Mineberget 1B

Tiltalende og velholdt terrasseleilighet | pent kjøkken og bad | Vestvendt og solrik terrasse | Sentral beliggenhet

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 3,014,554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 2,600,000

Fellesgjeld: NOK 399,000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 15,554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: NOK 5,216

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Østfold

 • Forsikring

  Felles bygningsforsikring gjennom borettslaget.
  Innboforsikring tegnes av den enkelte andelseier.

 • Felleskostnader

  5 216,- pr Mnd
  Renter/avdrag på borettslagets felleslån,utgifter til varmegjenv.anlegg og varmt vann, kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikring av bygningen, ytre vedlikehold, trappevask, kabel-tv, bredbånd og drift av borettslaget.

  Felleskostnadene er oppgitt av forretningsfører og avhenger av de avtaler sameiet til enhver tid har inngått.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Andel fellesgjeld: kr. 399.000,- pr. 01.11.21
  Andel felles formue: kr. 16.612,- pr. 31.12.20

  Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

  Borettslaget har ikke IN-ordning med mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjelden.

 • Totale kostnader

  2 600 000,- (Prisantydning)
  399 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 999 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  15 554,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 014 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Boligselgerforsikring er ikke tegnet.
  Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Velholdt og pen leilighet med meget sentral beliggenhet på Mineberget på østsiden i Fredrikstad. Det meste av nødvendigheter ligger like i nærheten; som bl.a daglivareforretning, kollektivforbindelser, turområder og idylliske Gamlebyen med fergeforbindelse til sentrum.
  Leiligheten har blitt oppgradert i senere tid og fremstår tiltalende. Boligen har god planløsning, hvorav to gode soverom, moderne og innholdsrikt kjøkken, stue og pent bad. Leiligheten er gjennomgående med lyse overflater og fine gulv.
  Romslig vestvendt terrasse med gode solforhold og utsikt mot nærområdet.

 • Beliggenhet

  Eiendommen:
  Boligen er oppført i 1979 og er tilknyttet Mineberget borettslag bestående av totalt 62 leiligheter fordelt på 3 terrasseblokker. Den omkringliggende bebyggelse består forøvrig av rekkehus. Borettslagets fellesområde har flatt og noe skrånende terreng opparbeidet med gressarealer og asfaltert gårdsplass. Utenfor Mineberget 1, på fellesarealet mot øst er det pent beplantet og veldig velholdt område som kan benyttes av beboerne. I underetasjen i Mineberget 4 er det innredet et felles lokale som kan benyttes/leies. Borettslaget disponerer 34 garasjeplasser i underetasjen i Mineberget 2 og 4 carportplasser for utleie etter intern venteliste. Forøvrig er det godt med utendørs parkeringsplasser til disposisjon for beboere og til deres besøkende.

  Nærområdet:
  På Mineberget har man alt like rundt hjørnet og med kort vei ned til fergestedet bor du også med nærhet til Fredrikstad sentrum. Fergene er gratis og det tar under et minutt å krysse elven over til Cicignon med Gamlebyferga. Byfergen med anløp i Gamlebyen, Isegran, Smertu, Sentrum, Værste og Gressvik kan du også ta herfra. Området er derfor å anbefale for togpendlere da jernbanestasjonen ligger kun få minutters gange fra fergestedet på vestsiden. Fra Cicignon kan du også følge elvepromenaden til "brygga" hvor uterestaurantene ligger på rekke og rad. Det er forøvrig lett å komme seg til og fra byen med buss da området har blant distriktets beste busstilbud både til Fredrikstad sentrum og Sarpsborg fra bussholdeplassen ved brohodet.
  Brohodet handlesenter inneholder Rema1000, baker, blomsterforretning, Vinmonopolet, Biltema og apotek. Bare 100 meter unna ligger også Kiwi og både denne og Rema har langåpent til kl 23. Handlesenteret har også andre servicefunksjoner slik som frisør og hudpleie.

  For den aktive byr nærområdet på gode muligheter for tur- og fritidsaktiviteter med blant annet Kongstenanlegget med innendørs og utendørs svømmebasseng og treningssenter, Kongsten fort og Kong Fredrik II golfbane. På østsiden er det også en 6,5 km lang lysløype, og langs elva kan man følge den langstrakte Glommastien, gjerne på sykkel. For kortere spaserturer er vollene rundt Gamlebyen og over til Vaterland å anbefale. For den sosiale og kunstinteresserte så byr Gamlebyen på et uttal av muligheter med stor variasjon. Østre Fredrikstad kirke er et yndet sted for konserter og selve Gamlebyen har flere festivaler og ulike arrangementer gjennom hele året. Det er alltid hyggelig å ta seg en tur på frimarkedet om ikke annet for å se på folkemylderet en lørdag formiddag.

 • Bebyggelse

  Bebyggelse består hovedsakelig av boligblokker.

 • Adkomst

  Fra Fredrikstad sentrum: Kjør over Fredrikstad brua og ta første avkjøring til høyre i rundkjøringen. Etter ca 200 meter tar så du til venstre og så tredje vei til venstre igjen rett inn fra Borgarveien etter passering av rekkehusbebyggelsen.
  Det er gjesteparkering på høyre hånd.

  Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisning

 • Byggemåte

  Boligblokk oppført med 4 etasjer og kjeller i 1979. Bygningen antas fundamentert på betongsåle til faste masser. Grunnmur av betong. Etasjeskillere med armert betong. Yttervegger antas oppført som elementbygg forblendet med teglstein og plater, samt utfyllende bindingsverk kledd med panel. Takkonstruksjon med valmet takform, tekket med takstein.
  For ytterligere informasjon vises det til tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven..

 • Innhold

  3. etg.: Entré/gang, to soverom, bad/wc, stue med direkte utgang til terrasse på 16 kvm og kjøkken.

  En kjellerbod på ca. 4 m2 og en matbod på ca. 0,5 m2.

  Felles sykkelbod.

 • Areal

  Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Bruttoareal: 90 kvm

  Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

 • Standard

  Generelt:
  Velholdt og pen leilighet med meget sentral beliggenhet på Mineberget. Leiligheten har blitt oppgradert i senere tid og fremstår tiltalende. Boligen har god planløsning, hvorav to gode soverom, moderne og innholdsrikt kjøkken, stue og pent bad - og er gjennomgående med lyse overflater og fine gulv. Romslig vestvendt terrasse med gode solforhold og utsikt mot nærområdet.
  Bad og kjøkken er oppgradert i senere tid og overflater i gang er malt/tapetsert. Det ble montert ny skyvedørsgarderobe på soverom i 2017, og satt inn elektrisk peis i 2015

  På innvendige overflater er det i hovedsak parkett og fliser på gulv, malt strie/tapet, teglsteins petringer og baderomspanel på vegger og slett malt himling.

  Entre:
  Entreen er lys og pen med praktiske fliser på gulvet. Veggene er som resten av boligen i en nøytral grå. God plass til garderobeskap eller klasopphengfor deg som ønsker det.

  Stue:
  Leiligheten har en romslig stue og spisestue. Rommet vender mot vest og har store vindusflater som gir et godt lys. Fra stuen er det direkte utgang til en flott, vestvendt terrasse med gode solforhold. Det er montert markise for solskjerming og på terrassen har du også en praktisk lagringsbod med strøm.

  Terrasse:
  Usjenert og fin terrasse med utgang fra stuen. Terrassen går over hele leilighetens bredde og ligger vendt mot vest med gode solforhold og fint utsyn over nærområdet. Her finnes også en praktisk lagringsbod for oppbevaring.

  Kjøkken:
  Kjøkken ligger i delvis åpen løsning mot stuen og fremstår lyst og moderne, og med plass til en hyggelig liten spiseplass ved vinduet. Innredningen med slette hvite fronter og aminat benkeplate med nedfelt kjøkkenkum. Integrert oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og kjøl/frys. Det er godt med benkeplass og arbeidsplass, takhøye overskap og godt med lagringsmuligheter. Ventilator med kullfilter.

  Bad:
  Leiligheten har et romslig bad som ble pusset opp i 2018. Flotte og lyse fargevalg med en teglsteinsvegg som gir en fin og stilig kontrast i rommet. Badet er utstyrt med servant med underskap, badekar og toalett. Keramiske fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Varmekabler i gulvr.
  Rommet har opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

  Soverom:
  Boligen har to gode soverom med vinduer vendt mot øst. Begge rommene har plass til dobbeltseng og plass for garderobeskap.
  Hovesoverommet er utstyrt med en moderne og romslig skyvedørsgarderobe. Soverom nr.2 er perfekt for som gjesterom eller et kontor med skrivebord.

  Boder/lagringsplass:
  Utvendig lagringsbod med adkomst fra terrassen. Her er det innlagt strøm. Praktisk for lagring av bl.a puter til utemøbler.
  I kjelleren, en etasje ned fra inngangspartiet, har du en bod på ca. 4-5 kvm samt et nettingsskap.
  Felles sykkelparkering i fellesareal.

  Følgende har fått TG 2 i tilstandsrapport:
  Bad: Overflater gulv og vegger. Bad pusset opp ved egeninnsats av forrige eier som var muremester. iht. opplysninger fra forrige omsetning.

 • Utstyr

  Skyvedørsgarderobe soverom
  Strøm i bod på terrassen
  Automatisk brannvarslingsystem
  Porttelefon med videofunksjon.
  Kabel-tv og bredbånd via fellesavtalet
  Varmt vann er inkludert i felleskostnadene
  Ventilasjon med varmegjenvinning
  Automatsikringer

 • Oppvarming

  Elektrisk oppvarming via panelovner og elektrisk peis. Varmekabler på bad.

  Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

 • Tomten

  Felles tomt eiet av borettslaget. Tomteområdet er flatt og pent opparbeidet med gressplen, busker og trær. Asfaltert parkeringsplasser og adkomstveier.
  Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen

 • Parkering

  Borettslaget leier ut garasjer/carport etter venteliste, øvrig parkering etter gjeldende parkeringsbestemmelser som er en del av borettslagets ordensbestemmelser vedtatt 07.04.14.
  Leie av parkeringsplass i garasjekjeller legges til i fellesutgifter.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig tilknyttet.

 • Borettslaget

  Mineberget Borettslag, org. nr.: 950012986,
  Borettslaget består av 62 leiligheter fordelt på 3 terrasseblokker
  I Mineberget borettslag blir trappevask utført av rengjøringsbyrå. Borettslaget har også avtale med firma som utfører plenklipping, snørydding og strøing, men beboere har selv ansvar for at snø på terrassene måkes bort fra veggene inn til leilighetene og til levegg, og snømåking ved innganger. I 2010 utførte borettslaget omfattende renoveringsarbeider med etterisolering av fasader på gavlvegger og inngangssidene. De skiftet også vinduer på inngangssiden, oppgraderte sikringsskap og hovedtavler til automatsikringer, samt skiftet ut varmtvannsberedere. Videre ble brannskillevegger på loft oppgradert, og takrenner og nedløp på østsiden av bygningene ble skiftet ut. I 2015 ble det utført nødvendig vedlikehold i forbindelse med vanninntrenging i Mineberget 2. Det ble utført gravearbeider langs front og gavlvegg av denne blokken og ble lagt drensledning, duk og fyllmasser i grøft, plast på kjellervegg.

  I løpet av 2016/17 ble det vedtatt av borettslaget å utføre følgende rehabiliteringsarbeider, bl.a:
  Omlegging av tak, nytt ventilasjonsanlegg, vask og justering av anlegget.
  Ny ledbelysning i trappeganger og kjeller.
  Nye inngangsdører i hver oppgang og nye inngangsdører til hver leilighet.
  Oppussing av oppganger med maling, nytt belegg/fliser.
  Nytt callinganlegg med videofunksjon.
  Nytt felles brannvarslingsanlegg.
  Ladestasjoner for el-bil.
  4 nye carportplasser.
  Nytt avfallssystem.
  Ny drenering samt utbedring av vanninntrenging fra terrasser ned i garasjeanlegg i Mineberget 2.

  Av styrets arbeid i 2020 har de viktigste sakene vært oppfølging av vedlikeholdsarbeider og kartlegging av videre vedlikeholdsbehov.
  Vedlikeholdsplan fra 2014 er lagt til grunn for dette arbeidet.

  Borettslaget har planer om utbedring av utearealer og annet felles i 2020 og 2021
  Styret arbeider med planlagt vedlikehold. Det planlegges vedlikehold av fasader mm som antagelig lånefinansieres. Det foreligger foreløpig ikke konkretet estimater eller vedtak ifm. dette.

  Borettslaget har lokaler for utleie til beboerne for møter/selskaper osv i underetasjen på Mineberget 4 Styret organiserer utleie.

  Økonomi:
  Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 3.541.326. Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 2.453.451,-
  Resultat 2020 var kr 558.867,- og ble foreslått overført til egenkapital.
  Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2020 kr 1.031.775 og viser borettslagets likviditet.

 • Dyrehold

  Hunder, katter eller andre husdyr tillates ikke holdt i borettslaget i flg. husordensreglene.
  Se husordensregler vedlagt salgsoppgaven.ne.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Fredrikstad kommune opplyser at de ved gjennomgang av sitt arkiv ikke kan finne noen midlertidig brukstillatelse / ferdigattest for eiendommen.

 • Utleie

  Boligen er registert med én godkjent boenhet
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset.
  Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jfr borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Lampe i tak spisestue og hengelampe i stue medfølger ikke
  Lite skap, hylle og glasshyller på bad medfølger ikke
  Fryser på bod kan medfølge leiligheten
  Høyskap bad medfølger leiligheten
  Vitrineskap kjøkken medfølger leiligheten

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Dagboknr. 14, tgl. 05.01.1982. Rettighetshaver: Mineberget aktivitetshus.
  Leieavtale (Sameiet Mineberget aktivitetshus, gjelder lokaler i kjeller).
  Dagboknr. 10343, tgl. 04.11.1993 Erklæring/avtale:
  Bestemmelse om gjerde
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen ligger i et ureulert område og omfattes av Kommuneplan Fredrikstad 2020-2032. Formål: Hensyn naturmiljø, Bebyggelse og anlegg.

 • Energimerking

  Energimerke E og oppvarmingskarakter rød.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 25.11.21 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
  Nabolagsprofil, tilstandsrapport, selgers egenerklæring, vedtekter, husordensregler, forside energiattest.
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

  Copyright
  OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

 • Oppdragsnummer
  710210242

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Borettslaget er tilknyttet OBOS og har vedtektsfestet forkjøpsrett.
  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  07.12.2021

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

 • Lånevilkår

  Borettslaget har 1 felles lån med følgende betingelser pr. 17.11.21
  OBOS Banken, annuitetslån, rest saldo: kr 24.828.257,-, rest løpetid 24 år 8 mnd, flytende rente 1,90 %

  Forretningsfører kan ha mottatt varsel om endringer eller nye lån som ikke iverksettes pr. dags dato.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler / Avdelingsleder / Fagansvarlig André Søland

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål