Konvallveien 2D

Lys og hyggelig toppleilighet med 2 soverom med vestvendt innglasset balkong med flott utsikt. Pent bad og kjøkken.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 1 970 000

BRA / P-rom
81 m² / 72 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.2388786989298 breddegrad, 10.3887874363809 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 160 147

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 1 970 000
Andel fellesgjeld kr 175 000
Omkostninger kr 15 147
Totalpris kr 2 160 147
Felleskostnader kr 4 282 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 72 m²
Bruksareal (BRA) 81 m²
Etasje 3
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Konvallveien 2D
Kommune Færder
Byggeår 1968
Energimerket Lys grønn C

Kontakt Lene for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Mer om boligen

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt og solrikt til med ettermiddags og kveldssol med vestvendt balkong med flott utsikt i 3. etasje. Meget barnevennlig beliggenhet med lekeplass på borettslagets eiendom som også er bestående av et stort, pent opparbeidet og barnevennlig utomhus-/grøntareal mellom bygningene. Nær bl.a. dagligvareforretning. Nær barneskole, barnehage og Rudolf Steiner barne- og ungdomsskole samt barnehage. Ca. 3 km til ungdoms- og videregående skole. Gangavstand til badestrand på Hella ved Vestfjorden og kort kjøreavstand til Nøtterøy Golfbane som ligger like i nærheten. Ca. 4 km til Tønsberg sentrum og ca. 3 km til Teie sentrum med bl.a. kjøpesenter, dagligvareforretninger, ulike forretninger, banker, vinmonopol og bensinstasjon.

Bebyggelse

3 roms andelsleilighet 3. etasje i lavblokk i Vestskogen borettslag. Vestskogen borettslag er totalt bestående av 168 leiligheter.

Adkomst

Fra Tønsberg følg over kanalbroen - rett fram i rundkjøringen og hold høyre felt i Nøtterøveien over i Kirkeveien mot Tjøme. Etter et stykke ta av Kjernåsveien til høyre til Vestskogen og følg denne forbi bensinstasjonen og Kiwi-butikken og du får Vestskogen borettslag på venstre hånd. Kjør ut til venstre på Amundrødveien og ta så første vei til venstre igjen, Konvallveien. Konvallveien 2 ligger som første blokk på venstre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger og leiligheten vil bli merket med til-salgsplakat.

Byggemåte

Oppført i mur/tegl.
Det henvises videre til boligsalgsrapportens enkeltpunkter under hver bygningsdel, hvor boligsalgsrapport/tilstandsrapport følger som vedlegg til salgsoppgaven. Kjøper oppfordres å gjøre seg kjent med denne.

Innhold

Leiligheten ligger i 3.etasje og innholder: Gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue. Stue har utgang til vestvendt innglasset balkong med flott utsikt. Det er bod i kjeller.

Areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

Standard

Lys og fin toppleilighet som er pusset opp i perioden 1995 til 2006 og har en normal god standard.

Det første man kommer inn i er en hyggelig entre med god plass til yttertøy.

Flott oppusset bad som er flislagt i 2006. Alle arbeidene på bad ble utført av firma. Varmekabler i gulv og det er satt inn dusjkabinett. Pen innredning, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Det er i dag benyttet limfaste knotter, det er derfor ingen hull i fliser.

Det er to soverom hvor det ene har løst garderobeskap som medfølger og hovedsoverommet har en meget flott skyvedørsgarderobe.

Fra stuen er det utgang til en stor, innglasset balkong mot vest. Balkongen har flott utsikt og sola skinner til den går ned.

Kjøkken er fra 1990 med profilterte fronter, som er noe oppgradert i 2000/2006. Opplegg for oppvaskmaskin som medfølger, samt kjøleskap og komfyr som også medfølger. Stor plass til spisestue ved kjøkkenets store vindusflater. Her får man godt med lys inn i leiligheten.

Dette er en meget velholdt, lys og populær leilighet.

For mer informasjon og tekniske detaljer se tilstandsrapport fra takstmann.

Oppvarming

Oppvarming og forbruksvann: i 2016 ble det montert solkollektorer på tak for å utnytte solenergi til oppvarming av forbruksvann. Det ble samtidig montert luft til vann varmepumper for oppvarming av leiligheter. Oljefyring med bioolje benyttes i tillegg på de kaldeste dagene.

Tomten

36782 kvm felles festet tomt. I Vestskogen borettslag er det pene, opparbeidede fellesareal bestående av asfaltert adkomst til bygningene, asfalterte parkeringsområder/gjesteparkering, opparbeidede bed på blokkenes inngangspartiside og pent, stort opparbeidet og barnevennlig utomhus-/grøntareal mellom bygningene med bl.a. lekeplass og sittegrupper.

Parkering

Ikke garasjeplass til alle leilighetene. Vestskogen borettslag har totalt 92 garasjeplasser i ulike felles garasjeanlegg med mulighet for leie av garasjeplass ved å sette seg på venteliste. Øvrig parkering på gjesteparkering/fellesparkering.

Vei/vann/avløp

Vei, vann og avløp er offentlig.

Forretningsfører

OBOS avd. Vestfold

Borettslaget

Vestskogen Borettslag består av 169 boliger i 5 lavblokker i 3 etasjer. Blokkene er oppusset med bl.a. utvendig fasader, "Husmorvinduer" med aluminiumsrammer, balkonger. Borettslaget har 26 ekstra boder til utleie.

Styregodkjennelse

Ny andelseier skal godkjennes av borettslagets styre.

Dyrehold

Hund og katt er kun tillatt i spesielle tilfeller, etter søknad til styret.

Forsikring

Borettslaget er forsikret i Sparebank 1 skadeforsikring.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig:
kr 550 259
Som sekundærbolig:
kr 1 980 932

Felleskostnader

Kr 4 282,- pr. mnd som dekker: Renter og avdrag på lån som borettslaget har tatt opp, forretningsførsel, festeavgift, kommunale avgifter, utvendig forsikring og vedlikehold, trappe-og gangvask, a-konto fyring , varmtvann, tv- og internett fra Viken fiber, vaktmester og andre fellesutgifter.
Kostnadene er slik fordelt: fyring kr 649,-, felleskostnader kr 3 164,-, renhold kr 66,-, mediaprodukter kr 403,-.

Felleskostnader vil øke til kr 4 659,- fra 01.01.2020

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr 175 000,- pr 01.10.2019 / Andel fellesformue kr 60 559,- pr. 31.12.2018

Lånevilkår

Vestskogen borettslag har et lån i OBOS Banken.

Annuitetslån med flytende rente på 2,55 %. Restløpetid er 16 år og 8 mnd med 12 terminer pr år. Restsaldo for hele lånet: kr 27 427 705,- pr. 01.10.19.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Utleie

Det er ingen utleieenhet i denne leiligheten. Ved utleie av leiligheten må det søkes om til borettslagets styre.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Borettslaget har 26 ekstra boder til leie.

UTDRAG AV FESTEKONTRAKT:
Bortfester/grunneier: Nøtterøy kommune
Festetid: Bortfeste skjer for et tidsrom av 99 år, regnet fra 1.8.1965.
Regulering av festeavgift: Når 20,40,60, og 80 år av festetiden er gått, kan kommunen regulere den årlige avgift. Avgiften vil skje i samme forhold som kirkedepartementet regulerer avgiften overfor kommunen. Ved avgiftsreguleringen skal endringer i parsellens verdi som skyldes festerens egne foranstaltninger, ikke tas i betrakting.
Årlig festeavgift: kr 8 836,- som forfaller til betaling hvert år, første gang 1.7.1965.
Pantsikkerhet for betaling av festeavgift: Til sikkerhet for festeavgiftens riktige betaling, har grunneieren 1. prioritets panterett i hus og anlegg som er eller blir oppført på parsellen.
Rettigheter etter festekontrakten: I festet medfører ingen rett utenfor eller langsmed parsellen med mindre vedkommende rettighet er uttrykkelig forbeholdt festeren i nærverende kontrakt.
Forkjøpsrett for bortfester/grunneier: NEI

Strømleverandør: BKK Energitjenester AS. Borettslaget har avtale med Ista as om leveranse av energiservicetjenester. Ista as avregner faktisk energiforbruk, olje/strøm o.a., pr. år mot innkrevd à kontobeløp. Avregning og evt. justering av à kontobeløp skjer årlig. Et à kontobeløp pr. måned er inkludert i felleskostnader. Avregning tilkommer/betales av andelseier. Sesongen er fra 1. mai til og med 30. april årlig.

Oppvarming og forbruksvann: I 2016 ble det montert solkollektorer på tak for å utnytte solenergi til oppvarming og forbruksvann. Det ble samtidig montert luft til vann varmepumper for oppvarming av leilighetene. Oljefyring med bioolje benyttes i tillegg på de kaldeste dagene, samt som en backup/reserveløsning.

Boligselskapets hjemmeside: www.vestskogenbrl.no

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen (vedtatt 17.6.2015) er avsatt til nåværende boligbebyggelse, friområde, byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav og framtidig gang/sykkelvei. Eiendommen ligger i regulert område. Reguleringsplan - Plannr 13 - Vestskogen sentrum vedtatt 30.4.1965 med reguleringsformål felles parkeringsplass, offentlige friområde, blokkhusbebyggelse, offentlig trafikkområde, anlegg for lek, gangvei. Det er regulering under arbeid: Planid 729 2016003 Områdeplan Vestskogen.

Totale kostnader

1 970 000,- (Prisantydning)
175 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 145 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 160 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 31.08.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Selgers egenerklæringsskjema, tilstandsrapport og nabolagsprofil.
Innkalling siste generalforsamling, protokoll, vedtekter og husordensregler fås hos megler, legges ut på nettsider og på fellesvisning.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Lene Lian

Oppdragsnummer

712190148