Lusetjernveien 3

Hyggelig, stor og familievennlig selveier rekkehus på Åstun - Garasjeplass - Solrike uteplasser - Mulighet for 4 soverom

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 5 650 000

BRA / P-rom
141 m² / 141 m²

Boligtype
Rekkehus

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Kart sentrert på geolokasjonen 59.8318157473126 breddegrad, 10.7869007538558 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 5 812 040

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 5 650 000
Andel fellesgjeld kr 9 000
Omkostninger kr 153 040
Totalpris kr 5 812 040
Felleskostnader kr 4 301 per måned
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 141 m²
Bruksareal (BRA) 141 m²
Eierform Selveier
Boligtype Rekkehus
Adresse Lusetjernveien 3
Kommune Oslo
Byggeår 1985
Energimerket Grønn G

Kontakt Camilla for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Lusetjernveien 3

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Lusetjernveien 3 er et flott rekkehus over to plan - med god standard. Boligen ligger fint til uten innsyn og med egen port fra hagen og ut til Lusetjernveien noe som gjør det enkelt når man skal flytte inn med store møbler etc. Det selges nesten aldri eneboliger i dette tunet, så dette er virkelig en sjelden mulighet. Boligen har et flott uteområde med en herlig, solrik terrasse på ca. 70 kvm utenfor stuen. Terrassen har innebygde blomsterbed og fremstår som en deilig samlingsplass på sommerstid. Ved inngangspartiet finner du en hyggelig platting med plass til noe utemøbler.

Parkere kan du gjøre i en garasjerekke, og sameiets fellesområde er opparbeidet med bl.a. lekeplass. Beliggenheten er meget attraktiv med kort avstand til skoler, barnehager gode servicetilbud, Holmlia stadion, busstopp og togstasjon. Innvendig har boligen en gjennomført pen stil med et lysmalte overflater. Et flott kjøkken med delvis åpen løsning mot stuen, men ligger likevel godt skjermet. På kjøkkenet finner du takhøy, tidsmessig innredning, delvis integrerte hvitevarer, integrerte dab-radio i veggen, veggmontert TV og rikelig med skap- og benkeplass.

Videre har boligen en romslig stue med plass til langbord for å samle hele familien, to stilrene bad, det ene med boblekar, samt tre pene soverom, hvorav det ene enkelt kan tilbakestilles til opprinnelig planløsning slik at man totalt får 4 soverom. Entreen har garderobeskap og rikelig med plass til å henge fra seg yttertøyet. Ekstra lagringsplass finner du blant annet i kott i 2. etasjen, samt i garasjen og i uteboder.

- Utekran på begge sider av boligen, der den på baksiden er frostfri med både varmt og kaldt vann.

Bebyggelse

Boligen ligger rolig til i et område bestående av rekkehusbebyggelse og hyggelige grøntområder.

Adkomst

Det vil bli skiltet med OBOS eiendomsmeglere visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Byggemåte

Yttervegger i liggende panelkledd bindingsverk. Skillevegger i Leca mellom leilighetene. Drenering fra byggeår. Takrenner og nedløp i sort stål. Saltak, varmkonstruksjon. Yttertaket er tekket med shingel. Følgende ble opplyst: takshingel ble skiftet i 2005

Innhold

1. etasje: Entré, gang, stue, spisestue, bad, kjøkken, soverom
2. etasje: Trapperom, bad, 2 soverom

Areal

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 141 kvm, Bruttoareal: 152 kvm

Standard

1. etg:

Entre: Boligen har adkomst via en trivelig støpt såle med varmekabler. Innenfor dørstokken møtes du av et innbydende entre med pene gulvfliser med gulvvarme, lysmalt panel og skyvedørsgarderobe med speilfronter. I tillegg er det også et innebygd
garderobeskap.

Bad/wc: Boligen har to stilrene beliggende i hver sin etasje. Badet i første etasje ble pusset opp i 2015. Badet har veggmontert toalett, åpen dusjplass med slagdører, heldekkende servant i skapinnredning og opplegg for vaskemaskin. Videre består den øvrige innredningen av speilskap med oppbevaring, flere overskap og benkeplate. Det er også mulighet for tørketrommel på badet. I tillegg er dette badet utstyrt med DAB-radio med høyttalere er innfelt i himlingen. Det er ingen tvil om at dette er et godt sted å starte dagen!

Kjøkken: Et flott kjøkken med delvis åpen løsning mot stuen, men ligger likevel godt skjermet. Rommet har grå gulvfliser, gulvvarme, downligts i himling og gråmalte veggflater. Den takhøye innredningen er tidsriktig og består av høyglansfronter med dempere og fliser mellom overskap og laminert benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med enkel underlimt kompositt oppvaskkum og ettgrepskran med uttrekkbar tut, opplegg for oppvaskmaskin, integrert komfyr med microovn og komfyr med induksjon koketopp. Sentralt plassert på kjøkkenet finner vi en praktisk spiseøy med fire tilhørende stoler. I veggen er det installert en integrert DAB-radio med tilhørende fjernkontroll som kan holde deg med selskap under matlagingen, samt en veggmontert TV.

Stue: Boligen har en romslig, hyggelig stue som er naturlig inndelt i ulike brukssoner der det legges til rette for sosiale sammenkomster. Parketten i stuen ble slipt i 2019 og vegger er malt i en tidsriktig gråfarge. En stor glassdør ut til den herlige terrassen og flere vinduer sørger for godt med naturlig lys. Fra stuen tar man seg videre ut til den store markterrassen på ca. 70 m² i hagen. I tillegg til en utekran ved inngangspartiet til boligen, er det også på hage-siden av boligen. Den er en frostfri utekran med varmt og kaldt vann. Perfekt når barnas oppblåsbare badebasseng skal fylles opp på sommerstid!

Soverom/kontor: Soverom av god størrelse med en luftig takhøyde. Her er det er god plass til seng, nattbord, skrivepult m.m. Rommet benyttes per i dag som et kontor.

2. etg:

Trappegang: Boligens andre etasje består av ett bad og 2 soverom. Rommene bindes sammen av en hyggelig gang med rikelig lagringsplass ved skap med skyvedørsfronter. Det store takvinduet i trappeoppgangen er med på å skape en åpen og lys atmosfære.

Bad/wc: Badet i andre etasje ble modernisert i 2007 og holder et tidløst uttrykk. Gulvet er belagt med mørke gulvfliser, hvite veggfliser og gulvvarme. Badet innehar badekar med boblefunksjon, heldekkende servant i skapinnredning, speilskap og vegghengt toalett. Også her er det et stort takvindu som slipper inn rikelig med naturlig lys og skaper et lyst og innbydende bad.

Soverom: Boligen har to gode soverom i andre etasje med noe skråtak og ekstra takhøyde. Begge er av god størrelse med rikelig plass til dobbeltsenger, garderobeskap, nattbord og evt. annet man måtte trenge. Originalt var det ene soverommet adskilt i to separate soverom. Ved behov kan man derfor enkelt tilbakestilles til original planløsning slik at man totalt får 4 soverom i boligen.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer tilkoblet fjernvarme. Utover dette er det også gulvvarme i entre, kjøkken, samt på begge badene.

Tomten

Opparbeidet uteområde med diverse beplanting. Stor markterrasse på ca. 70 m² i hagen og støpt inngangsparti med varmekabler.

Parkering

Det medfølger plass på ca. 17 kvm i garasjerekke på fellesområdet, med innlagt strøm slik at man med enkle grep kan få etablert opplegg for elbil-lading. Det er også gjesteparkering på sameiets fellesområde. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS tlf. 22 86 55 00

Sameiet

Sameiet består av 28 seksjoner. Åstun boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 986553657, og ligger i bydel Søndre Nordstrand i Oslo kommune med følgende adresse:
Lusetjernvn 1-55

Sameiet har avtale med vaktmester i Søndre Åsgården B/L tlf: 93259911. Denne avtalen er sagt opp fra 31.03.2019. Ny avtale er tegnet Holmlia Vaktmesterservice, tlf: 23169390, denne trår i kraft 01.04.2019. OBOS har fremforhandlet en kraftavtale med Entelios (tidl.LOS) på vegne av selskapene forvaltet av OBOS. Åstun boligsameie er tilsluttet avtalen med kraftleveranse til våre fellesanlegg.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2018 Digitale strømmålere. Alle hus fikk skiftet til smarte digitale strømmålere (i regi av Hafslund). Beiset alle garasjer. Utbedret og forsterket de to hjørnene på garasjene som hadde mindre skader etter påkjørsel.
2017 Skiftet stoppekraner i utekummer.
2016 Nytt postkassestativ ved garasjene. Ny støyskjerm mot Nordåsveien og nytt gjerde mot Lusetjernveien. Skiftet rundstokker rundt hele sandkassen og ved utepeisen.
2015 Individuelle EL-rapporter for garasjene fulgt opp av beboerne. Felling av tuntrær.
2014 Skiftet huskestativ. Elektriker sjekket elektrisk anlegg i alle garasjene.
2012 Anlagt utepeis og fått større papircontainer.
2011 Lagt ny asfalt med fartsdempere på fellesarealer.
2010 Skiftet sikringsskap i kjeller i nr 31, satt opp nytt gjerde bak papircontaineren, reparert nettinggjerdet v/35, beiset kanter på garasjene, flekkmalt murvegg nr. 1, oljet trapp, ryddet i busker og trær bak garasjene og fått ny papircontainer.
2009 Beiset sandkasse, lekeareal og trapp ved garasjene. Montert nytt sikringsskap, ekstra lys, nytt skilt og ny infotavle ved garasjene.
2008 Beisearbeid, beiset sandkasse, lekeareal og trapp ved garasjene.
2007 Beising av støyskjerm og gjerde.
2006 Oppgradering av lekeplass.
2005 Ny takshingel på boliger og garasjeanlegg. Nye takrenner og nedløp på garasjeanlegg.
2004 Maling av garasjene.
2002 Ny trapp ved garasjene.
2001 Gjennomføring av avfallshåndteringssaken .
1999 Kabelnettet ble ombygd. Utført uten direkte kostnader for beboerne.
1997 Kabel-TV anlegget ble oppgradert. Gjerder ble beiset. Takrenner og nedløp på garasjeanlegget ble reparert. Garasjetak ble reparert. Søppelrommet ble revet, området klargjort. Lekeapparatene ble overhalt, nytt lekeapparat og basketballstativ ble satt opp.
1996 Støyskjerm ble beiset.
1995 Viken Energinett AS overtok eiendomsretten til sekundærledningsnettet for fjernvarmen. Samtlige vifter og hovedkanaler ble rengjort. Istandsetting av trapp og drenering av vann fra parkeringsplassen, forbi hellegangen til trappen ned mot veien ble utført.
1994 Alle garasjene ble beiset. Det ble lagt heller på toppen av trappen i garasjeområdet. Sittegruppen på tunet ble reparert og beiset. Deler av gjerdet rundt Åstun ble beiset.
1993 Friområdet rundt garasjene ble opparbeidet og beplantet. Vi fikk tunbelysning og låsbart strømuttak for juletrebelysning.
1992 Husene ble beiset.
1990 Bygningskontrollen godkjente oppføring av garasjene. Utemøbler til tunet ble kjøpt inn.
1989 Garasjene ble oppført.
1988 Plass v/garasjene planert og asfaltert.

Styregodkjennelse

I henhold til opplysningsbrev fra forretningsfører praktiserer sameie ikke styregodkjennelse.

Dyrehold

Det er tillatt å anskaffe og å holde hund og katt i Åstun Boligsameie. Beboere som har dyr - eller som har tenkt å skaffe seg hund eller katt, forplikter seg til å følge disse bestemmelsene:
1. Hunder skal alltid holdes i bånd på sameiets område.
2. Dyret skal luftes utenfor sameiets område.
3. Eieren skal umiddelbart fjerne ekskrementer etter dyret.
4. Dyret må aldri komme til i sandkasser eller på lekeplasser.
5. Eieren er ansvarlig for enhver skade som dyret påfører person eller eiendom i sameiet.
6. Dersom det kommer berettigede klager over at dyreholdet sjenerer naboer ved lukt, bråk eller på annen måte, forplikter eieren seg til straks å rette på forholdet. Ved gjentatte regelbrudd eller likegyldighet fra dyre-eiers side forplikter han/hun seg til å fjerne dyret fra leiligheten.
7. For øvrig vises til politivedtektene for Oslo angående dyrehold.

Forsikring

Sameiets eiendommer er forsikret i IF SKADEFORSIKRING(35704) med polisenummer 589195. Forsikringen dekker bygningene og fellesareal. Forsikringen dekker også veggfast utstyr, bygningsmessige tilleggsinnretninger og forbedringer i den enkelte bolig. Den enkelte seksjonseier må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig: kr 1 312 297
Som sekundærbolig: kr 4 724 268

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.301,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 2.849,-
Fyring/varmtvann 1.406,-
Tillbygg 46,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 9.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.03.2020

Lånevilkår

Borettslaget har i dag ett annuitetslån med følgende betingelser og restsaldo per 16.03.20:

Annuitetslån 1:
Restgjeld: kr 237.156,- hvorav denne andel utgjør kr 8.309,-
Restløpetid: 6 år 2 mnd.
Terminer per år: 12
Flytende rente: 4,95 %

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt. avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattester foreligger

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Tredemøllen som står på det ene soverommet i 2. etg. følger boligen ved salget. Det samme gjelder den veggmonterte tv på kjøkkenet.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

1986/43056-1/105 Bestemmelse om veg 16.07.1986
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Overført fra: 0301-191/110
Gjelder denne registerenheten med flere

1988/12193-1/105 Best om garasje/parkering 18.02.1988
Kan ikke slettes uten samtykke fra vegsjefen
Midlertidig dispensasjon fra vegloven
Overført fra: 0301-191/110
Gjelder denne registerenheten med flere

1988/12194-1/105 Best om garasje/parkering 18.02.1988
Midlertidig dispensasjon fra vegloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra vegsjefen
Overført fra: 0301-191/110
Gjelder denne registerenheten med flere

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til byggeområde for boliger.

Totale kostnader

5 650 000,- (Prisantydning)
9 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 659 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
141 470,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 659 000,-))
--------------------------------------------------------
153 040,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 812 040,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 18.03.2020 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Camilla Skui

Oppdragsnummer

704200021