Labakken 65

Populær halvpart av 2-mannsbolig o/ 2 plan. Barnevennlig uten gjennomgangstrafikk! Garasje. A`kto strøm kr 1 167,- inkl.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 1 980 000

BRA / P-rom
85 m² / 78 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Kart sentrert på geolokasjonen 59.2372052006914 breddegrad, 10.3974487901672 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 579 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 1 980 000
Andel fellesgjeld kr 584 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 2 579 385
Felleskostnader kr 7 697 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 78 m²
Bruksareal (BRA) 85 m²
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Labakken 65
Kommune Færder
Byggeår 2005
Energimerket Oransje D

Kontakt Lene for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Labakken 65

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

En meget populær vertikaldelt halvpart av 2-mannsbolig over 2 plan med velholdt innvendig standard og fin planløsning! Boligen har flere uteplasser og du kan flytte deg i takt med solen!

Beliggenhet

Halvpart av vertikaldelt 2-mannsbolig med sentral og solrik beliggenhet ved Vestskogen sentrum nær bl.a. KIWI dagligvareforretning og flotte turområder i umiddelbar nærhet. Boligen har vestvendt uteplass og balkong med ettermiddags- og kveldssol og østvendt og usjenert liten hagedel samt frokostterrasse med morgen- og formiddagssol. Kort vei til Vestfjorden med bademuligheter og boligen ligger i kort kjøreavstand til Nøtterøy Golfbane! Barnevennlig med kort vei til skole og barnehage. Oseberg Medisinske senter med leger, tannlege og apotek ligger også i umiddelbar nærhet. Tønsberg sentrum: Ca. 4 km. Teie sentrum: Ca. 3 km. Nye Labakken skole er under bygging.

Bebyggelse

Furuteigen borettslag består av totalt 37 boliger.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjør over kanalbroen til Nøtterøy - inn i rundkjøringen og ta 2. avkjøring til høyre inn i Nøtterøveien og hold høyre felt over i Kirkeveien. Følg veien et stykke og ta av til høyre til Vestskogen ved Astoria Hagesenter og følg Kjærnåsveien fram til bensinstasjon på venstre hånd og ta Furumoveien til venstre ved bensinstasjonen og deretter første avkjøring til venstre, Labakken etter Rudolf Steinerskolen. Følg veien og hold til høyre inn til Furuteigen Borettslag - boligen ligger tilbaketrukket på tunet. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Byggemåte

Bygget er oppført i 2005/2006 med sokkeletasje i mur og 1 etasje inkl. takkonstruksjon i tre.

Innhold

Underetasje: Vindfang, entré/hall med åpen trapp til hovedetasje/2.etasje, 2 soverom - hvorav ett større hovedsoverom med utgang til vestvendt, hellelagt uteplass og liten hagedel, bod/teknisk rom m/varmtvannsbereder og bad/wc. Utvendig lagringsbod ifm. inngangsparti.

Hovedetasje/2. etasje: Romslig stue og kjøkken med spiseavdeling i åpen løsning mot stuen med gjennomlys. Utgang fra stue til solrik vestvendt balkong og utgang fra kjøkken til koselig, østvendt og usjenert frokostterrasse. Adkomst fra hovedetasje til ugulvet lagringsloft via "Villetrapp" i himling. Utvendig isolert bod på 3 m2 fra østvendt frokostterrasse.

Areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 85 kvm, Bruttoareal: 93 kvm

Standard

En meget velholdt bolig med god planløsning over 2 plan. Flere uteplasser både mot øst og vest.

Gulver har belegg og vegger er malte houtonittplater, unntagen bad/wc som er flislagt.

KJØKKEN: Meget pen Sigdal innredning i profilterte fronter i bjørk/finer. Laminat benkeplate med nedfeldt dobbel kum. Fliser over kjøkkenbenk. Komfyr med platetopp og oppvaskmaskin som medfølger. Kjøleskap medfølger ikke. Avtrekksvifte. God plass til spisebord.

BAD/WC: Romslig, flislagt bad/wc med varmekabler i gulv. Sevant med profilerte underskap, speil med lysarmatur og sideskap. Dusj på vegg med dusjvegger. Opplegg for vaskemaskin.


Kort fortalt:
- Overflater og utstyr fra byggeår og fremstår som pent holdt
- Asfaltert og lettstelt inngangsparti
- Sentralstøvsuger og hyller i innvendig bod
- Vedovn i stuen- gir god varme
- Uteplasser både mot øst og vest
- Mekanisk ventilasjonsanlegg.
- Garderobeskap på begge soverommene
- Komfyr med platetopp og oppvaskemaskin medfølger
- Garasje med elektrisk portåpner
- Bygget ble malt i 2015

Tilstandsrapport har følgende TG2:
-Terrassebord på balkong i 2 etasje flasser maling og det er registrert svak fukt i underkant balkong ved ytterkant i sponplate under.
- Bad - Badet er over 10 år. Det anbefales på sikt å sette inn dusjkabinett. Da vil også rommet få tilgang til sluk.

Interessenter oppfordres ellers å gjøre seg kjent med den avholdte tilstandsrapports enkeltpunkter under hver bygningsdel. samt selgers egenerklæringskjema. Tilstandsrapporog egenerklæringskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Oppvarming

Vedovn i stuen, ellers elektrisk. Varmekabel i baderomsgulv.

Tomten

Asfaltert innkjørsel og inngangsparti. Boligen har et opparbeidet, mindre hageareal utenfor uteplass mot vest som er opparbeidet med plen og heller. Treplatting og en liten hagedel mot øst.

Parkering

Garasje med elektrisk portåpner.

Vei/vann/avløp

Kommunal vei. Kommunal vann og avløp.

Forretningsfører

OBOS Vestfold

Borettslaget

Furuteigen Borettslag.

Styregodkjennelse

Ny andelseier skal godkjennes av borettslagets styre.

Dyrehold

Det er i utgangspunktet forbud mot husdyrhold. De som har husdyr ved innflytting, kan etter søknad til styret, få beholde det. Forutsetningen er at ingen naboer motsetter seg dette på grunn av allergi, kjent eller dokumentert redsel og lignende, og dyret ellers ikke er til sjenanse for øvrige beboere. Likeså skal det dokumenteres et reelt behov for å ha husdyr. Eventuelle søkere må underskrive på søknad/registreringsskjema der det følger plikter og ansvar med det å holde husdyr. Følger ikke dyreholdere dette, kan styret med umiddelbar virkning forlange dyret fjernet.

Forsikring

Bygningsforsikring i If Skadeforsikring, polisenr.: 561614.

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig:
kr 758 310
Som sekundærbolig:
kr 2 729 916

Felleskostnader

á konto strøm kr 1 167,-, finanskostnad, drift og vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, tv-avtale og internett (Telenor grunnpakke), forretningsfører- og revisjonshonorar, styrehonorar, medlemskontingent på hovedeier og andre driftskostnader i borettslaget.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld: kr 584 000,- pr 01.05.2020 / Andel fellesformue pr. 31.12.2019 kr 52 775,-.

Lånevilkår

Furuteigen borettslag har 2 stk. lån i Husbanken:

Husbanken: Lånenr.: HUS601-11496900910. Restsaldo: Kr 8 311 199,-. Restløpetid: 17 år og 8 mnd. Terminer pr. år: 2. Avdragsfrihet: Nei. Type lån: Annuitetslån. Flytende rente. Rentesats 2,02 %. Restsaldo for nærværende andel: Kr 212 614,-.

Husbanken: Lånenr.: HUS602-11496900901. Restsaldo: Kr 14 510 898,-. Restløpetid: 19 år og 2 mnd. Terminer pr. år: 2. Avdragsfrihet: Nei. Type lån: Annuitetslån. Flytende rente. Rentesats 2,02 %. Restsaldo for nærværende andel: Kr 371 212,-.

OBOS gjør oppmerksom på at det kan være mottatt varsel om renteendring som ikke er iverksatt pr. dags dato.

Dagens felleskostnad kr 7 697,- pr. mnd.
Herav:
À konto strøm kr 1 167,-
Felleskostnad kr 3 400,-
Finanskostnad lån kr 3 130,-

Det er ikke IN-ordning i borettslaget. IN-ordning er en individuell nedbetalingsordning, som gjør at andelseier har mulighet til å nedbetale hele eller deler av andel fellesgjeld ved hovedforfall på lån(ene).

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv - måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Utleie

Adgang til å framleie må søkes borettslagets styre. Boligen er registrert med en bruksenhet.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Furuteigen Borettslag har setninger på noen av husene. Iflg. selger er det ikke setninger i nr 65. Styret arbeider for å finne en løsning. For mer informasjon kontakt styret i borettslaget.

Endelig finanskostnad blir avregnet hver termin.
Ved eierskifte foretas det en forholdsmessig beregning av differanse mellom ákonto innkrevd finanskostnad og virkelig betalt finanskostnad hittil.

Furuteigen Borettslag har avtale med Techem Norge om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer á konto på vegne av Techem Norge sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem Norge avregner faktisk forbruk pr. år mot innkrevd á kontobeløp. Avregning og evnt. justering av á kontobeløp skjer årlig. Avlesning/avregning skjer pr 31.12. og det avregnede beløp kommer som tillegg/fradrag på felleskostnadene i juli det påfølgende år.

Strømmåler avleses ved eierskifte. Strømavlesningsskjema kan lastes opp fra Techem Norge AS sin hjemmeside: www.techem.no

TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Telenor som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen

Selskapet har differensierte innskudd DI. Finanskostnader beregnes ut fra bankens foreliggende betalingsplaner og avregnes hvert halvår i januar og juli. Kapitalkostnadene fastsettes i henhold til gjeldende rente og betales à konto pr. måned. Endelig finanskostnad blir avregnet hver termin. Ved eierskifte foretas det en forholdsmessig beregning av differanse mellom a konto innkrevd finanskostnad og virkelig betalt finanskostnad hittil.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Kommuneplan vedtatt 31.01.2018 med formål kobinert bebyggelse og anleggsformål.
Boligen ligger i et regulert område med reguleringsplan Labakken Øst. Reguleringsformål: Fellesområde, felles lek.
Det er i våres startet bygging av Labakken skole på østsiden av friområdet\ haugen mot øst.
Det eksisterer ingen planforslag som berører eiendommen.
Det er ikke igangsatt planlegging som berører eiendommen.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplaner, bestemmelser til bebyggelsesplan og utsnitt av bebyggelsesplaner m.m. oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

1 980 000,- (Prisantydning)
584 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 564 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 579 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 22.01.2020 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og nabolagsprofil. Husordensregler, vedtekter, protokoll og innkalling til siste generalforsamling, årsberetning, regnskap/budsjett inkl. revisors beretning, orientering om borettslagets drift og orientering om løsøre og tilbehør fåes ved henvendelse til megler og er lagt ut på nettsider.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Lene Lian

Oppdragsnummer

712200077