Nabbetorpveien 27B

Nyoppusset og attraktiv leilighet på Prestelandet med utsikt til Gamlebyen og elva. Vestvendt innglasset balkong.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 590 000

BRA / P-rom
80 m² / 70 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.2063117977168 breddegrad, 10.9623630569491 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 959 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 590 000
Andel fellesgjeld kr 354 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 2 959 385
Felleskostnader kr 4 550 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 70 m²
Bruksareal (BRA) 80 m²
Etasje 4
Eierform Borettslag
Boligtype Leilighet
Adresse Nabbetorpveien 27B
Kommune Fredrikstad
Byggeår 1967
Energimerket Rød F

Nabolagsprofil, Nabbetorpveien 27B

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Her får du en flott mulighet til å kunne flytte rett inn i en nyoppusset leilighet i blokkas toppetasje. Her møtes du av gulv med 1-stavs eikeparkett og veggflater med moderne matte farger. Entreen har smart skyvedørsgarderobe. Badet er delikat, flislagt med varmekabler i gulvet og vegghengt toalett. Kjøkkenet har godt med innredning og alle hvitevarer er integrerte. Legg merke til at platetopp og stekeovn er nye og ubrukte og kombiskapet er nytt i 2019. Med utgang fra stuen, ligger balkongen som er vestvendt og har utsikt mot både Gamlebyen og elveløpet. Som en bonus så er balkongen innglasset som gjør at du kan kose deg i uterommet fra tidlig på våren til sent på høsten. Selgerne har laget større åpning mellom stue og kjøkken samtidig som de har beholdt spiseplassen på kjøkkenet. En bolig for deg som vil slippe oppussingsjobben.

Legg merke til:
1-stavs eikeparkett
Integrerte hvitevarer
Skyvedørsgarderobe i entré
Flislagt bad med varmekabler i gulv
Vestvendt, innglasset og solrik balkong
Utsikt mot Gamlebyen og grøntarealene på Prestelandet
Sentral beliggenhet på østsiden
Masse bodplass
Varmt vann, kabel-tv og bredbånd inkludert i felleskostnadene

Inngangsparti og entré:
Det er felles inngangsparti med callinganlegg med videofunksjon opp til leiligheten. Postkasser og oppslagstavler finner du på reposet i 1. etasje. Her fører trappen deg ned til kjelleretasjen der boligen har egen romslig plankebod samt at det er fellesarealer til lagring av f.eks. sykler ol. Her finner du også felles vaskerom og eget tørkerom. Boligen ligger i blokkas toppetasje. Entreen er romslig og det er montert skyvedørsgarderobe med speilfront. Malte veggflater og parkett. Her i entreen har du adkomst til badet, det ene soverommet og videre inn til stuen.

Stue og spisestue:
Stuen har den samme parketten som resten av boligen og veggflatene er malt med en moderne dus blågrå farge. Brannmuren er flislagt med skiferfliser. Mot vest er det 3 store vinduer som går nesten helt til taket og gir deg flott utsikt mot Gamlebyen og elveløpet samt at det slipper inn mye dagslys. Fra stuen er det utgang til balkongen. Rommet har god plass til både sofagruppe og spisestue.

Kjøkken:
I forbindelse med at boligen ble pusset opp de siste månedene er deler av vegg mellom stue og kjøkken fjernet. Man bevarer fortsatt spiseplassen på kjøkkenet men det gir en moderne og tiltalende løsning mellom stue og kjøkken og det gjennomgående fargevalget binder de to rommene fint sammen. Innredningen har fronter med klassisk profilerte fronter samt noen vitrineskap. Praktisk løst med godt med skaper og benkeplass. Integrerte hvitevarer medfølger (koketopp/stekeovn - nytt og ubrukt, oppvaskmaskin og kombiskap nytt i 2019). Laminat benkeplate og malte fliser mellom over- og underskap.

Balkong:
Balkongen vender mot vest og har gode solforhold fra midt på dagen til den går ned på kvelden. De åpne områdene på Prestelandet gir deg god utsikt til både grøntarealer, over mot vollgravene rundt Gamlebyen og elveløpet. Balkongen er plassert delvis inne i bygningskroppen og sammen med innglassingen gir det deg et flott skjermet uterom der det er godt å være. Dekke av terrassebord.

Bad:
Badet ble rehabilitert i regi av borettslaget i ca 2009 samtidig som de gjennomførte en rørrehabilitering i alle blokkene. Alt det gamle ble revet og badet ble bygget opp med varmekabler i gulvet og fliser på gulv og vegger. Rommet har dusjkabinett, vegghengt toalett og romslig, malt baderomsinnredning med heldekkende servant. Det er muligheter for å plassere toppmatet vaskemaskin på badet og det ligger til rette for tilkobling i skapet på badet.

Soverom:
Boligens to soverom ligger mot øst og består av et dobbeltrom og et romslig enkeltrom. Enkeltrommet har malte glatte veggflater og god plass til både seng og skrivebord. Vegg i vegg ligger det andre soverommet også med malte/tapetserte veggflater.

Loft:
Det medfølger stor nettingbod på loftet (skråtak).

Nærområdet:
Presteløkka II borettslag ligger sentralt til på Østsiden med kort vei til Gamlebyen der du kan besøke de mange koselige forretningene, gallerier og flere spisesteder. Gamlebyen og de flotte områdene rundt er en ettertraktet idyll med grønne lunger og parkmessige arealer hvor du kan slappe av på en av de mange benkene eller bare rusle rolig rundt. I hjertet av Gamlebyen ligger Mormors café med sin lune atmosfære, hjemmelaget mat og kaker og er et treffsted både for tilreisende og byens innbyggere. En av byens andre cafeer kan skilte med "verdens beste vafler". Ta en tur til Café Magenta og prøv.
Majorens Stue og Kro, samt Peppes Pizza er også verdt et besøk. Nærområdets "postkontor" holder til i Gamlebyen Frukt & Tobakk. For innkjøp av dagligvarer er det gangavstand bort til Rema på Brotorget, hvor det også er et bredt utvalg av andre forretninger; Biltema, blomsterbutikk, bakeriutsalg, apotek og vinmonopol. Kiwi ligger også like ved. Både Rema og Kiwi har langåpent til kl 23 på kveldstid. Er du avhengig av å handle på en søndag så er Joker på Fjeldstad kun en liten biltur unna.
Gudeberg skole som er en 1. - 10. trinn skole ligger like ved borettslaget og Gudevold barnehage kun noen kvartaler unna i retning mot rundkjøringen ved brohodet.

Området Prestelandet har blitt enda mer sentralt etter at Byfergen har kommet. Fra fergestedet, som kun ligger 5 minutters rask gange unna, kan du ta Byfergen til Kråkerøy, sentrum og Gressvik. I tillegg går det ferge rett over elva til Cicignon og det tar under et minutt å krysse elven. Er du togpendler så er området absolutt å anbefale. Fergene er en viktig del av kollektivtrafikken i Fredrikstad og er gratis å benytte. Det er forøvrig lett å komme seg til og fra byen med buss, med busstopp i Nabbetorpveien for lokalrute, og fra brohodet har Glommaringen hurtige avganger til både Fredrikstad sentrum og Sarpsborg.

Det er forøvrig fine turmuligheter i nærområdet rundt Gamlebyen, langs Glommastien, i Kongstenområdet og i Begbymarka med lysløype. Like ved innkjøringen til Gamlebyen ligger Kongstenanlegget med idrettshall, treningssenter og innendørs og utendørs svømmeanlegg. Ikke langt herfra ligger også Kong Fredrik II Golfbane på Byens Marker

Nærområdet består i hovedsak av blokkbebyggelse, ene- og tomannsboliger samt Gudeberg skole.

Fra rundkjøringen på Østsiden:
Følg skilt mot Gamlebyen og ta deretter første veien til høyre, følg Nabbetorpveien og ta første vei inn til venstre ved Gudeberg skole. Nabbetorpveien 27b er blokk nr 2 på høyre hånd. Oppgang B er den første du kommer til.

Boligblokk over 4 etasjer med kjeller og loft. Oppført med betonggrunnmur og støpte gulv i kjeller. Fundamentert trolig på leiregrunn. Yttervegger i isolert bindingsverk, utvendig forblendet med teglstein. Takkonstruksjon i saltak utforming tekket med stålplater. PVC og trevinduer med Isolerglass. Betong i etasjeskille og betongtrapp i felles trappeløp. Teglsteinspipe med skiferfliser.
Opplysninger er hentet fra rapport utført av Jonny Eliassen, datert 3.2.2020. For ytterligere opplysninger vedrørende byggemåte, se denne.

Boligen ligger i blokkas 4. etasje og inneholder følgende rom:
Gang, stue/spisestue, bad/wc, kjøkken og 2 soverom. Fra stuen er det utgang til vestvendt, innglasset veranda. På loftet medfølger det nettingbod samt at det medfølger romslig kjellerbod. På loftet er det også fellesareal som benyttes til klestørk. I kjelleren finnes det felles vaskerom og tørkerom i tillegg til fellesarealer for f.eks sykkelparkering.

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 85 kvm
Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Boligens overflater er nyoppusset i løpet av det siste året. Alle overflater er malt og eller tapetsert (ikke bad) og det er lagt ny 1-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom.

Himling: Glatte malte flater
Vegger: Malte glatte veggflater, malt tapet og tapet
Gulv: 1-stavs eikeparkett

Bad:
Flislagt med varmekabler i gulvet. Baderommene og røropplegget i laget er rehabilitert i regi av borettslaget i -08/-09. Romslig malt baderomsinnredning med heldekkende servant, servantskap og skuffer. Vegghengt toalett og dusjkabinett. Det er plass til en toppmatet vaskemaskin og det ligger til rette for å lage opplegg for vaskemaskin i servantskapet.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter. Noen av skapene har vitrinedør og integrert belysning. Kombiskap, platetopp og stekeovn er nye i 2019 og platetopp og stekeovn er ikke brukt. I tillegg medfølger integrert oppvaskmaskin. Ventilator med direkte avkast. Fliser mellom over- og underskap og laminat benkeplater.

Følgende bygningsdeler (blokka) har fått TG2:
Gulv i kjeller - setninger og sprekker
Grunnmur - trolig setninger
Drenering - pga alder
Fasader (yttervegger) - pga alder (ser visuelt greit ut)
Takkonstruksjon (loft) - Eternittplater under tak-tekke.
Yttertak er konrollert fra bakkenivå - normal slitasje.
Balkong - normal slitasje
Innvendig pipeløp - ikke kontrollert
Vegger og gulv bad - pga alder - ser visuelt bra ut.

Porttelefon med videofunksjon
Automatsikringer
Innglasset balkong
Kabel-tv via borettslagets fellesavtale med Telenor.
Brannvarslingsanlegg
Tilgang til både sykkelbod og fellesvaskeri

Elektrisk oppvarming inkl. varmekabler på bad. To nye panelovner i stuen.
Det er pipeløp i boligen. Ildsted er ikke montert.
Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Andel i eiet fellestomt.
Arealet er oppgitt av Fredrikstad kommune og er hentet fra matrikkelen. Det varierer hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstendighet og nøyaktighet. Avvik kan forekomme ved en senere oppmåling.

Borettslaget leier ut garasjer etter intern venteliste som administreres av borettslagets styre. Øvrig parkering på felles biloppstillingsplass rett utenfor inngangspartiet til blokka.

Tilknyttet offentlig vei-, vann- og kloakkforhold.

OBOS Østfold

Borettslaget har rehabilitert alle bad og rørstammer i 2008/2009. Det er også installert felles varmtvannsberedere og varmt vann er inkludert i fellesutgiften. 1. januar 2012 stod et nytt og moderne garasjeanlegg med i alt 49 garasjer klart. Samtidig ble det bygget nye søppelskur og sykkelparkering ute. Trappevask utføres av eksternt firma og renhold av boder og fellesarealer skal utføres i hht bestemmelser i husordensreglene. Klipping av grøntarealer og snørydding er satt bort og dekkes via felleskostnadene. Samtlige beboere plikter å bistå med å holde orden foran sine inngangspartier, samt være behjelpelig med strøing om vinteren. Garasjeleiere må selv besørge snømåking foran egen garasje. Innsiden av balkongene skal vedlikeholdes av andelseier. I hver blokk er det boder og felles vaskerom og tørkerom i kjeller. Bod til hver leilighet er det også på loftet. Utenom bodene er loftet først og fremst et felles tørkeloft.
Mellom blokkene med adresse Prestelandet 1 og 3 er det satt opp miljøstasjon og ved nordveggen av garasjene er det et metallskap der en kan kvitte seg med risikoavfall. Container for plastavfall finner du ved miljøstasjonen.

Nye porttelefoner og brannvarslingsanlegg er montert i 2016 i tillegg er rørfornying av bunnledninger gjennomført i 2015. På generalforsamlingen i 2018 ble det vedtatt rehabilitering av det elektriske anlegget på fellesarealer og dette arbeidet er utført. For utfyllende opplysninger om omfanget av arbeidet henvises det til innkallingen til generalforsamling i 2018, som kan fås ved henvendelse til megler. Arbeidene er finansiert via låneopptak. Det utredes også muligheter for ladestasjoner. Dette vil bli tatt opp på en senere generalforsamling. Borettslaget har gjennomført radonmåling.

I følge årsberetningen for 2019 arbeider styret med følgende saker: Nødvendig utskifting av fasadeteglstein. Kontroll og oppgradering av brannvarslingsanlegget. Montering av komfyrvakt i alle leiligheter. Innsetting av isolerte dører i sykkelbodene.

På generalforsamlingen i 2019 ble det vedtatt å inngå avtale med Telenor om leveranse av både kabel-tv og bredbåndssignaler. Dette dekkes av felleskostnadene. I løpet av februar/mars 2020 vil borettslaget installere komfyrvakt i alle boligene.

Borettslagets økonomi:
Borettslagets regnskap for 2019 er ikke ferdigstilt/gjort tilgjengelig for megler slik at det henvises til siste godkjente regnskapsår som er 2018.
Ved utgangen av regnskapsåret 2018 hadde laget disponible midler på kr 4 549 403,- som er en økning på 1 643 999,- fra året før. I budsjettet for 2019 regner laget med at de går med et beskjedent overskudd på ca 20 000,-

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

19.02.2020

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

Det er ikke tillatt med dyrehold, men søknad kan fremmes for styret og dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for øvrige brukere av eiendommen, kan søknaden innvilges.

4 550,-
Inkluderer varmt vann, komunale avgifter, eiendomskatt, brann og bygningsforsikringer, kabel tv og bredbånd, renter og avdrag på andel fellesgjeld, trappevask, utvendig veldikehold, forretningsførsel etc
Felleskostnadene er oppgitt av forretningsfører og avhenger av de avtaler sameiet til enhver tid har inngått.

Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.
Borettslaget har ikke IN-ordning med mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjelden.

Informasjon om borettslagets restlån og vilkår pr. 3.2.2020:

Husbanken, annuitetslån, kr 8.998.201,-, fastrenteavtale 3,70% til 01.12.20. Restløpetid 11 år 5 mnd.
OBOS-banken, annuitetslån, kr 19.950.348,- flytende rente 2,00%, restløpetid 22 år 10 mnd.
*Husbanken, annuitetslån, kr 79.246,-, flytende rente 2,00 %. Restløpetid 13 år 5 mnd.
*Nordea, annuitetslån, kr 9.264,-, flytende rente 5,00%, restløpetid 18 år 2 mnd.

*) Dette er individuelle lån som skal innfris ved salg av de andelene som er deltagere i disse.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

Det finnes ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. Det skal ikke være nødvendig med ferdigattest for bygg eldre enn 1998. (Da nye regler om ansvar ble innført).
Ferdigtillatelse datert 19.03.2010, gjeldende rehabilitering av VVs-anlegg og bad er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler

Vilkår for utleie i hht. Borettslagsloven er at eier må ha bodd i boligen minst i ett år før utleien tar til. Se for øvrig bestemmelsene i Borettslagsloven § 5-5 mht. utleiebegrensning og avvik.

Eiendommen er konsesjonsfri.

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Leverandør av kabel-tv og bredbånd er Telenor (Canal Digital). Utstyr til levering av bredbånd og kabel-tv er borettslagets eiendom og skal følge boligen ved salg. Om andelseier ønsker høyere hastighet på bredbånd bestilles dette fra Telenor og mellomlegget faktureres direkte til andelseier.

Følgende er tinglyst på borettslagets eiendom:
Tinglyst 07.10.1992 med dagboknummer 5595 erklæring/avtale bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger mv. Bestemmelse om gjerde.
Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen ligger inn under kommunedelplan for Fredrikstad byområde 2011-2023 med formål bebyggelse og anlegg. Planen var godkjent 16.06.2011. Det er regulert til blokkbebyggelse, garasje og kjørevei i reguleringsplan 010619 Del av Presteløkka godkjent/vedtatt 08.05.57 med reguleringsbestemmelser.

2 590 000,- (Prisantydning)
354 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 944 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 959 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Etter avtale med selger.

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Eiendomsmegler MNEF Mette Ledang

710190262