimalt med trafikk og grønne omgivelser. Sågar fra en luftig posisjon med utsyn over både by og elv. Du har gangavstand til dagligvare, apotek og andre tilbud. Bykjernen er en kort og behagelig buss- eller sykkeltur unna, og turmulighetene, enten det dreier seg om en rusletur i nærmiljøet, kajakk på elva eller en markatur, kan starte utenfor døren din.

Husk at livet tar utgangspunkt i stedet du bor. Derfor er det lurt å gi tilværelsen et fleksibelt utgangspunkt som åpner døren til muligheter i mange retninger. Slik som på Haraldåsen.

Velkommen skal du være!

Slik blir boligene

Haraldåsen borettslag salgstrinn 2 vil bestå av 15 leiligheter i blokk over fire etasjer, med heis og felles parkeringskjeller. Det blir to-, tre- og fireroms leiligheter fra ca 43 kvm til 139 kvm. Alle leilighetene har en eller flere balkonger av ulike størrelser; en leilighet i 3.etg har romslig takterrasse og toppleiligheten har to. Leilighetene leveres med åpne, lyse rom og god standard. Boligene vil få flislagte bad og lys trestavs eikeparkett. Alle rom vil ha vannbåren varme i gulv, med unntak av badet som får elektrisk gulvvarme. Garderobeskap og hvitevarer medfølger ikke.

Det vil bli anlagt garasjekjeller i Haraldåsen BRL, og du kan ta heisen rett opp til din etasje. Alle leilighetene leveres med egen sportsbod på cirka fem kvadratmeter i tilknytning til garasjekjeller. Alle leilighetene får 1 garasjeplass.

Hvis du er tidlig ute, har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen gjennom tilvalg.

Fellesarealer

I tillegg til private balkonger og terrasser legges det til rette for et godt, felles uteområde. Det er rikelig med plass for rekreasjon for alle aldersgrupper, og arealene mellom husene vil opparbeides med beplantning, gressplen, gangveier og benker, gamle og nye trær. Eksisterende skogområder rundt bebyggelsen bevares i så stor grad som mulig. I hjertet av fellesområdet ligger en lekeplass; med lekeapparater og sandkasse for de minste, og mer variert, naturlig topografi som kan utfordre barn i alle aldre.

Stedlige masser vil i stor grad gjenbrukes I utomhusarealene i form av stablemurer, sittebenker og terrengforming.

Parkering

Parkeringsplass i garasjekjeller medfølger til alle leilighetene. I tillegg tilrettelegges det for gjesteparkering på bakkeplan. Noen av plassene er tilpasset forflytningshemmede.

Haraldåsen ligger i sykkelavstand til sentrum, og med gratis fergeforbindelse på elva kommer man seg langt uten bil. Om motbakkene kan virke seige, er el-sykkel et godt alternativ! Det bygges låsbare sykkelskur for trygg og tørr oppbevaring av syklene.

Kvalitet, standard og tilvalg

Gulv på bad leveres med fliser 20x20 cm med matt utførelse og mørk mellomgrå farge. Øvrige gulv i leiligheter leveres med 14mm, hvitpigmentert, tre-stavs eikeparkett.

Baderomsvegger leveres med lyse fliser. Øvrige vegger er gips eller betong malt i lys farge.

Kjøkkeninnredning fra HTH type KP Mono hvitmalt MDF eller tilsvarende, leveres med glatte hvite fronter med faset kant og bøylehåndtak i stål. Overskap leveres med foring til tak. Benkeplate i mørk, grå laminat. Hvitevarer medfølger ikke. Avtrekkshette i overskap. LED-lys under overskap, antall tilpasses det enkelte kjøkken. Nødvendig stikk for kjøleskap, komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og avtrekkshette. Komfyrvakt. Kildesortering med 3 fraksjoner.

Bad leveres som prefabrikert (våtboks). Dusjvegger og innredning blir i henhold til romskjema. Se prospekt for mer informasjon.

Oppvarming

Leilighetene blir levert med balansert ventilasjon med separat anlegg til hver leilighet. Garasjekjeller, trapperom og andre fellesrom ventileres med egne systemer.

Oppvarming er basert vannbåren varme i gulv i alle rom utenom bad og bod. Bad leveres med elektrisk gulvvarme.

Varmt forbruksvann leveres fra felles bereder, med separat måling til hver leilighet.

Energimerking

Det utstedes energiattest for den enkelte leilighet til overtagelse, som er vedlegg til kjøpekontrakten.

Innflytting

Antatt innflytting 2. kvartal 2021

Omkostninger

1 320 000,- (Prisantydning)
1 320 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 640 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
17 772,- (Dokumentavgift andel tomteverdi og andelskapital BRL)
--------------------------------------------------------
18 832,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 658 832,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Gnr. 210, bnr. 292 i Fredrikstad kommune.

Oppdragsnummer

710190143