Kirkevegen 56 C, lnr 1010

Ny 4-roms leilighet i 1 etasje, rett ved Brumunddal sentrum. Hei, parkeringskjeller, kjøkken med hvitevarer.

Plantegning

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 1 580 000

BRA / P-rom
81 m² / 76 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 60.8873539601353 breddegrad, 10.9452617457324 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 958 060

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 1 580 000
Andel fellesgjeld kr 2 370 000
Omkostninger kr 8 060
Totalpris kr 3 958 060
Felleskostnader kr 6 380 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 76 m²
Bruksareal (BRA) 81 m²
Etasje 1
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Kirkevegen 56 C, lnr 1010
Kommune Ringsaker
Byggeår 2020

Kontakt Erlend for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Kirkevegen 56 C, lnr 1010

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Adresse

Kirkevegen 56 C, lnr 1010
2382
Brumunddal

Visning

Grunnet mye usikkerhet rundt Korona-viruset ønsker vi i OBOS å benytte føre-var-prinsippet. I en periode fremover velger vi gå fra annonserte fellesvisninger til å ha privatvisninger for boligene i Stålverket park. Ønsker du mer informasjon om boligene i Stålverket park, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår prosjektmegler. Finn kontaktinformasjon og les mer på obos.no/industrigata

Om leilighet 1010

Leiligheten er lys og moderne og med en svært god planløsning. Den inneholder bl.a. stor stue med plass til både sofakrok og spisestue. Kjøkkenet er i en vinkel i forhold til stua slik at man ikke føler at kjøkkenet er helt åpent. Fra stue er det utgang til en sør/vestvendt balkong som er innglasset for å kunne bruke terrassen store deler av året. Store vindusflater levere godt med lys inn i leiligheten.

Kjøkkeninnredning med fronter i hvit, glatt utførelse med faset kant fra Norema. Overskapene har en høyde på 228 cm, med foring og trykkløsning. Benkeplaten er i mørk grå laminat. Her er det også integrerte hvitevarer.

Tre soverom, et stort hovedsoverom med inngang fra gangen samt to mindre soverom. God plass i begge soverommene til garderobeskap. Bod og teknisk rom i leiligheten i tillegg til boden i kjelleren.

Boligene leveres med en-stavs eikeparkett i alle rom som er lyspigmentert. Ellers er det glatte vegger og tak med listefri overgang.

Badet blir det gulvfliser i størrelsen 10 x 10 cm i matt, mørk grå utførelse og lyse veggfliser i størrelsen 40 x 20 cm. Baderomsinnredningen er i hvit, glatt utførelse og leveres med to skuffer og speil over den nedfelte servanten. Det blir installert LED downlights i taket, med tilhørende dimmebryter. På baderommet blir det avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Leiligheten har parkeringsplass i parkeringskjeller, og her er det også egen bod.

Om området

Kjøper du bolig i Industrigata 20 har du alt du trenger for et aktiv liv i vakre og trivelige omgivelser. Enten du er glad i kafeliv, fotball, fotturer eller fiske.
De nye boligene i Industrigata 20 ligger i vakre omgivelser i Brumunddal. Her vi du bo sentralt, men i et rolig område. Fra din nye leilighet vil du, innenfor en omkrets på under én kilometer, ha tilgang til det meste som Brumunddal har å by på. Dagligvarene og andre hverdagslige ærender ordner du kjapt på Mølla kjøpesenter. Det ligger bare 400 meter fra Industrigata. Noen meter til og du er i sentrum, som har et godt utvalg av kafeer, restauranter og shoppingmuligheter.

Liker du å fiske? Brumunda, som renner like forbi husveggen, er kjent som en svært god ørretelv. Her er det også tilrettelagt for fine turer langs en gangsti som følger elvekanten et godt stykke oppover mot Mauset / Nybygda. Fra Industrigata er det heller ikke lange biten til Mjøsa, eller de populære og flotte turområdene i Veldreåsen, Furnesåsen og på Bangsberget. Har du barn vil nok Brumunddals lekepark "Broparken" være et populært sted. Lekeplassen ligger en kort spasertur unna de nye boligene. En liten kilometer unna finner du også Sveum idrettspark - et stort anlegg med mye aktivitet både sommer, høst, vinter og vår. Kanskje klapper ditt hjerte for Brumunddal Fotball(Lenke ut)? En aktiv idrettsklubb som blant annet arrangerer fotballskole for de yngste.

Prosjektet ligger innenfor sonen til Mørkved skole, cirka 2,5 kilometer fra Industrigata. Skolen har blitt ombygget og stod ferdig i 2016.
De to nærmeste barnehagene når du etter noen få minutter til fots. Dermed slipper du å kaste bort unødvendig tid på henting og levering.

Industrigata 20 ligger en kort spasertur fra rutebilstasjonen, hvor du kan hoppe på bussen. Avstanden til Brumunddal togstasjon er cirka 1,2 kilometer.

Slik prosjektet

Industrigata 20 består av 38 trivelige ett- til fireromsleiligheter. Felles for dem alle er gode uteplasser, i form av balkong eller markterrasse. De innglassede balkongene gir deg muligheten til å nyte livet på balkongen utover vår- og sommersesongen.

Her er det også garasjekjeller hvor du kan parkere bilen eller sykkelen og ta heisen rett opp til din etasje. Alle leilighetene har bod i kjeller, og de aller fleste får også en innvendig bod.

Fellesarealer

Mellom byggene er det opparbeidet med plen, gangbaner belagt med asfalt eller belegningsten samt benker og en liten lekeplass.

Parkering

Alle de ledige leilighetene har parkeringsplass i kjelleren.

Kvalitet, standard og tilvalg

Vi legger vekt på at alle leiligheter, store som små, skal oppleves som lyse, luftige og moderne med smarte og fornuftige planløsninger. Leilighetene har vestvendte, solrike, innglassede balkonger. Energieffektiv vannbåren varme og balansert ventilasjon vil gi høy boligkomfort og et godt inneklima året rundt. Overflater malt i lys farge. Himlinger vil bli hvitmalte. Moderne kjøkkeninnredninger og smakfulle baderomsløsninger, samt eikeparkett vil gi beboerne det aller beste utgangspunktet for å prege leiligheten med sin egen personlige stil.

Kjøkkeninnredningen er fra Norema og leveres med integrerte hvitevarer som kjøleskap, komfyr, steketopp og oppvaskmaskin. Frontene er glatte i hvitt og med laminert benkeplate.

Oppvarming

Fjernvarme til vannbårne radiatorer. Gulvvarme på baderom.

Fellesgjeld, felleskostnader og IN-ordning

Lånebetingelser:
Annuitetslån med 2 terminer pr. år
Rest lånesaldo kr 2 370 000,-
Rest løpetid 40 år betjeningstid
Avdragsfrihet: 5 år

Flytenden rente pr. 31.01.20: 1,58%

Felleskostnadene øker med kr. 4 229,- fra år 6 om man ikke nedbetaler noe av fellesgjelden (se IN-ordning).

Felleskostnader:
Totalt kr. 6 380,-

Felleskostnadene er delt i to:
Driftskostnader: kr. 3 259,- pr mnd som inkl. kom. avgifter, renovasjon, forsikring, fiber (tv/nett), vaktmester, drift og vedlikehold, forvaltning og forretningsførsel.

Kapitalkostnader: Kr. 3 121,- som er betjening av renter på fellesgjeld.

IN-ordning:
Ved å nedbetale hele eller deler av sin andel fellesgjeld vil felleskostnadene bli lavere, avhengig av hvor mye man nedbetaler. Man kan nedbetale andel fellesgjeld to ganger hver år. Min. nedbetaling er kr. 60.000,-.

Innflytting

Boligen er klar for innflyning.

Omkostninger

1 580 000,- (NB: prisen er fast)
2 370 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 950 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
5 000,- (Andelskapital)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
2 100,- (Andel dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
8 060,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 958 060,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Matrikkelinformasjon

Gnr 689, bnr 202 i Ringsaker kommune.

Oppdragsnummer

715209005