Stue

Myrvangvegen 53B

Flott 3-roms leilighet på Sønderhagen fra 2019 med moderne standard, vestvendt terrasse og carport.

Priser

Totalpris: kr 2 471 570

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 2 400 000

Omkostninger: kr 71 570

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 1 450

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Mer om boligen

Beliggenhet

Stange ligger i hjertet av Hedmark på solsiden av Mjøsa med Hamar som nærmeste by. Gardermoen er bare 45 minutters unna på 4-felts motorvei. Stange er en kommune i vekst og har nå over 20.000 innbyggere. Fra Sønderhagen går du til jernbanestasjonen på 15 minutter, og du er i Oslo på en time. Rett utenfor døra har du et flott turterreng. Boligene ligger like ved Stangehallen, hvor du også finner et stort treningssenter.

Bebyggelse

Leiligheten ligger i enden i en vertikaldelt 4-mannsbolig. Feltet består av tilsvarende 3- og 4-mannsboliger med carporter, utvendige sportsboder og asfaltert gårdsplasser.

Adkomst

Se kart i salgsoppgave og i nettannonse.

Byggemåte

Bygningen er fundamentert på støpte fundamenter og står på ringmur med støpt plate på mark. Byggegrunn av antatte jord og morenemasser. Yttervegger utført i trebindingsverk, utvendig kledd med beiset kledning. Flatt tak tekket med takpapp.

Se forøvrig takst utført av Hamar Takst v/Erik Andrè Brodersen, datert 02.07.21.

Innhold

Boligen går over to plan og inneholder:

1 etasje:
Stue med åpen løsning til kjøkken og utgang til vestvendt terrasse samt innvendig bod under trapp.

2 etasje:
To soverom der et er innredet med skyvedørsgarderobe, bad/wc samt trappegang.

I tillegg medfølger det carport i felles carportanlegg og utvendig sportsbod.

Areal

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

Standard

Entre:
Innvendig bod/kott:
I den innvendige boden er det bl.a.varmtvannsbereder, husbrannslange, stoppekran og sikringsskap samt sentralstøvsuger.

Bad/wc:
Romslig bad med grått belegg på gulv og beige baderomsplater på vegg. Badet er innredet med wc, innredning med skuffer, dusjhjørne med innfellbare dusjvegger samt opplegg for vaskemaskin. Her er det også plass til mer innredning. Gulvvarme og downlights med dimmer.

Kjøkken:
Moderne, kult kjøkken fra HTH med laminerte fronter og benkeplate i spreke farger og integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Fin kjøkkenøy som deler kjøkken og stue, og vindu i benkerygg som gir godt lys inn i leiligheten.

Soverom:
To fine soverom, det ene mot vest og det andre mot øst. Innredet skyvedørsgarderober på begge soverom.

Stue:
Fin stue som kan møbleres både med sofakrok foran tv'en samt spisestue mot kjøkkenet. Stua er malt i lyse farger foruten en fondvegg i dyp rød farge. Her er det også downlights med dimmer i tak og parketisk laminatgulv som tåler litt juling. Fra stue er det utgang til en fin, vestvendt terrasse mot vest med svært gode solforhold.

Eksempler på innvendige overflater:
Gulv: Laminatgulv på alle rom foruten på bad der det er belegg.
Vegg: Glatte flater med glatt overgang til tak.
Tak: Glatte takflater.

Utstyr

Integrerte hvitevarer som kjøleskap, komfyr, platetopp og oppvaskmaskin som medfølger. Sentralstøvsuger med uttak som gjør at den rekker i begge etasjer.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i alle gulv i 1 etasje samt på baderom i 2 etasje. Boligen har også balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Tomten

Felles tomt som er opparbeidet med plen, gruset gangstier og asfaltert innkjørsel, gårdsplass og carporter. Terrassen vender ut mot den felles parken der det bl.a. også er opparbeidet en strandvolleyball/håndball bane.

Parkering

Parkering for 1 bil i carport samt felles oppstillingsplass på sameiets egen tomt.

Vei/vann/avløp

Offentlig

Forretningsfører

Obos Innlandet. Tlf 22 86 55 00.

Sameiet

Eierseksjonssameeiet Sønderhagen 7 består av tilsammen 23 seksjoner.

Styregodkjennelse

Det er ikke krav til styregodkjennelse ved eierskifte.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt.

Forsikring

Sameiet er fullverdiforsikret i Tryg med polisenr. 7188577. Kjøper må selv sørge for innboforsikring.

Ligningsverdi

Kr. 635.709,- som primærbolig
Kr. 2.288.552,- som sekundærbolig iflg Skatt Øst.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt for 2021 utgjør ca kr.4 000,- pr år.

Felleskostnader

1 450,- pr Mnd
Renovasjon, forsikring, sparing til utvendig maling, tv/internett, forretningsførsel og drift/vedlikehold.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

Utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

1917/905006-1/11 Bestemmelse om veg
21.07.1917
Overført fra: 3413-96/42
Gjelder denne registerenheten med flere

1944/100690-2/11 Rettigheter iflg. skjøte
13.06.1944
vedr. kanalisering av Vaaletjernet
Overført fra: 3413-96/42

Gjelder denne registerenheten med flere

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig.

Totale kostnader

2 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
60 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 400 000,-))
--------------------------------------------------------
71 570,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 471 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 02.07.21 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: takst, egenerklæring, energiattest side 1.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erlend Kvaløy

Oppdragsnummer

715210194

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål