Nellikbuen 55

Pen rekkehusleilighet i et nyere boligfelt - Sentralt og rolig - Store uteplasser - Varmekabler i hele 1. etg!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 1 700 000

BRA / P-rom
117 m² / 110 m²

Boligtype
Rekkehus

Kart sentrert på geolokasjonen 59.2359348253956 breddegrad, 10.9724277291725 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 758 060

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 1 700 000
Andel fellesgjeld kr 1 050 000
Omkostninger kr 8 060
Totalpris kr 2 758 060
Felleskostnader kr 8 300 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 110 m²
Bruksareal (BRA) 117 m²
Eierform Borettslag
Boligtype Rekkehus
Adresse Nellikbuen 55
Kommune Fredrikstad
Byggeår 2005
Energimerket Rød C

Nabolagsprofil, Nellikbuen 55

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Boligen vi her presenterer er en pen og velholdt rekkehusleilighet over 2 plan, som ligger nesten innerst i en blindvei. Leiligheten har en praktisk planløsning hvor oppholdsrom og toalett er i 1.etg, og soverom og loftstue ligger i 2.etg. Innvending har det blitt gjort diverse oppgraderinger hvor eiere bl.a har fornyet kjøkkenet med nye fronter, fått nytt toalett i 1 etg, montert nytt dusjhjørne og installert ekstra toalett i walk-in closet i 2.etg. Ellers har innvendige overflater blitt malt i lyse og moderne farger. Fra stuen er det utgang til en terrasseplatting på ca 27 m2 som ligger mot sydøst.

Leiligheten ligger fint til i et rolig og etablert boligområde. Her er det trygt og godt, og kort vei til alt man trenger i det daglige. Det er kort vei til kollektivtransport, og fine tur- og rekreasjonsområder ligger i umiddelbar nærhet.

Velkommen på visning!

Eiendommen ligger sentralt til i et etablert boligområde på Lisleby. Det er kort vei til Lisleby sentralidrettsanlegg med fotballbane og friidrettsanlegg og Lisleby samfunnshus, og gang- og sykkelavstand til Nøkleby barneskole. Det er flere barnehager i nærområdet. Nærmeste dagligvareforretning er Kiwi på "Snippen", hvor du forøvrig også finner kiosk, pizzeria, frisør og tannlege. For større innkjøp ligger både Østfoldhallene med Dikeveien handelsområde og Meny på Wilbergjordet i grei avstand. Det er i underkant av 4 km til Fredrikstad sentrum og det er gode bussforbindelser.

Fra Fredrikstad:

Følg riksvei 109 til rundkjøringen ved Leie sykehjem. Ta til høyre i rundkjøringen, inn i Leiegaten. Følg denne ca. 300 meter , forbi Nøkleby skole og ta til venstre inn i Solvangveien og til venstre opp Nellikbuen. Det vil være merket med ¨til salgs¨plakat fra Obos eiendomsmeglere.

Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisning

Rekkehus bygget i 2005. Bygningen antas oppført med støpt plate på komprimerte masser. Etasjeskillere av undergurten til takstoler. Yttervegger oppført med isolert bindingsverk av tre, utvendig kledd med liggende kledning. Takkonstruksjon med takstoler av tre, saltak takform, tekket med takstein (besiktiget fra bakkenivå). For ytterligere info se vedlagt verdi- og lånetakst utført av Kenneth Nymo Pettersen, datert 18.08.2019.

Rekkehusleilighet over to plan som inneholder:
1. etg: Entré m/trapp, bad/ vaskerom, kjøkken og stue med utgang til terrasse på ca. 27 m2.
2. etg: 2 soverom, garderobe m/klosett og stue m/trapp.

Ved inngangspartiet er det også en liten utebod på ca 5 m2, samt biloppstillingsplass.

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 130 kvm

Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Rekkehusleilighet over to plan med god planløsning. Boligen er fra 2005 og fremstår pen og velholdt. Selgere har gjort en del oppgraderinger fra de overtok i 2006, og av større ting nevnes det bl.a:
- 2007: Satt opp terrassemarkise over terrassen.
- 2008: Foretatt radonmåling.
- 2013: Montert luft til luft varmepumpe, arbeidene ble foretatt av Reitan montasje.
- 2015: Kjøkkenfornyeren fornyet frontene på innredningen. Montert toalett med spylesete.
- 2016: Garderobemannen monterte garderobeinnredning.
- 2017: Comfort Arne A. Nilsen fikk montert klosett i garderoben i 2. etasje. Satt opp plisségardiner i stuen og på soverommet.
- 2018: Bomann monterte garderobe i loftstuen.
- 2019: Hatt service på varmepumpen. Comfort Arne A. Nilsen fikk satt inn lukket dusjhjørne på baderommet.

Entre:
Entréen er lys og luftig og har fliser med varmekabler. Herfra har man trapp opp til 2.etg, badet inn til høyre eller videre inn mot stuen eller kjøkkenet.

Bad/wc:
Flislagt bad med varmekabler i gulvene. Badet er innredet med klosett, servant på innredning, speilskap m/lys og Aardahl dusjhjørne. Nytt klosett ble montert i ca 2015, og dusjhjørnet i ca 2019. Det er opplegg for vaskemaskin, og vaskemaskinen medfølger salget.

2.etg:
Fra hovedsoverommet er det inngang til et walk-in closet hvor det også har blitt installert et toalett. Arbeidet ble utført i 2017 av fagmann.

Kjøkken:
Kjøkkenet ble fornyet med bl.a nye fronter i ca 2015. Det er innredning med profilerte fronter, laminat benkeplate med nedfelt vask- og skyllekum, plate over benkeplaten og takhøye overskap. På kjøkkenet er det opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer medfølger salget.

Stue:
Stuen er lys og luftig, med mange vindusflater. Her er det god plass til f.eks en spisestue i den ene enden, og en sittegruppe i den andre. Fra stuen er det også utgang til en terrasse på ca 27 m2 som vender mot sydøst.

Loftstue:
I 2.etg har man er praktisk loftstue med inngang adkomst til begge soverommene.

Soverom:
Det er 2 soverom i leiligheten som begge ligger samlet i 2. etg. Hovedsoverommet har en tilhørende walk-in closet hvor det også har blitt installert et toalett. Ifølge eier er det mulighet for å sette opp en vegg i loftstuen og få et tredje soverom hvis man trenger det.

Det er gulvvarme i hele 1.etg. Ellers er det elektrisk oppvarming, og det er montert luft til luft varmepumpe.

Andel i festet fellestomt 5583 m2. Opparbeidet med gressplen, hekk/busker, markterrasse, asfalterte veier og steinlagt gårdsplass. Eier av festetomten er Nils Garaas, og festekontrakten ble inngått i 2005, og varer til den sies opp av fester. Bortfester kan regulere festeavgiften ihht. konsumprisindeksen.

Borettslaget har 2 stk. parkeringsplasser til hver andelseier.

Offentlig tilknyttet

OBOS Østfold

Roselia 1 Borettslag består av 15 andelsleiligheter.

Borettslaget har malt alle blokkene sommeren 2017. Firmaet som malte blokkene var SFB Eiendom. Calluna har i oppdrag å vedlikeholde vårt felles uteområde. I 2018-19 ble det gjort vedlikehold på ventilasjonsanlegget

Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 1 494 000. Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 577 629. Borettslagets disponible midler var pr 31.12.2018 kr 813 663 og viser borettslagets likviditet.

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

Dyrehold tillatt, under forutsetning at det ikke er til sjenanse for noen.

8 300,- pr Mnd
Bl.a Kommunale avgifter med eiendomsskatt, renter på felles lån, driftskostnader, honorar til styre og forretningsfører, festeavgift, forsikring av bygningsmassen, utvendig vedlikehold, kabel-tv.
Felleskostnadene er fordelt på følgende måte:
Felleskostnader kr. 3.000,-
Lån kr. 5.300,-

Borettslaget har følgende lån og vilkår pr. 01.08.2019:
- Eika, annuitetslån, kr. 9.609.536,-, flytende rente 2,65%, restløpetid 27 år 7 md.
- OBOS Bank, annuitetslån, kr. 6.127.280,-, flytende rente 2,65%, restløpetid 27 år 7 md.

Borettslaget praktiserer ikke IN-ordning.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

Det foreligger ferdigattest datert 29.04.2005.

Boligen er registret med én godkjent boenhet
Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset.

Eiendommen er konsesjonsfri.

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

- Alle hvitevarer medfølger salget.
- Selger har observert skjeggkre i boligen.
Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger.
Ferske studier fra Folkehelseinstituttet bekrefter at man effektivt og sikkert kan kvitte seg med skjeggkre ved å bruke små mengder giftig åte.
Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade, men kan virke sjenerende.

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommen er regulert til bebyggelse og anlegg, båndlegging annet lovverk i kommuneplan for Fredrikstad byområde 2011-2023 som er godkjent 06.12.2012. Det er også regulert til boliger i reguleringsplan 0106329, Gamle Glemmen kirke som er godkjent 20.06.1991, samt regulert til konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplan 0106423, Roselia - endring godkjent 11.06.1998. Gang-/sykkelvei, gangvei, felles avkjørsel, felles parkeringsplass, felles lekeareal, boliger, konsentrert småhusbebyggelse, gang-/sykkelvei i reguleringsplan 0106498 Roselia Felt B1 (bebyggelsesplan) godkjent 27.02.2003. Planforslag InterCity Fredrikstad Sarpsborg er varslet igangsatt 12.05.2016. Eiendommen kan bli berørt.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

1 700 000,- (Prisantydning)
1 050 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 750 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
8 060,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 758 060,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Etter avtale med selger.

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring i Söderberg & Partners.
Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven er opprettet 19.08.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Nabolagsprofil, verdi- og lånetakst, egenerklæringsskjema, vedtekter og ordensregler.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

Eiendomsmegler Aleksander Amundsen

714190065