Kurlandstien 32C

Attraktivt 4-roms rekkehus over 2 plan med solrike uteplasser. Nytt flislagt bad fra 2019. Garasje. Meget barnevennlig!

Velkommen til Kurlandstien 32C!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 4 500 000

BRA / P-rom
117 m² / 111 m²

Boligtype
Rekkehus/småhus

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Kart sentrert på geolokasjonen 59.94308268183 breddegrad, 10.8918563109659 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 4 695 554

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 4 500 000
Andel fellesgjeld kr 180 000
Omkostninger kr 15 554
Totalpris kr 4 695 554
Felleskostnader kr 4 859 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 111 m²
Bruksareal (BRA) 117 m²
Eierform Borettslag
Boligtype Rekkehus/småhus
Adresse Kurlandstien 32C
Kommune Oslo
Byggeår 1978
Energimerket Rød E

Kontakt Rolf for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mer om boligen

Beliggenhet

Rekkehuset ligger på Furuset i bydel Alna, nordøst i Groruddalen i et veletablert og populært boligområde. Meget barnevennlig uten gjennomgangstrafikk. Boligen disponerer solrike uteplasser med sol fra tidlig morgen til sen kveld.

Furuset har en rekke servicetilbud og fasiliteter for alle aldersgrupper, samt et godt kollektivtilbud og eget kjøpesenter. I tilknytning til kjøpesenteret er det blant annet svømmehall, treningssenter, bibliotek, T-banestasjon og bussterminal. Videre ligger Furuset Forum (håndball- og ishockeyhall) og Furuset aktivitetspark like ved. I aktivitetsparken er det klatrenett, styrkeapparater, liten kunstgressbane, sandvolleyballbane, labyrint, løpebane, lekeplass, og utekunstisbane med utleie av skøyter om vinteren. I tillegg er nye Verdensparken med parkouranlegg på Furuset absolutt verdt et besøk.

Andre rekreasjonsmuligheter i nærområdet er Nordre Lindeberg besøksgård og Jerikobakken med skitrekk. Det er gode akemuligheter ved siden av bakken, som også tilbyr varmestue og muligheter for lån av utstyr. Ved å følge Alnastien langs Alnaelva kan du nå helt ned til Kværnerdalen, og på veien stoppe innom idylliske Alnaparken med flott amfibiedam, sandvolleyballbane og frisbeegolfbane.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Kiwi. Furuset Senter byr på både større kjedebutikker, mindre spesialbutikker, apotek og helsetilbud. I tillegg er det kort vei til IKEA Furuset, og Alna Senter som er landets største faghandelssenter med store varehus og serviceenheter. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller med bil.

Offentlig kommunikasjon:
Området har et godt kollektivtilbud med buss og T-bane, hvorav nærmeste holdeplass er Furuset T-bane og ligger med kort gangavstand fra boligen. Med bil fra boligen tar det ca. 7 min til Alna Senter, ca. 12 min til Lillestrøm, ca. 14 min til Oslo S og ca. 30 min til Oslo lufthavn.

Skoler og barnehager:
Elever på barneskoletrinn har tilhørighet til Furuset skole, og på ungdomstrinnene har barna tilhørighet til Granstangen ungdomsskole. Fra eiendommen er det gangavstand til begge. Nærmeste videregående skoler er Bjerke og Stovner. Nærmeste barnehage er Kurland barnehage, som ligger i umiddelbar nærhet til boligen. Det finnes også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av småhus og lav blokkbebyggelse. Borettslaget består av 286 rekkehus-/andelsleiligheter.

Adkomst

God adkomst fra Kurlandstien via asfalterte internveier til egen inngang. Kommer du med bil anbefales det at du parkerer i Ulsholtveien eller ved Furuset kirke. For beskrivelse av adkomst, vennligst se kartskisse. Det vil bli skiltet med visningskilt fra OBOS Eiendomsmeglere ved annonserte visninger.

Byggemåte

Bygningen er oppført på støpt plate på mark, antatt fundamentert på fast grunn eller komprimerte faste masser. Grunnmur i betong. Yttervegger over grunnmur er oppført i bindingsverkskonstruksjoner. Etasjeskillere i trebjelkelag. Utvendig beiset og med liggende kledning. Borettslaget har gjennomført en omfattende rehabilitering av fasader, vinduer og dører som ble ferdigstilt i 2006. Alle bygninger fikk 10 cm. ekstra isolasjon. Alt ytterpanel ble skiftet og beiset. Vinduer, balkongdører og inngangsdører ble byttet. Inngangsdøren fra 2004. Vinduer og balkongdør med 2-lags isolerglass, karm og ramme i tre/metall fra 2004/05. Flatt tak, tekket med papp/folie. Takene er omlagt i 2016/17. For ytterligere beskrivelse av bygningen, vennligst se vedlagte tilstandsrapport fra Rune Kristiansen.

Innhold

Rekkehus over 2 plan bestående av:
1. etg: Entré/gang, vaskerom, sep.wc, kjøkken, spisestue, samt stue.
2. etg: Soveromsgang, 3 soverom, innvendig bod, samt flislagt bad/wc.

Areal

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 117 kvm

Standard

Velholdt og trivelig rekkehus over 2 plan med solrike uteplasser. Boligen er delvis oppusset de senere år med bl.a. nytt rehabilitert og flislagt baderom i 2.etasje fra 2019. Soveromsgang ble oppusset i 2019 med nye laminatgulv, malte panelplater på vegger, samt nye innvendige dører. Wc i 1.etasje ble oppusset i 2019 med fliser på gulv og malte panelplater på vegger, samt ny innredning. Stue ble oppusset i 2011 med nye parkettgulv og ny rentbrennende peisovn. Kjøkkeninnredning fra 1998. For øvrig har boligen en alminnelig innvendig standard. Utebod med innlagt strøm. Det medfølger egen biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg rett ved. Mulighet for påbygg etter egne retningslinjer i borettslaget.

1.ETASJE 63 KVM BRA:
Entré/gang: God gang med fliser på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Garderobeskap.
Stue: Lys og trivelig stue med parkett på gulv og malt panel på vegger. Malt himling. Nyere rentbrennende peisovn.
Spisestue: Romslig spisestue med plass for langbord. Parkett på gulv og malt panel på vegger. Malt himling. Utgang til stor usjenert og sydvestvendt terrasse.
Terrasse: Romslig og usjenert terrasse med svært gode solforhold, også kveldssol. God plass for sittegrupper, m.m. Terrassemarkise. Strømuttak og utelampe.
Kjøkken: Trivelig kjøkken med spiseplass. Innredning fra 1998 med profilerte eikefronter. 4 fronter med glassfelt. Laminat benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum og ettgreps blandebatteri. Fliser over benk. Lysarmatur under overskap. Ventilator over kokesonen. Opplegg for oppvaskmaskin. Integrert stekeovn, keramisk koketopp, oppvaskmaskin, samt kjøleskap. Parkett på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling.
Vaskerom: Praktisk vaskerom med vinyl på gulv og tapet på vegger. Takessplater i himling. Opplegg/plass for vaskemaskin og trommel. Garderobeskap.
Sep.wc: Fliser på gulv og malte panelplater på vegger. Takessplater i himling. Wc ble oppusset i 2019 med nye gulv, vegger og sanitærutstyr/innredning.

2.ETASJE 54 kvm BRA:
Soveromsgang: Laminat på gulv og malte panelplater på vegger. Malt himling. Utgang til terrasse.
Bad: Lekkert og rehabilitert baderom som ble rehabilitert i 2019 med bl.a. nytt sluk, membran, fliser og nytt sanitærutstyr. Baderom har fliser på gulv og vegger. Elektrisk gulvvarme. Malt himling med innfelte downlights. Veggmontert klosett. Stor dusjnisje med innfellbare dører. Nytt blandebatteri med tropedusj og håndholdt dusj. Innredning med heldekkende og dobbel servant med etgreps blandebatterier. Speil overskap med belysning.
Soverom I: Romslig og godt hovedsoverom med god plass for dobbeltseng. Garderobeskap medfølger. Laminat på gulv. Malt brystningspanel og malt miljøtapet på vegger. Malt himling. Garderobeskap.
Soverom II: Godt soverom med laminat på gulv og malte panelplater på vegger. Malt himling. miljøtapet på vegger. Malt himling. Garderobeskap.
Soverom III: Godt soverom med laminat på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt himling. Garderobeskap.
Bod: Romslig bod på 6 m² med linoleum på gulv og malte vegger. Malt himling. Diverse hyller medfølger.

Følgende har fått TG2 i Tilstandsrapport av Rune Kristiansen takst AS:
Kjøkkeninnredning og vaskerom med utstyr er vurdert til TG2, hovedsakelig på grunn av alder. Terrassen og innvendige vegger er i grenseland mellom TG-1 og TG-2. Vegger i 1. etg. vurderes til hovedsakelig TG-1. Terrassemarkise vurdert til TG 2. Deler av 2. etasje har ikke fotlister. Rekkverk i 2. etasje tilfredsstiller ikke dagens sikkerhetskrav til trapperekkverk.

For ytterligere opplysninger om de ulike bygningsdelene, vennligst se vedlagte tilstandsrapport.

Utstyr

- Telia er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Alarm - kan søkes overtatt.
- Elektrisk terrassemarkise
- Utelamper og stikkontakt.
- Utvendig vannkran.
- Utvendig sportsbod med innlagt strøm ved inngangspartiet.

Oppvarming

Peisovn i stue. Elektrisk gulvvarme i baderom. For øvrig er oppvarming basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Det er ikke fastmontert varmekilde i kjøkken og et soverom.

Tomten

Borettslaget eier tomten på 13 161 m² som er pent opparbeidet og beplantet med gressplener, beplantning, lekeplasser, sittegrupper og asfalterte internveier.

Nærværende rekkehus disponerer egen forhage mot nordøst som er opparbeidet med gressplener, hellelagt gangarealer, prydbusker, rhododrendon, utebod med innlagt strøm og terrasse. Mot sydvest er det stor hageparsell som er opparbeidet med treterrasse. Rundt terrassen er det levegg og thujahekk.

Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Rekkehuset disponerer biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Borettslaget har tilrettelagt for el-bil lading. Det er inngått ladeavtale med Ladeklar som vil stå for installasjon av nytt ladeanlegg.
Se borettslagets hjemmeside (https://kurlandborettslag.no/?page=infosider&cid=12) for ytterligere informasjon.

Forretningsfører

OBOS, tlf. 22865500

Borettslaget

Hjemmeside Kurland borettslag: www.kurlandborettslag.no

Borettslaget som har adresse Kurlandstien 2-34 og 38-58 og består av 285 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet. Første innflytting skjedde i 1978. Tomten ble kjøpt i 1986 er på 13 161 m2.

- Borettslaget har ansatt egen vaktmester.
- Borettslaget har avtale om rengjøring av fellesarealer.
- Borettslaget har avtale om vektertjenester.
- Telia leverer TV-, Internett- og telefonitjenester til borettslaget. Fibernett ble installert i 2017.
- Mulighet for leie av selskapslokale i borettslaget.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

02.03.2021

Styregodkjennelse

Ja

Dyrehold

Dyrehold er tillatt. Uten søknad og forhåndsgodkjenning er det tillatt å skaffe seg 1 (én) hund eller 1 (én) katt pr. leilighet. Dyreeiere plikter likevel å sette seg inn i borettslagets bestemmelser før hund eller katt anskaffes - og det forutsettes at de aksepterer og følger disse reglene. Se for øvrig husdyrregler for borettslaget.

Forsikring

Borettslaget er forsikret i if... Skadeforsikring med polisenummer 1781736. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig: kr 1 340 820,-
Som sekundærbolig: kr 4 826 950,-

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4 859,- pr. md.

inkluderer: garasjeplass, vaktmestertjeneste, kabel-TV/Internett, felles forsikring, kommunale avgifter, kapitalkostnader, samt borettslagets øvrige driftsutgifter.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr 179 631,- og andel formue kr 34 731,- pr 31.12.2020.

Lånevilkår

Borettslaget har et annuitetslån i Handelsbanken iht. brev fra forretningsfører, datert 09.02.2021

2HAND1-94927022901:
Restsaldo: kr. 43 847 150,-
Restsaldo andel: kr. 177 780,- (* tilhører andelen i sin helhet)
Kapitalkostnad kr. 847,- pr.mnd.
Rente, flytende: 1,55%
Rest løpetid: 20 år 5 mnd.
Terminer p.a.: 12

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for rekkehuset, datert 10.oktober 1980.

Diverse

Borettslaget har egne retningslinjer for utbygging av rekkehusene. Se vedlagte veiledning for påbygg/tilbygg i Kurland borettslag, samt oversikt over tllatte påbyggingsalternativer.
- Rekkehusbeboere kan montere varmepumpe for egen regning.
- Rekkehuseier(e) har ansvar for vedlikehold av ildsted og betaling av ovnsfeiing. Andelseier som har bygget pipe har vedlikeholdsansvar for denne. Dette gjelder både for bygging av pipe ved oppføring av rekkehusene og senere bygging.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen er regulert til boligformål. Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

4 500 000,- (Prisantydning)
180 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 680 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 695 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæring, reguleringskart, nabolagsprofil og energiattest)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Rolf Olsen

Oppdragsnummer

705210022
Til toppen