Øverkvernvegen 18

Velholdt enebolig over en etasje med kjeller. To garasjer og gangavstand til alt sentrum har å by på!

Boligdetaljer

Prisantydning
NOK2,790,000

BRA / P-rom
173 m² / 157 m²

Boligtype
Enebolig

Kart sentrert på geolokasjonen 60.8871402154316 breddegrad, 10.9523293098932 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

NOK2,874,900

Detaljer om boligen
Prisantydning NOK2,790,000
Omkostninger NOK84,900
Totalpris NOK2,874,900
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 157 m²
Bruksareal (BRA) 173 m²
Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Adresse Øverkvernvegen 18
Kommune Ringsaker
Byggeår 1986
Energimerket Gul E

Kontakt Frank for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Øverkvernvegen 18

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Boligen ligger i et rolig og etablert boligområde rett utenfor Brumunddal sentrum. Det er kort veg til barnehage, skoler, idrettsanlegg, butikker mm. Det er ca. 1 km til Brumunddal sentrum, med alle fasiliteter og servicetilbud. Fine tur- og friluftsområder i nærmiljøet. Barnevennlig område.

Adkomst

Se vedlagte kart.
Det vil bli satt opp OBOS visningsskilt ved fellesvisninger.

Byggemåte

Bygningen er fundamentert på støpte fundamenter. Støpt gulv i kjeller og Leca grunnmur. Støpt gulv på grunn i kjelleretasjen. Kjelleryttervegger er utført i murt Leca. Kjelleryttervegger på enkelte rom er foret ut og kledd med treverk.

Innhold

1. etasje:
P-rom: Vindfang, gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad og toalettrom.

Kjeller:
P-rom: Gang, kjellerstue, vaskerom, toalettrom og soverom.
S-rom: Tre boder/kjellerrom.

Areal

Primærrom: 157 kvm, Bruksareal: 173 kvm, Bruttoareal: 191 kvm

Standard

Velkommen til Øverkvernvegen 18 en velholdt familiebolig over en etasje med kjeller. Boligen ligger rett utenfor Brumunddal sentrum med kort veg til barnehage, idrettsanlegg og Brumunddal sentrum med alle fasiliteter og servicetilbud. Boligen er oppført i 1986 og har en god areal- og planløsning med generelt standard fra byggeår.

1. etasje:
Entrè/ vindfang med muligheter for oppbevaring av yttertøy.

Romslig stue med god plass til møblement og spisestue for hyggelige middager med familie og venner. Utgang til en terrasse på ca. 23m2 med hage.

Stort og praktisk kjøkken med god benkeplass for matlagning i fellesskap. Innredning med laminert skrog og benkeplate, over -og underskap med god plass til oppbevaring. Det er plass til frittstående komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Praktisk baderom med keramiske fliser på vegg og gulv, baderomsinnredning med servant og veggmontert dusj.
Toalettrom med wc.

To soverom med muligheter for dobbeltseng og garderobeskap for oppbevaring.

Kjeller:
Vaskerom med utslagsvask i stål med ett-greps blandebatteri, opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder på 115 liter. Vannmåler og stoppekran.

Kjellerstue med muligheter for lek og morro.

Soverom med mange muligheter.

Tre boder/kjellerrom for oppbevaring.

Oppvarming

Elektriske panelovner på enkelte rom, luft-til-luft varmepumpe, parafinkamin på stue, peis i kjeller og defekte varmekabeler i baderomsgulv.

Tomten

Eiet tomt på ca. 604 m2. Tomten er flat, og er opparbeidet med plenarealer og noe beplantning. Gårdsplass med belegningsstein. Eiendommen har gode lys- og solforhold.

Parkering

Det tilhører to garasjer til boligen. En garasje er frittstående og garasje nr. 2 er knyttet sammen med nabo huset. Bnr. 153.
Vedlikehold av området ved felles garasje delt mellom nåværende eiere.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunaleavgifter per år ca. kr 15 000,- inkludert eiendomskatt.

Faste løpende kostnader

Tv/Internett fra Edisiva/Canal digital. Årlig kostnad: ca. kr 12 000,-
Strømforbruk for 2018 ca. 20 000 kwh.

Forsikring

Boligen er fullverdiforsikret i IF med polisenr: 8612834.
Bygningens art: To boliger knyttet sammen med garasje.

Ligningsverdi

Som primærbolig kr 747 770,-
Som sekundærbolig kr 2 691 973,-

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse. datert:14.08.1986

Utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet.

Diverse

Fra 01.01.2020 er det forbud mot å bruke mineralolje, eller fossil fyringsolje og parafin til oppvarming av boliger og næringsbygg i Norge.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.
Reguleringsplan for Nordåsvegen, del 1, Brumunddal. Dato: 11.05.1998. Sist revidert: 13.10.1999.
Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

2 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,-))
--------------------------------------------------------
84 900,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 874 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 09.09.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: takst, egenerklæring og energimerke.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Frank Aleksander Johan Hassel

Oppdragsnummer

715190164