Kompaniveien 1

Nyere smakfull leilighet | solrik veranda med flott utsikt | mulighet for 3 soverom | heis | garasjeplass | 3 etasje |

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 5 869 060

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 2 590 000

Fellesgjeld: kr 3 271 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 8 060

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 8 355

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Nabolagsprofil, Kompaniveien 1

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Østfold

 • Ligningsverdi

  Det er p.t. ikke fastsatt ligningsverdi for boligen og kjøper må selv kontakte/gi opplysninger til skattemyndighetene for å få denne utregnet.
  Ligningsverdi for leiligheten vil være avhengig av om den er primærbolig eller sekundærbolig. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 30 prosent av kvadratmeterprisen for primærboliger og 84 prosent for sekundærboliger.

 • Felleskostnader

  8 355,- pr Mnd
  Akonto forbruk av varmt vann/vannbåren varme, kabel-tv/bredbånd, kommunale avgifter, eiendomsskatt, renter og avdrag på borettslagets felleslån, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold og øvrige driftskostnader.

 • Totale kostnader

  2 590 000,- (Prisantydning)
  3 271 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 861 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  8 060,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 869 060,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Velkommen til Kompaniveien 1 - en meget tiltalende 3-roms (mulighet for ett soverom til) leilighet i tredje etasje i nyere bygg med heis. Beliggenheten er attraktiv, med nærhet til busstopp, barnehager og skoler, og kort vei til butikker og idylliske turområder. Videre kan eiendommen skilte med en felles takterrasse, og leiligheten har et garasjeplasser, samt solrik balkong med langstrakt utsikt.

  Inne fremstår leiligheten med smakfulle farge- og materialvalg, god standard og innholdsrik planløsning. Stuen og kjøkkenet danner et innbydende allrom. Videre er det en pen entré, et bad og to gode soverom. Lagringsplass finnes i en disponibel bod ved p-plassen.

  Kort fortalt
  - Innbydende og smakfull 3-roms (mulighte for et tredje soverom).
  - 3. etasje med heis til etasjeplan.
  - Meget attraktivt, nyere område.
  - Kort vei til skoler og barnehage.
  - Garasjeplass i kjeller medfølger.
  - Entré med downlightsbelysning.
  - Luftig og åpen stue-/kjøkkenløsning.
  - Moderne, pent og velutstyrt kjøkken.
  - Helfliset bad.
  - 2 (3) soverom.
  - Disponibel lagringsbod ved p-plass.
  - Sikringsskap med automatsikringer.

 • Beliggenhet

  Nærområde:
  Eiendommen ligger i et barnevennlig område på Begbyåsen i Fredrikstad - et nyere, attraktivt boligområde. Det er kort vei til Begby senter, ellers er det kort vei til busstopp og få kilometer inn til sentrum med alt av bymessige fasiliteter.
  Eiendommen ligger rett ved skogen, og lysløype starter like i nærheten, så det er bare å ta bena fatt for fine turopplevelser. Langs Haldenveien er det laget gang- og sykkelvei til sentrum.
  Østsiden idrettslag tilbyr aktiviteter fotball og håndball, og Fredrikstad har både Amerikansk fotballklubb og golfanlegg. Like ved Begby skole ligger Begby kunstgressbane.

  Servicetilbud:
  Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000, Kiwi og Joker som p.t er søndagsåpent. Begby senter huser blant annet Meny, apotek, blomsterbutikk og frisør, og det er kort vei til Østsiden og Sorgenfri. Torvbyen kjøpesenter og Fredrikstad sentrum et variert utvalg med det meste av bymessige fasiliteter og servicetilbud.
  På Torvbyen finner du bl.a. apotek, vinmonopol og bokhandel. Sarpsborg, Halden og Svinesund ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil, med et rikt utvalg av servicetilbud, samt grensehandel.
  Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Sølvstien som ligger ca. 400 meter fra boligen. Fredrikstad stasjon ligger også i nærheten, med togforbindelse til bl.a. Halden og Oslo, og fra Gamlebyen går den populære byfergen. Med bil fra sentrum tar det ca. 18 min til Sarpsborg, 32 min til Halden og 66 min til Oslo S.
  Fra eiendommen er det gangavstand til Begby barne- og ungdomsskole. Området har flere barnehager, og nærmest ligger Do Re Mi barnehage Begby - kun 450 meter unna.

 • Bebyggelse

  Lyngen borettslag består av tre boligblokker - hus 1, 2 og 3 med tilsammen 63 leiligheter.

 • Adkomst

  Fra Fredrikstad sentrum:
  Kjør Fredrikstad broa over mot østsiden. Ta av andre avkjøring i rundkjøringen ved Brohodet og følg veien, rett igjennom neste rundkjøring og følg Haldenveien videre forbi Europris og Rema som ligger på høyre hånd. Ta første vei til høyre og følg veien opp bakken. Blokkene ligger på høyre hånd og det er gjesteparkering til høyre rett ved hovedveien.

 • Byggemåte

  Bygget er oppføret med bæresystem hovedsakelig utført i stål og betong. Etasjeskiller leveres i betong. Yttervegger og fasader er planlagt som plassbygget.

  Hele bygget leveres med kledning av malmfuru. Alle balkonger leveres som betongelementer med tregulv, sluk og taknedløp. Undersiden av balkong leveres med samme kledning som på fasadene. Balkongrekkverk leveres med tett felt i nedre del og herdet glass i øvre del. Det er muligheter for innglassing av innerste del av balkongen. Det er ikke anledning til innglassing av balkongarealer utover dette.

  Bygget er fundamentert på fjell.

  Vinduer leveres med hvitmalt tre innvendig og aluminiumskledning utvendig. Vindusflatene som vises på illustrasjoner vil bli oppdelt for lettere bruk av vinduene. Låser og beslag leveres i forkrommet utførelse. Innvendige dører leveres med hvite dørblader samt hvitmalte karmer og utforinger og hvitmalte gerikter med synlig innfesting. Til balkonger leveres skyvedør med glass. Leilighetsdør leveres med glatt overflate, kikkehull, FG-godkjent lås og ringeklokke.

  Beskrivelse av byggemetode er hentet fra prospektet da boligen var under oppføring.

 • Innhold

  3. etasje: Entré, bad/wc, stue/kjøkken, 2 (3) soverom og teknisk bod.

 • Areal

  Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 83 kvm
  Opplyste arealer er hentet fra prospektet da boligen var under oppføringt og er ikke kontrollmålt av megler. Arealavvik aksepteres av kjøper.

 • Standard

  Entré:
  Leiligheten ligger i 3.etasje, og har adkomst via felles oppgang med heis til etasjeplan. Vel inne er det en pen entré med malte, slette vegger, parkettgulv og listfrie overganger til en hvit himling med downlights.

  Bad/wc:
  Leiligheten inneholder et bad som ligger ved entreen, og har hvite fliser på veggene, downlights i himlingen og grå fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen har hvite, glatte fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon og et bredt speilskap med belysning. Videre har badet et toalett, opplegg for vaskemaskin og et dusjhjørne med innfellbare glassdører.

  Kjøkken:
  Kjøkkenet har et smakfullt og tidsmessig design med gode benkeflater og mye oppbevaringsplass. Innredningen har profilerte hvite fronter, takhøye skap og benkeplate med underlimt kum i stål. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap, stekeovn og koketopp, samt ventilator og benkebelysning.

  Soverom:
  Det er to gode soverom i leiligheten - alle holdt i tidsmessige fargetoner som fremhever det lyse parkettgulvet. Soverommene får rikelig med naturlig lys fra store vinduer, og det er fin plass til seng og tilhørende møblement. Det er mulighet for tredje soveromet.

  Stue:
  Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen skaper de et innbydende allrom med stor trivselsfaktor. Rommet har lysmalte vegger og trestavs parkettgulv. Den vinklede planløsningen gir fine, definerte soner for møblering. Her er det god plass til sofagruppe og tv-/mediastasjon, og ved kjøkkenet er det rom for å samle familie og venner ved et spisebord. Fra stuen er det utgang til en romslig balkong.

 • Utstyr

  Det er montert utvendige screen samt innvendige lameller i flere vinduer.

 • Oppvarming

  Leiligheten varmes opp med fjernvarme, og det er varmekabler på bad. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer.

 • Tomten

  Felles tomt. Tomten er pent opparbeidet med beplanting, asfalterte adkomstveier og steinlagte gangveier.

 • Parkering

  Det medfølger parkeringsplass i felles garasjekjeller.

 • Vei/vann/avløp

  Tilknyttet offentlig vei-, vann- og kloakkforhold.

 • Borettslaget

  Lyngen borettslag består av 63 leiligheter tilhørende Kompaniveien 1, 3 og 5. Blokkene har felles parkeringskjeller. Det er heis og trapper i hver oppgang. I Kompaniveien 3 er det også felles takterrasse. Nedgravde brønner for restavfall og papp/papir er plassert ved innkjøring til borettslaget.

  Økonomi:
  Lagets regnskap for 2020 er ikke ferdigstilt slik at det henvises til siste godkjente regnskapsår som er 2019.
  Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 1.440.656. Dette er innbetalte felleskostnader fra innflytning høsten 2019. Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 370.434. Dette er i hovedsak utføring av maling, samt knytningsavgifter for vann og avløp. Vaktmestertjeneste og renhold er også inkludert i andre driftskostnader. Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2019 kr 618.573 og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift.

 • Dyrehold

  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Se borettslagets husordensregler for ytterligere informasjon.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest, datert 09.03.2020.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Da boligen var ferdigstilt i 2019 foreligger det garanti etter Bustadoppføringsloven §12 som varer i 5 år etter første gangs innflytting.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen ligger inn under kommunedelplan for Fredrikstad byområde 2020-2032 med formål boligbebyggelse. Planen var godkjent 18.06.2020. Eiendommen er regulert med formål bolig og blokkbebyggelse i reguleringsplan Haugstenåsen Planen er godkjent 09.02.2017.

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  710210128

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

 • Lånevilkår

  Borettslaget har et lån i OBOS pr. 01.05.2021:

  Lån: OBBK01-98207830399
  Type: Annuitetslån
  Restsaldo: 113.100.690,-
  Restsaldo andel: 3.270.000,-
  Rest løpetid: 38 år 9 md.
  Terminer pr. år: 12
  Avdr. frihet til og med: 01.02.2025
  Type rente: Flytende
  Rentesats: 1,50%

  Potensiell endring/økning i felleskostnader fra 01/02-2025 er kr. 1 837,- for denne leiligheten.

  Det gjøres oppmerksom på at tidligere eier har benyttet seg av IN-ordning og innløst hele boligens andel av fellesgjelden.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler / Avdelingsleder / Fagansvarlig André Søland

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål