1 av 28

Kanalveien 4

Lys og gj.gående 3-roms fra 2017 med solrik balkong - Garasjeplass m/el - Fjernvarme ink. - IN-ordning - Kun TG1/TG0

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 5,667,004

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 4,675,000

Fellesgjeld: NOK 975,000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 17,004

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: NOK 4,984

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS eiendomsforvaltning.

 • Forsikring

  Borettslaget er forsikret hos Tryg Forsikring - polisenummer 6616319. Innboforsikring må andelseier selv tegne.

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2020:
  Som primærbolig: kr 1 101 108
  Som sekundærbolig: kr 3 963 989

 • Felleskostnader

  Kr 4.984,- pr. mnd., herav:
  Garasje 150,-
  Strøm elbil 50,-
  Felleskostnader 2.902,-
  A konto oppvarming 257,-
  Kapitalkostnader OBBK01 1.625,-

  Felleskostnader inkluderer forretningsfører, forsikringspolise, kommunale avgifter, a-konto fjernvarme, eiendomsskatt, vaktmestertjenester, felles renhold, nedbetaling av fellesgjeld, drift og vedlikehold.

  Estimert endring etter avdragsfrihet er på 1.343,- som gir totale felleskostnader med dagens rente på kr 6 427,-

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 975.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.09.2022

 • Garantiordning

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Totale kostnader

  4 675 000,- (Prisantydning)
  975 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 650 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 004,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 667 004,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Kanalveien 4 er en lys og gjennomgående 3-roms leilighet ny i 2017 med strøken standard og optimal planløsning.

  Leiligheten er meget sentral med kort gange til togstasjonen (hyppige avganger og kun 10 min. til Oslo S) og et rikt servicetilbud. Det er optimal planløsning med romslig stue/kjøkken, stor gang, bad og to luftige soverom. Solrik balkong med plass til utemøbler, grill og beplantning. God lagringsplass i innvendig bod samt kjellerbod (5 m²). Fast garasjeplass med elbillader.

  - Sørøstvendt balkong på 10 m² med utsyn mot idyllisk gårdsrom
  - Flislagt bad med vannbåren gulvvarme
  - Oppvarming/varmtvann (fjernvarme) og TV inkl. i felleskost.
  - IN-ordning (kan nedbet. fellesgjeld)
  - Heisadkomst
  - Mulighet for leie av motorsykkelplass
  - Kun TG1/TG0

  Her kan du flytte rett inn i strøken og sentral leilighet - Velkommen til visning!

 • Beliggenhet

  Portalen ligger på Lillestrøm Syd, et nytt og urbant kvartal bestående av boligblokker, næringslokaler, hotell og restauranter. Det er umiddelbar nærhet til alt et byliv kan tilby. Leiligheten vender mot idyllisk og rolig gårdsrom.

  Dagligvarehandelen kan gjøres rett ved på Rema 1000 eller Kiwi. I tillegg er Rosenberg Spiseforretning, en gammeldags kjøttforretning med egen pølsemakeri, i samme gård som boligen. Det er et godt tilbud av restauranter i nærområdet.

  I Lillestrøm har du alt av forretninger og servicetilbud. Lillestrøm Torv tar ca. 80 butikker/forretninger. Gågaten inviterer med etablerte merkevarer, herlige nisjeforretninger, restauranter, caféer og uteliv. Det er kun en kort kjøretur til Strømmen Storsenter som er Norges største kjøpesenter med rundt 200 forretninger. Det går også buss til kjøpesenteret hvert 10. minutt. SF kino og Lillestrøm kultursenter med konserter, show og teaterforestillinger, holder deg oppdatert på kulturfronten. Romerike helsebygg tar vare på deg og fysisk utfoldelse kan du få i ett av byens flere treningssentre. SATS ligger rett ved.

  Lillestrøm kollektivterminal ligger i umiddelbar nærhet hvor direktetog tar deg til Oslo S på ca. 10 minutter og flytog til Gardermoen på ca. 12 minutter. I tillegg har du bussruter til store deler av Romerike og Oslo.

  Det er et rikt natur- og friluftsliv med flotte naturområder i umiddelbar nærhet. Niteelva friluftsområde har idylliske gang- og sykkelstier. Det er flere fiskeplasser. Nebbursvollen friluftsbad ligger i nærområdet.

  Lillestrøm er godt tilrettelagt for bruk av sykkel og Lillestrøm er blitt kåret til landets beste sykkelby to ganger.

  Lillestrøm har et bredt tilbud innen fysisk aktivitet for barn med bl.a. fotball, håndball, turn og dans. Nærmiljøet byr også på Åråsen stadion med eliteseriekamper, Lillestrøm stadion med løpebane, fotballbaner, idrettshaller, driving range og golfbane, Sørum besøksgård og Oksefjellet turområde, Norges Varemesse med et variert tilbud og Kjeller småflyplass med flystevne. Det er også gang- og sykkelavstand til Høyskolen i Akershus og Kjeller forskningspark.

  Lillestrøm er en del av Lillestrøm kommune og ligger 10 km øst for grensen til Oslo. Reisetid med bil er ca. 15 minutter til Oslo sentrum og ca. 25 minutter til Gardermoen.

 • Bebyggelse

  Kanalveien 4 tilhører et nyere sentrumsområde bestående av leiligheter, handel og kontor. Bebyggelsen i området består for det meste av blokker og næringslokaler.

 • Adkomst

  Det blir skiltet med OBOS eiendomsmeglere på annonserte visninger. Klikk på kartet i Finn-annonsen for spesifisert reiserute fra din destinasjon til leiligheten.

 • Byggemåte

  Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskikkende vegger i betong/mur. Bindingsverk i mellomliggende fasadefelter. Yttervegger over grunnmur forblendet med fasadeplater. Etasjeskillere i betong. Flat takkonstruksjon.

 • Innhold

  Leiligheten ligger fint til i 3. etasje i bygg med heis og trappefri adkomst fra bakkeplan. Leiligheten har velholdt og moderne standard.

  - Entré -
  Entreen er lys og innbydende med god plass til yttertøy og sko. Entreen er praktisk plassert med direkte adkomst til begge soverom, bad, bod og stue/kjøkken. Stor skyvedørsgarderobe med dører i speil og god oppbevaringsplass.

  - Bad -
  Delikat, flislagt bad med varme i gulv. Badet er romslig med god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Badet inneholder dusjhjørne med svingbare glassdører, servant med underskuffer, speilskap og vegghengt toalett. Det er plass til ekstra kommode/skap på bad. Se punkt "Standard" for detaljert beskrivelse av bad.

  - To soverom -
  Soverommene er luftige og vender mot rolige områder. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng og nattbord. Soverommet har stor skyvedørsgarderobe med praktisk innredning. Soverom nr. 2 passer ypperlig som barne-/gjesterom, kontor eller en kombinasjon. Soverommet har plass til bl.a. seng, pult og garderobeløsning.

  - Stue og kjøkken -
  Åpen stue- og kjøkkenløsning gir et flott, sosialt allrom. Det er god plass til stort spisebord og sittegruppe med tilhørende innredning.

  Kjøkkeninnredningen er lys og tidløs med god skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer. Se punkt "Standard" for detaljert beskrivelse av kjøkken.

  - Balkong -
  Fra stue er det utgang til sørøstvendt balkong på ca. 10m² med god plass til utemøbler, grill og beplantning. Balkongen er utstyrt med belysning og el-stikk. Rekkverk i frostet glass gjør balkongen usjenert samtidig som lys slippes inn. Fra balkongen er det fint utsyn mot borettslagets frodige gårdstun.

  - Boder -
  Leiligheten disponerer en innebod på ca. 3m² samt en kjellerbod på ca. 5m².

  - Gårdsrom, fellesfasiliteter og garasjeplass -
  Portalen har et flott, idyllisk gårdsrom med store grøntarealer, busker/beplantning og sittegrupper. I kjelleren er det tilgang til fast garasjeplass med elbillader og sykkelparkering. Mulighet for leie av motorsykkelparkering (kr 100 pr. mnd)

 • Areal

  Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 70 kvm

 • Standard

  Vinduer med 3 lags isolerglass i trekarm med produksjonsår 2016. Punkterte glass er bare synlige under spesielle omstendigheter og det
  utelukkes ikke at det kan forekomme punkterte glass som ikke ble registrert på befaringstidspunktet. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av en helhets vurdering av bygningsdelen.

  Ytterdør med klassifiseringen B30 og db 35 med kodelås og kikkehull. Terrassedør med 2-lags isolerglass og lav brystning.

  Utgang fra stue til balkong på ca. 10 m². Balkongdekker i betong og gelender i blank forniklet stål. Panelte og pussede yttervegger. Det er montert både stikk og utebelysning på balkongen og det er lagt treverk på gulvet.

  Hvite slette innerdører i trekarm med malt listverk.

  Det er malte flater i himling og det er flislagte veggoverflater.

  Det er garderobeskap i entré og i soverom.

  Det er montert innvendig solavskjerming på de fleste vinduer i en eller annen form montert i regi av både eier og borettslaget.

  Baderom
  Det er et plastsluk og det er plassert i dusjsonen. Det er synlig mansjett/membran under klemring. Det er målt ca. 40 mm høydeforskjell på gulv fra dørterskel til toppslukrist. Hvit glatt innredning med underskap, servant med ettgreps blandebatteri med speilskap med lys og stikk over. Vannklosett er montert samt et dusjhjørne med innfellbare dusjvegger samt at det er tilkobling for både vaskemaskin og tørketrommel.

  Kjøkken
  Kjøkkeninnredning med hvite glatte laminerte fronter, grå laminert benkeplate, underlimt oppvask-/skyllekum, ettgreps kjøkkenarmatur, benkebelysning og kitchen board over kjøkkenbenk, samt integrert oppvaskmaskin, induksjon platetopp og stekeovn. Avtrekksventilator
  over kokesone. Vannrør i plast type rør-i-rør og avløpsrør i pvc/plast. Det er installert waterguard med magnetventil til vanntilførsel i kjøkkenbenk, samt komfyrvakt over kokesone. Frittstående kjøl/frys medfølger ikke.

  Ventilasjon
  Det er balansert ventilasjon med avtrekk fra våtrom og kjøkken, og tilluft via ventiler i stue og soverom. Det er balansert ventilasjon med avtrekk fra våtrom og kjøkken, og tilluft via ventiler i stue og soverom.

  Varmtvannstank
  Det er felles varmtvannsbereder i borettslaget som er plassert i fellesareal.

  Elektrisk anlegg
  Sikringsskapet er plassert i bod med automatsikringer på alle kurser og en hovedsikring på 63 ampere.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: integrerte hvitevarer på kjøkken. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet via radiatorer tilknyttet vannbåren varme. Vannbåren varme i badegulv.

 • Tomten

  Eiet tomt på 8.911,3 m² som er pent opparbeidet med takhager/gårdsrom mellom bygningene. Hagene er opphevet fra gateplan med plen, busker, bed, gangstier, sittegrupper, pergola og lekeapparater.

 • Parkering

  Det medfølger fast parkeringsplass (nr 3013 ) i garasjeanlegg med direkte heisadkomst. Parkeringsplassen har elbillader.

 • Vei/vann/avløp

  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann iflg. kommunen via private stikk- og fellesledninger.

 • Borettslaget

  Borettslaget består av 144 andelsleiligheter. Portalen Lillestrøm Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 915565158, og ligger i LILLESTRØM kommune med følgende adresse:
  Tærudgata 12
  Kanalveien 4
  Kanalveien 6

  Gårds- og bruksnummer: 81, 2477

  Første innflytting skjedde i 2017. Tomten, kjøpt i 2016 er på 8 911 m2.

  Borettslaget eier 36/100 deler (seksjon 2) av Jernbanegata Lillestrøm ES. Sameiet omfatter garasjeanlegget og annet fellesareal.

  Det er kun tillatt å benytte el- eller gassgrill ved grilling på balkonger/private uteplasser. Ved grilling må det tas særskilt hensyn til naboene.

  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

  Boligselskapets hjemmeside: http://portalenbrl.no/0697

  Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem avregner faktisk energiforbruk pr år mot innkrevd a-kontobeløp. Avregning og evt. justering av a-kontobeløp skjer årlig.

  Styret opplyser
  Det er p.t. ikke planlagt noen større arbeider framover, og heller ingen planer om økning i felleskostnader eller fellesgjeld.

  Felleskostnader økte med 10% f.o.m 1. mars 2022.

 • Dyrehold

  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Ferdigattest datert 22.10.2018 foreligger. Konferer megler.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Diverse

  Følgende utover bestemmelser i "Oversikt over løsøre og tilbehør til eiendommen" medfølger ikke med overtagelse:
  - Skoskap i entré
  - Vegglampe over skoskap i entré
  - Hyllesystem i innvendig bod
  - Hylle på gjesterom

  Dørlås vil bli skiftet tilbake til original dørlås før overtagelse. Kodelås fra yale doorman medfølger dermed ikke ved overtagelse.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til bolig og næringsvirksomhet.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 20.09.2022 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  716220085

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ja.

 • Lånevilkår

  Selskapets totale lån og vilkår:
  Lånenr: OBBK01-9820752117
  Type: Annuitetslån
  Restsaldo: 197.628.460,-
  Andel fellesgjeld: kr 975.000,-
  Restløpetid: 35 år, 6 mnd.
  Term: 12
  Avdr.frihet: 01.03.2023
  Rente: Flytende 2,90%

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Niklas Røed Antonsen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål