Lindebergåsen 25C

Stor og gjennomgående 3-roms. 2 innglassede terrasser + utvendig terrasse. Vv inkl. Trappefritt i 1.etg. Garasjeplass.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 3,815,554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 3,550,000

Fellesgjeld: NOK 250,000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 15,554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: NOK 5,965

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  Obos, telefon 22 86 50 00

 • Forsikring

  If... Skadeforsikring - polisenummer 1377336. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

 • Felleskostnader

  5.965,- pr. mnd.

  varmtvann, trappevask, Kabel-TV/Internett, vekter- og vaktmestertjeneste, felles forsikring, kommunale avgifter, kapitalkostnader, samt borettslagets øvrige driftsutgifter.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Andel felles gjeld kr 250.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.09.2021
  Andel felles formue pr. 31.12.2020 kr 31.347,-

 • Totale kostnader

  3 550 000,- (Prisantydning)
  250 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 800 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  15 554,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 815 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Stor og gjennomgående 3-roms leilighet i populære Reistad borettslag. Barnevennlige omgivelser og god intern beliggenhet med trappefri adkomst i 1. etasje. Praktisk fin planløsning 2 innglassede balkonger + skjermet uteplass.

  Inneholder: Entré, bad/wc, 2 gode soverom, separat kjøkken med utgang til innglasset balkong (11 m2), og stue med utgang til innglasset terrasse på 16 m2 + uteplass.

  Entre: Romslig og praktisk gang med god plass til yttertøy og sko. Laminat på gulv og nymalt strie på vegger. Nymalt himling. Porttelefon. Fra entréen er det adkomst til en praktisk innvendig bod på 3 m2.

  Bad/wc: Stort flislagt bad/wc med varmekabler. Badet ble flislagt i 2004 av tidligere eier, og består av dusjkabinett, hjørnebadekar, servant med ny skapinnredning og speil med integrert lys fra 2021. Det er også wc, elektrisk håndkleholder og opplegg for vaskemaskin. Sluk er plasser under badekar, kobber vannrør til servant og åpne forkrommede vannrør til dusjarmatur og vaskemaskin. Stigevannsrør og soilrør er plassert i kasse og ikke besiktiget av takstmann.

  2 soverom: Stort hovedsoverom med garderobeskap. God plass til dobbeltseng og nattbord. Soverom 2 av god størrelse har også garderobeskap. Laminat på begge soverom og nymalte veggflater og himling fra 2021.

  Kjøkken: Lys eldre kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter og laminat benkeplate med mosaikkfliser over. Praktisk 1 1/2 oppvaskkum, ventilator i stål, integrert stekeovn og koketopp. Opplegg for oppvaskmaskin. God skap og benkeplass og fin plass til stort spisebord på kjøkkenet. Laminat på gulv og malte panelplater på vegger. Nymalt himling.

  Stue: Lys og fin stue med plass til sittegruppe og evt. spisebord. Det er laminat på gulv og profilert brystningspanel og nymalt strie på vegger. Utgang til sydvendt innglasset terrasse og skjermet utvendig terrasse med plass til hele familien.

  Uteplasser: Nordvendt innglasset balkong med utgang fra kjøkkenet på 11m². Sydvendt innglasset terrasse med videre utgang til utvendig terrasse på tilsammen 36m².

  Boligen disponerer: Det medfølger egen biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. I tillegg medfølger det 1 kjellerbod på 3,4 m² samt bruk av felles sykkelbod.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger i et veletablert, populært og barnevennlig boligområde på Lindeberg. Kort vei til marka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

  Borettslaget ligger i tilknytning til Østmarka som tilbyr flott turmuligheter sommer som vinter. Her finner du turstier, lysløype, bade- og fiskevann kun en kort spasertur unna. Det tar ca. 15-20 minutter å gå til Lutvann som er et populært utfartssted med sandstrand og bademuligheter på sommeren. Vinterstid kan benytte seg av preparerte lysløype som passerer rett ovenfor borettslaget og legge i vei innover marka.

  Nærmeste T-bane er Trosterud med hyppige avganger på dagtid. Reisetid til Oslo sentrum er ca. 18 minutter. Nærmeste bussholdeplass er Skjønhaug, rett nedenfor borettslaget. Her går buss nr. 79 mellom Grorud og Skullerud/Holmlia eller buss nr. 25 mellom Lørenskog stasjon og Majorstua. I tillegg går det flybuss og ekspressbusser fra holdeplass ved E6/Trosterudkrysset og nattbuss fra Oslo sentrum til Lindeberg i helgene.

  Flere store kjøpesentre i området som bl.a. Tveita, Alna og Lørenskog med et godt og variert servicetilbud. Kort vei til Coop Prix med post i butikk på Lindebergåsen, samt Kiwi, Mix storkiosk, hyggelig kafé, legesenter og t-bane på Trosterud. Ca. 10 minutters gange til Lindeberg senter med bl.a. matbutikk, søndagsåpen grønnsakhandel, frisør, hudpleie, apotek, lege og tannlege.

  Flere aktive idrettslag i område som driver med allidrett, svømming, håndball, ishockey og fotball. Andre fasiliteter området tilbyr er slalombakke, ridesenter, tennisbaner og fotballbaner.

  Nærmeste treningssentre Actic på Furuset, Bare trening på Haugerud og Sats Elixia på Hellerud.

  Rett ovenfor borettslaget står den nye Lindebergparken ferdig. Her finner du et hyggelig torg med benker og beplantning, ballplass, klatrevegger, treningsapparater lekestativer, m.m.

 • Bebyggelse

  Området består hovedsakelig av boligblokker og noe småhusbebyggelse. Reistad borettslag består av består av 162 andelsleiligheter

 • Adkomst

  God adkomst fra Lindebergåsen via asfalterte internveier til felles oppgang. Kort gange til offentlig kommunikasjon. Det vil bli skiltet med OBOS eiendomsmeglere ved alle fellesvisninger. For ytterligere informasjon om adkomst, vennligst se kartskisse.

 • Byggemåte

  Boligblokk på 4 etasjer og 2 underetasjer med garasjeanlegg som er oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskillere i armert betong. Utvendige fasader er forblendet med teglstein og malte betongoverflater, samt malt panel på vegger mot balkonger/terrasser. Innvendige vegger er i betong og bindingsverk belagt med gipsplater. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser. Vinduer med innvendige malte trerammer, utvendige lakkerte beslag og 2-lags energiglass fra 2019. Terrassedør i stue med innvendige malte trerammer, utvendige lakkerte beslag og 3-lags energiglass fra 2018 og balkongdør på kjøkken med innvendige malte trerammer, utvendige lakkerte beslag og 2-lags energiglass fra 2019. Entredør type B-30 fra byggeår som er brannklassifisert. For ytterligere beskrivelse av bygningen, vennligst se vedlagte tilstandsrapport.

 • Areal

  Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 90 kvm

 • Standard

  Følgende har fått TG 2 i tilstandsrapporten utarbeidet av takstmann Petter Schanke Eikum:

  * Entrédør grunnet alder
  * Innvendige dør til bad og kjøkken grunnet svelling og ujevnt listverk.
  * Fliser på bad grunnet alder og manglende dokumentasjon.
  * Takess plater på bad grunnet alder
  * VVS installasjoner bad - eldre/original standard på røropplegg
  * Kjøkkeninnredning grunnet alder
  * Gulv, laminat stue og kjøkken - svelling på noen laminatskjøter
  * Himling bod- overflatebehandling må påregnes
  * Ventilasjon - Manglende tilluft til bad/wc og manglende ventil i avtrekk på kjøkken.

  Følgende har fått TG 3 i tilstandsrapporten:

  * Skyvedør til hovedsoverom grunnet skjev i karm og justering må utføres
  * Kjøkkeninnredning grunnet svelling i benkeskap og benkeskapsfronter og benkeplateskjøt samt sprekk i benkeplate.

  Naturlig ventilasjon med spalteventiler i vinduer og avtrekk til luftekanal fra kjøkken og bad/wc.

 • Oppvarming

  Elektrisk oppvarming med varmekabler på bad/wc og panelovner.

 • Tomten

  Borettslaget eier tomten på 28 438 m². Fellesarealene er ryddig og pent opparbeidet med plen/grøntarealer, beplantning, trær, prydbusker, sittegrupper, lekeområder og asfalterte gang og kjøreveier.

  Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Parkering

  Leiligheten disponerer egen biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg som ligger rett ved. Borettslaget har ekstra plasser som leies ut etter ventelister. Gjesteparkering på borettslagets eiendom.

 • Borettslaget

  Reistad borettslag http://reistadbrl.no/

  Borettslaget består av 162 andelsleiligheter. Borettslaget har følgende adresser: Lindebergåsen 23-31

  - Brl. har egen vaktmester. Vaktmesterkontoret har adr. Lindebergåsen 27.
  - Brl. har velferdslokale i nr. 31A som kan leies av beboerne.
  - Brl. har avtale med Securitas om vektertjeneste og bomiljøvakt.
  - Det er tillatt å bruke gass og/eller elektrisk grill på terrasser og balkonger.
  - Telenor er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
  - Brl. har avtale om renhold av oppganger og øvrige fellesareal.
  - Brl. refunderer bytte av sluk med inntil kr 6 875,- inkl. moms ved. bruk av aut. rørlegger.

  Styret har signert avtaler i forbindelse med vedlikehold som skal utføres i Reistad borettslag høsten 2020 og våren 2021. Følgende arbeider skal utføres:

  • Utskifting av hovedtak
  • Tak over verandaer
  • Ombygging av 2. romstak og takrenner
  • Vask og maling av utvendig fasade
  • Utbytting av hovedstrømskap

  Det er i forbindelse med overnevnte arbeider tatt opp et lån på kr 41 millioner, inkl. refinansiering av eksisterende lån i borettslaget. Pr. juli 2021 var 39 millioner fordelt. Nye delutbetalinger fordeles etter eierbrøk og andel fellesgjeld vil øke etter hvert som lånet utbetales.
  Forslag om nye søppelcontainere ute, sykkelskur og bygging av nye leiligheter er utsatt til ordinær generalforsamling våren 2022. Styret kommer også til å legge frem forslag om infrastruktur for el-billading i garasjene.

  Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 11 119 394,-.
  Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 15 101 400,-.
  Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 4 534 514,- og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital.
  Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2020 kr 1 534 132,- og viser borettslagets likviditet.

 • Dyrehold

  Det er tillatt å holde hund/katt i borettslaget, se vilkår under dyrehold i husordensreglene. Det er kun tillatt med 1- en hund/katt pr. leilighet. Hund/katt skal holdes i bånd når det ferdes på borettslagets eiendom

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 17.09.21 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: egenerklæring, tilstandsrapport, energimerking.
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  705210155

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  27.09.2021

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ja

 • Lånevilkår

  Borettslaget har et annuitetslån i Obos banken iht. brev fra forretningsfører, datert 13.09.2021

  OBOS01-98207885290:
  Restsaldo: kr. 37 865 351,-
  Restsaldo andel: kr. 249.553,- (* tilhører andelen i sin helhet)
  Kapitalkostnad kr. 904,- pr. mnd.
  Rente, flytende: 1,65%
  Rest løpetid: 28 år 11 mnd.
  Terminer p.a.: 12

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF/Avdelingsleder Therese Eng

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål