Malerhaugveien 28C

Ny lekker 3-roms hjørneleilighet. God romløsning, HTH-kjøkken, stor takhøyde ca 2,74m og markterrasse 11,5 kvm.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 5,511,860

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 2,500,000

Fellesgjeld: NOK 3,003,000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 8,860

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: NOK 9,677

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  USBL.

 • Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2022 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/.

 • Felleskostnader

  9 677,- pr Mnd
  Felleskostnader 2 748,- A konto oppvarming 923,- Renteutgifter 6 006,-
  Avdrag fra 2032 kr 6 256,-

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Andel fellesgjeld kr 3003 000,- pr 28.07.2022

  Borettslaget har et lån i OBOS-banken kr 324 380 000,- Annuitetslån med fire terminer og rente 2,4% pr år, pr 01.08.22. Siste termin 30.09.2071.

  Fellesgjelden løper totalt på 50 år, med 10 års avdragsfrihet.

  Mulighet for nedbetaling og innfrielse av fellesgjelden IN-ordning.

 • Totale kostnader

  2 500 000,- (Prisantydning)
  3 003 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 503 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  8 860,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 511 860,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Er du på utkikk etter en lekker leilighet med sentral beliggenhet, markterrasse og heisadkomst?

  Dette er en nyoppført 3-roms med god planløsning, takhøyde på 2,74 meter, store vinduer, tiltalende farger og enstavs parkett på gulv. Leiligheten består av entré, bad/wc, to gode soverom, HTH kjøkken og romslig stue med utgang til markterrasse. En fin uteplass på 11,5 kvm med gressplen foran.

  Beliggenheten er perfekt for deg som vil ha kort vei til et bredt kollektivtilbud, flere nærbutikker og treningsstudio. Et attraktivt område i positiv utvikling, med butikker, cafeer og et bredt servicetilbud.

  Verdt å vite
  •Àkonto varmtvann/fyring
  •Vannbåren gulvvarme
  •Balansert ventilasjon
  •Felles takterrasser
  •Internett inkl
  •Garanti iht Bustadoppføringslova

 • Beliggenhet

  Malerhaugveien 28 ligger sentralt til i Oslo med butikker og kollektivtransport i umiddelbar nærhet. Ensjø er et attraktivt boområde i en meget positiv utvikling. Ensjø ligger nær Kampen og Vålerenga og er et område du lett vil trives i.

  Ikke langt fra prosjektet finner du Ensjø T-banestasjon, nytt senter med flere servicetilbud som restaurant, blomsterbutikker, frisør, sushi, Rema 1000, Kiwi og andre hyggelige tilbud. Søndagsåpen matbutikk og treningssenter er like i nærheten. Holdeplassen for 37-bussen ligger ikke langt unna, samt noen minutters gange til både 20- og 21-bussen. Fyrstikktorget ved Helsfyr er også en fin mulighet for shopping.

  Kollektivtrafikk:
  Det er kort vei til Ensjø T-bane med linjene 1, 2, 3 og 4. I følge Ruter er man på Jernbanetorget etter kun 5 minutter. Det er også flere bussforbindelser i nærheten. Ved Ensjø T-bane går blant annet natt- og morgenbuss 5N og flybuss. Det er i tillegg flere andre bussholdeplasser rett i nærheten. På Ensjø er det buss og T-bane som tar deg i alle ønskede retninger, så her er det lett å komme seg til og fra jobb uten bil.

  Servicetilbud:
  Ensjø er under omfattende utvikling og et meget attraktivt sted å bo. Det er allerede godt med dagligvare butikker og andre servicetilbud. Det er både Rema 1000 og KIWI i nærområdet. Joker Tiedemannsbyen har åpent 7 dager i uken.

  Fritidstilbud:
  Det er kort vei til et mangfold av fritidsmuligheter. Det er flere treningsstudio i nærheten; Fresh Fitness Ensjø, SATS kampen, FitnessXpress Vål'enga og Kampsportsenteret Frontline Muay Thai. Flotte tur- og rekreasjonsområder som Vålerenga park, Kampen park og Tøyenparken finner man i nærområdet. Alnaelva er ikke langt unna med en idyllisk tursti langs elvebredden mot sentrum eller mot Lillomarka.

 • Adkomst

  Se kartskisse. Det blir skiltet ved fellesvisning.

 • Byggemåte

  Yttervegger er utført som isolert bindingsverksvegg, kledd med tegl eller panel på utsiden. Leilighetsskillevegger er i prefabrikkert betong eller bygget opp som brann- og lydvegger.

 • Areal

  Primærrom: 60,50 kvm, Bruksareal: 60,50 kvm

 • Standard

  Leiligheten har malte veggoverflater, 1-stavs eikeparkett på gulv, HTH-kjøkkeninnredning med slette lakkerte fronter og flislagt bad/wc med vannbåren vannvarme i gulv.

  Entré/Gang:
  Velkommen inn i en romslig og innbydende entré med god plass. Dørcalling. Her er det plass til garderobeskap/kommode og skostativ. Downlights i himling.

  Bad/wc:
  Delikat og moderne flislagt bad/wc med vannbåren varme i gulv og opplegg til vaskemaskin. Badet består av vegghengt wc, servant med underskap, speil med overlys og inn-/utadslående dusjdører. Downlights i himling.
  Gulvflis Mirage Norr Vit RR01 NAT, lys grå 30x60 cm. Flis i nedsenket dusjsone i mindre format, Norr Vit RR01-Mattoncino NAT Lys grå fug.
  Veggflis fra Vitra eller tilsvarende hvit matt 10x10 cm. Lys grå fug.

  Kjøkken:
  Flott og tidløs kjøkkeninnredning fra HTH. Innredningen består av slette lakkerte fronter, laminert benkeplate, enkel oppvaskkum og kjøkkenventilator. Tilrettelagt for integrerte hvitevarer.

  Stue og terrasse:
  Romslig og lys stue med takhøyde på hele 2,74 meter. Stue med åpen kjøkkenløsning og plass til både spisebord og sofa.

  Fra stuen er det utgang til en deilig nordvestvendt markterrasse på ca. 11,5 kvm. Her er det impregnert tregulv, lys og stikkontakt.

  Tilgang til felles takterrasse hvor man kan nyte soloppgang til solnedgang. Her har man også fantastisk utsikt over Oslo og fjorden.

  Soverom:
  Stort hovedsoverom med fin plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap.

  Soverom 2:
  Flott barnerom, gjesterom eller kontor.

  Kjellerbod 5 kvm.

 • Utstyr

  Porttelefon.

 • Oppvarming

  Leiligheten er levert med vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarmeanlegg, med romtermostat.

  Leiligheten er levert med balansert ventilasjon. Tilførsel av tilluft skjer gjennom tilluftsventiler i stue og soverom, mens avtrekk finnes i baderom og kjøkken.

 • Tomten

  Pent opparbeidet eiet felles tomt.

 • Parkering

  Vanlig gateparkering.

 • Borettslaget

  Malerhaugen 28 Borettslag består av to moderne bygg med tilsammen 79 leiligheter. Planlagt barnehage i andre bygningen. I tillegg til leilighetene består borettslaget av felles garasjeanlegg, boder, sykkelparkering og felles takterrasse.

  Arkitektens visjon:
  Malerhaugveien 28 utvikles for urbane mennesker som også setter pris på områdets grønne friområder. Her rives gammel industri ned for å skape en splitter ny bydel.
  Prosjektet er bygget som teglbygg med felter i tre og plater. Vi har lagt vekt på å lage boliger med godt utsyn og lys med god etasjehøyde og store vinduer. For oss har det vært viktig med høy kvalitet på materialer og god bestandighet med tegl i kombinasjon med trepanel og felter i platekledning.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Arealene som er oppgitt er bruksareal (BRA) i henhold til NS 3940, som er leilighetens areal innvendig målt ved leilighetens omsluttede vegger, inklusive innvendige vegger, boder og sjakter, men ikke medregnet yttervegger. Det tas forbehold om at mindre arealavvik kan forekomme.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til bolig/barnehage.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  709220050

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ja, vanlig styregodkjenning er påkrevet.

 • Lånevilkår

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Det er inngått sikringsordning mot tap av felleskostnader med Klare Finans.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Avdelingsleder Nils Tore Gjone

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål