Lillebergveien 10

Lekker 3-roms | Pusset opp i 2019 | HTH kjøkken | Solrik balkong | Utsikt | Ideell beliggenhet | Må sees!

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 5 077 554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 4 950 000

Fellesgjeld: kr 112 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 4 312

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Felleskostnader

  4 312,-
  Strøm for varmtvann, kabel-TV tjenester, vaktmestertjenester, trappevask, felles forsikring og kapitalkostnader

 • Garantiordning

  Ja. Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

 • Totale kostnader

  4 950 000,- (Prisantydning)
  112 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 062 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  15 554,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 077 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Velkommen til Lillebergveien 10; En lekker 3-roms leilighet med ideell beliggenhet i 3.etg. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt balkong med utsikt og meget gode solforhold. Store deler av leiligheten er pusset opp i 2019 og holder er høy standard med blant annet nyere laminat på gulv, malte slette vegger og delikat og moderne HTH kjøkken med åpen løsning mot stuen. Flislagt baderom er pusset opp i regi av borettslaget i 2003.

  Dette er en super bolig for deg som ønsker å bo sentralt, men samtidig i grønne og naturskjønne omgivelser med utsikt og meget gode solforhold.

  Entré: Med speil skyvedørsgarderobe, oppheng og gode muligheter for oppbevaring av sko og yttertøy. Entrédør som er brann og lydklassifisert. Laminat på gulv, downlights i tak og malte slette vegger.

  Stue: Lys og delikat stue med god plass til sittegruppe og spisestuebord. Store vindusflater mor sydvest slipper inn rikelig med naturlig lys og bidrar til en svært god romfølelse. Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 7,5 kvm. Laminat på gulv, pipeløp og malte slette vegger.

  Åpent kjøkken: Lekkert HTH kjøkken fra 2019 med åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning med slette fabrikklakkerte fronter og integrerte håndtak. Laminat benkeplate, oppvaskkum og integrert stekeovn/mikroovn, induksjonskoketopp med avtrekksvifte, oppvaskmaskin, damp/stekeovn, kjøleskap og fryseskap.

  Baderom: Flislagt bad/wc fra 2003 bestående av dusj på vegg, servant, overskap med speilfront, veggklosett, elektrisk håndkleholderog opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Badet ble pusset opp i regi av borettslaget i 2003 med nye overflater, membranløsninger, sluk og røropplegg. Servant med underskap er skiftet i 2014.

  Soverom 1: Hovedsoverom er et godt rom med garderobeskap og god plass til dobbeltseng. Laminat på gulv og malte slette vegger.

  Soverom 2: Et fint rom som egner seg ypperlig som barnerom, kontor eller gjesterom. Rommet er utstyrt med garderobeskap med skyvefronter, laminat på gulv og malte slette vegger.

  Balkong: Fra stuen er det utgang til flott sydvestvendt balkong med utsikt og meget gode solforhold. Balkongen er på ca. 7,5 kvm og er utstyrt med tregulv, belysning og strømuttak.

  Annet:
  * Laminatgulv fra 2019.
  * Malte overflater fra 2019.
  * Innerdører fra 2019.
  * Vinduer og balkongdør fra 2011.
  * Automatsikringer i sikringsskap fra 2018.
  * Oppgradert elektrisk anlegg fra til blant annet kjøkken. Utført i 2019.
  * Kjellerboder på 1,3 kvm, 2,8 kvm. Loftsbod med gulvareal på 7 kvm.
  * Lave kjøpsomkostninger, ingen dokumentavgift.
  * Borettslaget har egen hjemmeside: www.lillebergbrl.no.

 • Beliggenhet

  Meget god beliggenhet i 3. etg i veletablert boligområde på Lilleberg. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt solrik balkong med utsikt. I umiddelbar nærhet finner du blant annet Hovindammen og Nøtteskogen med lekeplass og felles grillplass. Kort gange til Hasle Torg, Helsfyr og Ensjø med offentlig kommunikasjon (både buss og T- bane). Rett ved busstopp hvor busslinjer 21 og 28 går. Man kommer til Gardermoen på ca. 40 minutter med flybussen linje F5 uten bussbytte. Nattbuss N5 går til busstoppet som heter Gladengveien. På Hasle Torg finnes diverse forretninger som vinmonopol, apotek, Baker Hansen, frisør og Fitness Express treningssenter. 5-600 meter til Kiwi, Rema 1000 og Coop Mega. I Gladengveien mot Ensjø finnes også serveringssteder og matbutikker.

  Nærhet til Ensjøbyen, som skal gjennom en totalforvandling. Fra å være en bydel dominert av bilforhandlere til et knutepunkt med 5 000-7 000 nye boliger. Gangavstand til Løren, Tøyen, Helsfyr, Økern, Etterstad og Carl Berner. Flere skoler og barnehager i området. Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet med turstier, Valle Hovin og Andedammen og Teglverksdammen som åpnet i 2016. Gode treningstilbud for store og små med flere treningssentre, idrettslag, Valle Hovin og Valhall idrettsanlegg i nærområdet. Vålerenga nye hjemmebane, Intility Arena, åpnet på Valle Hovin i september 2017.

 • Areal

  Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 63 kvm, Bruttoareal: 71 kvm

 • Standard

  Følgende har fått TG2 i tilstandsrapport av Petter Schanke Eikum:

  TG2 -Innerdør til bad - Grunnet alder.
  TG2 - Pipeløp - Grunnet alder.
  TG2 - Overflater på innvendige gulv baderom - Grunnet alder på overflater.
  TG2 - Overflater på innvendige vegger baderom - Grunnet alder på overflater.
  TG2 - Luftebehandling - Grunnet naturlig ventilasjon samt ingen avtrekk fra kjøkken til felles luftekanal.

  Øvrige forhold har fått TG1

 • Oppvarming

  Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/wc og varmefolie i gulv i øvrige rom.

 • Tomten

  Andel i 70 385 kvm på eiet tomt som er felles for borettslaget. Stor og relativt flat tomt. Beplantet og opparbeidet med gressplener, blomsterbed inntil husvegger samt busker og trær. Det er asfalterte kjøreveier inne på området. Inne på området til borettslaget er det en andedam, samt lekeplass, grillplass og flere parkbenker. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen

 • Parkering

  Borettslaget disponerer 166 parkeringsplasser som leies ut etter lister. Borettslaget disponerer 5 parkeringsplasser for elbil. Mulighet for leie av garasje i Lilleberg garasjelag etter venteliste. Ellers gateparkering etter gjeldende regler med beboerparkering.

 • Dyrehold

  Tillatt med hund og innekatt. Se husordensreglene for ytterligere informasjon.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger arkivkort fra 20.07.1951

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 14.09.2021 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Egenerklæring, tilstandsrapport, nabolagsprofil, reguleringskart, energiattest forside.
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  718210080

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  21.09.2021

Budgivning

 • Lånevilkår

  Andel fellesgjeld ca. kr 112.000 ,- pr 01.09.2021.

  Borettslaget har 4 lån:

  EIKA1-152039323. Annuitetslån med restsaldo kr. 9.486,980-. (denne andelen 27.400,-) Kapitalkostnader denne andelen 188,-
  Restløpetid 13 år, 8 mnd. 12 terminer pr. år. Flytende rente på 1,75%.

  EIKA2-152039325. Annuitetslån med restsaldo kr. 1.623.453,-.(denne andelen9.554,-) Kapitalkostnader denne andelen 178,-
  Restløpetid er 4 år, 8 mnd. 12 terminer pr. år. Flytende rente på 1,75%.

  EIKA3-152069581. Annuitetslån med restsaldo kr. 918.210,-.(denne andelen 0,-)
  Restløpetid på 6 år 9 mnd, 12 terminer pr. år. Flytende rente på 1,75%.

  HUS603-11417751 2. Annuitetslån med restsaldo kr. 25.856.756,-.(denne andelen 74.836,-) Kapitalkostnader denne andelen 623,-
  Restløpetid 12 år, 2 mnd. 2 terminer pr. år. Fast rente på 3,07%

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF Mats Lehmann

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål