Velkommen til Nabbetorpveien 35B!

Nabbetorpveien 35B

3-roms leilighet i 2.etg på populære Prestelandet - Innglasset balkong - Kort vei til Gamlebyen

Priser

Totalpris: kr 2 742 554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 2 500 000

Fellesgjeld: kr 227 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 4 494

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Nabolagsprofil, Nabbetorpveien 35B

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til Nabbetorpveien 35B - en pen og velholdt 3-roms leilighet på populære Prestelandet.

Boligen ligger i 2.etg og har innglasset balkong mot syd og øst. Store fine rom og god planløsning kjennetegner boligen, og her bor man sentralt med gåavstand til alt man trenger i det daglige. Fra balkongen på ca 8 m2 er det fin utsikt over nærområdet og det er ingen innsyn.

Boligen inneholder: Entré, bad, vaskerom, to soverom, stue med utgang til balkong og kjøkken med utgang til boder.

Borettslaget har fine, opparbeidede uteområder og flere sittegrupper som kan benyttes av beboerne.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til på Østsiden like ved attraktive Gamlebyen med sine mange koselige forretninger, kaféer og gallerier. Her bor du med nærhet til offentlig kommunikasjon med gangavstand til fergestedet hvor det tar 2 minutter over til vestsiden, og Cicignon hvor jernbanestasjonen ligger i umiddelbar nærhet. Byfergen til Kråkerøy, sentrum og Gressvik anløper også Gamlebyen. Byfergene er en viktig del av kollektivtilbudet i Fredrikstad og er gratis å benytte. Forøvrig er det er flere busstopp i nærheten med gode bussforbindelser til både Fredrikstad sentrum og Sarpsborg.

Gudeberg skole ligger like ved borettslaget og Gudevold barnehage kun noen kvartaler unna i retning mot rundkjøringen ved brohodet.

Innen gangavstand ligger Brotorget med flere forretninger som Rema, Kiwi, Biltema, apotek og Vinmonopolet, og like ved ligger også Fasvo bakeriutsalg og kafé samt Thai Takeaway. I tillegg til å bo sentralt er det kort vei til tur- og friluftsområder med fine turmuligheter i nærområdet rundt Gamlebyen, langs Glommastien, i Kongstenområdet og i Begbymarka med lysløype. Like ved innkjøringen til Gamlebyen ligger Kongstenanlegget med idrettshall, treningssenter og innendørs og utendørs svømmeanlegg. Her finner man også Gamle Fredrikstad Golfklubb.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum:
Kjør Fredrikstadbroa over til østsiden. Følg skilt mot Gamlebyen og ta deretter første vei til høyre, følg Nabbetorpveien rett frem og ta inn 3. vei til venstre. Boligen ligger som første blokk på høyre side.

Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisning

Byggemåte

Boligblokk bygget i 1967 med 4 etasjer + kjeller. Bygningen antas fundamentert med betong til leiregrunn. Støpt kjellergulv. Grunnmur av plasstøpt betong. Etasjeskillere av betong. Yttervegger oppført med tegl og utfyllende bindingsverk på balkongen, fasader fiberpusset og dels kledd med trekledning. Flat takkonstruksjon antatt tekket med asfalttakbelegg/takfolie (ikke besiktiget). For ytterligere info se vedlagt verdi- og lånetakst utført av Kenneth Nymo Pettersen, datert 08.06.2021.

Innhold

Boligen ligger i 2.etg og inneholder: Entré, 2 soverom, bod, bad/ vaskerom, kjøkken og stue med utgang til innglasset balkong.

Det medfølger også to kjellerboder på henholdsvis ca. 1,5 m2 og 2 m2.

Areal

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 95 kvm

Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Standard

Pen og velholdt leilighet i 2.etg med innglasset balkong og ingen gjenboere. Boligen har en god planløsning og kan bl.a skilte med to gode soverom, flislagt bad, eget vaskerom, romslig stue med utgang til balkong, kjøkken med utgang til luftebalkong og egen bod.

Innvendige overflater:
- Gulv med fliser og 3-stavs eikeparkett
- Vegger med malt tapet
- Himlinger med malt betong

Entré:
Romslig, flislagt entré med god plass til å henge fra seg sko og yttertøy. Herfra har man adkomst til badet, vaskerommet, et soverom og videre adkomst til stuen. Noen løse fliser i gangen.

Bad/wc:
Flislagt bad med varme i gulvet. Rommet er innredet med klosett, servant på innredning, speilskap og dusjkabinett.

Vaskerom:
Boligen har også et eget vaskerom med adkomst fra entréen. Her er det opplegg for vaskemaskin og rommet er innredet med servant og skap.

Soverom:
Det er to gode soverom i leiligheten. Det ene ligger med adkomst fra entréen og hovedsoverommet med adkomst fra stuen. Hovedsoverommet har god plass til en dobbeltseng og har en skyvedørsgarderobe.

Stue:
Stuen er lys og luftig med god plass til både en sittegruppe og et spisebord. Store vindusflater slipper inn naturlig lys og fra stuen er det videre utgang til en innglasset balkong. Det er pipeløp i boligen og det kan være mulig å montere peis - konferer med styret.

Kjøkken:
Kjøkkenet ligger med adkomst fra stuen. Innredningen går i hestesko og har godt med benke- og skapplass. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminat benkeplate med nedfelt vaskekum og ventilator over kokeplass. Opplegg for oppvaskmaskin. På kjøkkenet er det også plass til et kjøkkenbord ved vinduet og det er videre utgang til et disponibelt rom/ bod samt en bod.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulvvarme på badet.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, medfølger heller ikke dette.

Tomten

Eiet fellestomt på ca 25.907 m2. Tomten er pent opparbeidet med plen, busker og diverse beplantning. På utsiden av blokka er det opparbeidet en koselig uteplass. Asfalterte biloppstillingsplasser foran boligblokken.

Parkering

Det er mulig å leie garasjer etter intern venteliste i borettslaget. Forøvrig er det biloppstilling på felles parkeringsplass etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet

Forretningsfører

OBOS Østfold

Borettslaget

Presteløkka III Borettslag består av totalt 148 leiligheter i blokk. I perioden 2005 til 2010 har det blitt utført vedlikehold som taktekking, oppussing av utvendige vegger, samt brannteknisk rehabilitering. I 2012/2013 ble alle sikringsskap skiftet ut, det ble montert nødlys i alle trappeoppganger, og det ble startet arbeider med rørfornying av avløpsrør. Borettslaget har tidligere hatt problem med vanninnsig og fukt. Årsaken til dette skyldes "slitte fasader". Arbeidet med å rehabilitere og etterisolere fasader ble startet av laget sommeren 2015 og ferdigstilt i 2016. I 2016 fikk alle boligene nye brannvarslere og nytt brannslukningsapparat. Brannslanger er trykktestet og eventuelle svakheter utbedret.

Borettslaget har fellesavtale med Telenor, og utgifter til kabel-tv og bredbånd inngår i felleskostnadene, og dekker vanlig bruk. Ønskes utvidet pakke kan dette bestilles for egen kostnad. Dekodere/modem tilhører borettslaget og skal følge leiligheten ved salg. Trappevask utføres av rengjøringsfirma. Andelseiere med garasje er pliktig til å delta i vedlikehold av disse.

I løpet av 2019 har laget arbeidet med utvidelse og oppmerking av parkeringsplasser samt utskiftning av asfalt. Det er opparbeidet nytt nedgravd avfallsanlegg for søppelhåndtering. Det har også gjennomført oppussing av leiligheter som tidligere har vært berørt av fukt pga dårlige yttervegger som ble utbedret i 2016.

Borettslaget har vedtatt opptak av lån inntil kr 6.500.000,- i ekstraordinær generalforsamling den 17.10.2020. Delutbetalt kr 4.500.000,- den 04.03.2021. Etter samtale med forretningsfører 08.06.2021 var det en økning av felleskostnadene fra 01.01.21 på ca 4% som er budsjettert til å dekke låneopptaket. Utbetaling av det resterende lånet vil kunne øke fellesgjelden noe, og det er estimert ca kr 14.000,- på denne leiligheten.

Økonomi:
Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 7.732.157,-. Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 5.084.793. Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2020 kr 2.558.179,- og viser borettslagets likviditet.

Styregodkjennelse

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

Dyrehold

Hund og burkatt er tillatt etter avtale med styret. Se vedlagte husordensregler for nærmere info.

Felleskostnader

4 494,- pr Mnd
Bla. renter og avdrag på andel fellesgjeld, kommunale avgifter, forsikring av bygninger, strøm fellesarealer, utvendig vedlikehold, trappevask, forretningsføresel, revisjon, styrehonorar, kabel-tv og bredbånd, varmtvann og driftskostnader.

Lånevilkår

Borettslaget har følgende lån og vilkår pr 01.06.2021:
- Husbanken, annuitetslån, kr 9.819.300,-, flytende rente 0,82%, restløpetid 9 år 1 md.
- OBOS-bank, annuitetslån, kr 22.656.179,-, flytende rente 1,7%, restløpetid 29 år 8 md.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Utleie

Boligen er registret med én godkjent boenhet.
Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen/området er omfattet av kommunedelplan for Fredrikstad byområde 2020-2032 med formål om bebyggelse og anlegg, vedtatt 18.06.2020. Regulert i hht reguleringsplan, 010619 Del av Presteløkka med formål blokkbebyggelse og kjørevei, vedtatt 08.05.1957 med tilhørende reguleringsbestemmelser og Spinneriet vedtatt 10.05.2007.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

2 500 000,- (Prisantydning)
227 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 727 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 742 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring i Söderberg & Partners.
Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 08.06.2021 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Nabolagsprofil, verdi- og lånetakst, egenerklæringsskjema, vedtekter, husordensregler og forside energiattest.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Aleksander Amundsen

Oppdragsnummer

710210135

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål