Østre Bergsveg 7

Flott enebolig over to plan sentralt i Løten. God planløsning som egner seg for familier både med og uten barn.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 790 000

BRA / P-rom
164 m² / 124 m²

Boligtype
Enebolig

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Kart sentrert på geolokasjonen 60.8177000790323 breddegrad, 11.3463459393403 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 2 875 420

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 790 000
Omkostninger kr 85 420
Totalpris kr 2 875 420
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 124 m²
Bruksareal (BRA) 164 m²
Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Adresse Østre Bergsveg 7
Kommune Løten
Byggeår 1985
Energimerket Gul F

Kontakt Erlend for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Østre Bergsveg 7

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Nedlastinger

Her kan du laste ned relevante dokumenter

Mer om boligen

Beliggenhet

Boligen ligger i et stille og etablert boligområde ca. 1 km unna Løten sentrum. Her er det gangavstand til det meste som skole, barnehager, butikker, og bank i sentrum, samt flotte turområder rett utenfor døra. Løten sentrum har jernbanestasjon med forbindelse til Elverum og Hamar, hyppig bussforbindelse til de samme stedene og snart 4-felts motorveg til Oslo. Altså et fint sted om man vil bo utenfor de største tettstedene, men samtidig rolig og sentralt.

Adkomst

Se kart i salgsoppgaven, samt i nettannonsen.

Byggemåte

Bygningen er fundamentert på støpte fundamenter og støpt ringmur med støpt plate på mark. Yttervegger i underetg. er utført i murt Leca. Yttervegger over grunnmur er utført i trebindingsverk. Saltakkonstruksjon i tre, utført med prefabrikerte w-takstoler. Taket er tekket med taksteinprofilerte stålplater.

Se forøvrig tilstandsrapport utført av Hamar Takst v/Erik Andrè Brodersen, datert 15.05.20.

Innhold

Boligen går over to plan og inneholder:

1. etasje:
Nyere vaskerom, wc, vindfang og gang, soverom, bod og et stort, uinnredet rom med store vindusflater.

2. etasje: Stue med utgang til terrasse, kjøkken med spiseplass, to soverom og bad/wc. Romslig, delvis overbygd terrasse med svært gode solforhold.

Dobbelt garasje med bod i bakkant og god lagringsplass.

Areal

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 164 kvm, Bruttoareal: 178 kvm

Standard

Velholdt og fin enebolig over to plan av typen Flexihus. Boligen har kun hatt en eier og fremstår som godt vedlikeholdt både innvendig og utvendig. I senere år er kjøkken, samt vaskerom oppusset. Utvendig ble det lagt nye takplater type Powertec exclusive, samt rekkverk til terrasse i 2015 og huset ble malt i 2015 og 2020.

Det er registrert noe forhøyede radonverdier (283bqr). Anbefalt mengde er 100 bqr, så eventuelle tiltak bør vurderes.

Entre:
Vindfang med fliser på gulv og panel på vegg. Plass til å henge i fra seg ytterklær. Videre kommer man inn i en entrè med praktisk laminat på gulv.

Vaskerom:
Flott, nytt vaskerom med våtromsbelegg på gulv og baderomsplater på veggene. Godt med skap- og benkeplass som gjør klesvasken litt enklere i en travel hverdag.

Innvendig bod/kott:
Bod og oppbevaringsrom i 1. etasje, samt et stort, uinnredet rom på ca 30-35 kvm med gode vindusflater. Dette rommet er ideelt til å kunne lage enten en ekstra stue eller stue og soverom. Om man innreder rommet vil p-rom i boligen øke, noe man vil få igjen for verdimessig.

Bad/wc:
Badet har belegg på gulv og baderomsplater på vegg. Det er innredet med dusjkabinett, wc og innredning med servant og skapplass. Varmekabler i baderomsgulv.

Kjøkken:
Flott kjøkken med innredning fra HTH i 2013. Kjøkkenet har hvite, profilerte fronter, laminert benkeplate og glass i benkeryggen. I tillegg er det vindusflater som gir kjøkkenet godt med lys. Integrerte hvitevarer som stekeovn i ståhøyde, komfyrtopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. På kjøkkenet er det også plass til stor spisestue slik at familien kan samles.

Soverom:
Tre romslige soverom med garderobeskap og godt med vinduer. Her er det panel på veggene og praktisk laminat på gulv. Fra det store soverommet er det utgang til en fin frokostbalkong.

Stue:
Flott stue med utgang til den overbygde terrassen. På stua er det panel på veggene og praktisk laminat på gulv. En moderne peisovn til bruk på mørke vinterkvelder og ellers godt med vinduer som gir masse lys.

Stor og delvis overbygd terrasse med svært gode sol- og lysforhold. Her har man også fin oversikt over resten av tomta om ungene er ute og leker.

Oppvarming

Luft-til-luft varmepumpe i stue/gang, elektriske varmekabler i vindfang/gang, wc og vaskerom i 1. etasje, samt på baderom i 2. etasje. I tillegg er det peisovn for kalde vinterkvelder i stua og panelovner i flere andre rom.

Tomten

Tomta er er pent opparbeidet med plen, blomsterbed, prydbusker og hekk. Den ligger i sørhelling med flotte sol- og lysforhold. Stor, stenlagt gårdsplass. Her er det masse tumleplass for store og små.

Parkering

Parkering for to biler i garasje, samt gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Vei/vann/avløp

Offentlig

Offentlige/kommunale avgifter

Ca. kr 12 000,- pr. år. De kommunale avgiftene varierer etter forbruk av vann og størrelse på renovasjonsdunker.

Faste løpende kostnader

Strøm: ca. kr 20 000,- pr. år.
Kommunale avgifter: kr ca. kr 12 000,- pr. år.
Bredbånd/TV: kr 8 384,- pr. år (fiberkabel ligger klar inne på tomta)
Forsikring: kr 4 384,- pr. år.

Forsikring

Boligen er forsikret. Ny eier må selv tegne ny forsikring fra overtagelsestidspunkt.

Ligningsverdi

Som primærbolig kr 699 350.
Som sekundærbolig kr 2 517 659,-

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Tinglyst 02.11.85: Rettighgeter iflg. skjøte, bestemmelse om veg.
Tinglyst 03.11.85: Rettigheter iflg. skjøte - bestemmelse om vann/kloakkledning.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig.

Totale kostnader

2 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,-))
--------------------------------------------------------
85 420,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 875 420,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10 000 000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 22.05.20 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: takst, egenerklæring og energiattest.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erlend Kvaløy

Oppdragsnummer

715200058