Kalbakkveien 7 C

Gjennomgående 3 roms toppleilighet med 3 kvm innglasset balkong. Parkeringsplass! Kort vei til t-bane, buss og butikker.

3 roms toppleilighet med 74 kvm primærrom. 3 kvm innglasset balkong og egen parkeringsplass!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 250 000

BRA / P-rom
77 m² / 74 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.952429076746 breddegrad, 10.8713299391739 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 386 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 250 000
Andel fellesgjeld kr 121 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 3 386 385
Felleskostnader kr 2 967 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 74 m²
Bruksareal (BRA) 77 m²
Etasje 4
Eierform Borettslag
Boligtype Leilighet
Adresse Kalbakkveien 7 C
Kommune Oslo
Byggeår 1967
Energimerket Oransje E

Kontakt Tone for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Kalbakkveien 7 C

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Sjelden anledning! 3 roms på 74 kvm primærrom!

Lys og romslig leilighet med god planløsning. Eget kjøkkenrom, adskilt bad og toalett, 2 gode soverom og god plass i stuen.

Innglasset balkong på 3 kvm. Her kan du lage din egen oase av utemøbler og blomster.

Parkeringsplass følger leiligheten!

2020 nye vinduer og balkongdør.

2008 Profilert kjøkkeninnredning.

2020 Rørfornying ved innvendig støp av eksisterende avløpsrør. Praktisk med adskilt bad og toalett.

Automatsikringer.

2 kjeller og 1 loftsbod.

Attraktivt borettslag, ryddig økonomi. Pent stelt ute både sommer og vinterstid.

Lave felleskostnader!

Kort vei til alt! 2 min til skole, barnehage, butikker, spisesteder, treningssenter, svømmehall, og bibliotek. Flotte turområder i nærmiljøet og i Lillomarka.

Lett med offentlig kommunikasjon. Du har både tog, t-bane linje 4 og 5, flere busser og buss 31 som går hele døgnet. 4 min til t-banestasjon.

Beliggenhet

Leiligheten i Kalbakkveien 7 C ligger flott til med gangavstand det meste. Lekeplasser, store fellesområder, nærbutikk, nærsenter og alt av off.komm. Boligen ligger i bydel Grorud, sentralt på Kalbakken. Lokalsenter, rett utenfor døren, med apotek, legesenter, treningssentre, dagligvareforretninger, restaurant, Pizzeriaer og flere andre servicetilbud. Kort vei til skoler med alle trinn. Barneskole og barnehage ligger kun 2 min gange fra leiligheten. For den aktive finnes svømmehall i umiddelbar nærhet. Av off.komm. finnes både busser, t-bane og tog. Nærmeste store senter befinner seg på Linderud eller Grorud. Stort senter på Stovner tilbyr i dag hele 70 forskjellige forretninger og servicetilbud. Kort vei til Lillomarka med flotte rekreasjonsmuligheter for både sommer og vinterstid.

For den som liker å være aktiv er det mange muligheter. Alpinanlegg på Årvoll. På sommerstid er det mulighet for å benytte badevann som Vesletjern, Badedammen og Steinbruvann. På vinteren er det merkede lysløyper og flotte ski- og akemuligheter. Nordtvet gård er en populær besøksgård i nærområdet og et hyggelig innslag i nabolaget sammen med Nordtvet gård, Grorudparken og området langs Alnaelva.

Med bare 10 minutters gange finner man Grorudparken som starter ved Groruddammen og fortsetter nedover langs Alnaelva. Grorudparken er like stor som Frognerparken og har sildrende vann med lys, nye broer og bålplasser med benker. Prestegårdshagen og hageanlegget som tidligere var gjengrodd og utilgjengelig er innlemmet i parken.

I ditt eget område, med utsikt fra balkong, er det også fotballbane med kunstgress - her en en egen flott "løkke".

Bebyggelse

Området Kalbakken er utbygget generelt mellom 1947-1964 og består på det meste av småhus, lavblokker og kun få høyblokker. Nordtvetjordet borettslag er kun 1 blokk og består av 32 andelsleiligheter.

Adkomst

Det er enkelt å komme seg til Kalbakkveien 7 C, både med bil, buss, t-bane og tog.
T-bane; Gangavstand til Kalbakken (4 min) og Rødtvedt (6 min) T-banestasjon. T-bane linje 4 og 5 mot Vestli og Oslo sentrum/Nydalen med hyppige avganger.
Buss; Holdeplass i Nedre Kalbakkvei og Kalbakkveien med flere alternativer (nr. 25, 31, 301). Husk at buss 31 går hele døgnet. Det er ekspressbusser, heriblant flybussen fra Trondheimsvn. rett ved t-banen.
Bil; Ta av fra Trondheimsveien R4 mot Kalbakken, kjør gjennom rundkjøringen og du er i Kalbakkveien. Rett borti gata får du leiligheten på høyre hånd.

Byggemåte

Bærende konstruksjoner i mur og betong. Leilighetenes skillende vegger og dekker i betong. Bygningene er trolig fundamentert på såler. Fasader i spekket tegelstein og slammet teglstein. Panel i balkong felt. Saltak tekket med taksten. Piper, brannmur. Trapper/ repos belagt med terrasso. Nye vinduer i 2020.

Innhold

Gjennomgående 3-roms andelsleilighet beliggende i toppetasje i særdeles populært borettslag.

Leiligheten består av: Entrè, bad, toalett, 2 soverom, kjøkken og stue.

Det disponeres dekklagringsplass i kjeller samt sykkel/vogn parkering i kjeller.

Boligen disponerer 1 loftsbod på 6 kvm, 2 kjellerboder på hhv 2 og 3 kvm, fellesvaskeri, innglasset balkong, kabel-tv, internett (bredbåndtjeneste levert av Canal Digital komplett) og porttelefon med døråpner.

1 parkeringsplass med motorvarmer uttak.

Areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 85 kvm

Standard

Følgende TG er opplyst i tilstandsrapporten av 14.10.2020.
TG 1 Vinduer og balkongdør. Skiftet i 2020.
TG 1 Innerdører.
TG 1 Kjøkkeninnredning.
TG 2 Bad
TG 1 Toalett.
TG 1 Veggflater. TG2 Veggflater bad.
TG 1 Himlinger.
TG 2 Gulv.

Oppvarming

- Pipeløp i stuen og mulighet for å innstallere peisovn.
- Forøvrig elektrisk oppvarmet.

Tomten

Andel i 3.835 kvm. eiet tomt. Borettslagstomten er meget pent stelt med små grøntområder mellom oppgangene og sittegrupper på baksiden av blokken på verandasiden.Områdene er beplantet med hekk og prydbusker. Barnevennlig og hyggelig område. På borettslagets fellesområde på baksiden av blokken (verandasiden) er det opparbeidet for biloppstillingsplass til beboerne.
Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odel til eiendommen.

Parkering

1 biloppstillingsplass følger leiligheten (plass nr. ). Borettslaget har 1 biloppstillingsplass til hver andel som er utstyrt med strømuttak til motorvarmere. De som benytter strømuttak må benytte tidsur.
Brl har 3 gjesteparkeringsplass for kortere tidsrom.
Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS, Hammersborg torg nr. 1, 0179 OSLO.

Borettslaget

Nordtvetjordet borettslag.
Registrert i foretaksregisteret i Brønnøysund med org nr. 948178575.
Ligger i bydel Grorud.
Første innflytting i 1967.
Kjøpt tomt i 1985.
Tomten er på 3.835 kvm.

Forkjøpsrett

Rask avklaring av forkjøpsretten. Meldefristen for medlemmer er den 25.10.2020 kl. 2400. Nb! samme dag som siste visning!

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

25.10.2020

Styregodkjennelse

Ja, ny andelseier krever styregodkjennelse.

Dyrehold

Mulighet for dyrehold etter søknad og godkjennelse fra styret i borettslaget. Gjelder dette deg så ta kontakt med megler som vil videreformidle kontakt med styret.

Forsikring

Nordtvedtjordet har forsikret bygningene i Tryg forsikring med polisenr. 6593460.

Hver andelseier må ha sin egen innboforsikring.

Ligningsverdi

Kr. 905.062,- som primærbolig for ligningsåret 2019.
Kr. 3.258.222,- som sekundærbolig for ligningsåret 2019.
Tallene er beregnet ut fra skatteetatens boligkalkulator pr. 15.10.2020.
Ligningsverdien skal utgjøre ca. 30 % av markedsverdi for primærbolig (der eier er folkeregistrert pr. 1. januar), og 100 % for sekundærbolig.

Eiendomsskatt

Det ble 16.12.2015 vedtatt eiendomsskatt for Oslo kommune. Andeler i borettslag og boligaksjeselskaper er formelt eid av borettslaget. Eventuell eiendomsskatt skrives derfor ut til borettslag og boligaksjeselskap som så fordeler dette blant sine andelshavere etter den fordelingsnøkkelen borettslaget velger. Megler har ikke mottatt info om hva dette vil utgjøre for borettslaget, og om dette vil medføre eventuell økning i borettslagets felleskostnader. I 2018 beregnes det tre promille i eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det ved et senere tidspunkt vil kunne påløpe eiendomsskatt på eiendommen ved eventuell endring av beregningsgrunnlag og/eller endring i dagens skattesats.

Felleskostnader

Kr. 2.967,- Felleskostnadene inkluderer trappevask (kr. 112,-), kabel-TV og internett fra Canal Digital komplett (kr.137,-), kapitalkostnader (kr. 608,-), forsikring av brl, drift av brl.

Felleskostnadene ble økt med 5 % fra 01.01.2020. Det er ikke planlagt ytterligere økninger. Forøvrig kan det bli noe til neste år selv om ingenting er fastsatt.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr.121.000,- pr. 01.09.2020..
Andel fellesformue kr. 24.198,- pr. 31.12.2019.

Lånevilkår

Nordtvetjordet har 2 felleslån pr. 24.09.2020.

OBBK: Restsaldo på kr. 2.144.703,-. Resterende løpetid på 19 år og 7 mnd. Det betales 12 terminer pr år og lånet har flytende rente på 3,15 %.

OBOS: Restsaldo på kr. 1.694.247,-. Resterende løpetid på 20 år. Det betales 12 terminer pr år og lånet har flytende rente på 1,95 %.

Det er ikke IN ordning på lånene.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Garantiordning: Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuelle manglende innbetalinger av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Kalbakkveien 7 - Boligblokk - Ferdigattest - 1969
Kalbakkveien 7 - Innglassing balkonger - Sluttnotat (henlagt uten ferdigattest) - 2014

Utleie

Boligen har ingen utleiedel. Boligen har begrenset adgang til utleie ihht borettslagets vedtekter. Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Med styrets godkjenning kan andelseierne leie ut hele boligen til andre i inntil tre år. Vilkåret er at andelseieren selv eller andelseierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen først har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Samtykke kan bare nektes dersom leierens forhold gir saklig grunn til det. Andelseier som bor i boligen selv, kan leie ut boligen til andre uten samtykke.

Diverse

- TV og bredbåndstjenester fra Canal Digital.
- Fellesvaskeri i Kalbakkveien 7 C. Montert myntauomater på vakemaskinene.
- Det følger en parkeringsplass med motorvarme og tre felles gjesteparkeringer i brl.
- Borettlaget har avtale med Sari Transport om renhold av fellesarealene.

Nordtvedtjordet borettslag har fin vedlikeholdshistorikk og har blant annet:
2020 Byttet vinduer.
2019 Kontroll av brannsikringsanlegg. Ventiasjonsrens.
2018 Oppmerking av parkeringsplassene samt satt opp parkeringslys.
2017 Byttet røykvarslere i alle leilighetene.
2016 Ventilasjonsrens og spyling av innvendige rør.
2015 Malt murvegg mot Nordtvedt skole. Plantet hekk på nordenden av blokken.
2014 Fjernet trærne på nordenden av blokken. Oppmerking av parkeringsplassene.
2013 Skiftet sandkasse og malt lekeapparater, beiset redskapsbod.
2012 Byttet låser i alle ytterdører, kontoll av brannslukningsapparat.
2011 Kjøpt snøfreser, byttet røykvarslere i alle leilighetene, oppmerket p-plassene på nytt og malt kjellervinduene.
2010 Avfallsbrønner.
2009 Malt inngangspartiene.
2008 Nytt ringetablå.
2007 Flislagt og malt vaskeriet samt ny varmtvannsbereder i vaskeriet. Barklagt rundt trær ved oppgang D.
2006 Byttet brannslukningsapparater i samtlige leiligheter.Innkjøp av redskapsbod og klipper.
2005 Asfaltering og oppmerking av p-plass.
2004 Spyling av alle soilrør i borettslaget. Maling av alle oppganger. Maling av muren mot Nordtvedt skole. Rehabilitert tørkebås.
2003 Grunnmur primet og malt. Innredet styrerom i kjeller. Bytte av røykvarslere - 10 års kontroll.
2002 Rehabiltering av hele blokka. Skiftet alle entrédører.

Utfyllende liste tilbake til 1980 finnes på side 18 og 19 i årsberetningen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Det er bestillt oppstartsmøte vedr Nordtvetveien 7 B (eiendommsen i krysset Gangstuveien/Nordtvetveien). Saken har ref: 201803930. I korte trekk er det ønske å bygge en høyblokk. Gå inn på saksinformasjon eller konferer med megler.

Det foreligger planer om å utvikle senteret i Nedre Kalbakkvei 2-4. Referanse til sak hos Plan og bygg nr. 201609614. Arbeidet er under klargjøring pr i dag.

Høyres hus, senteret ved Meny har tidligere søkt om å utvikle, bygge på en etasje. Det er ikke anmerket på reguleringen i dag.

Totale kostnader

3 250 000,- (Prisantydning)
121 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 371 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 386 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Leiligheten kan være raskt klar til overlevering.
Leiligheten leveres med de nøkler, faste varmekilder, lamper og hvitevarer som er til stede på overtagelsen.
Forøvrig etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Egenerklæringen er vedlagt til salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven blir opprettet 16.10.2020 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Nabolagsprofil
- Ferdigattester
- Reguleringskart
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Avdelingsleder/Eiendomsmegler Tone Thalberg Andersen

Oppdragsnummer

703200216