Mellombølgen 56

Pen 3-roms leilighet med god planløsning, bad fra 2015 regi brl, hele leiligheten TG1

Boligdetaljer

Prisantydning
NOK3,600,000

BRA / P-rom
66 m² / 61 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.8663315448064 breddegrad, 10.8205873114077 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

NOK3,833,147

Detaljer om boligen
Prisantydning NOK3,600,000
Andel fellesgjeld NOK218,000
Omkostninger NOK15,147
Totalpris NOK3,833,147
Felleskostnader NOK3,621 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 61 m²
Bruksareal (BRA) 66 m²
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Mellombølgen 56
Kommune Oslo
Byggeår 1959
Energimerket Grønn E

Kontakt Jeanine for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Mellombølgen 56

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Mellombølgen 56 er en pen 3-roms leilighet liggende i blokkens 2 etasje. Leiligheten har god planløsning som gir en åpen og romslig følelse. Hele leiligheten er vurdert til tilstandsgrad 1. Leiligheten ligger i et stille og rolig område på Bergkrystallen, like ved Bergkrystallen T-banestasjon. Bergkrystallen på Lambertseter er et populært sted å bo med luftige fine grøntområder og turmuligheter i umiddelbar nærhet, samtidig som du har det meste av servicetilbud i nærområdet. Det er kort vei til Østensjøvannet og Østmarka med turstier, lysløyper og preparerte skiløyper om vinteren, samt et utvalg av Oslos mest populære badestrender som Hvervenbukta, Ingierstrand og Nordstrand Bad.

Bergkrystallen t-banestasjon er nærmeste stasjon, og med linje 1 og 4 kommer du deg enkelt ned til Oslo sentrum. Fra leiligheten er det videre kort vei til Lambertseter senter som kan by på ulike interiør- og klesbutikker, vinmonopol, Meny, apotek, jernvarehandel, bibliotek, samt flere spisesteder. Symra Kino med sine to kinosaler ligger i tilknytning til senteret. Videre er det kort kjøretur til nye Sæter Torg, hvor det blant annet finnes interiørbutikker, flere kaffe- og spisesteder som Egon, Burger King og Nori Sushi.

Nærområdet kan ellers by på flere fritidsaktiviteter; Lambertseter bad og Lambertseter idrettspark ligger ca. 700 meter unna og består av fotballbaner, stadion for friidrett og idrettslekeplass. Vinterstid legges det naturis på deler av anlegget. Idrettsparken drives av Lambertseter idrettsforening. Nærmeste treningssenter er Elixia som ligger på den gamle delen av Lambertseter senter. Dersom løpetur eller gåtur ute i naturen frister mer, er Lambertseter sin egen lysløype perfekt til dette formål. Denne starter ved "Grisern", nedenfor friidrettsbanen, og er en populær turrunde for beboerne i området. Dersom man ønsker større turområder er det heller ikke lang vei til hyggelige Ekeberg, Østensjøvannet eller Østmarka. I Østmarka kan naturen nytes både sommer som vinter, da man kan bade i eksempelvis Nøklevann, gå eller sykle til Rustadsaga eller ta seg en skitur til Skullerudstua eller Mariholtet. Det er altså svært gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området, samtidig som det er sentralt ift. å komme seg til Oslo sentrum. Lambertseter er derfor et område som passer alle!

Bebyggelse

Området består i hovedsak av blokkbebyggelse, og er preget av store grøntområder og friarealer mellom bygningene.

Adkomst

Fra Langbølgen svinger du inn Mellombølgen fra Glimmerveien. Dersom du kommer med t-banen til Bergkrystallen så følger du Mellombølgen forbi Grusveien, og så har du Granittveien på venstre hånd i neste kryss.

Byggemåte

Lavblokk på 4 etasjer med kjeller oppført i 1959. Leilighetens skillevegger og etasjeskiller i betong. Fasader kledd med fasadeplater.

Areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 74 kvm

Standard

Leilighet ligger i blokkens 2 etasje. Leiligheten består av stue med utgang til sydvendt balkong, 2 soverom, kott, bad og kjøkken.

Entré: Entréen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Man har adkomst til alle rom, og har god plass til oppbevaring til yttertøy og sko. Callinganlegg med døråpner. Det er flislagt gulv med varmekabler.

Stue: Lys og pen stue med god plass til sofa og sittegruppe. Rommet har gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til koselig balkong med gode solforhold.

Kjøkken: Fra stuen er inngang til stort kjøkken, med hvite profilfronter, laminert benkeplate, 1,5 oppvaskkum og ettgrepskran. Integrert oppvaskmaskin og komfyr med koketopp. Ventilator med kullfilter. Kjøkkenet fremstår pent og vedlikeholdt

Soverom: Leiligheten har 2 soverom. Hovedsoverommmet er romslig med god plass til dobbeltseng. God plass til garderobeskap og oppbevaring. Soverom nr 2 kan brukes som både gjesterom og kontor. Det er god plass til både seng og mulighet til garderobeskap.

Bad: Lekkert bad pusset opp i regi av borettslaget i 2015. Det er fliser med varmekabler på gulv og fliser på vegg. Nedsenket himling med innfelte downlights. Åpen dusjplass med slagdører, heldekkende servant i skapinnredning, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.

Utgang til syd-sydøstvendt balkong på ca. 3,5 m² fra stuen. Gulv belagt med treheller. Det er utebelysning.

Leiligheten disponerer 1 kjellerbod på 4 m² bod nr. 242.

Utstyr

Sikringsskap med automater: 40 amp hovedsikring, overspenningsvern og 6 spredekurser.

Det er oppgradert med ny kurs til kjøkken samt ny kurs og trafo til downlights i stuen.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer med nyere termostater.

Tomten

Borettslaget har pene velstelte fellesarealer. Asfalterte internveier og adkomst til bebyggelsen. Bra opparbeidet utearealer som er skjermet og barnevennlig innenfor borettslagets område. Tomten til borettslaget, kjøpt i 1986 er på 78 232 m2.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser som fordeles etter lister.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS Tlf. 22 86 55 00

Borettslaget

Borettslaget består av 567 andelsleiligheter. Pynten Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 948976242, og ligger i bydel Nordstrand i Oslo kommune med følgende adresse:

Granittvn 1-5 2-20
Grusvn 1-5 2-44
Mellombølgen 16-60
Mellombølgen 143

Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt. Borettslagets hjemmeside: www.pynten.no

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. OBOS har fremforhandlet en avtale med Get som gir deg som beboer rabatt på bredbånd og digital-TV dersom borettslagets har inngått en kollektiv avtale. OBOS har fremforhandlet en kraftavtale med LOS på vegne av selskapene forvaltet av OBOS. Pynten Borettslag er tilsluttet avtalen med kraftleveranse til våre fellesanlegg. Borettslaget har avtale med Økonomiske Løsninger AS og Kjellaug Jørgensen om renhold av fellesarealene. Borettslagets vaktmestere ivaretar den daglige drift, og det løpende vedlikeholdet i borettslaget i henhold til stillingsinstruks.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2019: Nye vinduer og verandadører. Planlagt ferdigstillelse uke 51.
2017: Ny vaktmestergarasjeoppført. Styreleilighet i Mellombølgen 50 solgt. Nytt styrerom i kjellerrom i Granittveien 2 ferdigstilt. Malt garasjer, sittegrupper og søppelskur. Elbilparkering opprettet.
2014/2016: Maling av oppganger gjennomføres. 1 års kontroll av våtromsrehabilitering gjennomført. Vaktmester leilighet i Grusveien 1 solgt. Rehabilitering av undersentraler ferdigstilt. Sentralt driftskontroll anlegg installert. Felles varmeanlegg inklusive radiatorer rehabilitert og innregulert. Asbestsanering i fyrhus gjennomført. Oljetank ved høyblokken og oljetank ved fyrhus fjernet. Større oljelekkasje ved fyrhus sanert. Ny heis bygd i høyblokken. Vinduer i høyblokken skiftet ut. Frysern rehabilitert og oppgradert. Pellets silo oppgradert. Oppgradering av fyrhus med nytt pellets anlegg og om bygging av oljefyr til gass fyring gjennomført. Asbestsanering i vegger utført. Utskifting av Nærvarmenett ferdigstilt. Våtromsrehabilitering ferdigstilt.
2013: Rehabilitering av våtrommene er godt i gang. Fasaderehabilitering i Grusveien for å forhindre vanninntrengning. Samtlige sikringsskap er skiftet i hele borettslaget. Oppgangsbelysning er oppgradert. Juletrebelysningen er oppgradert. Kartlegging av større vedlikeholdsbehov. Vannrensesystem for radiatorene er implementert i fyrhuset.
2012: Inngått avtale vedrørende rådgivning av og byggeledelse. Planlagt kontrahering av utførende totalentreprenør. Antatt byggestart høsten 2012.
2011: Vedtak i generalforsamlingen om totalrehabilitering av våtrom, rehabilitering av ventilasjonsanlegg og rørsystemer samt etablering av felles varmtvannsberedere og vannbåren varme i baderommene. Fullmakt til å låne kroner 120.000.000,-. Utarbeidet skjøtselsplan for grøntarealer. Utarbeidet enøk-plan. Utarbeidet brannsikringsplan. Anskaffet brannslukningsapparater og røykvarslere til samtlige leiligheter og fellesareal i borettslaget. Opparbeidet gangstier. Opparbeidet to el-bil-plasser. Pusset om styrerommet og vaktmesterkontoret.
2010 Rehabilitering av tak, mellombølgen 16 - 30. Rehabilitering av gavler på fire av punkt-blokkene. Reparert / byttet alle reduksjonsventiler til blokker. Rehabilitert / oppgradert samtlige undersentraler til fyringsanlegget. Alle dører til OL-rom er byttet til brannsikre dører i henhold til krav i Vedlikeholdsnøkkelen. Ny parkeringsplass ferdigstilt i 2010, med 41 plasser. Bygging av nye boder er gjennomført på flere adresser i borettslaget. Oppgradering av uteareal med ny beplantning. Det er gjennomført rensing av avløp; med hovedstamme og grenrør, samt ventilasjonskanaler.
2009 Borettslaget har startet opp arbeidet med etablering av 41 nye parkeringsplasser i Granittveien.
2009 Borettslaget tok opp samlet bestilling på entredører. Andelseierne ble tilbudt finansiering over tre år. 52 andelseiere bestilte dør hvorav 25 benyttet seg av borettslagets finansieringstilbud.
2009 Borettslaget har startet opp arbeid med omtekking av tak i Granittveien 2 til 20.
2008 Tilbud om utskifting av entredører. Borettslaget tok opp samlet bestilling. Andelseierne ble tilbudt finansiering over tre år.
2007 Syv nye garasjer bak Mellombølgen 60. Rehabilitert inngangspartiet i høyblokka. Ny steinsetting i inngangspartiet i Mellombølgen 143. Oppgangen ble også malt.
2006 Ny vaktmestergarasje.
2006/2007 Malt vinduer, balkongdører og nedløp.
2006 Modernisert fyrhus. Bygd om rørgater i fyrhus og etterisolert rør. Tilbud om utskifting av entredører. Borettslaget tok opp samlet bestilling. Andelseierne ble tilbudt finansiering over tre år.
2006/2007 Nye større balkonger i høyblokka. Nødvendig vedlikehold er kostnadsført over driften. Utvidelsen betales av de som bor i høyblokka gjennom opptak av IN-lån. Lagt ned to nye kummer for dreneringsavløp. Drenert hele garasjeanlegget bak Mellombølgen.
2005 Spylt og rengjort alle blokker.
2005 Malt verandaer, reparert skader.
2005 Seksjonert varmeanlegget.Lagt ny drenering fra Grusveien 28 til 34. Malt alle sittegrupper, en del garasjedører og gjerder. Utført seksjonering av varmeanlegget, slik at deler av systemet kan stenges ved skader. I tillegg er det utført asbestsanering etter avisolering.
2004/2007 Nye branndører.
2004/2007 Drenering.
2004/2005 Varmekabler i nedløp og takrenner.
2004/2005 Malt garasjer, søppelhus med mer.
2004 Malt garasjer, søppelhus, alle trestakitter, tørkestativer samt malt og reparert lekehus og lekeapparater. Nye slokningsapparater og røykvarslere. Lagt ny drenasje ved vaskeriet i Grusveien 30 (på for og bakside), ved en av garasjeradene og på baksiden av Mellombølgen 48.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

17.09.2019

Styregodkjennelse

Det praktiseres vanlig styregodkjenning i borettslaget. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier blir andelen solgt videre for kjøpers regning og risiko.

Dyrehold

Alle dyreeiere er pliktig til å registrere hunden/katten. Ved innflytting skal eventuelle dyr godkjennes før tillatelse gis. Det er ikke tillatt å holde mer enn en hund av gangen. Det er ikke tillatt å holde kamphunder. Se nærmere bestemmelser i borettslagets husordensregler.

Forsikring

Borettslagets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenummer 79688646. Forsikringen dekker bygningene og fellesareal. Forsikringen dekker også veggfast utstyr, bygningsmessige tilleggsinnretninger og forbedringer i den enkelte bolig. Hver enkelt andelseier må selv tegne egen innboforsikring.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 965 779
Som sekundærbolig: kr 3 476 804

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.621,- pr. md.

Lånevilkår

Spesifikasjon om selskapets lån og vilkår ihht. forretningsfører i brev datert 29.08.19.

Borettslaget har 2 lån:

Lån 1)
Restsaldo: 120.392.051,-
Restsaldo andel: 217.442,-
Rest løpetid: 29 år 8 mnd
Terminer pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rentesats: 1,95%

Lån 2)
Restsaldo: 1.307.747,-
Restsaldo andel: 0,-
Rest løpetid: 7 år og 10 mnd
Terminer pr. år: 2
Type rente: Flytende
Rentesats: 1,95%

IN-ordning: Nei

Ut ifra opplysning fra forretningsfører er det per dagsdato ikke estimert økning av fellesgjeld ved vindusutskiftning, ved fremtidig rehabilitering vil det kunne være en økning i fellesgjelden. Ved bytting av vinduer er det individuelle tilvalg, hvor av selger har avbestilt blomsterbrett (karm). Det vil da ikke bli satt inn karm ved bytting av vindu og er heller ingen mulighet til å endre denne bestillingen da det er for sent. Det er mulighet til å sette inn dette selv, men vil bli på egen regning.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattester foreligger

Utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS forvaltning.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

I ordinær generalforsamling 26.04.2007 ble det besluttet at det må fremlegges dokumentasjon fra fagkyndig når en vegg skal rives. I tillegg må det søkes styret om godkjennelse.

I henhold til protokoll fra ordinær generalforsamling 24.04.2018 etableres det ytterligere 28 elbilplasser ved dagens elbilparkering. Elbilplassene er populære, og det er mange beboere som har behov for ladetilgang. For å kunne tilby lademuligheter og å unngå at motorvarmerne blir ulovlig benyttet til lading ønsker styret å opprette ytterligere ladeplasser. Det er søkt om, og innvilget, støtte for ytterligere ladestasjoner.

Borettslaget planlegger bytte av vinduer og verandadører. Stipulert kostnad ca 23 mill. Skal delvis finansieres med oppsparte midler samt låneopptak på ca 16 mill. I ekstraordinær generalforsamling i januar 2019 ble det vedtatt å skifte vinduer og balkongdører. Prosjektet er beregnet igangsatt ca. uke 19 med ferdigstillelse ca. uke 51.

Heftelse som går på ventilasjon - Gjelder lufteventiler og luftespalter i dør.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til byggeområde for boliger m.m.

Eiendoms- og byfornyelsesetaten (EBY) har foreslått å omregulere et område på drøyt 12 dekar inntil Bergkrystallen T-banestasjon til boliger, forretning, bevertning, undervisning, forsamlingslokale, administrasjon, helsetjenester, barnehage, torg, fortau og gangveg.

Blokken langs Feltspatveien er redusert i fotavtrykk og flyttet sydover slik at den ikke kommer i konflikt med butten på T-banesporet.

I det nyeste reviderte forslaget foreslås det en lang boligblokk på 5 etasjer langs sporområdet, høyblokk på 12 etasjer med næring i 1 og 2 etasje. Frittliggende bygning på 3 etasjer mot Feltspatveien med næring i 1.etasje og en frittliggende barnehage. Se mer informasjon under saksinnsyn på hjemmesiden til plan og bygningsetaten, Oslo Kommune saksnr 201109678.

Det foreligger også planer for Mellombølgen 141 for kombinert forretnings- og boligbebyggelse med bebyggelse i 4-6 etg. For mer informasjon se under saksinnsyn på hjemmesiden til plan og bygningsetaten, Oslo Kommune saksnr 201513724.

Totale kostnader

3 600 000,- (Prisantydning)
218 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 818 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 833 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæring, reguleringskart, nabolagsprofil og energimerking.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF Steinar Gulbrandsen

Oppdragsnummer

709190099