Velkommen til visning!

Lars Gjøvikens veg 24

Rålekker 3-roms selveier topp- og endeleilighet med flott beliggenhet, solrik balkong og carport!

Priser

Totalpris: kr 3 168 570

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 080 000

Omkostninger: kr 88 570

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 1 731

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Mer om boligen

Beliggenhet

Eiendommen ligger i ett nytt og rolig boligfelt i Sandvika i Ottestad. Det er kort vei til barnehager, skoler, idrettsanlegg og nærbutikker. Det er ca. 4 km til Hamar sentrum med alle fasiliteter og servicetilbud. Fine tur og- friluftsområder i nærmiljøet som f.eks. Ottestadstien, ca. 650 meter til badestrand langs Mjøsa. Barnevennlig område.

Byggemåte

Bygningen er fundamentert på støpte fundamenter og støpt ringmur. Byggegrunn av antatte jord og morenemasser. Byggegropen er antatt steinsatt. Drenering fra byggeår, utført med drensslanger av plast. Taknedløp er ført ned i drenssystemet. Vinduer og terrassedør med 3-lags isolerglass og trekarmer produsert i 2014. Hvitlakkerte vinduskarmer. Etasjeskiller utført med trebjelkelag. Antatt lyd og- brannisolert ihht byggeårets forskrifter. Flat takkonstruksjon i tre, utført med plassbygde takbjelker.

Innhold

Gang:
Romslig gang med plass for oppheng av yttertøy.

Stue:
Lys og trivelig stue med plass for både spisestue og salong. Stuen har svært gode lysforhold med store vindusflater som gir en herlig atmosfære. Vedovnen i stue har godt innsyn til flammene.

Kjøkken:
Pen kjøkkeninnredning i laminerte skrog og laminert benkeplate med oppvaskkum i rustfritt stål og ett- greps blandebatteri. Over og underskap med slette fronter i foliert utførelse. Skapmontert ventilator. Integrert stekeovn, induksjonstopp med komfyrvakt, oppvaskmaskin og integrert kjøl/frys.

Soverom 1:
Romslig soverom garderobeskap.

Soverom 2
Soverom med garderobeskap.

Bad:
Pent flislagt bad. Inneholder baderomsinnredning med servant og ett- greps blandebatteri, veggmontert dusj m/ svingbare dusjvegger, opplegg for vaskemaskin og veggmontert wc.

Teknisk rom/bod:
God oppbevaringsplass i tillegg til at det inneholder sikringsskap, ventilasjonsaggregat og varmtvannsbereder (200l).

Balkong:
Koselig sydvestvendt takoverbygd balkong på 5,5 kvm med hyggelig utsyn.

Areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 78 kvm

Standard

Rålekker 3-roms selveierleilighet fra 2016 med flott beliggenhet i 2.etasje som topp- og endeleilighet. Leiligheten har svært gode lysforhold med store vindusflater som gir en herlig atmosfære, for øvrig har boligen en romslig planløsning og moderne standard fra byggeår. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt balkong med gode solforhold. Boligen er utstyrt med balansert ventilasjon som sørger for godt inneklima.
Det medfølger én oppstillingsplass i felles carportanlegg og én utvendig bod.

Overflate:
Gulv: Parkett og keramiske fliser i bad.
Vegger: Malte gipsplater og keramiske fliser på bad.
Himling: Malte himlinger i gips.

Oppvarming

Elektriske panelovner. Gulvvarme i bad. Vedovn i stue.

Tomten

Felles eiet tomt for sameiet. Tomten er opparbeidet med plenarealer og diverse beplantning av busker og trær, samt noe lekeapparater. Interne gangveier med asfalt belegningsstein. Gode parkeringsforhold på felles parkeringsplass. Eiendommen har gode lys og- solforhold.

Parkering

Det medfølger én oppstillingsplass i felles carportanlegg.

Vei/vann/avløp

Offentlig

Felleskostnader

1 731,- pr Mnd
kabel-TV, internett, renovasjon, felles forsikring av bygningen, vaktmestertjenester, forretningsførsel m.m.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 08.11.2012.

Utleie

Tillatt ihht vedtekter.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

- Oppgradert samtlige bredband, inkludert ruter. Utført for samtlige sameiere. Oppgradert til TV- og strommetjenesten T-We, inkludert dekoder. Utført for samtlige
sameiere.
- Sorteringsplakater og annen informasjon har blitt hengt opp i alle søppelboder.
- Signert vaktmesterkontrakt, inkludert grusavtale. Tett oppfølging av vaktmester ifm. snøbrøyting og strøing
- Satt inn dør med lås og tilhørende nøkkelskap i tunets nederste søppelbod. Dette er blitt en redskapsbod for sameierne. Her finner dere ulike redskap som kan lånes fra
sameiet.
- Satt opp el-billadere pga fellesparkering som muliggjør forsvarlig lading av elbiler.
- Utformet, bestilt og hengt opp oversiktsskilt over hele sameiet ved hovedinnkjorselen. Hensikt: gjøre det enklere a finne frem til rette husnummer både i sikkerhetsøyemed og for besøkende. Lys er også blitt koblet opp.
- Renset sameiets takrenner for vinteren
- Gjennomgang med Block Watne vedr overtakelse av hele tunet, og signert
fullstendig overtakelse.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.
Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 080 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
77 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 080 000,-))
--------------------------------------------------------
88 570,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 168 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 03.06.21 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Steinar Pettersen

Oppdragsnummer

715210190

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål