Marmorveien 1

Lekker 3-roms hjørneleilighet. Nytt kjøkken. God planløsning. Moderne vedovn. Lave kjøpsomkost. Ingen dokumentavgift!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 800 000

BRA / P-rom
61 m² / 61 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.8754920225835 breddegrad, 10.8199984361795 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 935 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 800 000
Andel fellesgjeld kr 120 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 3 935 385
Felleskostnader kr 3 041 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 61 m²
Bruksareal (BRA) 61 m²
Etasje 3
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Marmorveien 1
Kommune Oslo
Byggeår 1955
Energimerket Rød D

Nabolagsprofil, Marmorveien 1

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Lekker 3-roms hjørneleilighet i 3.etg. Standarden er høy etter flere utførte oppgraderinger i senere tid. Pent bad med tidsriktig uttrykk. Romslig stue med god plass til sofagruppe og tilhørende TV-møbler, samt spiseseksjon. Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong, med gode solforhold og grønt utsyn. Stort, delikat kjøkken med integrerte hvitevarer.

Meget god intern beliggenhet på Lambertseter, med kort gange til handlesenter og buss/T-bane samtidig som man har hyggelige grøntområder i umiddelbar nærhet. Velkommen!

KORT OM BOLIGEN:
- Attraktiv 3-roms i 3.etasje
- Stort og delikat kjøkken
- Pent, flislagt bad med moderne baderomsinnredning
- Sydvendt balkong med grønt utsyn
- Velholdt og jevnlig oppgradert de senere år
- Gode lagringsmuligheter med tre boder
-Brann- og lydklassifisert entrédør type B30/30 dB med sikkerhetslås.
-Sikringsskap med automatsikringer: 40 amp. hovedsikring og 9 spredekurser.
- Lademulighet for el-bil i borettslaget
- Populær beliggenhet
- Rask avklaring av forkjøpsretten
- Lave kjøpsomkostninger (ingen dok.avgift!)

Leiligheten hører til Marmorberget borettslag, og har en meget god intern beliggenhet høyt i terrenget. Borettslaget ligger i umiddelbar nærhet til grøntområder som gir flotte turmuligheter. Kort gangeavstand til Lambertseter senter som kan by på ulike interiør- og klesbutikker, vinmonopol, Meny, apotek, jernvarehandel, bibliotek, samt flere spisesteder. Symra Kino ligger også i tilknytning til senteret. Buss som Lambertseter ring stopper rett ved leiligheten, mens buss 79 litt lengre oppe i veien og T-banens linje 1 og 4 stopper på senteret. T-banen tar deg enkelt ned til Oslo sentrum. Videre er det kort kjøretur til Sæter Torg, hvor det blant annet finnes flere butikker, kaffesteder og spisesteder.

Nærområdet kan ellers by på flere fritidsaktiviteter; Lambertseter bad og Lambertseter idrettspark ligger ca. 500 meter unna og består av fotballbaner, stadion for friidrett og idrettslekeplass. Vinterstid legges det naturis på deler av anlegget. Idrettsparken drives av Lambertseter idrettsforening. Nærmeste treningssenter er SATS som ligger på den gamle delen av Lambertseter senter. Dersom løpetur eller gåtur ute i naturen frister mer, er Lambertseter sin egen lysløype perfekt til dette formål. Denne starter ved "Grisern", nedenfor friidrettsbanen, og er en populær turrunde for beboerne i området. "Grisern" er forøvrig en populær akebakke vinterstid. Dersom man ønsker større turområder er det heller ikke lang vei til hyggelige Ekeberg, Østensjøvannet eller Østmarka. I Østmarka kan naturen nytes både sommer som vinter, da man kan bade i eksempelvis Nøklevann, gå eller sykle til Rustadsaga eller ta seg en skitur til Skullerudstua eller Mariholtet. Det er altså svært gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området, samtidig som det er sentralt ift. å komme seg til Oslo sentrum. Lambertseter er derfor et område som passer alle!

Blokk og rekkehusbebyggelse

Følg kartskisse. Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

Følgende er hentet fra tilstandsrapport datert 30.12.2019: "Lavblokk på 5 etasjer med loft og kjeller oppført i 1955. Leilighetens skillevegger og etasjeskiller i betong. Saltak antatt tekket med takstein."

3. etasje: entré, stue, kjøkken, bad og to soverom.

Leiligheten disponerer tre lagringsboder, hvorav to i kjeller og en på loft. 1 loftbod på ca. 2,5 kvm grunnet skråtak regel men med større gulvflate. 2 kjellerboder på hhv. 2,9 og 3,3 kvm. Det er med andre ord gode lagringsmuligheter!

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 61 kvm, Bruttoareal: 67 kvm

Leiligheten har malt himling, helsparklet malte vegger i gang, stue og kjøkken, mens soverommene har smartpaneler. Ny belagt pergo living expression (brent eik) laminatgulv i alle rom. Flis på bad. Vinduer og balkongdør er nye fra 2011, og de store vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen.

Entré: Innbydende entré med fin plass til å henge fra seg yttertøy. Smart nisje med gode lagringsmuligheter for nødvendig tilbehør. Entréen er videre utstyrt med dørcalling. I 2019 ble vegger, tak og lister helsparklet og malt.

Stue: Leiligheten har en romslig stue, noe som gir mulighet for møblering i flere soner. Du har f.eks. god plass til sofagruppe med tilhørende TV-møblement på ene siden av stuen, og spisegruppe på den andre siden. Videre har stuen en ny vedovn (Aduro 9.5) som gir ekstra god varme og hygge på sene høst- og vinterkvelder. Vegger, tak og lister ble malt i perioden 2018-2019. Fra stuen er det utgang til solrik, sydvendt balkong med utsyn mot grønt og fellesarealer. Her kan sommerdagene nytes til det fulle! Balkongen er på 6,5 kvm og man har fin plass til diverse balkongmøbler. Det er tillatt med elektrisk- eller gassgrill.

Kjøkken: Stort og moderne EPOC-kjøkken med hvite fronter, laminert benkeplate, enkel kompositt oppvaskkum, ettgrepskran med uttrekkbar tut, integrert oppvaskmaskin, komfyr med induksjon koketopp, micro og ovn, kjøl og frys, kjøkkenventilator med kullfilter, skuff med utrekkbart strykebrett. Opplegg for vaskemaskin. Videre er det installert waterguard/automatisk lekkasjestopper. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger.

Hovedsoverom: Pent hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, tilhørende nattbord og stort garderobeskap. Meget god tilpasset innebygd garderobe (Pax) begge skapene i begge soverommene følger boligen.

Soverom: Leilighetens andre soverom er også av god størrelse. Denne passer utmerket som gjest-/ barnerom, eller kontor. Alt ettersom.

Bad: Pent, flislagt bad med varme i gulv. Et godt sted å starte dagen! Badet ble modernisert av forrige eier ca. 2016, badet fremstår dermed meget tidsriktig. Åpen dusjplass med slagdører og dusjgarnityr med takdusj, vegghengt toalett med dempesete og heldekkende servant i skapinnredning. Opplegg for vaskemaskin. I perioden 2007-08 sto borettslaget for rehabilitering av soilrør.

Brann- og lydklassifisert entrédør type B30/30 dB med sikkerhetslås.

Sikringsskap med automatsikringer: 40 amp. hovedsikring og 9 spredekurser. Deler av el. anlegget er blitt oppgradert med nyere spredekurser, dimmere, stikk og spredekurser.

Andel i eiet tomt på 94 349 kvm.

Bra opparbeidet uteareal med busker, trær og asfalterte gangareal. Sittegrupper og innholdsrike lekeplasser på fellesområdet.

Borettslaget har parkering- og garasjeplasser som fordelses etter lister. Ved ønske om parkering- eller garasjeplass, kan driftsleder kontaktes. Borettslaget har nylig etablert en ladepark for el- og hybridbiler. Disse plassene er forbeholdt borettslagets beboere. I forbindelse med etableringen av ladeparken er det også blitt etablert en plass for motorsykler. I tillegg finnes 15 oppstillingsplasser for motorsykler i garasjer, hvorav åtte i Marmorveien og syv i Vaskeribakken. Ellers er det gateparkering etter gjeldende regler.

Offentlig

Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt.

Borettslaget består av 538 andelsleiligheter. Marmorberget Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 947822969, og ligger i bydel Nordstrand i Oslo kommune med følgende adresser:
Antennevn 1-9 2-24
Lambertsetervn 39-41
Lambertsetervn 45-59
Marmorvn 1-19 4-24
Nylænde 1-3
Vaskeribakken 2-12
Vaskeribakken 7-17

Gårds- og bruksnummer:
159 125

Større vedlikehold og rehabilitering som er utført de senere år:
2019 - Ferdigstilt Ladeparken for el- og hybridbilder, i tillegg til nytt sykkelskur.
2018 - Påbegynt infrastruktur og tilrettelegging for el-biler, skiftet to tak på rekkehus, drenering i Antenneveien 1 og 7. Etablert 12 nye garasjeplasser. Rens av ventilasjon.
2017 - Omtekking av to tak på rekkehus, totalrenovering av tre lekeplasser
2016 - Omtekking av tre tak på rekkehus, ferdigstillelse av første del av garasjeanlegg
2015 - Omtekking av to tak på rekkehus, begynt rehabilitering av garasjeanlegget
2014 - Trapper/asfalt rekkehus, utskifting av lekeapparater, ferdigstilt utskifting av porttelefonanlegg. I Antenneveien 9 er tak, pipe og heishus rehabilitert. Fasaden på Grendehuset ferdig rehabilitert.
2013 - Rehabilitering av fasader og piper over tak. Reparasjon av balkongtak.
2012 - Rehablitering av fasader.
2011 - Påbegynt utskifting av porttelefon anlegg.
2010 - 2011 Rehabilitering av piper.
2009 - 2010 Rehabilitering av piper ca 1/3 utført i 2010. Brannvarslingsanlegg montert i Antenneveien 9.
2009 - Maling av alle oppgangene. Arbeidet sluttføres i 2010. Utskifting av alle trapperomsdører, samt i kjeller og loft i Antenneveien 9.
2009 - Rehabilitering av Antenneveien 26. Arbeidene er etterisolering av tak/vegger samt utskifting av vinduer og dører. Arbeidet er avsluttet.
2008 - Rehabilitering Marmorveien 4-24. Etterisolering og nye fasader rekkehus, ny kledning samt utskifting av vinduer og verandadører. Arbeidene er avsluttet.
2006 - 2008 Rehabilitering av alle soilrør.
2004 - Utvendig søppelhus ferdigstilt. Reparasjon av alle balkongtak.
2003 - Grendehuset ferdigstilt (ombygd gammelt vaskeri).
2001 - Rehabilitering av borettslagets porttelefonanlegg. Maling oppganger Marmorveien 1-11.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.marmorberget.no

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

07.01.2020

Det praktiseres vanlig styregodkjenning i borettslaget. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier blir andelen solgt videre for kjøpers regning og risiko

Det er tillatt med én hund per leilighet. Det er ikke tillatt å holde utekatt i borettslaget.

Borettslagets eiendommer er forsikret i W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU med polisenummer 200604.2. Den enkelte andelseier må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.

Formuesverdi for inntektsåret 2018:

Som primærbolig:
kr 980 933

Som sekundærbolig:
kr 3 531 358

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.041,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 2.982,-
Trappevask 59,-

Felleskostnadene inkluderer grunnpakke for kabel-TV og bredbånd, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, nedbetaling av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, mm.

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 120.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.12.2019
Sum andel fellesformue 7.258,- pr. 31.12.2018

Borettslaget har i dag fire annuitetslån med følgende betingelser og restsaldo per 05.12.2019:

Annuitetslån 1: OBBK01-98207764612
Restgjeld: kr 2 920 657,- hvorav denne andel utgjør kr 5 535,-
Restløpetid: 19 år 5 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 2,50 %

Annuitetslån 2: OBOS01-98207764639
Restgjeld: kr 15 488 822,- hvorav denne andel utgjør kr 29 364,-
Restløpetid: 16 år 4 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 2,50 %

Annuitetslån 3: OBOS02-98207764647
Restgjeld: kr 30 163 415,- hvorav denne andel utgjør kr 57 186,-
Restløpetid: 16 år 8 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 2,50 %

Annuitetslån 4: OBOS03-98207764620
Restgjeld: kr 14 317 290,- hvorav denne andel utgjør kr 27 144,-
Restløpetid: 18 år 6 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 2,50 %

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest foreligger

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS, postmottak.tveita@obos.no

Eiendommen er konsesjonsfri.

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Styret i borettslaget v/driftsleder opplyser om at det ble observert skjeggkre i 2 blokker, og at behandling er allerede i gang i Marmorveien 1.

TG 2 i tilstandsrapport:
Bad - Begrenset fall mot sluk i dusjsonen.

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til byggeområde for boliger, byggeområde for offentlig bygning/allmennyttig formål (barnehage), friområde og parkeringshus, mm.
201514106 - Reguleringssak Omsorgsbolig Oslo KF foreslår å rive eksisterende bygg i Marmorveien 2 på 8 etasjer med maks kotehøyde 175 og erstatte det med nytt bygg på 6 etasjer pluss underetasjer

3 800 000,- (Prisantydning)
120 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 920 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 935 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Etter avtale med selger.

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven er opprettet (30.12.2019) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema, energiattest forside, nabolagsprofil og reguleringskart)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Eiendomsmegler Toan Nguyen

704190130