Oredalsveien 69

Sjarmerende enebolig med innredet kjeller. Tiltalende og nyere standard. Eiet tomt

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 650 000

BRA / P-rom
157 m² / 156 m²

Boligtype
Enebolig

Kart sentrert på geolokasjonen 59.2283391831258 breddegrad, 10.9389207521529 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 3 756 920

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 650 000
Omkostninger kr 106 920
Totalpris kr 3 756 920
Antall soverom 4
Primærrom (P-rom) 156 m²
Bruksareal (BRA) 157 m²
Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Adresse Oredalsveien 69
Kommune Fredrikstad
Byggeår 1948
Energimerket Oransje G

Kontakt Aleksander for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Oredalsveien 69

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til Oredalsveien 69 - dette er en innbydende og tiltalende enebolig beliggende i et attraktivt og etablert boligområde. Boligen har en god standard hvor store deler av boligen har blitt pusset opp i perioden fra 2011-2018. Deriblant har det blitt etterisolert med 5 cm fra innsiden, kjøkkenet er pusset opp i 2012, vinduer er skiftet i 2012/2013, bad i kjeller er pusset opp i 2014 med mer. Generelt har boligen mye sjarm. Det er en praktisk enebolig med en god planløsning. Her har man i tillegg en innredet kjeller.

Beliggenhet

Boligen har en fin og en sentrumsnær beliggenhet i Oredalen. Det er et etablert boligområde hovedsakelig bestående av eneboliger. Her bor man i et populært boligområde med kort nærhet til blant annet skoler og barnehager. Det kan trekkes frem at Sankthansfjellet-Åsebråten barnehage ligger ca. 1km unna eiendommen. Når det kommer til skoler har man Trara barneskole og Kvernhuset ungdomsskole beliggende henholdsvis 1,2 og 2,3km unna eiendommen. Det er i tillegg flotte turområder i området med gangavstand til Fredrikstadmarka. Fra eiendommen har man gangavstand til Christianslund hvor man blant annet har matbutikk, bensinstasjon, baker med mer. Fredrikstad sentrum er innenfor gangavstand eller en kan benytte buss som har stopp rett ved.

Bebyggelse

Spredt bebyggelse av eneboliger.

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Antatt fundamentert på jord-/leiregrunn med støpt betonggulv i kjeller. Grunnmur av antatt plasstøpt betong med pusset og malte overflater. Det er registrert noe mindre sprekker/riss på grunnmur ved kjellernedgang. Drenering antatt fra byggeår. Drenering har en alder som tilsier at den er moden for å skiftes ut, TG3. Bærendekonstruksjon av antatt massiv plank utvendig kledd med trekledning. Eier opplyser om at innervegger er utlektet og isolert med 5cm mineralull i 2011-2012. Det er registrert en del tørre sprekker i endeved på de mest værutsatte fasadene, TG2. Trevinduer med 2-lags isolerglass skiftet i 2012/2013. Pakning er skadet på ytterdør. Saltak takkonstruksjon utført med tresperrer og undertak av bordtak. Registrert noen områder med tegn til svertesopp, oppstår pga. ikke tilstrekkelig utlufting. Taket er utvendig tekket med teglstein med sløyfer og lekter fra byggeåret. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Håvard Hansen den 02.09.2020. For utfyllende opplysninger om byggemåte, se denne.

Innhold

Boligen er over 3 plan og inneholder:
1. etasje: Gang, kjellernedgang, spisestue, stue og kjøkken. I tillegg er det en mindre bod
2. etasje: 3 soverom, bad og gang
Kjeller: Gang, bad, kjøkken, stue og soverom

Areal

Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 157 kvm, Bruttoareal: 183 kvm
Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Standard

Oredalsveien 69 er en innbydende og koselig enebolig med mye sjarm. Boligen har en nyere moderne standard, men store deler av boligens opprinnelse er i varetatt i den orginale stilen. Det er en romslig og praktisk bolig med innredet kjeller.

Gulv: Laminat, parkett og fliser
Vegger: Miljøstrie, panelplater, tapet, panel og baderomsplater
Himling: Panel og malte slette tak

1. etasje:
I boligens 1. etasje finner man stue, kjøkken, innvendig bod og trapp til både 2. etasje og kjeller. Det er en romslig stue med gode møbleringsmuligheter. Her har man både god plass til sofagruppe og spisegruppe. Her er det også en vedovn som egner seg godt for hyggelige settinger. Fra stuen går man inn på kjøkkenet som har en delvis åpen løsning til stuen. Kjøkkenet er av god størrelse med rikelig av skap- og benkeplass. Det er et velholdt og koselig kjøkken som består av hvite profilerte fronter og heltre benkeplate. I følge eier er kjøkkenet fra 2012. Det er integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Fra kjøkkenet har man direkte utgang til terrasse på ca. 25m² hvor deler er overbyd. Her kan man enten nyte morgenkaffen eller ha en hyggelig sosial sammenkomst.

2. etasje:
Her har man 3 soverom og bad. Soverommene innehar god størrelse, hvor det ene brukes pr. i dag som kontor. Badet fremstår som moderne og innbydende. Her har man fliser på gulv og baderomsplater/panelplater på vegg. Det er innredet med servantinnredning, badekar og frittstående toalett. I tillegg er det varmekabler. Badet har blitt pusset opp i 2015 iflg. eier. Det er registrert noe motfall ved sluk, baderomsplater uten fuget sokkellist er ikke godkjent i våtsonene.

Kjeller:
Boligen har en romslig kjeller som er innredet. Det er både innvendig og utvendig adkomst til kjelleren. Her finner man soverom, stue, kjøkken og soverom. Kjelleren er utbedret/renovert av forsikringsselskapet til eier i 2020 pga innsig av fuktighet ved ekstrem nedbøren høsten 2019. Baderommet var ikke utsatt for fukt og ble derfor ikke utbedret. Det er et romslig soverom med god plass til dobbeltseng. Kjøkkenet er et mindre kjøkken med slette fronter og laminat benkeplate. Det er frittstående hybelkomfyr og kjøleskap. Badet er av god størrelse med fliser på gulv og panel på vegger. Det er innredet med servant, vegghengt toalett og dusjkabinett. I tillegg er det varmekabler og utlufting via el.vifte. I følge eier er badet pusset opp i 2014. Det er registrert bom og løse fliser på gulv.

Utvendig står det oppført en carport på ca. 26m². Carporten har en eldre standard med behov for vedlikehold.

Utstyr

Automatsikringer
VVB plassert i kjeller

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er varmekabler på begge badene. Vedovn plassert i stuen.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1 084m². Tomten er opparbeidet med gressplen og gruset innkjørsel.

Arealet er oppgitt av Fredrikstad kommune og er hentet fra matrikkelen. Det varierer hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstedndighet og nøyaktighet. Avvik kan forekomme ved en senere oppmåling.

Parkering

Parkering i egen gårdsplass. Det står oppført en carport på eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr. 12 965,- pr. år. Eiendomsskatt er inkludert i de kommunale avgiftene.

Boligen har vannmåler.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen. I følge opplysninger fra Fredrikstad Kommune skal det ikke være nødvendig med ferdigattest for bygg eldre enn fra 1998 (da nye regler om ansvar ble innført).

Utleie

Boligen har kun én boenhet. Boligen kan leies ut i sin helhet.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Innredning av kjeller er ikke byggmeldt. Oppholdsrommene i kjeller har ikke godkjente vinduer med hensyn til rømning, lys og utsyn.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen omhandler kommuneplan Fredrikstad 2011-2023 med formål og høyspenning og bebyggelse og anlegg, godkjent 06.12.0212. Eiendommen er ikke regulert.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

3 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,-))
--------------------------------------------------------
106 920,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 756 920,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Aleksander Amundsen

Oppdragsnummer

710190193