Oredalsveien 105C

Lekker og moderne endeleilighet nær sentrum beliggende i Oredalen. 2 soverom og garasjeplass

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 4 200 000

BRA / P-rom
89 m² / 79 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.2326966341623 breddegrad, 10.9423074840732 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 4 316 150

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 4 200 000
Omkostninger kr 116 150
Totalpris kr 4 316 150
Felleskostnader kr 2 849 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 79 m²
Bruksareal (BRA) 89 m²
Etasje 1
Eierform Selveier
Boligtype Leilighet
Adresse Oredalsveien 105C
Kommune Fredrikstad
Byggeår 2018
Energimerket Gul A

Kontakt Marius for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Oredalsveien 105C

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til Oredalsveien 105C. Dette er en moderne og nyere selveierleilighet beliggende som endeleilighet i et rolig og godt etablert boligområde med nærhet til Fredrikstad sentrum. Leiligheten ligger i 1. etasje og har direkte utgang til en hyggelig terrasse og pen topparbeidede utearealer. Leiligheten har en god standard med gjennomgåedne parkettgulv, delikate fliser på badet og kjøkkeninnredning fra Sigdal.

Beliggenhet

Boligen har fin og sentrumsnær beliggenhet i Oredalen, i etablert boligområde hovedsaklig bestående av blokkbebyggelse, ene- og tomannsboliger. Fredrikstad sentrum er innenfor gangavstand eller en kan benytte buss som har stopp rett ved. Fredrikstadmarka med mange flotte turstier ligger ikke langt unna. Flere dagligvareforretninger, samt frisør, baker, kiosk og bensinstasjon innenfor en radius av 200 meter. Boligen også i umiddelbar nærhet til Fredrik II vgs, Trosvik barneskole og Trosvik barnehage.

Det er også gode bussforbindelser til Fredrikstad sentrum. Du har imidlertid alt du trenger i hverdagen tilgjengelig for deg i umiddelbar nærhet fra boligen. Området rundt Christianslundskrysset har blomstret opp de senere årene med flere forretninger og nye leilighetsbygg. Her ligger både Coop Extra og Kiwi dagligvareforretninger, bensinstasjon, legekontor, blomsterbutikk og Butterfly konditor og bidrar til at dette sentrumsnære boligområdet er meget attraktivt for både yngre og eldre. I tillegg gjør den korte avstanden til barnehager og skoler på alle trinn, også videregående, området meget familievennlig.

Det er også kort vei til Fredrikstadmarka og det flotte Bjørndalsområdet som i 2013 ble kåret til l landets beste uterom. Dette mangfoldige og bynære markaområdet er et yndet utfartssted, egnet for korte og lange turer, sykling, skigåing på vinteren og bading på sommeren.

Bebyggelse

Bebyggelse består hovedsakelig av eneboliger og leiligheter.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil være merket med ¨til salgs¨plakat fra OBOS Eiendomsmeglere. Det vil være skiltet på visningsdagen.

Byggemåte

Eiendommen har bærende konstruksjon i trebindingsverk/betong og etasjeskille er betong og kjelleretasje er støpt dekke. Etasjeskille i treverk internt for leiligheten som går over to plan. Yttervegger bygd opp som isolerte stendervegger med trekeldning. Vinduer med energiglass iht. TEK 10. Opplysninger er hentet fra tidligere prospekt vedr. prosjektet.

Innhold

Boligen ligger i 1.etasje og inneholder:
Vindfang, gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.

Garasjeplass medfølgende leiligheten.

Areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 89 kvm
Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Boligens primærrom består av:
Vindfang, gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.

Soms sekundærrom har boligen en bod og bod/sluse på totalt 10 kvm.

Standard

Gulv: Parkett og fliser på bad og i gang.
Vegg: Malte flater og fliser på bad.
Himling: Malte slette flater

Stue:
Stuen har åpen løsning mot kjøkkenet som skaper en luftig og sosial atmosfære. Det er fine møbleringsmuligheter til både spisegruppe og en hyggelig sofagruppe. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med lys og direkte utgang til terrasse.

Kjøkken:
Det er kjøkkeninnredning fra Sigdal med hvite slette fronter. Innredningen byr på godt med skap- og skuffeplass, samt benkeplass. Det er integrert komfyr, mikro, steketopp og oppvaskmaskin.

Bad:
Badet har moderne og tidsriktige 60 x 60 fliser på gulv og vegger med varmekabler i gulvet iflg. eier Det fremstår meget delikat. Det er utstyrt med servant med speil, dusjnisje, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.

Soverom:
Leiligheten har to gode soverom med plass til dobbeltseng.

Utstyr

Balansert ventilasjon med varmegjenvinner
Vannbåren varme

Oppvarming

Elektrisk via panelovner. Varmekabler på bad og vannbåren varme i store deler av boligen iflg. eier.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Tomten

Felles tomt på 2507m². Pent opparbeidet med gressplen, beplanting og asfalt. Arealet er hentet fra matrikkelen og det kan variere hvor gode disse dataene er med hensyn til fullstendighet og nøyaktighet. Avvik kan forekomme ved en senere oppmåling.

Parkering

Parkering i garasje medfølger leiligheten. Øvrige gjesteplasser.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Forretningsfører

Fram forvaltning

Sameiet

Oredalshagen Boligsameie.

Sameiet består av 10 boligseksjoner.
Driftsinntekter for 2018 er kr. 301.435,- og driftskostnader for 2018 er kr. 164.051,-. Årets resultat for 2018 er kr. 137.421,-. Egenkapital pr. 31.12.18 utgjør kr. 137.421,-.

- Pågående arbeider med advokatr angpende utbygging av nabotomt.
- Glasstak - styret forhører med arkitekt og entreprenør.
- Innføring i garasjeport og speil i garasjen.

Styregodkjennelse

Nei

Forsikring

Bygningen er forsikret av sameiet gjennom If Skadeforsikring med polisenr. SP 71810070.

Ligningsverdi

Ligningsverdi for leiligheten vil være avhengig av om den er primærbolig eller sekundærbolig. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisen for primærboliger og ca. 90 prosent for sekundærboliger. Eiere av boliger har et selvstendig ansvar for å påføre ligningsverdi for bolig man eier ved årsskifte inn i selvangivelsen.

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå årlige kvadratmeter satser.

For beregning av ligningsverdi, gå inn på www.skatteetaten.no/no/selvbetjening/kalkulator/Boligkalkulator/

Felleskostnader

2 849,- pr Mnd
Forretningsførsel, TV/data, styrehonorar, bygningsforsikring, oppvarming varmtvann, vaktmestertjenester, serviceavtaler, vedlikehold og avsetning til framtidig vedlikehold, samt andre driftskostnader.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.06.2018. I følge opplysninger fra Fredrikstad Kommune skal det ikke være nødvendig med ferdigattest for bygg eldre enn fra 1998 (da nye regler om ansvar ble innført).

Utleie

Boligen har én boligenhet og kan fritt leies ut i sin helhet.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Lampene i stue, soverom og kjøkken følger ikke med. Det er et generelt pålegg om utkobling av taknedløp i området. Dette er nyoppført leilighet med 5 års garanti fra utbygger.

Da boligen var ferdigstilt i 2018 foreligger det garanti etter Bustadoppføringsloven §12 som varer i 5 år etter første gangs innflytting.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Tinglyst 20.04.2018, dagboknr. 675300
Seksjonering
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 84/1065

Grunnboksutskrift og tinglyste erklæringer er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen er regulert til bebyggelse og anlegg i kommuneplan for Fredrikstad byområde 2011-2023 som er godkjent 06.12.2012. Det er også regulert til frisiktsone, boligbebyggelse, uteoppholdsareal og gatetun/gågate i reguleringsplan 1095, Detaljregulering for Boliger i Oredalsveien 105-107som er godkjent 12.11.2015.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

4 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,-))
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
116 150,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 316 150,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Energimerke A og oppvarmingskarakter gul. Dette er hentet fra opplysninger til utbygger.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 20.08.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
Oppmåling, ferdigattest, grunnkart og nabolagsprofil.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Marius Magnussen

Oppdragsnummer

710190031