Kirkevegen 83 C

Elverum - Innbydende, gjennomgående 3-roms leilighet i 2. etg. fra 2016. Heis - Garasje - Kort veg til sentrum.

Fasade

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 650 000

BRA / P-rom
76 m² / 72 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 60.8754138420543 breddegrad, 11.5758034643748 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 2 727 820

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 650 000
Omkostninger kr 77 820
Totalpris kr 2 727 820
Felleskostnader kr 2 239 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 72 m²
Bruksareal (BRA) 76 m²
Etasje 2
Eierform Selveier
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Kirkevegen 83 C
Kommune Elverum
Byggeår 2016
Energimerket Grønn C

Kontakt André for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Kirkevegen 83 C

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Sentral og fin beliggenhet 1 km øst for Elverum sentrum med kafeer, forretninger og kjøpesenter. Fra boligen er det kort veg til friluftsområdet Svartholtet som er ypperlig for tur og rekreasjon sommer og vinter.

Adkomst

Fra Elverum sentrum tar du mot Kremmertorget. Ta så til venstre inn Kirkevegen. Kjør rett frem i neste rundkjøring og følg veien i ca. 700 meter. Du får sameiet på høyre hånd.

Byggemåte

Blokk med svalganger oppført i støpt betong og trekonstruksjoner. Flat takkonstruksjon som er tekket med helsveiset papp og/eller folie. Fundamenter uten vesentlige riss eller sprekker. Terrasse uten spesielle vedlikeholdsbehov. Ikke installert pipe eller ildsted. Etasjeskillere uten vesentlige retningsavvik og skjevheter. Vinduer og balkongdør med 3-lags isolerglass. Produksjonsår for glassene er 2015. Malt leilighetsdør i tett utførelse. Lyddør. Døren har kikkehull. Innerdører i utførelse malt/slett. 400 volt elektrisk anlegg. Antatt utvendig inntakssikring med ukjent størrelse. Fellestavle med strømmålere og hovedsikring 4x32A. Internt sikringsskap med jordfeilautomater.

Innhold

P-rom: Entré/gang, to soverom, bad, kjøkken og stue.
S-rom: Innvendig bod.

Areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 76 kvm

Standard

Lys og tiltalende gjennomgående 3-roms selveierleilighet i 2. etg. med adkomst via heis eller trapper. Leiligheten har fjernvarme til radiatorer og balansert ventilasjon.

Hovedsoverom er innredet med to doble klesskap og det er god plass til dobbeltseng. Det andre soverommet har et dobbelskap. Begge soverommene vender mot svalgangen.

Pent og moderne bad med fliser på gulv og vegger. Lys innredning med slette fronter og heldekkende servantplate. Vegghengt toalett og dusjnisje med innfellbare dusjvegger. Det er opplegg for vaskemaskin.

Åpen stue og kjøkkenløsning. Kjøkken har lyse slette flater med laminert benkeplate og flisplater i benkeryggen. Kjøkkenet har frittstående hvitevarer som kan medfølge boligen. Montert waterguard.

Lys og fin stue med godt innfall av dagslys. Det er plass til både sofagruppe og spisegruppe på stuen. Fra stuen er det utgang til koselig overbygget balkong med utsikt over nærområdet. Utvendig persienner på stuevinduene.

Innvendig bod med hyller.

Utstyr

Innlagt fiber.
Balansert ventilasjonsanlegg (støy fra aggregatet).
Mekanisk avtrekk.
Montert noe solavskjerming.
Montert røykvarsler og pulverapparat.
Montert sprinkleranlegg.

Oppvarming

Sentralvarme til radiatorer. Det betales et forskudd for varmeforbruk, dette avregnes etter areal pr. 31.12.

Tomten

Felleseiet tomt på 5 724 m2. Tomten er opparbeidet med plen. Innkjøringen og gårdsplassen er asfaltert. Offentlig adkomstveg er også asfaltert. Biloppstillingsplasser i garasjeanlegg og på felles tomten. Tomten ligger i et flatt terreng.

Parkering

Garasje nr. 6 med garasjeportåpner tilhører boligen. Ellers parkering på oppmerkede plasser tilhørende borettslaget.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos Innlandet. Tlf 22 86 55 00.

Sameiet

Fjeldsetlia Park BS. Sameiet består av 52 seksjoner. Sameiet hadde et årsresultat på kr -1 066,- i 2018. Arbeidskapital pr. 31.12.2018 kr 452 762,-
Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Dyrehold

Eventuelt husdyrhold skal godkjennes av styret i borettslaget.

Forsikring

Borettslaget er fullverdiforsikret i IF Skadeforsikring med polisenr. 1234327. Kjøper må selv sørge for innboforsikring.

Ligningsverdi

Som primærbolig kr 656 011,-
Som sekundærbolig kr 2 361 641,-

Felleskostnader

Totale felleskostnader kr 2 239,- pr. mnd.
Herav:
Parkering kr 123,-
Diverse kr 100,-
Varmt vann/gullvarme kr 611,-
Felleskostnader kr 1 405,-

Beløpet inkluderer: Forretningsførerhonorar, revisjonshonorar, vaktmestertjenester, vedlikehold, kabel-tv og internett, bygningsforsikring, renhold fellesarealer, oppvarming vann og fjernvarme, renter og avdrag på fellesgjelden, og andre driftskostnader.
Kommunale avgifter egen faktura, ca. kr 10 000,-.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Ingen fellesgjeld i selskapet.
Andel formue kr 8 517,- pr. 31.12.2019

Lånevilkår


Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Utleie

Eventuell utleie av boligen, skal godkjennes av borettslagets styre.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen ligger i et område under reguleringsplan for Fjeldmoroa Vest med planid 427 2014002. Området er regulert til boligbebyggelse-blokkbebyggelse, lekeplass, annen veggrunn - tekniske anlegg og gang-/sykkelveg. Eiendommen omfattes av kommunedelplan for Elverum byområde 2016-2020, planid 427 2015004. Området er avsatt til boligformål og grenser til offentlig bygning.
Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

2 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,-))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
77 820,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 727 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10 000 000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 09.03.2020 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: takst, egenerklæring og energimerke.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Avdelingsleder André Moe

Oppdragsnummer

715200039