Ole Reistads vei 5 C

Romslig 4-roms med stor innglasset balkong og garasje! Moderniseringsbehov. Barnevennlig. Populær beliggenhet!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 290 000

BRA / P-rom
96 m² / 92 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9274107043942 breddegrad, 10.8792074151109 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 393 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 290 000
Andel fellesgjeld kr 88 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 3 393 385
Felleskostnader kr 5 221 per måned
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 92 m²
Bruksareal (BRA) 96 m²
Etasje 3
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Ole Reistads vei 5 C
Kommune Oslo
Byggeår 1978
Energimerket Rød E

Nabolagsprofil, Ole Reistads vei 5 C

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Ole Reistads vei 5 C ligger meget stille og rolig til i grønne omgivelser med Østmarka som nærmeste nabo. Østmarka byr på et rikt utvalg av friluftsaktiviteter. Her finner du idylliske turstier, lysløyper, bade- og fiskevann som er et fantastisk sted for naturopplevelser for både store og små.
Ca. 15 minuttersgange fra leiligheten finner du Lutvann. En idyllisk perle i Østmarka, hvor man kan både bade, grille og fiske. Borettslaget Lutvannskollen fremstår som svært barnevennlig med store grøntarealer og hyggelig tun med lekeapparater.

Det er flere barnehager i nærområdet, samt skoler i alle alderstrinn. Herav Lindeberg skole som har blitt totalrehabilitert i 2010, eller Skjønhaug barneskole som er beliggende med kort gange fra boligen med trygg skolevei. Området er ikke utsatt for gjennomgangstrafikk.

Nærområdet tilbyr flere forretninger og servicetilbud som Coop Prix, søndagsåpen grønnsakshandel, frisør, hudpleie, apotek, lege og tannlege, samt gode buss- og tbaneforbindelser. Du kan også ta en 5-10 minutters biltur til flere kjøpesentre på Furuset, Alna og Tveita.
T-banen har 8 avganger i timen, og reisetid til Oslo sentrum tar ca. 19 minutter. Man har også valget mellom buss nr. 79, 25, 401 og411. I tillegg går det fly- og ekspressbusser fra E6 like ved.

Det finnes flere fritidsaktiviteter i nærområdet som bl.a. ballbinge, skitrekk i Jerikobakken med tilhørende akebakker, Lindeberg sportsklubb med kunstgressbane, Nordre Lindeberg besøksgård, svømmehall på Furuset og Furuset Forum med is og håndballhall, samt mange andre lag- og foreninger.

Enkel adkomst fra Ole Reistads vei via asfalterte internveier til felles oppgang. Kort gange til offentlig kommunikasjon (buss og t-bane). Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

Boligblokk på 4 etasjer og underetasje/kjeller som er oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskillere i armert betong. Utvendige fasader er forblendet med teglstein og malte betongoverflater, malt panel på vegger mot terrasser/balkonger og yttertak i saltakkontruksjon som er antatt tekket med plater.
innvendige vegger i betong og bindingsverk belagt med gipsplater.

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 96 kvm, Bruttoareal: 106 kvm

Entre: Romslig entre med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Parkett og fliser på gulv og malte overflater på vegger.

Innvendig bod: Praktisk bod på 4 kvm som gir masse lagringsplass. Laminat på gulv og malte overflater på vegger.

Bad/wc: Delikat flislagt bad fra 2014. Bad/wc består av innfliset badekar, servant m/underskap, speil, veggklosett, opplegg for vaskemaskin og orginalt tørkeskap.
Våtromsrehabilitering til ca. kr 46.000.000,- ble enstemmig vedtatt på ekstraordinær generalforsamling, 8. januar 2019. Rehabiliteringen ble igangsatt i januar 2020 med forventet ferdigstillelse desember 2020. Bad/ wc i denne leilighet er forventet rehabilitert i oktober/november 2020.

Kjøkken: Eldre kjøkken med god skapplass- og benkplass. Kjøkkeninnredning med malte fronter, profilist, laminat benkeplate m/fliser over, dobbel oppvaskkum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin.

Soverom: Boligen har tre gode soverom med god plass til møblement. Praktisk skyvedørsgarderobe i to av rommene som gir gode muligheter for oppbevaring.

Stue: Stor og åpen stue med meget gode innredningsmuligheter. God plass til spisebord, sofagruppe m.m. Store vindusflater som bidrar til mye lys og en god romfølelse. Parkett på gulv og malte overflater på vegger.
Fra stuen er det utgang til sydvendt innglasset balkong på 15,5 kvm. Her det god plass til utemøbler.

Følgende har fått TG2 og TG3 i Tilstandsrapport av Petter Eikum Takstpartner AS:
TG2- Innvendige dører: Tilstandsgrad settes grunnet alder på originale dører og at det må påregnes overflatebehandling i karmer og dørblader. Hull i dørblad til bod, denne skal byttes før salg.
TG3-Overflater på innvendige gulv (bad/wc): Sluk er plassert under badekar og det er ikke tilgang til dette. Det er krav om sluk i våtrom og derfor må tilgang/avrenning til sluk etableres. Tilstandsgrad settes grunnet dette.
TG2- Overflater på innvendige vegger ( bad(wc): Svertesopp på silikonfuge rundt badekar.- Tilstandsgrad settes grunnet dette.
TG3- Overflater på innvendig himling (bad/wc): Malingsflass/misfarging i himling over badekar og overflatebehandling må påregnes.
TG2- Innredning for våtrom: Større misfarging på overflater og rust på rammeverk under badekar. Anbefales å etablere bedre lufting enn kun slukrist som finnes i dag. Tilstandsgrad settes grunnet dette.
TG2- VVS-installasjoner: Tilstandsgrad settes grunnet eldre/original standard på røropplegg og det foreligger ingen dokumentasjon på røropplegg og installasjoner i leiligheten. Røropplegg skal skiftes i forbindelse med våtromsrehabiliteringen.
TG2- Kjøkkenninredning: Innredningen er i eldre standard og oppussing/modernisering må påregnes.
TG3- Overflater på innvendige gulv: Større bruksslitasje og utskiftning må påregnes. Tilstandsgrad settes grunnet dette.
TG2-Overflater på innvendige gulv: Eldre fliser, belegg og hakk/riper i parkettgulv. Fargeforskjell på panelkvister og skjolder på innvendige malte overflater. Det må påregnes overflatebehandling ved et eierskifte. Tilstandsgradd settes grunnet dette.
TG2-Overflater på innvendig himling: Noe overflatebehandling må påregnes.
TG2- Luftbehandling: Det er ikke tilluft under dørblad til bad/wc og tilstandsgrad settes grunnet dette.
TG2- Justering av fronter på begge soverom må utføres. Tilstandsgrad settes grunnet dette.

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner på kjøkken og 1 soverom.

Borettslaget eier tomten på 45 202 m². Tomten ligger i kupert terreng. Fellesarealene er pent opparbeidet med gressplener, trær, prydbusker, bed, sittegrupper og lekeplasser. Det er asfalterte bilfrie internveier til oppgangene.
Eiendommen er konsesjonsfri.
Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Leiligheten disponerer 1 biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Besøkende kan parkere på borettslagets gjesteparkering.

OBOS tlf 22 86 55 00

Hjemmeside: www.lutvannkollen.no
Borettslaget som har adresse Lindebergåsen 45-49 og Ole Reistads Vei 1-45 og består av 236 andelsleiligheter.

- Borettslaget har ansatt egen vaktmester.
- Borettslaget har 5 ladestasjoner av type 2 for el-bil.
- Borettslaget har en avtale med Telenor (tidl. Canal Digital) på levering av TV-tjenester og med Lynet Internett om leveranse av internett og fiber.
- Mulighet for leie av selskapslokale i borettslaget.

Kommende rehabilitering og større vedlikehold forettat i borettslaget den senere tid:
Våtromsrehabilitering (rør) til ca kr 46 000 000,- ble enstemmig vedtatt på ekstraordinær generalforsamling, 8.januar 2019, samt utskifting av alle gamle sikringsskap. Gjelder ikke fornying av baderomsinventar.
Estimert økning av fellesgjeld og felleskostnader: Økning i felleskostnad på ca. kr 850,- per måned. Økning i fellesgjeld med ca kr 255.000,-. Borettslaget gjør oppmerksom på at dette er estimater gjort, og faktisk økning i fellesgjeld og felleskostnad blir først helt tydelig etter gjennomført prosjekt.
Se forøvrig innkallingen til ekstraordinær generalforsamling og protokoll, datert 8.januar 2019.
Borettslaget utreder muligheten for at alle kan få ladestasjon for el-bil på sin faste parkeringsplass. Dette prosjektet er godt i gang og håpes ferdigstilt innen utgangen av juni 2020.
Det arbeides også med å få en løsning på vannproblematikken på balkonger i blokkene.

2016: Fasade og garasje rehabilitering.
2014/15: Vindusprosjekt og bytte av dragere, m.m.
2013: Vindusprosjekt, bytte av panel, m.m.
2012: Paneling av rekkehus, m.m.
2011: Nytt avfallsanlegg.
2010: Utskifting av kledning på rekkehus.
2009: Anskaffelse av multimaskin, utskifting dører og vinduer.
Oppgradering av lekeplasser og gjesteparkeringsplasser.
2008: Oppgradert kabel-TV anlegget.

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

17.02.2020

Ja.

Borettslaget tillater at beboer kan holde katt og/eller hund. Ved anskaffelse av katt og/eller hund skal styret underrettes på forhånd. Se forøvrig husordensregler for regelverk om dyrehold.

Forsikret hos Gjensidige Forsikring med polisenummer 81569418. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Ligningsverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig: kr 1 051 210
Som sekundærbolig kr 3 784 357

5 221,-
Felleskostnader kr. 5.221 ,- pr./mnd. herav: felleskostnader (4.896,-), Internett ( 200), Trappevask ( 125,-), vaktmestertjenester, felles forsikring og kommunale avgifter.

Ca kr 88 000,- pr. 01.01.2020
Borettslaget har et annuitetslån i Handelsbanken iht. brev fra forretningsfører, datert 01.01.2020
Lånenr: 2HAND1-83987145504:
Restsaldo: kr.19.126.860,-
Restsaldo andel: kr. 87.046,-
Kapitalkostnad kr. 599,-
Rente, flytende: 2,55%
Rest løpetid: 14 år 6 mnd.
Terminer p.a: 12

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Eiendommen er konsesjonsfri.

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig.

3 290 000,- (Prisantydning)
88 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 378 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 393 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Etter avtale med selger.

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Eiendomsmegler Hussain Ahmad

718200012