Lindebergveien 77 C

Pent oppusset rekkehus over 2 plan - nyere bad/wc og kjøkken - bilfritt, barnevennlig boligstrøk- garasje

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 4 100 000

BRA / P-rom
99 m² / 90 m²

Boligtype
Rekkehus

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9310172043439 breddegrad, 10.8769776122683 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 4 391 147

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 4 100 000
Andel fellesgjeld kr 276 000
Omkostninger kr 15 147
Totalpris kr 4 391 147
Felleskostnader kr 5 200 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 90 m²
Bruksareal (BRA) 99 m²
Eierform Borettslag
Boligtype Rekkehus
Adresse Lindebergveien 77 C
Kommune Oslo
Byggeår 1976
Energimerket Rød E

Kontakt Erik for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Lindebergveien 77 C

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Rekkehus beliggende i et bilfritt og barnevennlig boligområde på Lindeberg. Boligen har en fin intern beliggenhet i borettslaget med kort vei til barnehage og skole. Boligen ligger nordøst for Oslo sentrum og har svært enkel adkomst til E6 med under 10 minutters reisetid med bil til sentrum, og ca. 30 minutters reisetid til Oslo lufthavn.

Rett ved boligen ligger Lindeberg senter. Her finner du en rekke servicetilbud som bl.a. matbutikk, søndagsåpen grønnsakhandel, apotek, frisør, hudpleie, lege og tannlege, samt buss- og t-baneforbindelser. Videre er det kort vei til Furuset Senter. Her finner man ca. 25 butikker fordelt på 2 etasjer, i tillegg til flere servicetilbud. De har en spennende butikkmiks bestående av større kjedebutikker og mindre spesialbutikker. Her finnes bl.a. Rema 1000, Basaar, Vitus Apotek, Cubus, Bakeriet, Europris, Furuset Bingo, legesenter, tannlege, trafikkskole m.m. Ønsker man ytterlige servicetilbud kan man ta turen til IKEA Furuset, Alnabru, Tveita Senter, Triaden senter, Metro senter og Strømmen Storsenter.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Meget kort vei til T-banen som har 8 avganger i timen på dagtid. Reisetiden til sentrum er på ca. 18 minutter. Nærmeste buss-stopp (Lindeberg Sykehjem) er et par minutter gange unna, her stopper nr. 25 og nr. 79. Her går buss nr. 79 mellom Grorud og Skullerud/Holmlia eller buss nr. 25 mellom Lørenskog stasjon og Majorstua. I tillegg går det flybuss og ekspressbusser fra holdeplass ved E6/Trosterudkrysset og nattbuss fra Oslo sentrum til Lindeberg i helgene.

Borettslaget ligger i tilknytning til Østmarka som tilbyr flott turmuligheter sommer som vinter. Her finner du turstier, lysløype, bade- og fiskevann kun en kort spasertur unna. Det tar ca. 20-25 minutter å gå til Lutvann som er et populært utfartssted med sandstrand og bademuligheter på sommeren. På vinterstid kan man benytte seg av områdets preparerte lysløyper og legge i vei innover marka. Flere aktive idrettslag i område som driver med allidrett, svømming, håndball, ishockey og fotball. Andre fasiliteter området tilbyr er slalombakke, ridesenter, tennisbaner og fotballbaner.

Området har et mangfold av fritidsaktiviteter som Jerikobakken hvor man kan stå på ski eller ake. Lindeberg fritidsklubb i Lindebergåsen 10. Lindeberg sportsklubb tilbyr barne- og ungdomsfotball og har egen kunstgressbane. På Furuset er det svømmehall, Furuset Forum med is- og håndballhall. Haugerud IF ligger heller ikke langt unna og ble kåret til årets idrettsklubb i 2016. De tilbyr aktiviteter som tennis, badminton, dans, fotball, innebandy, håndball, cricket, orientering, m.m. Et yndet sted for de minste er Nordre Lindeberg besøksgård som inviterer med dyr og åpen kafé. For de voksne er nærmeste treningssentre Actic på Furuset, Bare trening på Haugerud og Sats Elixia på Hellerud.

Rett ovenfor borettslaget står den nye Lindebergparken ferdig. Her finner du et hyggelig torg med benker og beplantning, ballplass, klatrevegger, treningsapparater lekestativer, m.m.

Bebyggelse

Lindebergskogen borettslag består av 216 terrasseleiligheter og 72 rekkehus med adresse: Lindebergveien 43-47, Lindebergveien 51-53, samt Lindebergveien 57-83. Området rundt består hovedsakelig av småhus- og blokkbebyggelse

Byggemåte

Rekkehusbebyggelse over 2.etasjeplan og loft oppført i 1976. Fundamentert med betongkonstruksjoner til antatt faste stabile masser/grunn. Utvendig fuktsikring/drenering antas utført ihht. gjeldende praksis for byggeåret. Av naturlige årsaker er kontroll av drenering og drenerende masser begrenset. Støpt betongsåle i 1.etasje og trebjelkelag i 2.etasje. Yttervegger i utfyllende trebindingsverk, utvendig kledd med liggende trepanel. Etterisolert og ny utvendig trekledning i regi av borettslaget i 2003. Saltak takkonstruksjon i treverk tekket med takstein. Adkomst til kaldtloft via trapp og loftsluke i kott 2.etg. Takkonstruksjon med tresperrer og taktro med trefiberplater. Det er lagt trefiberplater på gulv kaldtloft - lagringsplass. Takrenner, nedløpsrør og beslag i sort malt/lakkert stål.

Innhold

Entre, trappegang, separat wc, kjøkken og stue. Utgang fra stue til sydvendt terrasse på ca. 34 m². 2. etasje: Trappegang, bad/wc, 2 kott og 2(oppr.3) soverom.
+utebod ved inngangspartiet, lagringsloft.

Areal

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 99 kvm, Bruttoareal: 114 kvm

Standard

Boligen holder god standard på overflater, innredninger og utstyr, og fremstår som velholdt. Vedlikehold og standardheving i den senere tid: Bad/wc 2.etg og separat wc 1.etg rehabilitert i regi av borettslaget i 2015-2016. Satt inn ny IKEA kjøkkeninnredning m/integrerte hvitevarer og granitt benkeplater i 2016. Åpnet opp mellom trappegang, kjøkken og stue til fordel for mer luftig og åpen løsning i 2016. Lagt 1-stav eikeparkett i trappegang, kjøkken og stue i 2016. Pusset opp innvendig trapp med nye trappeneser og gelender i eik i 2016. Overflatebehandlet og malt veggflater og himlinger 1.etg i 2016. 2.etg pusset opp i senere tid. EL-anlegg oppgradert ifbm nytt kjøkken og våtromsrehabilitering i 2015-2016. Installert waterguard (lekkasjevarsler) og ny varmtvannsbereder i 2016. Skiftet ut ytterdør i 2014. Etterisolert yttervegger, skiftet utvendig trekledning samt skiftet ut vinduer og terrassedør i 2003. Ny taktekking i senere tid.

Kjøkken: IKEA kjøkkeninnredning fra 2016 med hvite høyglans laminerte fronter, benkeplater i sort blankpolert granitt/stein, nedfelt benkebeslag m/oppvaskkum i rustfritt stål, ettgreps kjøkkenarmatur, mosaikkfliser og LED benkebelysning over kjøkkenbenk, avtrekksventilator m/kullfilter, samt integrert oppvaskmaskin, induksjon platetopp, stekeovn og integrert kjøle-/fryseskap. Det er installert waterguard for avstengning av vann med vannsensor i kjøkkenbenk og v/ oppvaskmaskin. Spiseplass v/kjøkkenvindu.

Bad/wc og sep.wc: Bad/wc i 2.etg. er flislagt med gulvvarme. Vegghengt toalett, frittstående servantinnredning med mørke fronter, servantskap, heldekkende porselenservant, ettgreps servantarmatur og veggspeil m/belysning, samt frittstående badekar med svingbar glassdør, termostatstyrt dusjbatteri og dusjgarnityr. Opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel. Separat toalett i 1.etg. med porselenservant m/ettgreps servantarmatur, veggspeil og belysning. Mekanisk avtrekk. Både bad/wc og sep. wc ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2015/16.

Flislagt gulv i entre. 1-stavs eikeparkett i trappegang, kjøkken og stue. 3-stavs bjørkeparkett i trappegang og 2 soverom. Veggflater består hovedsakelig av malt tapet/glassfibervev og malte slette flater.

Utgang fra stue til sydvendt terrasse på ca. 34 m². Terrassegulv over 2 nivåer i trykkimpregnert treverk. Skillevegger med malt liggende trepanel. Utebelysning, stikk-/strømuttak og manuell solmarkise. Adkomst til hageflekk med gressplen.

Oppvarming

Elektrisk.

Tomten

Felles eiet tomt for borettslaget på ca. 41.123 m² opparbeidet med gressplen- og grøntarealer, beplantninger, prydbusker og trær, sittegrupper og lekeplass, samt asfaltert adkomst og internveier. Boligen disponerer naturlig del av hageareal på begge sider av boligen. Bakside opparbeidet med stor terrasse, gressplen og div. beplantninger. Steinbelagt inngangsparti. Eiendommen har gode lys- og solforhold. Bolgien har terrasse med adkomst liten hageflekk.

Parkering

Med boligen følger en egen garasjeplass i felles garasjeanlegg. Det er etablert 7 ladestasjoner for el-biler i borettslaget. 4 av disse befinner seg i garasjeanlegget mellom 43 og 45. De resterende 3 plasser er ved gjesteparkeringen i 51. Det er gjesteparkering ved innkjøringen til Lindebergveien 43. Gangvei fra gjesteparkeringene er belagt med varmekabler for trygg adkomst på vinteren

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos.

Borettslaget

Lindebergskogen borettslag - http://www.lindebergskogen.no/

Lindebergskogen borettslag stod ferdig i 1977. I de senere årene har borettslaget vært gjennom en rekke fornyelsesprosjekter. Fasader, dører og vinduer i 2004-06. Utskifting av elektrisk utstyr i sikringsskapene 2011/12. Nye våtrom i alle enheter 2013-2015. Etablering av selveid fibernett 2015 og etablert ladestasjoner for el-bilder i 2016, m.m.


- Borettslaget har Kabel-TV og datanett levert fra OpenNet.

- Borettslaget har inngått avtale med firma Stanley Securities om kameraovervåking av garasjene.

- Borettslaget har avtale med Datelco AS om kjøp av elektrikertjenester. Avtalen innebærer rimelige priser og kort responstid.

- Borettslaget har et fellesrom som man kan leie til arrangementer. Man kan henvende seg til Miljøutvalget for å leie rommet.


Lindebergskogen borettslag er et populært borettslag som har en god rehabiliteringshistorikk og ordnet økonomi. Følgende rehabiliteringer er gjort siden år 2000:

Kontroll av el-anlegg i hele borettslaget i 2001-2002

Omfattende rehabilitering av rekkehusene i 2003/04

Omfattende rehabilitering av blokkene i 2004/05

Montert mekaniske avtrekksvifter i rekkehusene i 2006

Utskifting av inngangsdører i 2009

Maling av rekkehusene i 2009/10

Våtrom i vaktmestergarasjen 2010

Varmekabler i gangveien utenfor Lindebergveien 53 i 2010

Utskifting av elektrisk utstyr i sikringsskapene 2011/12

Utskifting av sirkulasjonsrør (vannrørene) i fellesgarasjene i 2012

Rehabilitering av våtrom i blokkene og i rekkehusene 2013 - 2015

Asfaltering av gangveiene 2015

Felles postkasseanlegg for rekkehusene 2015

Utskifting av spredenettet for data og TV til fiber 2015

Maling av alle blokker 2016/17.

Etablert ladestasjoner for el-biler 2016

Oppgradert lekeplasser 2016/17.

Nytt gulv i fellesrommet 2017. Satt opp nye benker i borettslaget

Opprettet 3 nye sykkelboder 2018.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

12.11.2019

Dyrehold

Det er anledning til å holde hund eller katt i borettslaget under forutsetning at beboer gjør seg kjent med og undertegner "Erklæring om dyrehold".

Felleskostnader

5.200,- inkl.bla garasje, kabel-tv, internett, vaktmestertjeneste, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel og nedbetaling av andel fellesgjeld

Andel fellesgjeld/fellesformue

276.000,- (01.10.19)

Lånevilkår

Borettslaget har 1 lån:
* Lånenr. EIKA-200109006 - Annuitet - Restsaldo 67.875.771,- Leiligheten andel kr 275.984 - Restløpetid 19 år 3 md. 12 - Flytende rente på 2,55%. Kapitalkostnad kr 1.513,-

Det er IN-ordning på overnevnte lån: Felleskostnader kan reduseres til kr 3.687,- ved full innfrielse av andel fellesgjeld (av ovennevnte kapitalkostnad p.t. kr 1.513,-).

Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets forvaltningskonsulent kontaktes for nærmere opplysninger. Beboer kan nedbetale 2 ganger i året (28.2 og 30.8). Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Andelseieren vil da få redusert

sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.


Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til

Totale kostnader

4 100 000,- (Prisantydning)
276 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 376 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 391 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Bolgien er eierskifteforsikret.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erik Dahlin

Oppdragsnummer

705190174