1 av 20

Nåkkves vei 3

Stor 2-roms med sydøstvendt balkong i 11.etasje | Fyring og VV inkl. | Garasjeplass | Ingen dok.avgift

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 3,979,004

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 3,480,000

Fellesgjeld: NOK 482,000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 17,004

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: NOK 5,506

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS, Tlf: 22 86 55 00

 • Forsikring

  Borettslaget er forsikret hos if skadeforsikring med polisenummer 1713727. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2020:
  Som primærbolig: kr 887 444,-
  Som sekundærbolig: kr 3 194 797,-

 • Felleskostnader

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5 506,- pr. mnd.

  Felleskostnadene inkluderer bl.a. garasje, fyring, varmtvann, kabel-TV/Internett, fellesvaskeri, vaktmestertjenester, trappevask, kommunale avgifter, felles forsikring, kapitalkostnader, samt borettslagets øvrige driftsutgifter.

  Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 5 886,-

 • Totale kostnader

  3 480 000,- (Prisantydning)
  482 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 962 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  17 004,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 979 004,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beliggenhet

  Leiligheten er beliggende i 11.etasje med usjenert, romslig og sydøstvendt balkong på ca. 6 m² med morgen og formiddagssol. Ca. 4 m² av balkongen er innglasset. Lett adkomst med heis til felles takterrasse med sol hele dagen, samt fantastisk utsikt til byen og fjorden.

  Borettslaget ligger sentralt til på Tveita, rett ved Tveita senter. På Tveita senter finner du bl.a. et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer (ca. 70 forretninger). I tillegg er det gangavstand til Alnabru senter med diverse spesialforretninger.

  Østmarka byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Kort vei også til idylliske Østensjøvannet med sitt yrende fugleliv.

  Området kan tilby et mangfold av fritidsmuligheter som blant annet S.A.T.S. Elixia treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, parsellhage, Alnaparken ridesenter og Furuset Forum med is- og håndballhall samt Furuset svømmehall.

  Rett bak borettslaget finner du Tveita parsellhagelag. En grønn oase midt blant boligblokkene. I 1999 ble parsellhagelaget tildelt prisen for beste grøntanlegg av Oslo kommune. I 2009 var parsellhagen en av tre nominerte til Oslo kommunes Folkehelsepris.

  Gode offentlige kommunikasjoner med både busser og T-bane. Meget kort vei til Tveita T-banestasjon hvor linje 2 Østerås-Ellingsrudåsen med 8 avganger i timen. Med T-banen tar du deg til Jernbanetorget på kun 14 minutter. I tillegg buss 58 Tveita-Nydalen via Bjerke, 69 Tveita-Lutvann, 76 Helsfyr-Hauketo og 79 Grorud-Holmlia, samt nattbuss.

  Til søndagsturer eller til annonserte aktiviteter finner du bl.a. Tveten Gård, som kan by på sosialt samvær, teater, dans og sang. Her er det lett å trives!

 • Bebyggelse

  Borettslaget består av 3 høyhus på 13 etasjer med 819 leiligheter, garasjeanlegg, p-plasser og fellesarealer. Nåkkves Vei 1, 3 og 5. Utleielokaler i Nåkkves vei 7 og 9. Driftskontor i Nåkkves vei 11. Området rundt består av småhusbebyggelse og blokkbebyggelse.

 • Adkomst

  God adkomst fra Nåkkves vei via asfalterte internveier til felles oppgang med heis. Meget kort vei til offentlig kommunikasjon. Det vil bli skiltet med skilt fra Obos Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

 • Byggemåte

  Høyblokk på 13 etasjer, underetasje og kjeller med bærende konstruksjon i betong. Skillende vegger og dekker i armert betong. Fasader er utvendig forblendet med teglstein, betongoverflater, samt noen panelte flater. Flatt tak antatt tekket med papp/asfalt. Det er i senere tid foretatt større rehabiliteringer i borettslaget med bla. rehabiliteringer av fasader og utvendig bygningsmasse, vindusutskiftninger, våtromsrehabilitering og opparbeidelse av utearealer.

  - Vinduer og balkongdør fra 2009, med 2-lags isolerglass.
  - Bad er rehabilitert i regi av borettslaget i 2011.

 • Innhold

  Lys, romslig og trivelig 2-roms leilighet med god planløsning og en alminnelig innvendig standard. Noe modernisering må påregnes. Trappefri adkomst med heis fra inngangspartiet og garasjeanlegget til leilighetsplan. Leiligheten inneholder: Romslig entré, flislagt bad/wc med elektrisk gulvvarme og innfelte downlights i himling. Grovkjøkken med skapinnredning. Romslig soverom med garderobeskap. Lyst og trivelig kjøkken med god skap- og benkeplass. Romslig stue og spisestue med utgang til sydøstvendt balkong med flott utsikt.

  Entré: Praktisk og romslig éntre m/ dørcalling med kamera, og god plass til avheng av yttertøy og sko. (Her er vegger til opprinnelig bod fjernet, og dette arealet er omgjort til entré.)

  Bad/wc: Nyere baderom som er rehabilitert i regi av borettslaget i 2011. Elektrisk gulvvarme. Dusjnisje med innfellbare dører i herdet glass. Veggmontert klosett. Innredning i hvit utførelse med heldekkende servant og ettgreps blandebatteri. Speil og belysning over servant.

  Grovkjøkken/"vaskerom": Rommet er klargjort for tilkobling av varmt og kaldt vann, samt avløp. Mulighet for tilkobling av vaskemaskin. Garderobeskap og skyvedørsgarderobe.

  Soverom: Romslig og godt soverom med plassbygde garderobeskap.

  Kjøkken: Kjøkkeninnredning i hvit profil med fliser over benk. Laminat benkeplater. Dobbel oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Lys under overskap.

  Spisestue: Lys og praktisk spisestue.

  Stue: Romslig stue med utgang til romslig og overbygget balkong på 6m².

  Balkong: Overbygget sydøstvendt balkong med fantastisk utsikt til nærområdet. Elektrisk markise, belysning, strømuttak.

 • Areal

  Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm

 • Standard

  Gulvoverflater: Fliser i grovkjøkken og staveikeparkett i entré, soverom, kjøkken og stue.
  Veggoverflater: Fliser i grovkjøkken, malt strie på kjøkken og tapet i entré, soverom og stue.
  Himlingsoverflater: Malte overflater i entré, kjøkken, grovkjøkken, soverom og stue.

  Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG2) i tilstandsrapport av Petter Schanke Eikum. For utdypende informasjon, vennligst se tilstandsrapporten.

  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Innvendig > Overflater - 2
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
  Innvendig > Andre innvendige forhold - 2
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad/Wc
  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/Wc
  Våtrom > Ventilasjon > Bad/Wc
  Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken
  Tekniske installasjoner > Fordelerskap for vannrør
  Tekniske installasjoner > Ventilasjon
  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: (....) Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med elektriske varmekabler på bad/wc, og med vannbåren varme fra radiatorer i stue, kjøkken og soverom.

 • Tomten

  Borettslaget eier tomten på 34 959 kvm. På forsiden er det beplantning, gangveier og biloppstillingsplasser. Tomten er opparbeidet med fine grøntarealer på baksiden av blokken med sittegrupper og lekeplass for barn.

  Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Parkering

  Det medfølger fast biloppstillingsplass (plass 11024) i felles garasjeanlegg under bygningen. Mulighet for montering av elbillader. Det er heisadkomst fra garasje til leilighetsplan. Besøkende kan parkere på gjesteparkering mot registrering i blokkens foajé. Det er installert 6 ladestasjoner på gjesteparkeringen i borettslaget.

 • Borettslaget

  Tveita Borettslag - http://tveitaborettslag.no/

  Borettslaget som har adresse Nåkkves Vei 1, 3 og 5, utleielokaler i Nåkkves vei 7 og 9 og driftskontor: Nåkkves vei 11, består av 819 andelsleiligheter, fordelt på 3 bygninger. Første innflytting skjedde i 1967.

  Det er i senere tid foretatt større rehabiliteringer i borettslaget med bla. rehabiliteringer av fasader og utvendig bygningsmasse, vindusutskiftninger, heisutskifting, radiatorutskiftninger, våtromsrehabilitering og opparbeidelse av utearealer.

  Tveita borettslag er et populært og veldrevet borettslag som har en god rehabiliteringshistorikk:
  2021: Bygd nye utvendige tregarasjer.
  2020: Rehabilitert kjøkken, garderobe og lager driftskontor. Rehabilitert felles inngang og toalett i næringslokaler Nåkkves vei 9.
  2019: Taktekking NV5, etablering av ventilasjon i næringslokalene og driftskontor, etablering av 400 V infrastruktur for el-billading, rehabilitering av fortau og fortausbelysning.
  2018: Skiftet ut alle horisontale soilrør (ikke utleie lokaler) og tettet taket i varmesentralen.
  2017: Etablering av nytt høyhastighets fibernett for TV og internett og rehabilitert takterrassene.
  2016-17: Rehabilitert skorstein, skiftet til LED-belysning i fellesområder. Etablert bedre gjenvinning av avkastluft og flere varmepumper for oppvarming.
  2015-16: Skiftet dørtelefonene i Nåkkves vei 1, 3 og 5.
  2015: Skiftet inngangsdørene til Nåkkves vei 1, 3 og 5. Skiftet dekke foran blokkene i Nåkkves vei 1, 3 og 5. Nytt callinganlegg.
  2014: Skiftet postkasser i Nåkkves vei 1,3 og 5.
  2011-2013: Utskiftning av heiser i Nåkkves vei 1,3 og 5.
  2011-2012: Beplantning av uteområdene, støttet med midler fra Husbanken og Oslo Kommune.
  2010-2013: Oppstart ENØK-prosjekt i 2010. Skiftet radiatorer, bygget om undersentraler, varmeanlegg, montert varmepumpe for oppvarming og skiftet ut alle oljekjeler til nye høyeffektive kjeler som kan fyre med bio-olje.
  2010-2012: Lagt membran på garasjetakene og tilbakestilt uteområdene på disse.
  2010-2011: Pusset opp driftskontoret og styrerommet.
  2008-2013: Rehabilitert fasader og resterende bad. Skiftet soil- og tilførselsrør.

  Årsregnskap:

  Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr. 49 544 912,-.
  Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr. 29.446.622,-
  Årets resultat på kr. 15.377.896,- fremkommer i resultatregnskapet.

  Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr. 31.12.2021 kr. 7.914.846,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift.

  For utdypende informasjon, se årsberetningen.

 • Dyrehold

  Det er ikke tillatt å holde hund eller utekatt. Se husordensregler/vedtekter for mer informasjon.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest datert 24.08.1977

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 21.11.22 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  705220151

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  01.12.2022

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ja

 • Lånevilkår

  Borettslaget har 2 annuitetslån i Handelsbanken fordelt slik iht. brev fra forretningsfører, datert 14.10.2022

  Lån I:
  2HANDE-83987154724
  Restsaldo: kr. 330 738 432,-
  Restsaldo andel: kr. 453 905,- (* tilhører andelen i sin helhet)
  Rente, flytende: 3,29%
  Rest løpetid: 30 år og 1 mnd.
  Kapitalkostnader kr. 1 983,- pr. mnd.
  Terminer p.a.: 12
  In-ordning: Nei

  Lån II:
  2HANDE-83987156794
  Restsaldo: kr. 19 995 237,-
  Restsaldo andel: kr. 27 437,- (* tilhører andelen i sin helhet)
  Rente, flytende: 3,29%
  Rest løpetid: 18 år.
  Kapitalkostnader kr. 169,- pr. mnd.
  Terminer p.a.: 12
  In-ordning: Nei

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av
  partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Tonje Halkinrud

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål