Maria Dehlis vei 45

Stor 3-roms endeleilighet - 10 kvm solrik balkong - utsikt - heis - garasje - stille- sentralt - modernisering!

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 3,307,733

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 3,000,000

Fellesgjeld: NOK 292,179

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 15,554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: NOK 5,640

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  Obos

 • Felleskostnader

  kr. 5.640- pr.mnd (inkl.bla. kabel-tv, varmtvann, garasje, vaktmestertjenester, trappevask, drift av borettslaget, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring og nedbetaling av andel fellesgjeld m.m

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Andel fellesgjeld kr 293.000,-(01.10.21)/Andel formue kr 45.006,- (31.12.20)

 • Totale kostnader

  3 000 000,- (Prisantydning)
  292 179,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 292 179,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  15 554,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 307 733,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Stor 3-roms endeleilighet med heis, garasjeplass og 10 kvm balkong med flott utsikt beliggende i et veletablert boligområde.. Gangavstand til Haugenstua og Furuset senter med daglige servicetilbud, forretninger ogservicefunksjoner. Nærhet til barnehage, skoler og offentlig kommunikasjon med tog, t-bane og bussforbindelser. Nærhet til togstasjon ca. 7-8 min gangtid. God togforbindelse til Oslo lufthavn Gardermoen. Kort avstand til Lindeberg-, Tveita- og Alna senter med et godt utvalg i forretninger, fasiliteter og servicetilbud. I nærområdet finnes ballbaner og kunstgressbaner. Kort avstand til gode turog rekreasjonsmuligheter i Østmarka med bl.a turstier, lysløyper, bade- og fiskevann. Ca. 15 min. med bil til Oslo sentrum og 30 min. til Oslo lufthavn Gardermoen.

 • Bebyggelse

  Høyblokk over 8 etasjer, underetasje og kjeller oppført 1977. Fundamentert med betongkonstruksjoner til antatt faste masser/grunn. Støpt betongsåle. Grunnmur, bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong. Yttervegger i murverk/ betong og utfyllende bindingsverk. Utvendige fasader forblendet med spekkmurt teglstein, fasadeplater og trepanel. Vinduer i trekarm med 2-lags isolerglass fra 2005. Original brann- og lydklassifisert entredør i eikefiner e.l. med sikkerhetslås og kikkehull fra 1975. Balkongdør i trekarm med 2-lags isolerglass fra 2005.

 • Innhold

  Leiligheten ligger i blokkens 3.etg og består av entre/gang, separat wc, bad, bod, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til sydvestvendt balkong på ca. 10,5 m².
  + kjellerbod 5 kvm.

 • Areal

  Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 85 kvm, Bruttoareal: 92 kvm

 • Standard

  Leiligheten er velholdt, men har et generelt moderniseringsbehov.

  Bad og wc:
  Badet er utstyrt med vegghengt porselenservant m/ettgreps servantarmatur, speilskap og lysarmatur. Skyllekum i rustfritt stål m/blandebatteri. Opplegg og plass for vaskemaskin. Originalt plassbygget tørkeskap. Frittstående badekar med dusjbatteri og hånddusj. Vannrør i kobber. Avløpsrør i plast og metall. Originalt sluk i støpejern. Stoppekran for kaldt- og varmtvann. Separat wc med gulvmontert toalett, vegghengt porselenservant m/ettgreps servantarmatur, speil og belysning. Ett høyskap. Vannrør i kobber. Avløpsrør i metall. Naturlig avtrekk til felles luftekanal/sjakt. Oppvarming med panelovn.

  Kjøkken: Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter, hvite laminerte benkeplater, nedfelt benkebeslag med oppvask- og skyllekum i rustfritt stål, ettgreps kjøkkenarmatur, fliser og benkebelysning over kjøkkenbenk, 2 stk høyskap, samt opplegg og plass for frittstående komfyr og kjøle-/ fryseskap. Eldre avtrekksventilator over kokesone. Vannrør i kobber.

  Øvrig standard med 3-stav eikeparkett i entre/gang, kjøkken og stue. Vinylbelegg i bod og begge soverom. Hovedsakelig malt tapet og malt trepanel. himlinger har malt puss/betong i alle rom.

  Utgang fra stue til sydvestvendt balkong på ca. 10,5 m². Balkonggulv i betong belagt med grønt balkongteppe. Balkonggelender i mur/betong med rekkverk i treverk. Endevegger i betong med vinduer. Panelt yttervegg. Det er montert manuell betjent solmarkise. Gode utsiktsforhold.

 • Oppvarming

  Elektrisk.

 • Tomten

  Felles eiet tomt for borettslaget på ca. 28.358,4 m² opparbeidet med gressplen og grøntområder, beplantninger og bed, prydbusker og trær, lekeareal og sittegrupper, samt asfaltert adkomst og internveier. Eiendommen har gode lys- og solforhold.

 • Parkering

  Parkering: 1 garasjeplass (nr.3019) i felles garasjeanlegg med mulighet for elbil-lader, Forøvrig gjesteparkering på borettslagets område.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig

 • Borettslaget

  Nedre Haugen

 • Dyrehold

  Dyrehold: Beboere kan etter innvilget søknad få anledning til å holde hund eller katt i husstanden under forutsetning av at det foreligger særskilt erklæring om dyrehold, undertegnet av andelseier og dyreeier.

 • Diverse

  *Storstua: Borettslaget har et lokale som kan leies ut til beboere i borettslaget i Maria Dehlis vei 59.
  *Trimmen: I i Maria Dehlis vei 55 er det et trimrom for beboerne. Pris og åpningstider finnes på borettslagets hjemmeside www.nhbl.no/trimmen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Oppdragsnummer
  705210177

Budgivning

 • Lånevilkår

  Borettslaget har 2 lån:
  * 2HAND1-lånenr. 94927024661- Annuitet - Restsaldo 60.752.730,- Leil. andel kr 255.127,- Restløpetid 28 år 6 md. - Flytende rente på 1,44%. Kapitalkostnad kr 910,-.
  * 2HAND2-lånenr. 94927025013 - Annuitet - Restsaldo 8.820.219,- Leil. andel kr 37.052,- Restløpetid 28 år 8 md. - Flytende rente på 1,44%. Kapitalkostnad kr 132,-

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  01.04.2022.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  NB: For eiendommer hvor handel kommer i stand etter 01.01.2022 gjelder følgende:
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Erik Dahlin

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål