Kongsvegen 1F

Lys og moderne 4-roms leilighet fra 2018 med luftig stue, to bad, garasje og gangavstand til alle servicetilbud.

Stue

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 4 550 000

BRA / P-rom
110 m² / 99 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 60.8832127150655 breddegrad, 10.9440956257384 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 4 675 320

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 4 550 000
Omkostninger kr 125 320
Totalpris kr 4 675 320
Felleskostnader kr 3 000 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 99 m²
Bruksareal (BRA) 110 m²
Etasje 1
Eierform Selveier
Boligtype Leilighet
Adresse Kongsvegen 1F
Kommune Ringsaker
Byggeår 2018
Energimerket Grønn B

Kontakt Erlend for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Kongsvegen 1F

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Leiligheten ligger i Brumunddal sentrum. Kort veg til barnehage, skoler og butikker, samt til sentrum med alle fasiliteter og servicetilbud. Fine tur- og friluftsområder i nærmiljøet. Barnevennlig område.

Adkomst

Se vedlagte kart.
Det vil bli satt opp OBOS visningsskilt ved fellesvisninger.

Byggemåte

Bygningen er fundamentert på støpte fundamenter og støpt ringmur med støpt plate på mark. Yttervegger er utført i trebindingsverk. Vinduer og terrassedører med 3-lags isolerglass og trekarmer produsert i 2017. Flat takkonstruksjon i tre, utført med plassbygde taksperrer.

Innhold

P-rom: Gang, stue m/ åpen kjøkkenløsning, 3 soverom og 2 bad/ wc.
S-rom: Teknisk rom/bod og garderobe.

En plass i felles garasjeanlegg følger leiligheten.

Areal

Primærrom: 99 kvm, Bruksareal: 110 kvm

Standard

Moderne 4-roms leilighet i 1. etasje med gjennomgående god standard. Leiligheten har vannbåren gulvvarme i alle rom som gir økt komfort.
To praktiske og delikate baderom med keramiske fliser på gulv og vegg, dusjnisje med glassdører og vegghengt wc.

Åpen og luftig stue i en åpen løsning med kjøkken som gir en god romfølelse, det er god plass til spisebord i stuen for hyggelige middager med familie og venner. Sør-vestvendt terrasse med god plass til møblement og gode solforhold.

Kjøkkeninnredning med laminert skrog og benkeplate, over- og underskap med slette fronter i hvitlakkert utførelse. Det er integrert stekeovn, microbølgeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Soverom med plass til garderobeskap for oppbevaring og muligheter for å innrede til f.eks. kontor.

Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og walk in closet for oversiktlig lagring av klær og tilknyttet baderom med wc.

Bodrom med innvendig og utvendig adkomst for oppbevaring.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle gulv, minus gulv på teknisk rom/bod. Varme fra fjernvarmeanlegg.

Tomten

Felles eiet tomt. Tomten er relativt flat og opparbeidet med plenarealer og noe beplantning. Asfaltert innkjøring og gårdsplass, med gode parkeringsforhold. Eiendommen har gode lys- og solforhold.

Parkering

Plass til en bil i garasje og parkering på oppmerkedet plasser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Dala Økonomi AS.

Sameiet

Sameiet Kongsvegen 1 F-l.

Styregodkjennelse

Det kreves ikke styregodkjenning i dette boligsameiet.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt i sameiet.

Forsikring

Sameiet er fullverdiforsikret i Sparebank 1 Skadeforsikring med polisenr. 1958079. Kjøper må selv sørge for innboforsikring.

Ligningsverdi

Som primærbolig kr 796 499,-
Som sekundærbolig kr 2 867 395,-

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3 000,- pr. mnd.
Beløpet inkluderer: Renovasjon, kommunale avgifter, fjernvarme, tv/internett og forsikringer.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

Diverse

Kommunale avgifter fakturert på eiendommen i 2019 utgjorde ca. kr 12 000,- inkludert eiendomsskatt.

Det skal byttes to stk. 2 like glass lukasz 1300 x 2400 i stue, dette er meldt inn og kommer på orde ca. 10 juni.
Det er bekreftet av Parkettpartner AS at de kommer og skifter parkett i leiligheten etter avtale og at det vil bli gjennomført etter nærmere avtale.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Reguleringsplan:
ID: 2009070682
Navn: Brumunddal Sentrum
Plantype: Detaljregulering.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse 05.09.2012.

Kommuneplan:
ID: 2011050800
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL, 2014-2025.
Plantype: Kommuneplanens arealdel.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 17.06.2015.

Totale kostnader

4 550 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
113 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 550 000,-))
--------------------------------------------------------
125 320,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 675 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 30.05.20 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: takst, egenerklæring og energimerke.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erlend Kvaløy

Oppdragsnummer

715200082