Oppsalstubben 4 B

Pen og påkostet 2-roms toppleilighet med stor vestvendt balkong, åpen kjøkken og stue løsning. Varmtvann og fyring inkl

Boligdetaljer

Prisantydning
NOK2,900,000

BRA / P-rom
39 m² / 39 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.8981189827158 breddegrad, 10.8495193303118 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

NOK2,923,147

Detaljer om boligen
Prisantydning NOK2,900,000
Andel fellesgjeld NOK8,000
Omkostninger NOK15,147
Totalpris NOK2,923,147
Felleskostnader NOK2,931 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 39 m²
Bruksareal (BRA) 39 m²
Etasje 5
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Oppsalstubben 4 B
Kommune Oslo
Byggeår 1956
Energimerket Grønn F

Kontakt Jeanine for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Oppsalstubben 4 B

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Leiligheten er gjennomgående, har en god planløsning og er malt i lyse farger. Store vindusflater og god takhøyde sørger for godt innslipp av naturlig lys og gir en luftig romfølelse. I leiligheten er kjøkkenet flyttet inn i stuen og tidligere kjøkken er nå gjort om til soverom. Dette gir en åpen stue og kjøkken løsning som gir en åpen og luftig følelse. Leiligheten fremstår og brukes som 2-roms, men vil fortsatt være regulert som en 1-roms. Det er montert en hems, med mulighet til liten soveplass. Leiligheten ligger fint til i et familievennlig, veletablert og populært boligområde på Oppsal. Boligen har nærhet til offentlig kommunikasjon, butikker, bank, kjøpesenter og øvrige servicetilbud. Det er også nærhet til idrettsanlegg, rekreasjonsområder, tur- og sykkelstier samt bademuligheter på sommeren, og oppkjørte skiløyper på vinterstid.

Beliggenhet

Solrik og attraktiv beliggenhet på populære Oppsal i et skjermet og tilbaketrukket boligområde. Lekeplasser, sittegrupper og store grøntarealer i umiddelbar nærhet. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Prix kun 2 minutters gangavstand fra boligen og Rema 1000 ca. 7 minutter unna. Coop Prix og Oppsal skole blir nabolagets sosiale knytepunkt. For et større utvalg av forretninger og servicetilbud er nye Oppsal senter. Større kjøpesentre i området er Tveita, Bryn, Bøler og Manglerud senter.

I Oppsalstubben 4 B bor man rolig til med nærhet til flere skoler med trygg gange fra boligen. Det er både offentlige og private barnehager i området. Nærmeste barnehage er Fuglemyra kun 3 minutters gange fra boligen. Oppsal er et meget attraktivt boligområde, med aktive lag og foreninger i nærområdet. Oppsal idrettsforening har et bredt tilbud og flotte fasiliteter. Det er kort vei til lekeplasser, fotballbane, skøytebane, treningssenter og Bøler bad med varmtvannbasseng og babysvømming. Nærmeste treningssenter er Mudo Gym på Ulsrud, Sats på Hellerud, Elixia og Fresh Fitness på Ryen, samt Skullerud Sportssenter på Skullerud.

Nær bussholdeplasser, t-bane, servicetilbud og ikke minst markagrensa m/lysløype og skogstier. Ønsker man flere naturopplevelser i vakre Østmarka finnes Ulsrudvannet og Nøklevann med fine badeplasser og mange turstier/skiløyper. Østmarksetra og Rustadsaga er naturlige samlingspunkt i Østmarka og som medlem av Nøklevann ro- og padleklubb er det mulighet for leie av kanoer og kajakker sommerstid. Idrettsanlegg på Trasop med bl.a. idrettshall og kunstgressbaner. Skoler samt Oppsal Arena tilbyr mange sportsaktiviteter. Kort vei til Østensjøvannet med et rikt dyre- og fugleliv.

Byggemåte

Boligblokk på 5 etasjer med kjeller som er oppført med bærende konstruksjon i mur og betong. Yttertak i saltakkonstruksjon tekket med plater. Utvendige fasader er kledd med fasadeplater. Etasjeskiller i armert betongkonstruksjon. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser. Vinduer med malte trerammer og 3-lags isolerglass fra 1989. Balkongdør med malte trerammer og 3-lags isolerglass fra 1989. Vinduer og balkongdør vil bli skiftet ut i regi av borettslaget. Estimert tid for utskifting i denne leiligheten er uke 9, 2020. Entredør type B-30/db35 som er brann- og lydklassifisert.

Areal

Primærrom: 39 kvm, Bruksareal: 39 kvm, Bruttoareal: 44 kvm

Standard

Leiligheten har eikeparkett på gulv, malte slette veggoverflater, kjøkkeninnredning med slette lakkerte fronter og integrerte hvitevarer fra 2018 og flislagt bad/wc med varmekabler i gulv som er rehabilitert i regi av borettslaget i 2009 med nye overflater, membranløsninger, sluk, røropplegg og opplegg for
vaskemaskin.

Entre: Praktisk og romslig entré med dørcalling og plass til sko- og klesoppbevaring.

Bad/wc: Flislagt lyst bad som er pusset opp i 2009 av borettslaget. Varmekabler i gulvet.

Kjøkken: Kjøkkenet er flyttet ut i stuen og er pusset opp i 2018. Kjøkkeninnredning med lyse slette lakkerte fronter, enkel oppvaskkum, heltre benkeplate, glassplate på vegg over oppvaskkum og koketopp, ventilator og integrert stekeovn, induksjonskoketopp,
oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Kjøkkenet fremstår moderne og pent.

Soverom: Leiligheten disponerer 1 soverom, hvor kjøkkenet tidligere var. Rommet er lyst og romslig med mulighet til dobbeltseng og med garderobeskap.

Stue: Åpen stue med store vindusflater som gir godt med lysinnslipp. I stuen er det høyt skråtak som gir en god romfølelse. Stuen har god plass til sofragruppe og spisebord. Mønehøyde i stue på 3,6 meter. Stue med utgang til vestvendt balkong på 10,5m².

Utstyr

Automatsikringer i sikringsskap med hovedsikring på 32 Amp. Det opplyses at innvendig elektrisk anlegg er oppgradert i 2018 og arbeidet er utført av Service Norge. Innvendig elektrisk anlegg er en kombinasjon av åpent og skjult anlegg. Strømmåler for automatisk måleravlesning er montert i 2017.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme fra radiatorer og elektriske varmekabler på bad/wc.

Tomten

Tomten og fellesarealene er dels naturtomt og dels opparbeidet med gressplener, trær, beplantning, sittegrupper, lekearealer med apparater og asfalterte stikkveier.

Parkering

Borettslaget disponerer litt over 300 P-plasser som leies ut etter ventelister. Eget selvstendig Garasjelag: A/L Fuglemyra Garasjelag har garasjer til utleie. Garasjene er organisert av selvstendig styre uavhengig av brl. Ellers vanlig gateparkering etter gjeldende regler. Alternative private garasjelag i nærområdet med antatt ledige plasser.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp. Privat til offentlig vei.

Forretningsfører

OBOS, tlf 02333.

Borettslaget

145 Fuglemyra Borettslag.

Rehabilitering/større vedlikehold som er utført:
2008 / 2009 Baderom - Borettslaget har ett lån som ble tatt opp i forbindelse med baderomsrehabiliteringen. I og med at badene er like ble andel fellesgjeld fordelt likt og alle betaler kr 800,- pr måned for nedbetaling av lånet.
2013 - Maling av oppganger, elrom og vaskerom
2012/2013 Nye entredører - Det ble vedtatt å skifte ut alle entredørene på ekstraordinær generalforsamling i 2011. Oppstart høsten 2012.
2012 - Fjernvarme - overgang til fjernvarme.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

18.09.2019

Styregodkjennelse

Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

Dyrehold

Se boligselskapets husordensregler/vedtekter.

Forsikring

W.R Berkley Ins. Norway NUF

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 627 825
Som sekundærbolig: kr 2 260 171

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.931,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 2.131,-
Nedbetaling lån bad 800,-

Felleskostnadene inkluderer: Fyring, varmtvann, kabel-TV, trappevask, vaktmestertjenester, felles forsikring, kapitalkostnader m.m.

2 931,-
Varmtvann og fyring. kabel tv, fellesforsikring, trappevask, off.avg., vaktmestertjenester, kapitalkostnader m.m.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld: Ca. 8.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 20.08.19

Andel fellesformue per 31.12.2018 kr: 9.828,-

Lån 1: 2HAND1-83987150729
Total restgjeld: 4.600.534,-
Restsaldo: 7.020,-
Kapitalkostnader: 709,-
Restløpetid: 10 mnd.
Rente: 2,50% flytende.
Antall terminer: 12.

Det er vedtatt utskiftning av vinduer og balkongdører i borettslaget med forventet oppstart i oktober 2019 og forventet avsluttet oktober 2020. Det opplyes om at nedbetalingen av bad vil være avsluttet i oktober mnd, hvor av dagens husleie vil minke med ca 300-400kr. I slutten av 2019 vil husleien kunne estimeres til (ca) kr 2.600,-

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

- Garantiordning.
- Det er 12 stk. oppgraderte fellesvaskerier i borettslaget.
- Kabel-TV leverandør er GET.
- Borettslaget har egen hjemmeside: www.fuglemyra.no.
- Leiligheten disponerer 2 kjellerboder på 2,0m² hvor av den andre ikke er måleverdi , samt bruk av fellesvaskeri som benyttes etter gjeldende regler.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig.

Totale kostnader

2 900 000,- (Prisantydning)
8 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 908 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 923 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 06.09.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF Steinar Gulbrandsen

Oppdragsnummer

709190090