Lindebergåsen 1 A

Lys og fin 2-roms leilighet - Nyere kjøkken og bad - Balkong - VV inkl. - Nær off. komm. - Perfekt førstegangskjøp!

Velkommen til Lindebergåsen 1 A - Presentert av lokalmegler Israr Ali v/ OBOS Eiendomsmeglere Tveita

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 500 000

BRA / P-rom
38 m² / 38 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9281941677145 breddegrad, 10.8683183010952 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 609 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 500 000
Andel fellesgjeld kr 94 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 2 609 385
Felleskostnader kr 2 897 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 38 m²
Bruksareal (BRA) 38 m²
Etasje 1
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Lindebergåsen 1 A
Kommune Oslo
Byggeår 1978
Energimerket Rød E

Kontakt Israr for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Lindebergåsen 1 A

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert og populært boligområde på Lindeberg. Kort vei til marka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Flere store kjøpesentre i området som bl.a. Tveita, Alna og Lørenskog med et godt og variert servicetilbud. Kort vei til Kiwi matbutikk, Mix storkiosk, legesenter og t-bane på Trosterud. Ca. 10 minutters gange til Lindeberg senter med bl.a. matbutikk, søndagsåpen grønnsakhandel, frisør, hudpleie, apotek, lege og tannlege.

T-banen på Trosterud ligger ca. 3 minutter unna og har hyppige avganger på dagtid. Reisetid til Oslo sentrum er ca. 17 minutter. Nærmeste bussholdeplass er Skjønhaug, rett nedenfor borettslaget. Her går buss nr. 79 mellom Grorud og Skullerud/Holmlia eller buss nr. 25 mellom Lørenskog stasjon og Majorstua. I tillegg går det flybuss og ekspressbusser fra holdeplass ved E6/Trosterudkrysset og nattbuss fra Oslo sentrum til Lindeberg i helgene.

Borettslaget ligger i tilknytning til Østmarka som tilbyr flott turmuligheter sommer som vinter. Her finner du turstier, lysløype, bade- og fiskevann kun en kort spasertur unna. Det tar ca. 15 minutter å gå til Lutvann som er et populært utfartssted med sandstrand og bademuligheter på sommeren. Vinterstid kan benytte seg av preparerte lysløype som passerer rett ovenfor borettslaget og legge i vei innover marka.

Byggemåte

Boligblokk på 3 etasjer og kjeller-/underetasje som er oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskillere i armert betong. Utvendige fasader er forblendet med teglstein og malte betongoverflater. Innvendige vegger er i betong og bindingsverk belagt med gipsplater. Yttertak er tekket med papp, kun visuelt befart fra bakkeplan.

Innhold

Attraktiv 2-roms leilighet med arealeffektiv planløsning og god standard.
Trappefritt adkomst til leiligheten - men HØY 1. etg.
Sentralt beliggende.
Flotte utearealer
Meget god planløsning
Varmekabler på bad/wc.
Opplegg for vaskemaskin på badet.
Innglasset nordvestvendt balkong på 10m².
Varmtvann er inkl. i felleskostnadene.
Kjellerbod på ca. 3,9m².
Kabel-tv tjenester og internett fra GET.
3 min. gange til matbutikk og offentlig kommunikasjon.
Lave kjøpsomkostninger. INGEN DOKUMENTAVGIFT
Veldrevet borettslag.
Rask avklaring av forkjøpsretten.

Areal

Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 38 kvm, Bruttoareal: 42 kvm

Standard

Opprinnelig 1-roms leilighet som er omgjort til 2-roms. Leiligheten ligger i HØY 1. etasje og fremstår med malte veggoverflater, laminat på gulv, kjøkkeninnredning med profilerte fabrikklakkerte fronter fra 2008 og flislagt bad/wc med varmekabler i gulv. Det er utgang til nordvestvendt balkong på ca. 10m² med gode solforhold. Leiligheten har en god planløsning samt store vindusflater som slipper inn godt med lys i leilighetens stuedel. Dette er en perfekt førstegangs leilighet i et rolig boligområde med kort avstand til off.komm og flotte turområder.

Entrè:
Lysmalt entrè med garderobeskap, samt mulighet til oppheng av yttertøy. Laminat på gulv, malt strie på veggene og malt himling.

Bad/wc:
Flott flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet består av dusjkabinett, servant med underskap, overskap med speilfronter og lys, veggskap, wc og opplegg for vaskemaskin. Badet er pusset opp i 2010 i regi av forrige eier.

Kjøkken:
Leiligheten har en flott kjøkken med profilerte fabrikklakkerte fronter, laminat benkeplate, enkel oppvaskkum, uttrekksventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Flislaminat på gulv, malt strie på veggene og malt himling.

Soverom:
Luftig soverom med godt lysinnslipp, samt gode oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe og plass til seng og annet tilhørende møblement.

Stue:
Arealeffektiv stue med god plass til både sofagruppe og spisemøblement. Stuen er malt i lyse og behagelige farger. Her er det store vindusflater som gir rikelig med lys. Fra stuen har man utgang til en nordvestvendt innglasset balkong på ca 10 m² med gode solforhold, tremmegulv og belysning.

Hvitevarer:
Alle hvitevarer på kjøkken medfølger leiligheten.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/wc og panelovn på kjøkken.

Tomten

Borettslaget eier tomten på 42 158 kvm med ryddig og pent opparbeidet med plen/grøntarealer, beplantning, prydbusker, sittegrupper, lekeområder og asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Mulighet for parkering i garasje eller biloppstillingsplass ute etter venteliste. Forøvrig gjesteparkering og parkering på området etter gjeldende regler.

Forretningsfører

OBOS, tlf: 22865500

Borettslaget

Skjønhaug borettslag: www.skjonhaugborettslag.no

Borettslaget som har adresse Lindebergåsen 1-21 består av 321 andelsleiligheter, fordelt på 11 bygninger. Borettslaget har følgende adresser: Lindebergåsen 1-21

- Brl. har avtale om vaktmestertjeneste . Vaktmesterkontoret ligger i nr. 11.
- Brl. har fellesvaskeri som ligger i Lindebergåsen 9. Det benyttes polletter.
- Brl. har selskapslokale i nr. 15 som kan leies av beboerne.
- Det er tillatt å bruke gass og/eller elektrisk grill på terrasser og balkonger.
- Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. De har fått en ny avtale som vil omfatte Kollektiv Fleks Premium, noe som betyr at bredbåndshastigheten økes fra dagen 30 mb/s til 50 mb/s. Nytt med avtalen er at beboere selv kan velge om de kun vil ha tv-pakke, kun bredbånd, eller begge deler.
- Borettslaget har avtale om renhold av oppganger og øvrige fellesareal.

Oversikt over større vedlikehold og rehabilitering i borettslaget:
2019: Oppføring av ny trapp ved G17 III. Foretatt utskiftninger av samtlige inngangspartier og byttet 10 søppelrom dører. Gjennomført rens av alle ventilasjonssjakter i leiligheter, fellessjakter og vifter.
2018: Anskaffelse av ladestasjonsanlegg. Opparbeidelse av ny tursti mellom nr. 11 og 13C.
2016 -2017: Rehabilitering av Garasjeanleggene i G5 II og G5 III. Oppføring av grillplass på garasjetak. Oppføring av småhus og soldekk med beplanting i bakken mellom nummer 1 og 5.
2015: Utskifting av alle hovedstrømtavler unntatt i Lindebergåsen 3. Asfaltering av interne veier i borettslaget. Vedlikeholds spyling av avløp i alle leiligheter.
2014: Utskifting av alle postkasser. Oppussing av storstua og innkjøp av nye møbler. Rehabilitering og legging av varmekabler i trapp mellom nr. 3 og nr. 5.
2012: Om tekking av samtlige tak.
2011: Utskifting av vinduer og dører mot balkonger i hele borettslaget. Utskifting av varmtvannsberedere.

Ladestasjoner for elbil:
Borettslaget har 6 ladestasjoner for elbiler på gjesteparkeringen ved nummer 7, og disse er til allmenn benyttelse. Strømkapasiteten i garasjene er brukt opp, og søknader for ladepunkter i garasjene vil derfor ikke lenger bli innvilget fra styret.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

22.09.2020

Dyrehold

Dyrehold er tillatt i Skjønhaug borettslag, så lenge dyreholdet ikke er til ulempe for de andre beboerne, jfr. Lov om borettslag §5-11 (4). Hund og katt skal holdes i bånd på borettslagets område. Etter at hunden har gjort fra seg, skal avfallet kastes i egne hundelatriner, plassert på borettslagets område.

Forsikring

Gjensidige Forsikring - polisenummer 82337097.

Felleskostnader

2 897,-
inkluderer varmtvann, kabel-TV tjenester, trappevask, kapitalkostnader, felles forsikring og vaktmestertjenester.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 94.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.09.2020

1) Annuitetslån i Husbanken med total restgjeld kr 5.302.281,-, hvorav denne andelen utgjør kr 9.736,-. Total restnedbetalingstid 8 år og 4 mnd. Fast rente 3,1%. 2 terminer pr. år. Det betales avdrag på dette lånet. Kapitalkostnader inkl. i felleskostnadene er kr 112,-.pr mnd.

2) Annuitetslån i OBOS Banken med total restgjeld kr 42.125.928,-, hvorav denne andelen utgjør kr 77.400,-. Total restnedbetalingstid 15 år og 5 mnd. Flytende rente 1,65%. 12 terminer pr. år. Det betales avdrag på dette lånet. Kapitalkostnader inkl. i felleskostnadene er kr 477,- pr. mnd.

3) Annuitetslån i OBOS Banken med total restgjeld kr 3.502.310,-, hvorav denne andelen utgjør kr 6.429,-. Total restnedbetalingstid 17 år og 1 mnd. Flytende rente 1,65%. 12 terminer pr. år. Det betales avdrag på dette lånet. Kapitalkostnader inkl. i felleskostnadene er kr 36,- pr. mnd.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

2 500 000,- (Prisantydning)
94 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 594 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 609 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Israr Ali

Oppdragsnummer

705200143